Bez razmišljanja bih uzeo kod nas da mi netko jamči da ću imati garanciju i da će raditi na našim operaterima.
A što se tiče statusa tvrtke, uopće ne čudi.
Blago njima što imaju priliku kupiti ga.
Bez razmišljanja bih uzeo kod nas da mi netko jamči da ću imati garanciju i da će raditi na našim operaterima.
Ja sam ga htio kupiti ali nisam bio unutar onih sretnih 2 minute :(
Trebao bi raditi, ako radi u UK, vjerojatno bi radio i kod nas.
Pa jasno. Ako možemo kupovati HTC, Huawei ili ZTE, zašto ne i ovo?
Ko ne pati na logo, mogao bi biti vrlo zadovoljan.
Ja sam ga htio kupiti ali nisam bio unutar onih sretnih 2 minute :(
Trebao bi raditi, ako radi u UK, vjerojatno bi radio i kod nas.
E pa hebemu miša.
Kada bi barem došao kod nas.
Pa jasno. Ako možemo kupovati HTC, Huawei ili ZTE, zašto ne i ovo?
Ko ne pati na logo, mogao bi biti vrlo zadovoljan.
Naravno.
Ali znalci neće uvijek nasjedati na marke.
Prva alternativa je upravo situacija Apple vs. ostali - svladali.
Odličan je to uređaj, odličnih performansi i još bolje cijene.
Šteta što nisam/nismo u Kini.
Eto, Kinezi i Jobsa kopirali...
Najbolji Romovi za mobite l(HTC android ) su MIUI razvijen sa Xiaomiijem.
MIUI je najoptimiziraniji Android OS.
XIAOMI izdaje jednom tjednom update za svoje uređaje,
što je predivna stvar (HTC, Samsung, Motorola, LG i ostala gamad, jednom godišnje AKO i tada).
Da ima, kupio bi njihov uređaj samo radi toga.
Koristio sam MIUI 2.3.7 za Desire skoro 9 mjeseci, te 4.0.3 MIUI_Au,
no projekt su ugasili te tako i moj interes za MIUI za Desire-a.
Svi drugi MIUI portovi su veoma loši. Ali eto, šta je tu je.
Kod kupnje slijedećeg smartphonea, ili uzimam Nokiu sa W8 ili nekakav Android koji
ima dobar MIUI port. Možda Prestigio, makar je mala zajednica za XDA,
ali uređaji imaju otključan bootloader, dakle predivna stvar za modere.
Ufff, teško biti bolji i jeftiniji od Apple-a
Nokia 3310 je inovativnija od Apple-ovih produkata
Lik jednostavno skontao kako napraviti uredjaj koji ima sve sto nudi konkurencija ili je cak i bolji za razumne novce. Tek su poceli, nadati se da ce povecati proizvodnju pa ce se lakse moci doci do primjerka :))
Svakako se ne radi o jeftinoj kineskoj kopiji. Uređaj je vrh ponude i hardverski i softverski. Već dugo koristim MIUI ROM na svom Samsungu i odličan je. Briga za korisnike je na puno višoj razini od ostalih, ROM redovito ažuriraju svaki petak osluškujući želje svojih korisnika. Standardni Android mi se nikada nije sviđao zbog ružnog kompliciranog sučelja i manjka nekih jednostavnih ali praktičnih mogućnosti. Šteta što se uređaj ne prodaje izvan Kine, vjerujem da je to tako iz pravnih razloga. Dostupnost ovog mobitela bi oborila cijene i razljutila Apple (njima je čak i Samsung na meti a nije ni blizu kopija iPhonea kao što je to MIUI). Ok mi je da ih inspirira Apple u softveru i načinu prezentacije ali da čak kopiraju i Jobsovu odjevnu kombinaciju nisam znao, to je ipak previše nisko.
Nokia 3310 je inovativnija od Apple-ovih produkata
E al ga sereš...
Ne bih se uopće žalio da imam jedan ovakav mob, tko zna, možda za dvije tri godine nitko neće kupovati Samsunge i Apple nego Xiaomije :)
MIUI je najoptimiziraniji Android OS.
XIAOMI izdaje jednom tjednom update za svoje uređaje,
što je predivna stvar (HTC, Samsung, Motorola, LG i ostala gamad, jednom godišnje AKO i tada).
Da ima, kupio bi njihov uređaj samo radi toga.
Koristio sam MIUI 2.3.7 za Desire skoro 9 mjeseci, te 4.0.3 MIUI_Au,
no projekt su ugasili te tako i moj interes za MIUI za Desire-a.
Svi drugi MIUI portovi su veoma loši. Ali eto, šta je tu je.
Kod kupnje slijedećeg smartphonea, ili uzimam Nokiu sa W8 ili nekakav Android koji
ima dobar MIUI port. Možda Prestigio, makar je mala zajednica za XDA,
ali uređaji imaju otključan bootloader, dakle predivna stvar za modere.
Upravo to.
Veliki sam fan MIUI-a, najdraži GB ROM na S2 je bio upravo MIUI 2.3.9 (ako se ne varam) - kad su prestali s razvojem GB-a i prešli na ICS.
No da ne zalazimo u offtopic, najbolji, najbogatiji mogućnostima, upravo to kao što si rekao su MIUI ROM-ovi.
Ali, zbog nekog neodređenog razloga, MIUI V4 za S2 je katastrofalan.
Čak i nakon toliko mjeseci razvoja - jednostavno,nije to to.
Koliko su "veliki" govore magične, "dvije minute".
[edit:]
ovo sam pogledao mali milijun puta, pa evo da i ovdje ljudi koji možda ne znaju vide
Bas sam nedavno otvorio temu uvoz mobitela iz kine. Malo da pitam ljude kako i sta napraviti, imaju li kakvih savjeta i drugo. Odgovora nije bas bilo, pa sam odlucio malo sam ispitati kako stoje stvari. Zvao sam carinu da vidim sta oni kazu. Prije se za uvoz mobitela trebala nabaviti dozvola od hakoma, ali sad vise ne treba. Na uvoz se placa samo pdv od 25%. I to je sve. Evo vam link za ovaj mob :
http://www.fastcardtech.com/goods-7502-Xiaomi-X2-Quad-Core-15GHz-43inch-IPS-Screen-2G-Ram-16GB-Rom-Support-GSM-3GWCDMA-8MP-Camera-720p-90ftps-Record.html Mobitel jos nije dostupan, ali kad bude to ce biti ta cijena. Mene je posebno zainteresirao ovaj model:
http://www.fastcardtech.com/goods-7433-Small-Chili-Xiaolajiao-Nvidia-Tegra3%28Kal-EI%29-Quad-core-15G-Mhz-ICS40-3G-WCDMA-Dual-IM-465-HD-Screen.html Koji takoder jos nije izasao, ali bi trebao biti vani svaki dan. Napravio sam prednarudzbu i jedva cekam da izade. Cijena od 189$ je fenomenalna za ove specifikacije. Ovim sam samo htio reci da je to sve dostupno kod nas, samo sta morate sami uvesti...
Bas sam nedavno otvorio temu uvoz mobitela iz kine. Malo da pitam ljude kako i sta napraviti, imaju li kakvih savjeta i drugo. Odgovora nije bas bilo, pa sam odlucio malo sam ispitati kako stoje stvari. Zvao sam carinu da vidim sta oni kazu. Prije se za uvoz mobitela trebala nabaviti dozvola od hakoma, ali sad vise ne treba. Na uvoz se placa samo pdv od 25%. I to je sve. Evo vam link za ovaj mob :
http://www.fastcardtech.com/goods-7502-Xiaomi-X2-Quad-Core-15GHz-43inch-IPS-Screen-2G-Ram-16GB-Rom-Support-GSM-3GWCDMA-8MP-Camera-720p-90ftps-Record.html Mobitel jos nije dostupan, ali kad bude to ce biti ta cijena. Mene je posebno zainteresirao ovaj model:
http://www.fastcardtech.com/goods-7433-Small-Chili-Xiaolajiao-Nvidia-Tegra3%28Kal-EI%29-Quad-core-15G-Mhz-ICS40-3G-WCDMA-Dual-IM-465-HD-Screen.html Koji takoder jos nije izasao, ali bi trebao biti vani svaki dan. Napravio sam prednarudzbu i jedva cekam da izade. Cijena od 189$ je fenomenalna za ove specifikacije. Ovim sam samo htio reci da je to sve dostupno kod nas, samo sta morate sami uvesti...
Odlično!
Ako budeš imao iskustava, obavezno podijeli s nama.
Jer, kladim se da bi nas bilo zainteresiranih.
Negdje na nekoj Mi2 temi sam vidio da ljudi prijavljuju da je taj Fastcardtech scam site pa pogledajte malo bolje prije negoli im date pare.
Negdje na nekoj Mi2 temi sam vidio da ljudi prijavljuju da je taj Fastcardtech scam site pa pogledajte malo bolje prije negoli im date pare.
Ako platis paypalom, njima paypal neda lovu dok ti ne potvrdis da je sve ok. Na forum hr ima lik koji kaze da je sve ok. Evo njegovo iskustvo: Evo, da vam ja malo pomognem pošto sam upravo danas dobio mobitel naručen iz Kine, ove trgovine i ovaj model:
http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=7418
Inače trgovina je provjerena i djeluje punih 9 godina, tako da se sa te strane ne bojite.
Mobitel sam naručio i platio 11.10.12. i cijena mu je bila 189$ pa sam naručio još neke dodatke (punjač za auto, bluetooth slušalice i mem. karticu) da mi iznos prijeđe 200$ jer je tada poštarina besplatna. S obzirom da je model novi i po karakteristikama dosta dobar, vidim da je sada cijena skočila na 210$ bez ikakvih dodataka.
Jedini problem je bio što je dotični model tek izašao na tržište i bila je velika "navala" za kupnju pa je prva pošiljka brzo nestala, a na stranici to nije bilo ažurirano, tako da sam ga ja platio, a oni ga nisu imali na skladištu. Trebalo je nešto više vremena dok su ga počeli dobivati, ali po par komada i tu su obavijest uredno stavili na stranice trgovine.
I da vas s tim više ne zamaram, uglavnom poslali su mi obavijest da su izvršili isporuku dana 11.11.12., dakle mjesec dana kasnije od uplate.
S obzirom da mi je stigao danas, rok isporuke prilično brz (vidim da je poslan iz Singapura).
Ono što vas zanima, nisam platio ništa dodatno, a trebalo je samo PDV još. Međutim na carini je prošao, da li zbog toga što su oni napisali da se radi o e-book reader od 45$, ili sam imao sreće, to ne znam. Uglavnom, ja nisam tražio od njih ništa u smislu varanja kod pakiranja.
Hvala na odgovoru kolega. Iznenadio me Paypal limit doduše.
Ma nema problema. Ja cim dobijem ovaj chili Javit cu vam kako je sve proslo, i kakva je kvaliteta. Mozda bih cak isao i na Xiaomi ali nekako mi je ekran mali...
zasto se nebi skupili svi koji zele taj mob, uplatili nekom pouzdanom clanu(jos mu ostavimo za pivu, cevape znate kako to ide) da nam naruci mobitele i da ih preuzme (netko tko ima iskustva s tim) i onda se preko poste ili na ruke mobiteli predaju onima koji su platili.
Ja bi uzimao al jos nije 100% sigurno
Mrcina od moba: našao sam ih na ebayu http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Xiaomi+Mi-Two&_sacat=0&_from=R40
http://www.phonearena.com/phones/Xiaomi-Mi-Two_id7427 Evo specifikacije
315$ je bio koliko vidim. skupi su ovi na ebayu
Ja bi uzimao al jos nije 100% sigurno
Takoder...
Kako misliš drži korak? Pa brži je u svemu od s3. Adreno 320 je jači od Mali 400
http://www.reviewresults.in/reviewresults/post/2012/09/29/Mali-400-vs-Adreno-320-GPU.aspx
Ide gore iOS i sve iOS aplikacije?
Šteta što je China only :(