Naše novo ruho

poruka: 166
|
čitano: 41.284
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Naše novo ruho".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nitko ne komentira novi layout?, Novi dizajn BOL-a!!
17 godina
Naše novo ruho

Izgleda odlično, jednostavna dizajna (to je za mene odlično, a ne da sve bude kičasto) samo će trebati vremena da se priviknem.

Sve pohvale!

AMD Athlon 6000+ BOX, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740mhz-GPU Clock. http://www.youtube.com/user/FunkyPleasShow 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Naše novo ruho

Ugodno iznenađen... Samo tako nastavite, sve je na svome mjestu!

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Naše novo ruho

Meni je sve super i sve 5, samo mi se ne svidja što koristite previše različitih fontova. Ona verdana na naslovnici mi se nikako ne svidja. Po meni bi bilo dobro da koristite Arial, pošto je on po svuda. Verdana je meni skroz neugledna tamo na naslovnici.

King in the castle, king in the castle ...

0 0 hvala 0
17 godina
Naše novo ruho

U Operi ne radi baš najbolje: tekst prelazi preko slika!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Naše novo ruho
Miro kaže...
Veliki Brat kaže...

No, vidim da su zasad maknuli cjelokupni dio s velikom vijesti i moram priznati da mi se puno više sviđa =) 
 Nije maknuta - nego joj je "isteklo vrijeme" objave na toj poziciji. U trenutku kada si gledao niti jedna druga vijest nije imal taj status, pa je djelovalo kao da je trajno maknuta. Znači - to je promjenjivo, tako da bude vizualno dinamičnije i funkcionalno iskoristivo na više načina.
Aha, kužim... To mi je onda OK, upravo na ovaj način kako je opisano. Me like! =)
Pazi, gledam te!
16 godina
Naše novo ruho

manje više dobro je al mogli bi staviti slike uz sve teme a ne samo u onih 6 gore.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Naše novo ruho

Vidim da je Anketa dozivjela preobrazbu, odlicno rijesenje. Imamo i online prevoditelja, sto bi moglo pomoci mnogima... Samo naprijed punom parom...

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Naše novo ruho

BUG Online, jedina stranica u Hrvatskoj (možda i šire) napravljena Microsoft tehnologijom a da nešto valja i radi kako treba. Sada je vrijeme da se časopisu malo izmijeni izgled. Namigiva

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove. Votka i džin to je sada in dobra lova, brza kola, ribe oko stola

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Naše novo ruho

dobro je,ugodno za oko.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Inq. like, samo narandzast

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Pridružujem se čestitkama. Dizajn je odličan, oku ugodan. Potrebno je malo privikavanja i to je sve.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

papirni bug pratim od sad daleke 95. online verziju od 2000 i neke ,ali u glavnom pratim vas...:)

cestitke na novoj fasadi :) (dobro da ste se sjetili :))

raspored je nesto bolji nego prije...malo iritiraju ove splash reklame,ali sto se moze od necega se moraju racuni placati :)

boja mi se svidja bas odaje toplinu..

slucajno imam gotovo istu na svom websiteu..

You take the blue pill and the story ends. You wake in your bed and you believe whatever you want to believe. You take the red pill and you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit-hole goes.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Pametno je što nemaju one pop-up... barem ih ja nisam još vidio. Kad mi doleti takva reklama i onako iritantno je ne mogu ugasiti ili slučajno klikam po njoj jer je X presitan, taj portal je za mene više-manje mrtav... Ne idem na puno njih zbog toga, ali barem su informacije dostupne danas:)

Vice Vukov (1938. - 2008.) - Neka ti je laka Tvoja Zemlja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 9:45 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pametno je što nemaju one pop-up... barem ih ja nisam još vidio. Kad mi doleti takva reklama i onako iritantno je ne mogu ugasiti ili slučajno klikam po njoj jer je X presitan, taj portal je za mene više-manje mrtav... Ne idem na puno njih zbog toga, ali barem su informacije dostupne danas:)

Ima pop-upova.Meni često uleti reklama od nekog laptopa.
ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR DOMINATOR 2x2 GB TWIN2X4096-8500C5D,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.
16 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Web je dobar, malo djeluje siromašno grafički nakon starog, boje su blijeđe ..itd.

Raspored sadržaja mi ne odgovara, staro mi je bilo preglednije (no možda se naviknem).

Žao mi je da stari web niste sačuvali u izvornom obliku i na taj način pokrenuli svojevrstan arhiv web stranica (počevši sa vlastitim), barem odabranih, jer to bi bilo sjajno!

Ali s time nikadnije kasno!!

Ovako ode jedan dio povijesti nepovratno...ne možemo ga više otvoriti i pogledati kao jedan od starih BUG-ova iz tiskanog izdanja.

Meni je stare BUG-ove recimo žao baciti iako mi trgaju (svojom težinom) police u ormaru i na zidu pa sam ih počeo pakirati u kutije i gurati ispod stolova i tome slično....

Pohvalu bi poslao jedino forumu koji se sjajno uklopio u novi koncept.

LP

pohranimo svoje znanje za nove generacije pohranimo svoje znanje za nove generacije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pr2 kaže...

Žao mi je da stari web niste sačuvali u izvornom obliku i na taj način pokrenuli svojevrstan arhiv web stranica (počevši sa vlastitim), barem odabranih, jer to bi bilo sjajno!

