Zvuči kao šala - Microsoft napravio pametni Selfie

poruka: 14
|
čitano: 2.738
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zvuči kao šala - Microsoft napravio pametni Selfie".
12 godina
odjavljen

Ma ne, to je samo bug u MS-u.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina

E sa ovakvim potezima oni kopaju jamu sami svom WP-u. Da mi je znat koji debil donosi ovakve odluke.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
16 1 hvala 0
17 godina
Re: Zvuči kao šala - Microsoft napravio pametni Se
Još trebaju razviti aplokaciju za prijenos podataka s wp na ios i android i to je to...više se ne trebaju natjeravati s insader pristupom...ionako nisu uspjelu pokrenuti android aplikacije na WP, a obečavali su doline i planine...još s ovim debaklom s W10, inaće ni excell datoteke sve neće otvori a kamoli pdf poslati putem emaila...

4 5 hvala 0
12 godina
odjavljen
soner kaže...
Još trebaju razviti aplokaciju za prijenos podataka s wp na ios i android i to je to...više se ne trebaju natjeravati s insader pristupom...ionako nisu uspjelu pokrenuti android aplikacije na WP, a obečavali su doline i planine...još s ovim debaklom s W10, inaće ni excell datoteke sve neće otvori a kamoli pdf poslati putem emaila...

Zamisli, prijaviš se na windows insider, updejtaš mob i kad ti se ono upali iOS!

16 godina
neaktivan

čisto ovak, usput, si nekaj mislim - kaj bi dalo u konačnici jeziviji rezultat: da MS kupi epl ili obratno. ili da se udruže. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Ajar kaže...

čisto ovak, usput, si nekaj mislim - kaj bi dalo u konačnici jeziviji rezultat: da MS kupi epl ili obratno. ili da se udruže. 

I onda bi mogli baciti jabuku kroz prozor....

15 godina

Za iOS i Android štancaju aplikacije, a s W10M probijaju rokove i izbacuju Lumiu 950 s polugotovim OS-om. Sve više razmišljam da se riješim Lumie 920 i prebacim na nekog Nexusa...

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 13:43 (blagus).
Moj PC  
8 1 hvala 0
11 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

E sa ovakvim potezima oni kopaju jamu sami svom WP-u. Da mi je znat koji debil donosi ovakve odluke.

Onaj koji je toliko "glup" da ima godisnje prihode reda velicine nekoliko milijuna Ojra..Dolara,kakogod..

Inace bolje da MS sam napravi aplikaciju i bere neku pinku za nju,nego da vremenom Apple to napravi isto a MS ostane kratkih rukava..vidimo,MS je svakim danom sve blize propasti..

13 godina
To bi bilo potez godine
14 godina

Ako ikad odem s WinPhona, ovo će biti razlog. Ocito je da je njima Win Phone/Mobile zadnja rupa na svirali.

Moj PC  
6 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Microsoft na Lumia telefonima ima sličnu aplikaciju (Lumia selfi), pa su je samo prilagodili za iOS.

2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Naravno no tu su se nasle neke curice uvrijedjene sto im MS ne titra ramazena Ega,ono,"WP postaje potpuno nefunkcionalan.selim se na drugu platformu..."

0 3 hvala 0
15 godina
protjeran
Hahaha kakav je ovo 1.april shit?
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"pametni selfie" je oksimoron. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice