I život za mobitel

poruka: 65
|
čitano: 6.121
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I život za mobitel".
11 godina
protjeran
Re: I život za mobitel
Stvar je u tome da nije bitan mobitel, procjena zene je bila kriva. Tako za svaku pljacku u kojoj dodje do pucnjave mozete reci "da li je vrijedilo?". U ovom slucaju se radilo o mobitelu, u drugom se moglo raditi o silovanju vase zene, TVu, autu na semaforu itd.
Potpuno jednaka sansa da u vas puca je da li vi predali mobitel ili ne. Kako u slucaju da ga ne date postoji gnjev neuspjeha, tako u slucaju da ga predate postoji satisfakcija napadaca za do kraja obavljenim poslom (ubijanjem jedinog svjedoka).
Tema milijon puta razradjena od strane strucnjaka, ali ne postoji strucnjak koji ce ikada ikome predloziti da preuzme stvar u svoje ruke. Jednostavno, stvar je procjene i osjecaja vlastite sposobnosti.
Takodjer nije isto secete li sami, ili sa djetetom. U Parku pred ljudima ili u mracnoj ulici. Pljackas od 20 ili 50 godina. Prljavi klosar ili atleta u trenirci...
12 godina
neaktivan
Osobno NEBIH dao mobitel, usput bio sam u ratu i pucali su na mene i pucao sam po drugim ljudima.
Nije stvar u vrijednosti aparata (ip5s ako je bitno), nego u podacima, gore mi je broj od cure, roditelja, prijatelja.
Dakle sada ide razdvajanje, ali bi dao čovjeku novac iz đepa koliko imam sa sobom.
Ako je običan lopov biti će zadovoljan uzeti će novac i pobjeć, ako je psihopat može koristiti moj mobitel kao oružje protiv meni dragih ljudi, mene recimo ubiti i zvati i slati moje prste ili tako nešto i na taj način dovesti u klopku i ubiti druge ljude iz mog telefona.
Dakle dao bi mu novac a sa drugom rukom pokušao ugasiti telefon.(postoji mogućnost da me rani, a srce mi još radi i može otključati telefon, ali barem sam probao)
Dakle ako nije istrgao novac u prvih 10 sekundi i pokušao pobjeći vjerojatno je on mrtav, uvijek imam nož u remenu pored futrole od mobitela (zakonska dužina oštrice, a nisam kažnjavan i nikada nisam bio na sudu, osim kada mi je trebala potvrda o nekažnjavanju-koju sam i dobio).
Ps. Rekao sam curi ona kaže da bi ona bacila mobitel u pod da se razbije...
Hebiga vjerojatno imam ptsp...cjenim svaki dan od kada sam se vratio, ali se ne bojim smrti...
15 godina
neaktivan
Borg8472 kaže...
Osobno NEBIH dao mobitel, usput bio sam u ratu i pucali su na mene i pucao sam po drugim ljudima.
Nije stvar u vrijednosti aparata (ip5s ako je bitno), nego u podacima, gore mi je broj od cure, roditelja, prijatelja.
Dakle sada ide razdvajanje, ali bi dao čovjeku novac iz đepa koliko imam sa sobom.
Ako je običan lopov biti će zadovoljan uzeti će novac i pobjeć, ako je psihopat može koristiti moj mobitel kao oružje protiv meni dragih ljudi, mene recimo ubiti i zvati i slati moje prste ili tako nešto i na taj način dovesti u klopku i ubiti druge ljude iz mog telefona.
Dakle dao bi mu novac a sa drugom rukom pokušao ugasiti telefon.(postoji mogućnost da me rani, a srce mi još radi i može otključati telefon, ali barem sam probao)
Dakle ako nije istrgao novac u prvih 10 sekundi i pokušao pobjeći vjerojatno je on mrtav, uvijek imam nož u remenu pored futrole od mobitela (zakonska dužina oštrice, a nisam kažnjavan i nikada nisam bio na sudu, osim kada mi je trebala potvrda o nekažnjavanju-koju sam i dobio).
Ps. Rekao sam curi ona kaže da bi ona bacila mobitel u pod da se razbije...
Hebiga vjerojatno imam ptsp...cjenim svaki dan od kada sam se vratio, ali se ne bojim smrti...

1. Ti misliš da če ti nož pomoč protiv pištolja?

2. S kojom svrhom nosiš nož? Da ozljediš nekoga? Čudan neki način samo obrane

3.Tebi treba lječenje

15 godina
neaktivan
I život za mobitel

Da,nije problem u mobitelu,nego je problem koje podatke imaš na njemu,npr. mnogi ljudi drže broj kreditne kartice,oib i šta ja znam sve ne na njemu.

Također,pogodak u nogu,ako ti pogodi arteriju,ti si opet mrtav.

Isto tako ovisno o relativnoj udaljenosti napadača sa pištoljem.Npr. ako napadač sa pištoljem očito puca prvi puta u životu i izgleda kao da jedva digne 75 kila,a pored njega je čovjek sa crnim remenom u više borilačkih disciplina,nabildan kao lud.Ja bih se kladio na čovjeka bez pištolja ako je udaljenost 3 metara ili manja.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Da,nije problem u mobitelu,nego je problem koje podatke imaš na njemu,npr. mnogi ljudi drže broj kreditne kartice,oib i šta ja znam sve ne na njemu.

Također,pogodak u nogu,ako ti pogodi arteriju,ti si opet mrtav.

Isto tako ovisno o relativnoj udaljenosti napadača sa pištoljem.Npr. ako napadač sa pištoljem očito puca prvi puta u životu i izgleda kao da jedva digne 75 kila,a pored njega je čovjek sa crnim remenom u više borilačkih disciplina,nabildan kao lud.Ja bih se kladio na čovjeka bez pištolja ako je udaljenost 3 metara ili manja.

Eto još jedan filozof{#}  TEST pitanje: Šta je brže metak ili čovjek?

15 godina
neaktivan
I život za mobitel

A ti baš voliš podjebavati filozofe?
Ako nam se filozofira pusti nas da radimo šta hoćemo. 

Uostalom mislim da 90% ljudi koji ovdje na forumu imaju više od 100 postova da je to zato jer vole filozofirati i raspravljati sa drugima.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 10:37 (g12356).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

.Npr. ako napadač sa pištoljem očito puca prvi puta u životu i izgleda kao da jedva digne 75 kila,a pored njega je čovjek sa crnim remenom u više borilačkih disciplina,nabildan kao lud.Ja bih se kladio na čovjeka bez pištolja ako je udaljenost 3 metara ili manja.

g12356 kaže...

A ti baš voliš podjebavati filozofe?
Ako nam se filozofira pusti nas da radimo šta hoćemo. 

Uostalom mislim da 90% ljudi koji ovdje na forumu imaju više od 100 postova da je to zato jer vole filozofirati i raspravljati sa drugima.

Pa kad si krenuo sa nekim rambo situacijama. Čovjek sa crnim pojasom u više borilačkih situacija nabildan kao lud? Ti opisuješ ramba. Daj budi realan kad več govorimo o situaciji iz stvarnog svijeta.

Trenirao sam par borilačkih vještina i uvijek su nam govorili da u takvoj  situaciji daš lopovu šta traži, nema garancije da ćeš ti njemu uspjet uzet pištolj/nož ili čak doč do njega prije nego on opali a taj mobitel/novčanik nije vrijedan  tvog života

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 11:05 (peroko).
15 godina
neaktivan
I život za mobitel

Možda jesam opisao rambo situaciju.Svejedno nedam elektroniku sa tko zna kakvim podacima o meni olako.Ako išta drugo oklijevao bi barem pri davanju mobitela nadajući se da policija dođe na vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 10:58 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Možda jesam opisao rambo situaciju.Svejedno nedam elektroniku sa tko zna kakvim podacima o meni olako.Ako išta drugo oklijevao bi barem pri davanju mobitela nadajući se da policija dođe na vrijeme.

Tako je samo ti nedaj i popij metak. Zato ti i jesam napisao da si filozof

15 godina
neaktivan
šansa da ga popim nije 100%.isto kao i šansa da umrem od 1 metka.
14 godina
I život za mobitel

Zato nam i je tako jer smo pi**e i jer nam je naša sigurnost najbitnija (osim kad živimo za tuđe ideale). Veći dio lopova isto kao i žrtava kalkulira. Koja je šansa da mi taj netko da novce/mobitel. Ako je siguran da je velika napada, a ako ne pa nije lud da riskira okršaj ili zatvor (osim ako je neki psihopat).

