Zuckerberg bogatiji od Jobsa

poruka: 54
|
čitano: 6.655
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zuckerberg bogatiji od Jobsa".
15 godina
protjeran
RE: Zuckerberg bogatiji od Jobsa
naxeem kaže...
linuxjuzer kaže...
..jer je Zuckerman,mlad dečko,neiživljen i LordShgi kaže...

Stvar je u tome sto je zuckerberg bahata budala koja zeli samo pare, boli njega K za FB. A jobs sve svoje pare ulaze u Apple jer njemu pare ocito netrebaju(mislim naravno da mu trebaju za jelo i za pice).

bahat možda i jeste,opet,ne poznaješ ga osobno,budala definitivno nije,jer treba imati originalnu ideju i na njoj zaraditi 6bio dolara.

On nije imao nikakvu ideju. Napravio je isto što i drugi prije njega i poslije njega. Facebook je prošao jednostavno zato što se uhvatio. Jedan se servis morao uhvatiti.

hehehe..imao-ne imao,on ima 6 000 000 000 dolara..namjerno pišem brojevima..prilično dobro za čovjeka koji NIJE imao ideju..istina bog,bitan je i koncept,koji,eto i nije nešto originalno,bitna je i konstrukcija,koja baš i nije neka..vidim da nisi skontao zašto se baš Facebook "uhvatio"...Namigiva

17 godina
neaktivan

Uhvatio se iz istog razloga iz kojeg se drugi nisu, a imali su identične stvari. Zašto se uhvatio Twitter, a ne neki bolji, a slični servisi. Čisti slučajni efekt.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Uhvatio se iz istog razloga iz kojeg se drugi nisu, a imali su identične stvari. Zašto se uhvatio Twitter, a ne neki bolji, a slični servisi. Čisti slučajni efekt.

ime,naxeem,ime...FACEBOOK zvuči,svđalo se nekome ili ne,prilično dobro..znaš ono: book of the dead,book of the name...jel...ljudi padaju na te stvari...

15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
naxeem kaže...

ime,naxeem,ime...FACEBOOK zvuči,svđalo se nekome ili ne,prilično dobro..znaš ono: book of the dead,book of the name...jel...ljudi padaju na te stvari...

Zato ja kažem da ona Diaspora nikad neće uspjet iako je uložena hrpetina para u nju Namigiva

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
naxeem kaže...

Ako se ne varam, postojao je servis tog imena prije, a Facebook se u startu tako nije zvao.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
15 godina
protjeran

A KAJ REČI OD OVA DVA LIKA? LET ME SEE???!!! HM HM YE YES YES

AH PA ŠTEF RADI ONO KAJ NAJBOLJE ZNA IZMIŠLJA TOPLU VODU,I TO VRLO USPJEŠNO SA USPJEŠNIM PROIZVODIMA

NISAM FAN JABOLČKE  AL SE MORA PRIZNAT DA SU PROIZVODI KVALITETNI SAMO ŠTO SE KORISTE U LOŠE SVRHE

npr.ovaj novi ipad je super stvar samo kaj je kupuju maloumni ljudi"trendseteri" i klinci koji njima opče netreba

zamislite si samo ič u školu a pod rukom umjesto 15.4kg knjiga i ostalog hladnog i toplog ružja (zavisi da živis na balkanu il u americi)

jedan ipad i na njemu sve knjige možeš i pisat i ko zna kaj sve ne i samo skidaš udžbenike kak ti prolaziš razrede ili padaš

A fejs je jedna naj odurnija stvar koju sam ja ikad vidio i u kojoj sam sudjelovu

to je oružje za masovno uništenje kakvog svijet još nije vidio

to od ljudi stvara takve morone i debile da samo čekam da se probudim a vani ko u scenama zora živih mrtvaca

a onaj mali zekenberg dabogda ti se svi serveri zapalili

Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mora da je Jobs potrosio previse na gumice za IPhone4 pa je pao iza Zuckerberga...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 8:46 (aved).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...
linuxjuzer kaže...
naxeem kaže...

Zato ja kažem da ona Diaspora nikad neće uspjet iako je uložena hrpetina para u nju Namigiva

upravo o tome govorim...nax kaže da čovjek nije imao ideju...ja kažem jeste,sam nazivje bio dovoljno dobra ideja...puklo je ljude podsvijesno...

15 godina
protjeran
naxeem kaže...
linuxjuzer kaže...
naxeem kaže...

Ako se ne varam, postojao je servis tog imena prije, a Facebook se u startu tako nije zvao.

ne znam,iskreno,međutim,bitan je i trenutak kad je MAMA MREŽA već narasla u globalnim okvirima...tek tada je nastao bum..i kad je brzina te iste MAME postala dovoljna a cijena pristupačna...ima tu puno više elemenata koji se moraju preklopiti...

17 godina

Ma kakav f*kin naziv, lik je popalio samo fore od ljudi (kolega sa faksa) koji su se sjetili da se razmjenjuju slikice i filmeki, statusi i igranje u doba kad je carevao myspace i blogovi. Klinčadiji se stoga svidjelo što su više manje ravnopravni u kenjanju u nekom zajedničkom čušpajzu, za razliku od myspacea koji je imao više blogovski stil tipa "moja" domena, a vi ste posjetioci kod mene. To sve skupa smrdi na mjehur od sapunice kakav je bujao i krajem 90tih za web kompanije pa prsnuo. Već sad masovno ljudi napuštaju fb zbog prezasićenosti preset postavkama i premasivnim anonimnim "prijateljima", krađom podataka, spyverom u obliku zinga igrica, i jednostavno zato jer su se sad počele sve fakin kompanije, novine i ostala skalamerija prijavljivati kao "prijatelji. TO je sad postalo smetlište, pa mislim da mu slijedi pad kao i gorespomenutim blogovima ili nekadašnjem juznetu. Tog lika nije nikako fer uspoređivati sa Jobsom, jer, ponavljam, ma kako bio mrzak, on nešto PROIZVODI. Ima i softvera i hardvera i fakat čovjek može nešto imati materijalnog u džepu ili pred sobom na stolu, privređivati za život ili tjerati facu u birtiji, za razliku od ovog običnog pomodnog sranja na netu. Klincakoji osim toga nema ništa drugo za ponuditi smatrati "najutjecajnijim" čak i samo u IT-u je kretenizam. Nek recimo Gatesov Microsoft ukine nekim čudnim updateom Windowse, da vidimo jel će biti više utjecaja na korisnike, u odnosu na to da sutra nestane majspejs. Nek Google zgasi firmu, ili Intel isključi daljinski svoje procesore po svijetu...kakav fakin cukerbrdo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 17:07 (overhaul).
17 godina
overhaul kaže...

Ma kakav f*kin naziv, lik je popalio samo fore od ljudi (kolega sa faksa) koji su se sjetili da se razmjenjuju slikice i filmeki, statusi i igranje u doba kad je carevao myspace i blogovi. Klinčadiji se stoga svidjelo što su više manje ravnopravni u kenjanju u nekom zajedničkom čušpajzu, za razliku od myspacea koji je imao više blogovski stil tipa "moja" domena, a vi ste posjetioci kod mene. To sve skupa smrdi na mjehur od sapunice kakav je bujao i krajem 90tih za web kompanije pa prsnuo. Već sad masovno ljudi napuštaju fb zbog prezasićenosti preset postavkama i premasivnim anonimnim "prijateljima", krađom podataka, spyverom u obliku zinga igrica, i jednostavno zato jer su se sad počele sve fakin kompanije, novine i ostala skalamerija prijavljivati kao "prijatelji. TO je sad postalo smetlište, pa mislim da mu slijedi pad kao i gorespomenutim blogovima ili nekadašnjem juznetu. Tog lika nije nikako fer uspoređivati sa Jobsom, jer, ponavljam, ma kako bio mrzak, on nešto PROIZVODI. Ima i softvera i hardvera i fakat čovjek može nešto imati materijalnog u džepu ili pred sobom na stolu, privređivati za život ili tjerati facu u birtiji, za razliku od ovog običnog pomodnog sranja na netu. Klincakoji osim toga nema ništa drugo za ponuditi smatrati "najutjecajnijim" čak i samo u IT-u je kretenizam. Nek recimo Gatesov Microsoft ukine nekim čudnim updateom Windowse, da vidimo jel će biti više utjecaja na korisnike, u odnosu na to da sutra nestane majspejs. Nek Google zgasi firmu, ili Intel isključi daljinski svoje procesore po svijetu...kakav fakin cukerbrdo.

Doh! I otkrio si vatru. Koji lik!

I'm going woo woo
17 godina

btw. da smo mi sad jalni balkanci baš i ne stoji, nismo mi napravili film o njemu.

Ja skidam kapu recimo gazdi DM-a koji je zaključio da mu u životu netrebaju sve te milijarde i

poklonio ih oporukom, ili drugom najbogatijem ameru, Warren Buffettu, koji je već drugi put poklonio

pola para u humanitarni fond, kao i William Gates the 3 ;)

Mislim, okej, trenutno je cukerberg najmljađi sa tim teoretskim milijardama, ali recimo googleov Sergey Brin je

tek nešto starji, a težak je otprilike preko duplo u milijardama, školovaniji (i po meni utjecajniji) isto duplo,

a i kaj se tiče prilike za lokalne sponzoruše, također neoženjen ;)

17 godina
tnakir kaže...
overhaul kaže...

Ne, no si ju ti otkrio, o premudri veterane koji nemaš ni potrebu išta konkretno argumentirati/pobijati, ili

barem pošteno quottati, jer si jelte tako autoritativno iznad te prizemne rasprave običnog puka :)

15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...
linuxjuzer kaže...
naxeem kaže...

ehhh...Diaspora me podsjeća na neke gljivice i oboljenja od njih...loša asocijacija..Mršti se

17 godina
overhaul kaže...
tnakir kaže...
overhaul kaže...

Ne, no si ju ti otkrio, o premudri veterane koji nemaš ni potrebu išta konkretno argumentirati/pobijati, ili

barem pošteno quottati, jer si jelte tako autoritativno iznad te prizemne rasprave običnog puka :)

O cemu ti?

Ja sam samo reko da si napisao ono ocito.

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
bahat možda i jeste,opet,ne poznaješ ga osobno,budala definitivno nije,jer treba imati originalnu ideju i na njoj zaraditi 6bio dolara..pripisat ću to tvojoj nemoćnoj zavisti...

aj molim te, prije pet (ili koliko) godina svaki normalni ajtijevac bi servis na koji uplodaš slikice, tagiraš ih i komentiraš u startu otpisal kao bezvezni projektić koji nema šanse razvit se u nešto lokalno (a kamoli globalno)

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan

Zgodno se vratiti ovome s vremenskim odmakom. Zuckerberg je samo prošle godine donirao milijardu dolara. Više nego Jobs u cijelom svom životu.

http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/business/2014/01/01/exp-lead-intv-2013-biggest-givers-to-charity.cnn.html

3 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

"Zuckerberg bogatiji od Jobsa" {#}

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 14:48 (imaiden322).

1 3 hvala 0
14 godina

Cek, sta ste ozbiljno isli dizat temu stariju od 3 godine?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Zuckerberg bogatiji od Jobsa
david7 kaže...

Što teme imaju neki rok trajanja? Danas smo pričali o grafičkim karticama i bilo bi strašno ako za tri godine ponovo pričamo o njima?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 23:54 (Visak).
14 godina
neaktivan
Visak kaže...
david7 kaže...

Što teme imaju neki rok trajanja? Danas smo pričali o grafičkim karticama i bilo bi strašno ako za tri godine ponovo pričamo o njima?

pa bilo bi ako bi pricali o grafickoj koja je riknula prije 2 godine.

13 godina
protjeran
Visak kaže...

Zgodno se vratiti ovome s vremenskim odmakom. Zuckerberg je samo prošle godine donirao milijardu dolara. Više nego Jobs u cijelom svom životu.

http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/business/2014/01/01/exp-lead-intv-2013-biggest-givers-to-charity.cnn.html

Jaka stvar, Bill Gates je dosad donirao vise nego sto je Zuckerberg zaradio.

17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Visak kaže...
david7 kaže...

pa bilo bi ako bi pricali o grafickoj koja je riknula prije 2 godine.

Vidiš, ljudi pričaju o Platonu, Hitleru, Einsteinu, a svi odavno mrtvi. A i o autima, kompovima i mobitelima koje su nekoć posjedovali, a odavno nerade, kao i o curama s kojima su davno bili. Tko je i gdje proglasio da neke teme zastarjevaju za razgovor?

Ja ću si ipak zadržati pravo da pišem i pričam o onome što mene zanima i čuditi se onima koji troše energiju na pisanje o tome kako se o stvarima koje njih više ne zanimaju ne bi trebalo pisati.

14 godina
neaktivan

Postoji nesto sto se zove anonimna donacija. Takve donacije su one najiskrenije i iz pravih razloga. Osobno sam nekoliko puta pomogao pojedincima i udrugama ali nikad pod imenom i prezimenom. Donacije koje sluze za umanjivanje poreza i preko kojih donator profitira nisu neko mjerilo ljudskosti.

Znaci ni ti ni ja nikad necemo znati da li je Jobs donirao nesto ili ne. Ono sto mozemo znati je da nije nikad optuzen za kriminal i prevaru iz pohlepe kao drugi junak ove teme.

I na kraju, covjek je mrtav. Nebitno koliki je altruist bio, vise nece donirati nista. Nek ti bude bitno koliko si ti spreman pomoci.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice