Windows Mobile 7 u rujnu

poruka: 12
|
čitano: 5.165
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Mobile 7 u rujnu".
17 godina
Windows Mobile 7 u rujnu

te da će Windows Mobile 7 biti dostupan u dvije verzije: Windows Phone Seven Business Edition i Windows Phone Seven Media Edition i priča se kako bi prvi HTC-ov WM7 uređaj mogao biti HTC Obsession.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows Mobile 7 u rujnu

samo je pitanje kad će se na xda pojavit :)

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Windows Mobile 7 u rujnu

sad sam se registriral na bug pa malo gledam okolo, pa evo, isprobavam i forum. ajde da nekaj pametno velim, da me ne optužite da spamam:

živcira me kaj smo takvi balkanci; svi ti novi os-i na mobovima su sve više integrirani s online aplikacijama, a kod nas (bar na vipu) internet košta u 3 papirnate maramice; jedino se donekle isplati kupit mob s windowsima 7 (zasad 6.5) samo ak si na tele 2. iako ni tele 2 nije u rangu svijetskih operatera glede interneta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows Mobile 7 u rujnu

Ja sam uzeo mobile surf 50 mb za 15 kn što mi je čisto ok za mobitel, dok vidim da je kod t-šljama to mnogo skuplje, a ni Tele2 mi se ne čini previše povoljno tako da ne kužim zašto si se baš na Vip namjerio.

Što se tiče Windowsa 7 mislim da će to biti tresla se brda, rodio se miš. Do kad izađu Win 7 na mobitelima Android će uzeti sve što se uzeti može, a Win 7 će ostati uglavnom za MS fanove. Do sad sam vidio nekoliko Win mobile telefona sa 6.x i nijedam me se nije dojmio i ne vidim zbog čega svi misle da će 7 biti revolucionaran. Dio će se prodati zahvaljujući "stolnom bratu", ali ipak mislim da uspjeh neće baš biti prevelik.

There's no business like showbusiness
17 godina
neaktivan
southy kaže...

Ja sam uzeo mobile surf 50 mb za 15 kn što mi je čisto ok za mobitel, dok vidim da je kod t-šljama to mnogo skuplje, a ni Tele2 mi se ne čini previše povoljno tako da ne kužim zašto si se baš na Vip namjerio.

Što se tiče Windowsa 7 mislim da će to biti tresla se brda, rodio se miš. Do kad izađu Win 7 na mobitelima Android će uzeti sve što se uzeti može, a Win 7 će ostati uglavnom za MS fanove. Do sad sam vidio nekoliko Win mobile telefona sa 6.x i nijedam me se nije dojmio i ne vidim zbog čega svi misle da će 7 biti revolucionaran. Dio će se prodati zahvaljujući "stolnom bratu", ali ipak mislim da uspjeh neće baš biti prevelik.

meni su windozi 6.5 bas dobri pogotvo sa SPB shellom :D  i mislim da ce winMo7 stvarno bit  dobar iako dosta kasni tza konkurencijom,po meni jedini stvar koja nevalja na android os-u i simbianu je ta da nemozes stavit  viaGps tj cardinale i igo navigacije na mob(i mozda jos neke win aplikacije) ...

btw sta se tice interneta ,ja koristim web and walk M na Tmobileu -100 Mb za 20 KN

(ko hoce imat 100mb za net neka posalje A na 3636 i odabere redni broj ispred ponudjene opcije tj ispred web n walk M )

TO je na bonove !

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 11:00 (viper).
15 godina
neaktivan
Windows Mobile 7 u rujnu

Ako ne donesu nesto revolucionarno sa sedmicom,wm  mozemo slobodno otpisati. ja se nadam da ce popraviti dosadasnji los dojam koji su ostavili na vecinu korisnika...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad imaš kod t-coma 15kn-20MB i za 20KN-100MB, ovo za 20KN je povoljno u odnosu na druge...

A što se tiće WM7 ako ne odrade dobar posao onda rađe da se presanu trudit i neka puste Android, Symbian i ostale mobilne OS sustave.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
neaktivan
Windows Mobile 7 u rujnu

Osim brzine, na windows mobile OS-u me nije razočaralo apsolutno ništa. Koristim ga sada nekih godinu dana i zadovoljan sam, vjerojatno bi kod nove kupnje odabrao opet baš Windows mobile telefon.

Problem je u očekivanjima kod ljudi. Windows mobile telefoni nisu nikada bili namijenjeni masama i mladoj populaciji koja je fokus bacila na multimediju. WinMo telefoni su uglavnom poslovni telefoni. Zato mlađima nisu zanimljivi i zato se mnogi razočaraju u njima.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Osim brzine, na windows mobile OS-u me nije razočaralo apsolutno ništa. Koristim ga sada nekih godinu dana i zadovoljan sam, vjerojatno bi kod nove kupnje odabrao opet baš Windows mobile telefon.

Problem je u očekivanjima kod ljudi. Windows mobile telefoni nisu nikada bili namijenjeni masama i mladoj populaciji koja je fokus bacila na multimediju. WinMo telefoni su uglavnom poslovni telefoni. Zato mlađima nisu zanimljivi i zato se mnogi razočaraju u njima.

Tocno to. Meni je WinMo odlicani iz gore navedenih razloga ga koristim i budem ga koristio i u sljedecim verzijama.
Uopce me ne zanimaju sareni sustavi za djecu sa velikim ikonicama. Tako da ne sumnjam da ce i sedmica biti odlicna.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

pošto koristim custom rom ja čak ni na brzinu nemam nekih prigovora

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
Windows Mobile problem!!!!!!!!

Mislim da mi se ne može pomoći ni na kakav način, ali bih zamolio da ako netko zna bolje od mene, da pokuša riješiti problem!

Prilikom spajanja Windows Mobile uređaja na novoinstaliran Windows 7 ( na laptopu ), sustav mi je automatski downloadao novi program za sinkronizaciju! Prije se zvao Active Sync ( ali on ne radi na sedmici i ne na 64 bita ), a sada je Windows Mobile Device Center koji me prilikom instalacije tražio da obrišem jedan history ( imao sam dva historya ( sa dva kompa ) )...#prosto# ga, ja sam obrisao krivi te na taj način popušio sve kontakte koje sam imao!!!!

Svi podaci su sačuvani osim kontakata koji su mi na kraju krajeva i najvažniji ( bilo ih ce cca. 600 )...

Na kompjuteru jednom mi se vrte XP i na njemu imam Actyve Sync, ali mi on neće prepoznat da sam spojio telefon na njega!

Nemam rješenje ( bar ga se ja ne mogu sjetiti ) pa molim nekoga tko to malo bolje poznaje!

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows Mobile problem!!!!!!!!
Zvonimir23 kaže...

Mislim da mi se ne može pomoći ni na kakav način, ali bih zamolio da ako netko zna bolje od mene, da pokuša riješiti problem!

Prilikom spajanja Windows Mobile uređaja na novoinstaliran Windows 7 ( na laptopu ), sustav mi je automatski downloadao novi program za sinkronizaciju! Prije se zvao Active Sync ( ali on ne radi na sedmici i ne na 64 bita ), a sada je Windows Mobile Device Center koji me prilikom instalacije tražio da obrišem jedan history ( imao sam dva historya ( sa dva kompa ) )...#prosto# ga, ja sam obrisao krivi te na taj način popušio sve kontakte koje sam imao!!!!

Svi podaci su sačuvani osim kontakata koji su mi na kraju krajeva i najvažniji ( bilo ih ce cca. 600 )...

Na kompjuteru jednom mi se vrte XP i na njemu imam Actyve Sync, ali mi on neće prepoznat da sam spojio telefon na njega!

Nemam rješenje ( bar ga se ja ne mogu sjetiti ) pa molim nekoga tko to malo bolje poznaje!

Hvala!

da šta?

Ako ti XP preko Active Synca ne prepozna mob, brobaj nešto od sljedećeg instalirati najnoviji Active Sync, možda i Office, odnosno prije svega probaj malo očistiti registri na PC-u. I pogasiti sve pozadinske radnje na WM uređaju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice