2 potpuno ispravne kartice sa priloženim driver discom, originalnom kutijom i user guideom, 100% očuvane bez ikakvih oštećenja.
Ako neko želi više informacija, pp.
2 potpuno ispravne kartice sa priloženim driver discom, originalnom kutijom i user guideom, 100% očuvane bez ikakvih oštećenja.
Ako neko želi više informacija, pp.
800-900 kuna po kartici. Sve ovisi koliko ti se zuri... Prednost ti je dobar hladnjak ali nemaju garancije...
700-750 kn najvise...
za 900-950 vec idu HD 7850 koje pojedu jednu GTX 560 ti za dorucak, a GTX 560 je ionako bullshit kartica. Stara GTX 460 overclockana i sa novim imenom.
Ali imam osjecaj da ju je Bleki debelo precjenio jer i on sam ima jednu takvu, svako svog konja hvali. To sto je konj zapravo reciklirano kljuse nema veze.
Mozda 900 i je previse uz 7850 po toj cijeni ali moze probati a ne da mu je poznati svercer uzme za 700 pa prodaje po 900 na njuski
A jesi nasao usporedbu... Ja i dalje ostajem kod procjene bug 800, njuska 900. Pa ako ne ide lako spusti. 500 kuna je zbilja smjesna procjena a ekipa prodaje sve i svasta za vise pa cak i ovdje. Eod...