Windows 10

poruka: 161
|
čitano: 56.278
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 10".
11 godina
neaktivan
Re: Windows 10
press kaže...

Poštovanje ekipo, ja nisam neki profesionalac što se tiče Windowsa ali se dosta koristim sa njima i imam jedan problem koji ne mogu sam riješiti pa se nadadam da će te mi vi uspjet pomoć. Uredno sam skinuo sa neta Win 10 i lagano sam počeo da se upoznavam sa njim i sve je bilo ok do ponovnog pokretanja laptopa. Nakon pritiskanja power tipke sistem se uredno poćeo dizati ali nakon par sekundi ekran mi se jednostavno zacrnio i tu je stao , a na laptopu je lampica gorila zelenom bojom kao da sve ide normalno . Nakon nekog vremena što sam čekao da se nešto desi  a desilo se nije ništa jednostavno sam isključio laptop sa power tipkom i ponovo uključio i gle čuda sistem se aktivirao bez ikakvih problema. Mislio sam da se to neće ponoviti ali vraga svaki put isto. Kada pokrećem laptop procedura je slijedeća : prvo upalim ( sve radim power tipkom ) i čekam da se zacrni ekran , onda ga ja ugasim i ponovo upalim i nakon toga je sve ok . Samo bi naveo da je laptop nov ( ima par mjeseci ) i da je prije instaliranja Win 10 na osmici sve radilo potpuno normalno. Ovo sve što sam opisao u tekstu prilažem i u videu 1i videu 2 pa ako mi netko može pomoči savjetom kako da to riješim bio bi zahvalan. Samo da kažem da sam ga i restartao i izvlačio iz struje i pokušavao još neke stvari preko opcija power ali apsolutno ništa, a kada se sistem digne sve radi normalno.

Videa nisam uspio staviti ili nisam znao 

11 godina
neaktivan
press kaže...
press kaže...

Poštovanje ekipo, ja nisam neki profesionalac što se tiče Windowsa ali se dosta koristim sa njima i imam jedan problem koji ne mogu sam riješiti pa se nadadam da će te mi vi uspjet pomoć. Uredno sam skinuo sa neta Win 10 i lagano sam počeo da se upoznavam sa njim i sve je bilo ok do ponovnog pokretanja laptopa. Nakon pritiskanja power tipke sistem se uredno poćeo dizati ali nakon par sekundi ekran mi se jednostavno zacrnio i tu je stao 

Kada je samo na napajanju iz baterije sve radi normalno. Ako je na napajanju iz el mreže i ima bateriju problem se pojavi ,isto ako je napajanje samo iz el mreže , znači  kada je napajanje samo iz baterije radi sve normalno.

17 godina
neaktivan
press kaže...

Poštovanje ekipo, ja nisam neki profesionalac što se tiče Windowsa ali se dosta koristim sa njima i imam jedan problem koji ne mogu sam riješiti pa se nadadam da će te mi vi uspjet pomoć. Uredno sam skinuo sa neta Win 10 i lagano sam počeo da se upoznavam sa njim i sve je bilo ok do ponovnog pokretanja laptopa. Nakon pritiskanja power tipke sistem se uredno poćeo dizati ali nakon par sekundi ekran mi se jednostavno zacrnio i tu je stao , a na laptopu je lampica gorila zelenom bojom kao da sve ide normalno . Nakon nekog vremena što sam čekao da se nešto desi  a desilo se nije ništa jednostavno sam isključio laptop sa power tipkom i ponovo uključio i gle čuda sistem se aktivirao bez ikakvih problema. Mislio sam da se to neće ponoviti ali vraga svaki put isto. Kada pokrećem laptop procedura je slijedeća : prvo upalim ( sve radim power tipkom ) i čekam da se zacrni ekran , onda ga ja ugasim i ponovo upalim i nakon toga je sve ok . Samo bi naveo da je laptop nov ( ima par mjeseci ) i da je prije instaliranja Win 10 na osmici sve radilo potpuno normalno. Ovo sve što sam opisao u tekstu prilažem i u videu 1i videu 2 pa ako mi netko može pomoči savjetom kako da to riješim bio bi zahvalan. Samo da kažem da sam ga i restartao i izvlačio iz struje i pokušavao još neke stvari preko opcija power ali apsolutno ništa, a kada se sistem digne sve radi normalno.

Moj ti je savjet da se vratiš na sistem koji si imao prije i radio je OK. Pričekaj nekoliko mjeseci da se prebole dječje bolesti novog OSa i tada pokušaj ponovno. Ali uvijek, za zlu ne tebalo, napravi sliku diska sa starim OS.

Preko vikenda sam imao nešto slobodnog vremena pa sam napravio čisti install svog novog Thinkpada. Kao prvo što sam primjetio da opet nisu ništa uradili oko presitnih fontova na fullhd monitoru. Ako to pokušaš riješiti dobiješ zblurane fontove, čak i na nekim MS aplikacijama. Također, niti NVIDIA niti Intel nisu se proslavili driverima za 10ku. Ali što me najviše razočaralo je dodavanje virtualnog monitora kako bi koristio Intelov Quick Sync. Jednostavno nije išlo. I tako nakon 1 dana sve nazad na stari, dobri OS.

Zora puca, biće dana ...
14 godina
neaktivan
Windows 10

Molim nekoga tko zna gdje se na službenoj stranici microsofta može kupiti samo orginalni key za windows 10 pro? treba mi link ili samo savjet gdje da to nađem, a znam da negdje ima jer sam vidio a ne mogu naći. Pročešljao sam i cijelu povjest na edgeu i nisam našao. Molim pomoć.

Ja dosad nisam imao originalne windowse pa ne mogu nadograditi sa 8.1 na 10 besplatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Windows 10

medjimurac mozes i ilegalne samo ces ih imati godinu dana trial(bice aktiviran)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ucoxxx kaže...

medjimurac mozes i ilegalne samo ces ih imati godinu dana trial(bice aktiviran)

ucoxxx.... hoćeš reći da ću dobiti obavjest pa da ih mogu aktivirat, i aktivacija će vrijediti godinu dana??

13 godina
Windows 10

da tako je i ja sada pisem sa windows10(aktiviran) a imao sam znas vec kakav 8.1

0 0 hvala 0
12 godina
Windows 10

Ne, aktivirani su zauvijek.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.8.2015 15:27 (Syke).

0 0 hvala 0
12 godina
Syke kaže...

Ne, aktivirani su zauvijek.

to bumo tek videli... rekli su slepci

12 godina
Windows 10

Godinu dana je rok za free nadogradnju, ne za aktivaciju.

2 0 hvala 0
11 godina
Windows 10

kada na hp laptopu stisnem sleep on se potpuno ugasi i treba mu duže da se pokreno nego kada ga normalno ugasim 

zna neko rjesenje tog problema?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice