Izgleda odlično, jednostavna dizajna (to je za mene odlično, a ne da sve bude kičasto) samo će trebati vremena da se priviknem.
Sve pohvale!
Izgleda odlično, jednostavna dizajna (to je za mene odlično, a ne da sve bude kičasto) samo će trebati vremena da se priviknem.
Sve pohvale!
Ugodno iznenađen... Samo tako nastavite, sve je na svome mjestu!
Meni je sve super i sve 5, samo mi se ne svidja što koristite previše različitih fontova. Ona verdana na naslovnici mi se nikako ne svidja. Po meni bi bilo dobro da koristite Arial, pošto je on po svuda. Verdana je meni skroz neugledna tamo na naslovnici.
U Operi ne radi baš najbolje: tekst prelazi preko slika!
manje više dobro je al mogli bi staviti slike uz sve teme a ne samo u onih 6 gore.
Vidim da je Anketa dozivjela preobrazbu, odlicno rijesenje. Imamo i online prevoditelja, sto bi moglo pomoci mnogima... Samo naprijed punom parom...
BUG Online, jedina stranica u Hrvatskoj (možda i šire) napravljena Microsoft tehnologijom a da nešto valja i radi kako treba. Sada je vrijeme da se časopisu malo izmijeni izgled.
dobro je,ugodno za oko.
Inq. like, samo narandzast
Pridružujem se čestitkama. Dizajn je odličan, oku ugodan. Potrebno je malo privikavanja i to je sve.
papirni bug pratim od sad daleke 95. online verziju od 2000 i neke ,ali u glavnom pratim vas...:)
cestitke na novoj fasadi :) (dobro da ste se sjetili :))
raspored je nesto bolji nego prije...malo iritiraju ove splash reklame,ali sto se moze od necega se moraju racuni placati :)
boja mi se svidja bas odaje toplinu..
slucajno imam gotovo istu na svom websiteu..
Pametno je što nemaju one pop-up... barem ih ja nisam još vidio. Kad mi doleti takva reklama i onako iritantno je ne mogu ugasiti ili slučajno klikam po njoj jer je X presitan, taj portal je za mene više-manje mrtav... Ne idem na puno njih zbog toga, ali barem su informacije dostupne danas:)
Pametno je što nemaju one pop-up... barem ih ja nisam još vidio. Kad mi doleti takva reklama i onako iritantno je ne mogu ugasiti ili slučajno klikam po njoj jer je X presitan, taj portal je za mene više-manje mrtav... Ne idem na puno njih zbog toga, ali barem su informacije dostupne danas:)
Web je dobar, malo djeluje siromašno grafički nakon starog, boje su blijeđe ..itd.
Raspored sadržaja mi ne odgovara, staro mi je bilo preglednije (no možda se naviknem).
Žao mi je da stari web niste sačuvali u izvornom obliku i na taj način pokrenuli svojevrstan arhiv web stranica (počevši sa vlastitim), barem odabranih, jer to bi bilo sjajno!
Ali s time nikadnije kasno!!
Ovako ode jedan dio povijesti nepovratno...ne možemo ga više otvoriti i pogledati kao jedan od starih BUG-ova iz tiskanog izdanja.
Meni je stare BUG-ove recimo žao baciti iako mi trgaju (svojom težinom) police u ormaru i na zidu pa sam ih počeo pakirati u kutije i gurati ispod stolova i tome slično....
Pohvalu bi poslao jedino forumu koji se sjajno uklopio u novi koncept.
LP
Žao mi je da stari web niste sačuvali u izvornom obliku i na taj način pokrenuli svojevrstan arhiv web stranica (počevši sa vlastitim), barem odabranih, jer to bi bilo sjajno!
Ovako ode jedan dio povijesti nepovratno...ne možemo ga više otvoriti i pogledati kao jedan od starih BUG-ova iz tiskanog izdanja.
Ali moramo priznati da je http://www.bug.hr/master/ sranje obicno... pa stvarno na što ovo lici?
Ali moramo priznati da je http://www.bug.hr/master/ sranje obicno... pa stvarno na što ovo lici?
samo zahvaljujući tome što bug pratim još od onog davnog broja iz početka devedesetih o stolnom izdavaštvu i broja u kojemu je izašla recenzija za DOOM igricu
i dalje ostajem pratiti web iako ima one dosadne reklame preko teksta....
dajte molim Vas to maknite jer je totalno kontraproduktivno.
radije stavite 3 bannera više nego tu prokletinju puštati po stranicama.... užas....
inače dizajn je super, forum također.. nemam niti jednu zamjerku osim tih vražjih skakutavih reklami.
sve je super i sve je za 5!!!!! samo tako nastavite!!!!!
uzas...nista ne mogu skontati...mislim, postujem napredak i nova stranica mi se cini tehnicki naprednijom ali na starom webu sam tacno znao gdje je sta i sta me interesuje....sad samo otvorim i procitam sta je na naslovnici, bez zalaska dublje u site...
...vidim fixali ste ono sa prevelikim postotkom glasanja
Djeluje mi malo neintuitivno, možda stvar navike. U Operi mi ne radi pretraživanje, a ne mogu na stranici naći barometar cijena.
jel to mene oči varaju??!!
danas cijeli dan sufram po webu i otvorio sam ga bar 20 puta a u tih 20 pokušaja nisam niti jednom dobio glupi pop up....
ako je ovo nova politika oglašavanja bez pop up smetalice pozdravljam ju s velikim naklonom.
u tom slučaju za bug.hr mogu reći jedino: dečki napravili ste web za pet.
u početku možda je bilo sve čudno ali već nakon jednog dana ozbiljnog surfanja nailazim na hrpu zabavnih i intuitivnih stvarčica.
sve je stvar navike, a na ovaj web se stvarno lako naviknuti.
odlično! Bug je moj idol!
meni se baš ne sviđa...mislim da je nepreglednije nego prije...ima više sadržaja , ali nespretno je kad non- stop moraš scrollat...
Trudio sam se da se naviknem na ovaj novi način prikaza, ali nisam uspio. Stara stranica je bila primjer odlične stranice sa potpunom preglednošću, a za novu to ne mogu reći. DOBRE STVARI NE TREBA MIJENJATI, kao što ne mijenjamo navike da čitamo BUG Online i BUG tiskani.