Poštovanje ekipo, ja nisam neki profesionalac što se tiče Windowsa ali se dosta koristim sa njima i imam jedan problem koji ne mogu sam riješiti pa se nadadam da će te mi vi uspjet pomoć. Uredno sam skinuo sa neta Win 10 i lagano sam počeo da se upoznavam sa njim i sve je bilo ok do ponovnog pokretanja laptopa. Nakon pritiskanja power tipke sistem se uredno poćeo dizati ali nakon par sekundi ekran mi se jednostavno zacrnio i tu je stao , a na laptopu je lampica gorila zelenom bojom kao da sve ide normalno . Nakon nekog vremena što sam čekao da se nešto desi a desilo se nije ništa jednostavno sam isključio laptop sa power tipkom i ponovo uključio i gle čuda sistem se aktivirao bez ikakvih problema. Mislio sam da se to neće ponoviti ali vraga svaki put isto. Kada pokrećem laptop procedura je slijedeća : prvo upalim ( sve radim power tipkom ) i čekam da se zacrni ekran , onda ga ja ugasim i ponovo upalim i nakon toga je sve ok . Samo bi naveo da je laptop nov ( ima par mjeseci ) i da je prije instaliranja Win 10 na osmici sve radilo potpuno normalno. Ovo sve što sam opisao u tekstu prilažem i u videu 1i videu 2 pa ako mi netko može pomoči savjetom kako da to riješim bio bi zahvalan. Samo da kažem da sam ga i restartao i izvlačio iz struje i pokušavao još neke stvari preko opcija power ali apsolutno ništa, a kada se sistem digne sve radi normalno.
Videa nisam uspio staviti ili nisam znao