Windows 7 RTM 13. srpnja?

poruka: 34
|
čitano: 6.013
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 RTM 13. srpnja?".
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 RTM 13. srpnja?
overdeath kaže...

Da

Kad imaš 4GB svejedno je da li troši 1GB ili 1,5GB u idleu.

e pa nije isto. možda nije velika razlika, ali NIJE isto switchati context između 200 i između 500 procesa, i nije isto navigirati kroz 1GB i kroz 4 GB.

možda su memorije brže, možda su diskovi brži, možda je i sabirnica na većem taktu, ali meni svako novo računalo sve sporije radi. 386 je dizao office u mikrosekundi, pentium 133 je već imao lag, celeroni i duroni tako tako,

ovaj C2D na 2.53 ga diže 20ak sekundi ako nije spojen na mrežu od firme, a sve se bojim kako bi radilo na visti. isto vrijedi za acrobat reader. imam sve jače komponente i sve sporiji kompjuter.

NIJE ISTO.

vrijeme je da se nešto počne optimirati, a ne samo krečiti na stari kreč, zidati na starim temeljima, farbati temeljnu preko hrđe, i onda to sve naplaćivati 320 dolara za licencu.

čekam konačni W7 da donesem sud (beta je radila ok) nakon pola godine korištenja, ali sve mi se čini da se špageti kodu mikrosoftovaca ne može stati na kraj. biće su svu lovu stukli u marketing.

17 godina
protjeran
RE: Windows 7 RTM 13. srpnja?
tnakir kaže...

Btw jucer instalirao Ubuntu 9.1... ocekivao sam neznam ni ja kakvu brzinu... Razocarao se... Bezveze sam vrijeme gubio... Prije mi otvori FF na W7 nego na Ubuntuu

I da, nitko te ne tjera da mijenjas OS cim izadje... Ne kupujes ni novo auto cim izadje nova verzija... Ja imam prijatelja koji jos vozi Golf2... a izisao Golf6 ???? Jel on glupan ili???

Vista struže po disku da je to nenormalno. Čak i sa isključenim online defragom i indeksiranjem. Bez SP1 ili SP2 kopira užasno sporo podatke. SuperFetch uključen, jer ima smisla (barem se tako nadam). Umjesto da mi ponude popust od 50% (koji je rezerviran samo za USofA, Kanadu, Japan), jer sam bio dovoljno glup kupiti Vistu. Barem su mi olakšali odluku kod odabira glavnog OS-a bez dual bootanja. Sada fino Ubuntu+VirtualBox+Wine.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 11:09 (the_tux).
17 godina
neaktivan

Superftech, indexer, defrag iskljuceni i nema više roštiljanja po disku.

Pa kaj je tolki problem ugasit par servisa??

I prešao sam sa viste ultimate na home premium koja troši manje rama, manje ima procesa i servisa. Nemam dream scene i poker :D al mogu i bez toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

windows 7 je zvijer ja koristim rc kao jedini os i niti jedan jedini error mi nije dolazio. u biti jest na pocetku plavi ekran ali to je zato jer nisam ins chipset drivere kad sam ih ins sve super radi bez errora a prije toga sam koristio i vistu i xp i mogu rec da mi je vista bila bolja nego xp u svoje doba niti sa vistom nisam nikad imao probleme nikakve a pogotovo ne sa sp1 i 2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 19:44 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice