Windows Mobile 6.5 u svibnju

poruka: 6
|
čitano: 1.845
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows Mobile 6.5 u svibnju".
17 godina

ljepo.....

Sad kada bi i HTC najavio i nove uređaje koji bi bili pogonjeni na ovim OS-u.

ili gada bi objavili da će se moću napraviti upgrade na nekim postojećim koji trenutno vrte WM 6.1, konkretnije mislim na dva nadolazeća: Touch Pro2 i Touch Daimond2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo izgleda stvarno lijepo......

budem si moro nabavit neki wm uređaj...;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam wm 6.5 već neko vrijeme na touch hd-u. I radi super. (naravno nije to legalno niti je OS finalne verzije)

Buildovi su već neko vrijeme dovoljno stabilni za svakodnevnu upotrebu. Što se tiće TouchPro2 i Diamond2, ovaj drugi izlazi za koji dan na tržište i sigurno će bit haniranik verzija ROM-ova koji su bazirani na wm6.5. Dok TouchPro2 će imati free nadogradnju na wm6.5 jer inicijalno izlazi na wm6.1 negdje u 6. mjesecu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

a daj mi reci dal ti slučajno radi koji servis što će podržavati WM 6.5, mislim na My Phone i Windows Marketplace for Mobile?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Windows Mobile 6.5 u svibnju
Pr0xiMUS kaže...

Ja imam wm 6.5 već neko vrijeme na touch hd-u. I radi super. (naravno nije to legalno niti je OS finalne verzije)

Buildovi su već neko vrijeme dovoljno stabilni za svakodnevnu upotrebu. Što se tiće TouchPro2 i Diamond2, ovaj drugi izlazi za koji dan na tržište i sigurno će bit haniranik verzija ROM-ova koji su bazirani na wm6.5. Dok TouchPro2 će imati free nadogradnju na wm6.5 jer inicijalno izlazi na wm6.1 negdje u 6. mjesecu.

Citao sam da radi ok i na omniji ali da su jos neki izbornici na kineskom, jesi mozda pronasao neki koji je preveden u potpunosti na engleski?
Zlo i Naopako
17 godina

Pročitao sam da će biti službenu update za HTC Touch Diamond2 i HTC Touch Pro2, što je odlično jer lagano pikiram na Touch Pro2.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice