Furanje na Android. Apple pada nisko, niže, najniže
De dobro je. Android je najvece smece kao i uredjaji na kojima se nalazi. Pa to ne bi koristio da sam najveci mazohist na svijetu. Kad mi dodje tako neki frend sa tim smijesnim mobitelima na kojima se nalazi taj komad ,ne znam sa kojim smecem da ga usporedim, i pocne mi pokazivati ovo ,ono kako je ultra moderan,ove,one šeme,dodje mi da mu uzmem taj komad plastike sto se naziva mobitelom sa virusom od mobilnog operativnog sustava i da mu ga razbijem u glavu jer je jadan. Valjda svi korisnici androida pate od neke želje da svima pokazuju mogucnosti i da se dive sami sebe i ubjedjuju se kako su prosli super,a imaju "pilu" od mobitela. Na kraju uvjeravanjem u laž to postane njihova istina ako čvrsto vjeruju u to.
Sto kazete da krenemo skupljati potpise za referendum da se prilikom sklapanja ugovora za internet mora obavezno rijesiti i test inteligencije te oni ispod odredenog bodovnog praga ne mogu imati pristup na internet. Mislim da bi se s time rijesili citanja ovakvih postova iz kojih zraci ne samo "inteligencija" nego i "znanje" te "visegodisnje iskustvo" iz raznih podrucja tehnologije podgotovo mobilnih OS-a.