Puno bolje mi se svidja gamemaster...puuuuuuuuuuno polje
zast to ni bug online pocetna joooooj i vi ga znate :-))))
Puno bolje mi se svidja gamemaster...puuuuuuuuuuno polje
zast to ni bug online pocetna joooooj i vi ga znate :-))))
Još jedan dva nula generički dizajn... ne izgleda loše, ali zar stvarno svi portali moraju izgledati jednako?
Prv osam se trznuo, mislio sam da sam na pogresnoj stranici. ali malo bolje pogledam kad tamo stvarno BOL.
Necete mi vjerovati ali prije par dan sam mislio kako bi bilo dobro da naprave novu stanicu. kad ono tamo ...
Stranica je super mada se jos nisam snasao, malo ce trebati navike.
I buba je nova, malo je modernizirana, sigurno je clockana, jer bas nesto sjaji :D
Samo nastavite!
Odlicno je, mozda je BOL upocetku zbunjujuci, ali se navikne.
Moje cestitke.
ljepše i modernije.
upravo ga gledam na drugom monitoru, puno je pregledniji i definitivno ima bolji dizajn
Znam da je sitnica,i uopce mi ne smeta,ali bolje popravit- na zlocestoj stranici se u tekstu umjesto nakosenih slov pise <i><i/>
Ne sviđa mi se nikako!
kad sam prvi put otvorio pomislih u sebi wtf?????.... jer sam samo 2h prije bio na BOL-u i bilo je sve kao prije...
sviđa mi se no trebat ce mal vremena na privikavanje....
Ako ću biti iskren, bez obzira na potrebu privikavanja, nije mi to promjena za koju bih rekao da mi se sviđa. Kada ste zadnji put mijenjali portal bio sam oduševljen. Sada je to više na strani "ne sviđa mi se".
Super izgleda, vidjet cemo kako ce biti za koristit.
Svaka čast. Odličan izgled BOL-a.
Ovaj novi Bug on line je super
Joomlasto do bola.
Mogli ste vi to i bolje.
Super. Oku ugodno. Meni mi je prvi upao u oči kad sam otvorio stranicu. Vjerojatno jer narandžasta boja dosta ističe. Ma sjedi, 5!
čudno. rubovi stranica dobri, dijelovi sa vijestima katastrofalni. tmurne boje i nepregledno, fale slike.
da izgleda ko GM bilo bi puno bolje IMO
Kad sam otvorio vašu stranicu, iznenadio sam se, "novo ruho" je dobro, makar, nisam vidio razloga za ikakve promjene, ali kako se kaže::: "Svaka promjena je dobrodošla !!! ".. Sad se jedino moram snač u "novom ruhu" jer za puno toga neznam di je ili ja tako mislim da neznam jer nisam ništa pregledavao,, pozzZzzzzzzzzzz
Edit: Evo pogledo sam sve šta se moglo pogledat, i mogu reči da mi se sve više i više sviđa
Ma bravo, već ste rješili jedan bug (grešku, ne časopis!), tj. popunili ste onu prazninu na kojoj je bilo prigovora.
Super zgleda... ali prokleto navikavanje na novi layout.... kmeeeeee
rubrika digitalije odlična
Meni je bilo dobro "staro ruho" ali i novo izgleda stvarno dobro.
Mislim da je ovo promjena na bolje.
Games Master me totalno iznenadio.
Svaka čast.
Pitao sam se već kad će reklame na forum doći........samo naprijed u dizajnu i funkcionalnosti...još pokoji bug......
ali sve će to sjesti......samo nemojte početi s iskačućim reklamama nasred foruma (tipa 24.sata i njihove rekalme i dr) jer to stvarno iritira!!...samo to nemojte.....
novi izgled jeste lijep ali se sporije otvara, a koristim adsl
novi izgled jeste lijep ali se sporije otvara, a koristim adsl
Bolje, mnogo.
Sad mi čak više i nije takav bad doć na bug online.
Puno modernije i ugodnije oku.No nema padajući izbornika, nadam se da će te ih vratiti, to mi je bio dobar feature.
da ne otvaram novu temu ,samo da jedan bug prijavim ako neko vec nije....na anketi se moze unlimited glasati ...nema nikakvog ogranicenja...kamo cookie? :)
EDIT: zaboravio sam najvaznije da vas pitam ...a gde vam je BETA ZNAK?? :)
sve mi je u redu i lijepo osim ove ružne reklame na vrhu stranice foruma
Sad puno modernije izgleda