Power supply calculator

poruka: 10
|
čitano: 16.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Power supply calculator

Evo jedan od boljih kalkulatora za izračunavanje prosječne potrošnje vaših limenih(većinom) ljubimaca,na žalost ne izraćunava potrošnju na railovima,već samo ukupnu potrošnju{#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Power supply calculator
1BIT kaže...

Evo jedan od boljih kalkulatora za izračunavanje prosječne potrošnje vaših limenih(većinom) ljubimaca,na žalost ne izraćunava potrošnju na railovima,već samo ukupnu potrošnju{#}

već dugo ga koristim i jako je pouzdan  , sve pohvale

http://www.betting-freetips.bloger.hr/
15 godina
neaktivan
Power supply calculator

Ostavite se tih kalkulatora...

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je glupost nevidjena i uvijek ti kaze da si na granici i da trebas kupiti novo ;)

:)
15 godina
neaktivan
logic kaže...

To je glupost nevidjena i uvijek ti kaze da si na granici i da trebas kupiti novo ;)

heh možda i je glupo,al je zanimljivo,mogu si izraćunati potrošnju svog raćunala,te gledati koliko bi mi otprilike trošilo sa 5970/gtx580 grafom ili nekom drugom komponentom

Po meni bi can you run it bila veča neviđena glupost = )

17 godina
neaktivan

Racunaj da ti taj "calculator" uvijek daje barem 20% vise. Minimum.

15 godina
neaktivan
Power supply calculator

Ma znam da ne izračunava precizno,zato i pišem otprilike,odličan je i onaj raptoxx-ov caculator kojeg je @Wolverine_pce postao,ali je malo stariji pa nema ati 6xxx seriju grafićkih kartica kao ni nvidiu gtx5xx,a fale neki modeli od intela i3,i5,i7,te amd x3,x6 procesori,zato sam stavio ovaj kalkulator kao nadopunu,a razlika između ova dva kalkulatora je 20/25W tako da i nije velika

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma to je bezveze.

14 godina
Power supply calculator

Da li mi može netko reći da li je to stvarna potrošnja ili da je više/manje?

Pod moj PC mi izračuna da trošim 320W, pitam da znam kakvu grafu mogu ubacit umjesto ove HD 5770

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Power supply calculator
David87 kaže...

Da li mi može netko reći da li je to stvarna potrošnja ili da je više/manje?

Pod moj PC mi izračuna da trošim 320W, pitam da znam kakvu grafu mogu ubacit umjesto ove HD 5770

Hvala!

Za ovo sta ti imas bi ti taman sjela 6850. duplo jaca od 6770 a ona je nadogradena 5770. dakle best buy za te pare

Krpa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice