Ma ne, to je samo bug u MS-u.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E sa ovakvim potezima oni kopaju jamu sami svom WP-u. Da mi je znat koji debil donosi ovakve odluke.

Zamisli, prijaviš se na windows insider, updejtaš mob i kad ti se ono upali iOS!
čisto ovak, usput, si nekaj mislim - kaj bi dalo u konačnici jeziviji rezultat: da MS kupi epl ili obratno. ili da se udruže.
čisto ovak, usput, si nekaj mislim - kaj bi dalo u konačnici jeziviji rezultat: da MS kupi epl ili obratno. ili da se udruže.
I onda bi mogli baciti jabuku kroz prozor....
Za iOS i Android štancaju aplikacije, a s W10M probijaju rokove i izbacuju Lumiu 950 s polugotovim OS-om. Sve više razmišljam da se riješim Lumie 920 i prebacim na nekog Nexusa...
E sa ovakvim potezima oni kopaju jamu sami svom WP-u. Da mi je znat koji debil donosi ovakve odluke.
Onaj koji je toliko "glup" da ima godisnje prihode reda velicine nekoliko milijuna Ojra..Dolara,kakogod..
Inace bolje da MS sam napravi aplikaciju i bere neku pinku za nju,nego da vremenom Apple to napravi isto a MS ostane kratkih rukava..vidimo,MS je svakim danom sve blize propasti..
Ako ikad odem s WinPhona, ovo će biti razlog. Ocito je da je njima Win Phone/Mobile zadnja rupa na svirali.
Microsoft na Lumia telefonima ima sličnu aplikaciju (Lumia selfi), pa su je samo prilagodili za iOS.
Naravno no tu su se nasle neke curice uvrijedjene sto im MS ne titra ramazena Ega,ono,"WP postaje potpuno nefunkcionalan.selim se na drugu platformu..."

"pametni selfie" je oksimoron.