Nije baš tema primjerena za IT forum, više za neko filozofiranje.

Iritira me razmišljanje: Ako me neko krade nema veze, dam mu sve samo da me ne mlati. Ako me mlati ma pustim ga možda odustane. Ako i ne odustane molim ga da me ne ubije. Da lopovi dvaki put dožive problem kad krenu krast brzo bi odustali.

Al tu su krivi i mediji. Prije tipa godinu čitam kako je neki dečko uboo nožem u samoobrani dvojicu likova koji su ga redovno maltretirali i mlatili. I onda novinari kako je mogao. On nije normalan itd. Da, tako je. On nije normalan a oni su ok i treba ih žalit. Konstantno se bombardira ljude stavom da nije ok da ih se maltretira. ali da ni slučajno ne poduzmu ništa protiv toga.

Protivim se tome, ali ne znam bili u datom trenutku i ja bija pi**a i da mobitel ili bi reka ne. I siguran sam da nitko nezna dok ne doživi. A ako i doživi nije garancija da bi idući put napravija isto. Ali skidam kapu onima koji se jasno usprotive takvom maltretiranju.

0 0 hvala 0
15 godina
axos kaže...

Protivim se tome, ali ne znam bili u datom trenutku i ja bija pi**a i da mobitel ili bi reka ne. I siguran sam da nitko nezna dok ne doživi. A ako i doživi nije garancija da bi idući put napravija isto. Ali skidam kapu onima koji se jasno usprotive takvom maltretiranju.

Ako to da mu daš mobitel znači da si si spasio život to ne znači da si pi*da. To može značiti da nisi kreten koji funkcionira na razini životinjskih instinkta. Koju satisfakciju ima heroj koji se usprotivi i popije metak u glavu? Tu da mu ti skidaš kapu?

Potpis!
14 godina
Ezio kaže...
axos kaže...

Ako to da mu daš mobitel znači da si si spasio život to ne znači da si pi*da. To može značiti da nisi kreten koji funkcionira na razini životinjskih instinkta. Koju satisfakciju ima heroj koji se usprotivi i popije metak u glavu? Tu da mu ti skidaš kapu?

To da mu dam mobitel znači da mu dajem satisfakciju na moju štetu. A to da sam spasija život ne znači jer me može upucat kad mu dam mobitel isto kao i da mu ne dam. Pa kakvu satisfakciju može imat ako je mrtav? Ako nije ima satisfakciju da se može bit zadovoljan s time bez obzira što drugi rekli. Ako je psihopat može pucat i ovako i onako. Ako nije sigurno mu se neće ležat u zatvoru zbog mobitela. A stvar je i vrijednosti. Tebi mobitel vridi onoliko koliko si ga platija, njemu jer je polovan puno manje. Njemu veći dio podataka unutra ne znaći ništa, a tebi možda znaći pet puta više nego sam mobitel.

15 godina
neaktivan
I život za mobitel

Pa nemoj onda držati važne podatke na mobitelu ili još bolje ako imaš kakav smartphone instaliraj neku antitheft aplikaciju

Moj PC  
0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
1. Da mislim jer mi je već jednom pomogao u ratu doduše, da je po tvome bio bi jedan HRVATSKI VOJNIK UBIJEN (ja), a zbog noža je jedan hrvatski vojnik živ, a ovako je jedan "pripadnik neprijatelja" bio zarobljen i kasnije razmjenjen za nekog našeg.
Tebe vjerojatno smeta kaj nije drugačije ispalo.
2. Ne nosim ga da nekoga ozljedim, nego da se obranim ako me netko napadne, a najviše ga koristim na ribolovu(dolazim iz ugledne i relativno bogate obitelji, te sam nositelj mnogih pohvala i preporuka kako u dobrotvornom tako i realnom gospodarstvu(i da kruh drugih ljudi koji rade za mene ovisi o tome da budem dobro-isplačujem plače na vrijeme (više od prosjeka-ali nažalost niže od saborskih zastupnika) i 13 plaču i regres i uskrsnicu i božičnicu-neću se reklamirati ovdje, ali sam osjetio potrebu da objasnim)
Nisi pročitao da bi čovjeku dao novac koji imam uz sebe, ukoliko želi novac i to se odlučio napraviti neka velika nevolja ga je stisla (da li njegovom ili tuđom greškom nije niti bitno).
Vidi ako ti hočeš mirno stajati da te netko upuca ili ozbiljno povrjedi samo daj, ja bi se ipak borio.
3. Pitao sam barem trojicu uglednih psihijatara i psihologa i oni kažu da sam normalan, ali ti vjerojatno bolje znaš :-)
11 godina
protjeran
Ajmo, buđenjeeee
12 godina
neaktivan
Usput peroko lako je reči nemoj držati vrijedne podatke na mobitelu, ali daj mu mobitel, pa može ti onda doći i u kuću(što nesmijem onda držati vrijedne podatke i stvari niti u kući) i uzeti mobitel taj "isti" lik, ili tv, pa možda odluči i probati tvoju curu, kada misliš da je dosta?
Zlo pobjeđuje kada dobri ljudi ništa ne poduzimaju, i slažem se sa nekim na forumu koji je rekao, kaj mi garantira da neće pucati u mene kada mu dam mobitel, ALI TO JE SAMO MOJ STAV I MOJE MIŠLJENJE, TI NAPRAVI KAKO GOD ŽELIŠ.
15 godina
neaktivan
Borg8472 kaže...
1. Da mislim jer mi je već jednom pomogao u ratu doduše, da je po tvome bio bi jedan HRVATSKI VOJNIK UBIJEN (ja), a zbog noža je jedan hrvatski vojnik živ, a ovako je jedan "pripadnik neprijatelja" bio zarobljen i kasnije razmjenjen za nekog našeg.
Tebe vjerojatno smeta kaj nije drugačije ispalo.
2. Ne nosim ga da nekoga ozljedim, nego da se obranim ako me netko napadne, a najviše ga koristim na ribolovu(dolazim iz ugledne i relativno bogate obitelji, te sam nositelj mnogih pohvala i preporuka kako u dobrotvornom tako i realnom gospodarstvu(i da kruh drugih ljudi koji rade za mene ovisi o tome da budem dobro-isplačujem plače na vrijeme (više od prosjeka-ali nažalost niže od saborskih zastupnika) i 13 plaču i regres i uskrsnicu i božičnicu-neću se reklamirati ovdje, ali sam osjetio potrebu da objasnim)
Nisi pročitao da bi čovjeku dao novac koji imam uz sebe, ukoliko želi novac i to se odlučio napraviti neka velika nevolja ga je stisla (da li njegovom ili tuđom greškom nije niti bitno).
Vidi ako ti hočeš mirno stajati da te netko upuca ili ozbiljno povrjedi samo daj, ja bi se ipak borio.
3. Pitao sam barem trojicu uglednih psihijatara i psihologa i oni kažu da sam normalan, ali ti vjerojatno bolje znaš :-)

Zbog načina na koji pišeš ovo mi zvuči kao lovačka priča.

Borg8472 kaže...
Usput peroko lako je reči nemoj držati vrijedne podatke na mobitelu, ali daj mu mobitel, pa može ti onda doći i u kuću(što nesmijem onda držati vrijedne podatke i stvari niti u kući) i uzeti mobitel taj "isti" lik, ili tv, pa možda odluči i probati tvoju curu, kada misliš da je dosta?
Zlo pobjeđuje kada dobri ljudi ništa ne poduzimaju, i slažem se sa nekim na forumu koji je rekao, kaj mi garantira da neće pucati u mene kada mu dam mobitel, ALI TO JE SAMO MOJ STAV I MOJE MIŠLJENJE, TI NAPRAVI KAKO GOD ŽELIŠ.

Pa da nemoj držati vrijedne podatke na uređaju koji se lako ukrade ili izgubi ili ga barem zaštiti kakvom zaštitiom/ enkripcijom. Kakva kuća kakva cura? Ovdje je riječ o ženi koja nije htjela predat svoj mobitel pa je popila metak u glavu (okrznuo je) ti zbilja ideš u ekstreme.

Kakvo zlo ti spominješ? Pa ti zbilja jesi kandidat za tablete

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 17:47 (peroko).
12 godina
neaktivan
Usput skily slažem se sa tobom da sam cura to nebi pokušavao, ali hebi ga, muško sam, i možda pod dojmom toga da sam bio u ratu borio bi se, da nisam bio vjerojatno bi se bojao.
Znaš kada bi odmah dao telefon, da mi žena prijeti pištoljem (jer žene kada izvade pištolj obično pucaju), ako odmah ne dobe što žele
12 godina
neaktivan
Peroko čitaj što pišem, briga me za tu curu, iznio sam svoje mišljenje kaj bi ja napravio, jer kada sam pročitao članak bio mi je zanimljiv i pomislio bi kaj bi ja napravio na njenom mjestu, u prvom postu sam napisao i kaj bi moja cura napravila jer smo pričali o članku, dok su bile reklame na telki.
Govorim da bi mu DAO NOVAC VEĆ TREĆI PUT ČITAJ, tek ako to nebi urodilo plodom bi postupao ekstremno, jer onda nije običan lopov...
15 godina
neaktivan
Borg8472 kaže...
Peroko čitaj što pišem, briga me za tu curu, iznio sam svoje mišljenje kaj bi ja napravio, jer kada sam pročitao članak bio mi je zanimljiv i pomislio bi kaj bi ja napravio na njenom mjestu, u prvom postu sam napisao i kaj bi moja cura napravila jer smo pričali o članku, dok su bile reklame na telki.
Govorim da bi mu DAO NOVAC VEĆ TREĆI PUT ČITAJ, tek ako to nebi urodilo plodom bi postupao ekstremno, jer onda nije običan lopov...

Dao bi mu novac ali bi ga priklao jer imaš uvijek sa sobom nož zakonske duljine i nisi kažnjavan i 3 psihijatra kažu da si normalan. Ovo si sve ti pisao. Pa ti meni reci da si ti zdrav u glavu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 18:23 (peroko).
12 godina
neaktivan
Peroko idiote jedan nepismeni, dakle nekoliko puta sam već napisao da bi napravio sve u svojoj moći da zadržim mobitel i to rješim mirnim putem. Pošto bi šteta bila viša od 2000.00 kuna, policija bi nakon oružane pljačke u skladu sa zakonom o postupanju pokrenula istražne radnje u cilju pronalaska nepoznatog počinjitelja i dovođenjem odnosnog pred lice pravde, moje odjelo ili mobitel koštaju više od prosječne plače, vjerojato i od tvoje, nekoliko puta sam napisao ako netko ne uzme novac, nego inzistira na mobitelu, onda to nije obična pljačka, nego mu moj mobitel treba za počinjenje vjerojatno teškog kaznenog djela, te ukoliko nebi mogao pobjeći, smatrao bih da je moj život i život meni dragih ljudi u opasnosti (ipak mi čovjek prijeti oružjem) imam pravo na nužnu obranu, te bi pokušao onesposobiti napadača.
Ali to je samo hipoteza kao što sam napisao, ovo je čisto nagađanje ali osobno mislim da u preko 99,9% slučajeva bi razbojnik uzeo novac i na to sam spreman, ako baš hoće mobitel onda ima neke po mom sudu jako opasne kaznene namjere i tu čak dolazi do građanske odgovornosti da bi kao građanin trebao napraviti sve u tvojoj moči da sprječiš počinjenje kaznenog djela.
15 godina
neaktivan
I život za mobitel

koliko si ti gluposti namljeo to je strašno ali dobro ako se tebi riskira život zbog mobitela samo daj, dokazao si prethodnim komentarima da nisi baš uračunljiv a što se tiče nepismenosti nauči se prvo citirati pa se onda javi. 

A to tvoje vrijeđanje neću  ni spominjati stisnuo sam ti prijavu.

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
protjeran
De ostavi covjeka na miru da sanja
12 godina
neaktivan
Lol.
15 godina
I život za mobitel

Kad imaš odijelo skuplje od prosječne plaće, zaposlenike sa natprosjecnom plaćom, iz ugledne si i bogate obitelji a na mobitelu imaš osjetljive podatke onda ima jednostavno rjesenje-zastita mobitela lozinkom. Tako čak i kad te lopov upuca, ono tebi najvažnije - osjetljivi podaci - ostaje zaštićeno. Heroj si, svi plaču za tobom i nosiš svoje osjetljive podatke u grob. Hat trick.

Potpis!
Moj PC  
3 2 hvala 1
17 godina
Ezio kaže...

Ako nisi ninja i nemaš oružje kod sebe, postoje tri mogućnosti. Nakon odgovora da mu ne daš mobitel napadač će:

1. odustati i pobjeći

2. pucati u tebe i promašiti ili te samo raniti

3. pucati i ubiti te

Ženska je očito ljubiteljica kocke i kladila se sa 66% šanse da preživi.

logika ti očito nije jača strana što se vidi primjenom tvoje "računice" na druge situacije, tipa vožnja autom il letenje avionom. Ako sjedneš u auto/avion, ti ćeš:

1. sretno stići od točke A do točke B

2. proći nekakvu nezgodu bez ozbiljnijeg narušavanja tvog zdravlja

3. poginuti

Dakle prema tvojoj "logici" (prije rečeno gluposti) većina ljudi su ljubitelji kocke i klade se sa 66% šanse da će preživjet putovanje

fail fail fail...

ko što reče tu jedan u postu, ja nebih branio mobitel, ja bih bio ljut da me netko pljačka i zbog toga bih reagirao. to me čini superčovjekom ili vas koji nebi pič*icama?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 22:22 (Ges).
12 godina
neaktivan
Ezio HVALA NA DOBROM SAVJETU, Skinuo sam upravo photo video sef, pa mogu dati nekome telefon neka ga nosi-sada me baš briga.
Usput da li netko zna da li se na iosu (najnovija verzija) mogu nekako zaštiti kontakti, ili barem oni favoriti, i popis poziva???
Ako netko zna Molim pošaljite naziv programa, nije mi telefon jailbreak-an
Hvala još jednom
15 godina
Ges kaže...
Ezio kaže...

Ako nisi ninja i nemaš oružje kod sebe, postoje tri mogućnosti. Nakon odgovora da mu ne daš mobitel napadač će:

1. odustati i pobjeći

2. pucati u tebe i promašiti ili te samo raniti

3. pucati i ubiti te

Ženska je očito ljubiteljica kocke i kladila se sa 66% šanse da preživi.

logika ti očito nije jača strana što se vidi primjenom tvoje "računice" na druge situacije, tipa vožnja autom il letenje avionom. Ako sjedneš u auto/avion, ti ćeš:

1. sretno stići od točke A do točke B

2. proći nekakvu nezgodu bez ozbiljnijeg narušavanja tvog zdravlja

3. poginuti

Dakle prema tvojoj "logici" (prije rečeno gluposti) većina ljudi su ljubitelji kocke i klade se sa 66% šanse da će preživjet putovanje

fail fail fail...

ko što reče tu jedan u postu, ja nebih branio mobitel, ja bih bio ljut da me netko pljačka i zbog toga bih reagirao. to me čini superčovjekom ili vas koji nebi pič*icama?

lako je tebi.

konkretan slučaj napada sa ciljem krađe mobitela ti uspoređuješ sa vožnjom autom ili letom avionom. to nema veze jedno s dugim. nisam ja ove brojke izbacio na pamet već sam promatrao stotinjak slučajeva napada lopova na žene i uspoređujući ulazne rezultate sa izlaznima došao do navedenih mogućnosti i vjerojatnosti. ništa tu nije slučajno. da ne duljim sad i idem u detalje, ovisi samo o borbenoj sposobnosti napadnute osobe i tipu pištolja napadača. ti si nam objasnio da se u tvojem slučaju napad i posljedice mogu parametrizirati i bez greške dobiti izlazni rezultati. u svoju jednadžbu koju sam jutros predao patentnom uredu i dao mup-u na koristenje uvrstio sam tebe kao napadnutog i napadača sa vrhunskim pištoljem i dobio rezultat da je napadač mrtav još prije nego što mu se majka rodila. time sam potvrdio tvoje tvrdnje. ali bilo je to za ocekivati jer si predator. malo je žena predatora.

@borg12345678910, može naravno. upisuj imena kontakata kriptirano i sa sobom nosi papirić sa ključem kriptiranja. naravno, taj ključ je lažan a pravi nosi samo u glavi.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 23:05 (Ezio).
14 godina
odjavljen
I život za mobitel

Imamo par ljudi koji tvrde da bi bez problema "riješilo" napadača sa pištoljem, imamo par razumnih ljudi i imamo jednog koji spada u 1. skupinu, ali je iz ugledne i bogate obitelji (nego, slobodno nam napišeš ime firme, da malo pogledam na bonitetima dok mi je dosadno). Izmiješana salata lol, a nitko ne govori o samoj temi, koja onako i ovako nema nikakve veze sa BUGom, nego više spada u 24 sata. 

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice