Svaka čast. Moderno i ugodno oku.
Stranica je moderna, ima stila, i jako je ugodno služiti se njome.
Evo samo da Vam cestitam na novoj stranici, lipo izgleda...
I da prijavim bug (ako sam fali misto, ispravite me):
U digitalijama Vam krivo prikazuje usporedbu mobitela.
Kako ponovit:
Digitalije->Mobiteli pa na kategoriju Samsung->Omnia, klik na "označi za usporedbu"
onda na kategoriju Nokia->N96, klik na "označi za usporedbu"
I onda klik na "prikaži usporedbu".
Slika i naziv mobitela su točni, ali su tehnički podaci zaminili mista.
Za Omniu prikazuje podatke od N96 i obrnuto.
Pozdrav
Nova stranica izgleda lijepo i moderno.Svaka čast na urađenom poslu...
Ma nemam rijeci,razvaljujete
Bravo majstori!!!
Neka, valja, nek je sa srećom!
Ljepše, svježije. modernije! Bravo majstori!
Samo stranica Entera je ostala stara, nekako kad se otvori dobije se dojam zastarjelosti, kao da to nije vaše, bilo bi dobro da i njega uklopite u ove nove stranice.
Još jednom, sve pohvale, samo tako nastavite!
Moram vas i ja pohvaliti.Stvarno vam "novo ruho" izgleda fenomenalno.
Samo treba malo privikavanja i sve će biti super.
PS:Moram dodati i ovo.Stranice su vam ogromne.U ovih par minuta kaj sam pogledal malo po BOL-u,ode 25 MB prometa.To je malo prepuno,jer sigurno ima još ljudi koji se spajaju na net preko dial-upa ili nekih sporijih mreža pa im to sve ide sporo.Još nisam našao stranicu koju posječivam da troši više prometa od vas.
Je malo me živcira oni reklamice koje iskaču,4 put u 5 minut,malo previše.
Ima bugova kod usporedbe mobitela, npr. uspoređujem SE w580i i w595 i kaže da w580i ima kameru od 3 MP, a w595 2 MP
ali novi izgled super izgleda
Jeli to zbog nadogradnje sam dobio sve feedove unazad nekoliko dana?
Njih 100 0d 4-Dec do danas 14-Dec
Ajde napokon, baš mi je drago da ste uveli novi dizajn, onaj stari je stvarno bio star
I čini mi se preglednije čak na prvi pogled, zasad sve 5!
stvarno fenomenalno. sve 5. onaj stari izgled je već zastario i trebalo je neko osvježenje, a ovo je pravo osvježenje. jedino mi zasad malo nedostaju padajući izbornici ali naviknut ću se i na to.
u svakom slučaju svaka čast!
Bravo i čestitke na facelift-u
meni se stari bug više dopao. ovaj je onako..plastičan, moderan..što i ne znači da je dobar. malo mi je nepregledan. onaj stari je bio ko dječja soba...malo razbacan, ali se osječala neka toplina. ovaj novi je hladan....
Izvrsno izgleda a po prvim dojmovima također vrlo pregledno. Doduše nisam ništa manje očekivao od BUG-ovaca. Svaka čast!
meni se stari bug više dopao. ovaj je onako..plastičan, moderan..što i ne znači da je dobar. malo mi je nepregledan. onaj stari je bio ko dječja soba...malo razbacan, ali se osječala neka toplina. ovaj novi je hladan....
Pohvale za trud ali ipak mi je bio oku ugodniji stari website. Ovaj je kao što su mnogi rekli vrlo sličan večini modernih web stranica i "Joomlast". Prijašnmji dizajn je bio Brand časopisa BUG, imao je ono svoje nešto - unikatno. Sada je moderan ali i sadržajno razbacan; na BUG sam često dolazio radi jednostavnog praćenja novosti (sredina) uz razne rubrike (lijevo) i korisne informacije (desno). Rijetko kada sam morao ići na neku podstranicu da dođem do neke informacije, sada mi je sve razbrčkano kao mnogi sajtovi od kojih sam bježao. Sada moram tražiti drugi old BUG / ICT a like website.
Zašto sam tako negativan? Pa baš i nisam nego njurgam zato što volim uz jutarnju kavu proći kroz novosti sa scrollom bez da mučim oko - idem kroz naslove i koji mi za oko zapne pročitam. Da je moguće uključiti stari dizajn kroz neki template modul kao što forumi imaju - odmah bi si uključio stari dizajn koji se dao osvježiti bez ovako velikog pomaka koji će jako utjecati na posjetu (na štetu google-a i navika posjetitelja). Prelazim na Bug-ov RSS :|
Nadam se da je samo navika u pitanju ali već sad mi se ni neda ići na sajt da bi se na brzinu informirao.
To su bile moj kritike, u najboljim namjerama! ;)
-- EDIT --
GamesMaster inače ne pratim ali sada izgleda odlično.
fino fino nema šta... trebat će malo privikavanja, ali jako ugodno i pregledno... posebno game masters
i svidja mi se ova nova bubamara ispod Bug Online :D
kolkogod da je ideja dobra, kolkogod da je izvedba (vjerojatno) odlična, tolko je dizajn već viđen, sterilan, dosadan, i potpuno nezanimljiv. očekivao sam daleko više od časopisa BUGovog kalibra. no, kolko vidim, većini se sviđa, drago mi je da su mase zadovoljne.
no dobro, rss je ostao nepromijenjen.
Isprva malo nepregledno, ali mislim da je to stvar navike.
Elegantno, osvježavajuće. Zahvaljujem i čestitam za trud.
Odlično, svježe, meni pregledno.
kolko god je novi portal jednostavniji i moderniji stari mi je portal bio bolji, ipak navika je navika. mnogi ljudi ne vole da se neke stvari mjenjaju. ako i mora doč do promjena portala te promjene su trebale bit manje a ne cijelog sučelja.
Sve Ok...samo treba malo navike...jedina primjedba/prijedlog je da se box sa zadnjim postovima sa foruma stavi gore na vrh desnog stupca...da je vidljiv odmah pri učitavanju stranice..
Ma ne valja ništa!
Šalim se. Stranice su stvarno divne! Dobor dođe promjena s vremena na vrijeme.
Možda je to samo kriza srednjih godina BUG-ovih autora, pa umjesto kupnje ferarija rade nove stranice!?:-)))
živli!
Za mene je to bio šok, upišem u tražilicu bug.hr i otvori mi neku čudnu stranicu, pritisnem F5 kako bi mi osvježilo stranicu kad ono isto, i mislio sam da sanjam ali to na sreću nije san.
Svaka čast, odlično, daleko bolja od one prije.
Opazio sam dosta toga, posebno bi naglasio kako se sad preglet teme broja preglednije vidi.
sve 5. samo se treba naviknuti na ovo. za sad je malo onak: Šta je ovo? gdje je šta?. al bit če ok.
Jako jako jako lose.
Izgleda ko 98% onih web stranice koje se rade iz templetova koji se daju skinuti sa xy template sajtova. Totalno genericki, bez dushe, koda vas je kupila neka korporacija i jednostavno uklopila u svoj robotski dizajn.
Od BUGa sam definitivno ocekivao vishe ukusa, smisla za boje i (ako se vec mjenja dizajn) kvalitenog dizajna koji ce nastaviti (nekakvu - istina bog vec pomalo bljedunjavu) tradiciju.
Nit smrdi, nit miriše.
Evo, napokon sam se poceo ufuravati u novi dizajn i ajde, sjeda polako. Jednu stvar samo molim - MOLIM VAS DA DODATE SLIKICE NA PREGLED VIJESTI S DESNE STRANE i nista vise. Samo to! Please!
Kako vidim na anketi mogu glasovat bezbroj puta da li se računa samo prvi put kad sam glasovao ili svi glasovi se računaju?
Što kažete da boldate tekst na gumbicima? I promijenite font u npr. Trebutchet MS?