Ovako ode jedan dio povijesti nepovratno...ne možemo ga više otvoriti i pogledati kao jedan od starih BUG-ova iz tiskanog izdanja.

Nema potrebe za time, evo ti link sa BOL arhivom 1998-200?...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 17:57 (exxe).
16 godina
neaktivan

Ali moramo priznati da je http://www.bug.hr/master/ sranje obicno... pa stvarno na što ovo lici?

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan
ProG kaže...

Ali moramo priznati da je http://www.bug.hr/master/ sranje obicno... pa stvarno na što ovo lici?

E vidiš, nekima je taj bolji i od dizajna glavnih stranica BOLa. Ukusi :)
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Srećkoviću.Smijeh. Meni to čudo iskače gotovo svaki put kad kliknem na neki link na BOL-u.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

samo zahvaljujući tome što bug pratim još od onog davnog broja iz početka devedesetih o stolnom izdavaštvu i broja u kojemu je izašla recenzija za DOOM igricu

i dalje ostajem pratiti web iako ima one dosadne reklame preko teksta....

dajte molim Vas to maknite jer je totalno kontraproduktivno.

radije stavite 3 bannera više nego tu prokletinju puštati po stranicama.... užas....

inače dizajn je super, forum također.. nemam niti jednu zamjerku osim tih vražjih skakutavih reklami.

www.svijetkulture.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pr2 kaže...

pogrešno....

odi na digitalni arhiv sveučilišne i nacionalne knjižnice i tamo možeš naći bugov web kao i većinu webova koji nešto vrijede u zemlji...

naime sveučilišna biblioteka baš zbog čuvanja baštine arhivira sve webove koji imaju nekakvu vrijednost u zemlji.. i to arhiviranje radi svakih mjesec ili svakih par mjeseci.. pa tako arhivira i bugov web... isto tako ako odeš osobno u sveučilišnu možeš prolistati stare brojeve.. ništa nije bačeno i nestalo, baština se čuva i mislim čad da tamo možeš naći sve dosadašnje dizajne buga. ne znam koliko su ih primjenili ali sigurno su svi u arhivi.

a pokretanje arhive nema smisla jer i tako u svijetu postoje neke specijalizirane institucije kao što je web.archive.org koje sve memoriraju a isto tako već sam spomenuo to radi snk pa čemu onda duplati stvari.
www.svijetkulture.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2008 13:13 (hondo).
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

sve je super i sve je za 5!!!!! samo tako nastavite!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

uzas...nista ne mogu skontati...mislim, postujem napredak i nova stranica mi se cini tehnicki naprednijom ali na starom webu sam tacno znao gdje je sta i sta me interesuje....sad samo otvorim i procitam sta je na naslovnici, bez zalaska dublje u site...

Mobo: ASUS P5K-E WiFi Edition (P35) Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz RAM: 2 x 1024MB @ 1066MHz Hard Drive: 320 GB Total Video Card: NVIDIA GeForce 9600 GSO 768 GDDR3 Monitor: SyncMaster 920N 1280x1024 Operating System: Windows XP Professional Service Pack 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehem, link za tebe (s bugove usenet grupe):

http://213.202.123.23/

Fran

16 godina
neaktivan
Naše novo ruho

...vidim fixali ste ono sa prevelikim postotkom glasanja Namigiva

Fuđi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FranFran kaže...

Hehem, link za tebe (s bugove usenet grupe):

http://213.202.123.23/

Fran

vratite nam staro ruho...ulovila me nostalgija, kad sam vidio ovo na linku---šmrc...nikad se neću priviknuti na ovo novo...primjećujem da sve manje odlazim na bugove sranice, jer mi djeluju onak, ko kad ti se više ne sviđa novi auto...ono, kupiš ga samo zato kaj je novi, a ustvari ti se ne sviđa...ma ovaj novi izgled bol-a me razočarao do bola...
17 godina
odjavljen
Naše novo ruho

Djeluje mi malo neintuitivno, možda stvar navike. U Operi mi ne radi pretraživanje, a ne mogu na stranici naći barometar cijena.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel to mene oči varaju??!!

danas cijeli dan sufram po webu i otvorio sam ga bar 20 puta a u tih 20 pokušaja nisam niti jednom dobio glupi pop up....

ako je ovo nova politika oglašavanja bez pop up smetalice pozdravljam ju s velikim naklonom.

u tom slučaju za bug.hr mogu reći jedino: dečki napravili ste web za pet.

u početku možda je bilo sve čudno ali već nakon jednog dana ozbiljnog surfanja nailazim na hrpu zabavnih i intuitivnih stvarčica.

sve je stvar navike, a na ovaj web se stvarno lako naviknuti.

odlično! Bug je moj idol!

Cool

www.svijetkulture.com
16 godina
odjavljen

meni se baš ne sviđa...mislim da je nepreglednije nego prije...ima više sadržaja , ali nespretno je kad non- stop moraš scrollat...Mršti se

B-)
16 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Trudio sam se da se naviknem na ovaj novi način prikaza, ali nisam uspio. Stara stranica je bila primjer odlične stranice sa potpunom preglednošću, a za novu to ne mogu reći. DOBRE STVARI NE TREBA MIJENJATI, kao što ne mijenjamo navike da čitamo BUG Online i BUG tiskani.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nitko ne komentira novi layout?, Novi dizajn BOL-a!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice