Ne bi bilo loše i da se bug.hr zacrni na 24 sata?!
Da svi bi i zaboravili onda na Wiki
SAD-obecana zemlja slobode i demokratije
Aha,prije bi ja reko Demokrntije!
Ak ti primitivci misle da smo mi bogataši nek se nose u grob skupa sa svojim novcima.Radije ču pogledat neki film kad ga skinem neg ga kupit.Šta imam kupit neki pišljivi film koji nevrjedi ni za pol lule babuške a ja ču ga imat cjeli život,bacit novce u vjetar.Bogami nisam tolki bogataš.Stari me jedva uzdržava da kakvu takvu školu upišem a brat mi plaća flat da bar ja malo uživam.I eto.ti plačaj a oni neka te kradu.Radije neka idu tražit one kretene koji rade neke stranice sa ubojstvima umjesto da remete naš mir i uživanciju
SOPA
Ma nista od toga. Cemu se nervirati? Problem je prekompleksan da bi se rijesio ovakvim blentavim zakonom, i svi to znaju.
Radije neka idu tražit one kretene koji rade neke stranice sa ubojstvima umjesto da remete naš mir i uživanciju SOPA
Ja sam mislio da ste vi protiv cenzure interneta.
Radije neka idu tražit one kretene koji rade neke stranice sa ubojstvima umjesto da remete naš mir i uživanciju SOPA
Ne,nisam ja reko da...ma nema veze
Ja samo kažem da dok ti kreteni NAMA narušavaju slobodu,tisuće ljudi se kolju i stavljaju ta sranja na internet,eto protiv toga sam,protiv sranja zvanih UBOJSTVA NA INTERNETU
Ne,nisam ja reko da...ma nema veze
Ja samo kažem da dok ti kreteni NAMA narušavaju slobodu,tisuće ljudi se kolju i stavljaju ta sranja na internet,eto protiv toga sam,protiv sranja zvanih UBOJSTVA NA INTERNETU
Ne postoji ubojstvo na internetu. Postoji informacija (bilo u tekstualnom, slikovnom ili video obliku).
Pune su mi uši koliko pričate o slobodi informacije. Izgleda da ipak imate ono "Ali!".
Jesi normalan? Pa da 90% forumasa ovdje pocini seppuku (popularnije znano kao 'harakiri')? Ili nedaj Boze izade van na sunce?
Jesi normalan? Pa da 90% forumasa ovdje pocini seppuku (popularnije znano kao 'harakiri')? Ili nedaj Boze izade van na sunce?
You mean Mato?
Ponavljam, ja na SOPU gledam kao na kontrolu kvalitete.
Na primjer, želim na YouTubeu pogledati trailer nadolazećeg filma. Trailer će postaviti npr. Universal, ako je njihov film, i to će biti službeni trailer u visokoj rezoluciji.
Neće više biti ripova trailera u žnj kvaliteti, raznog fan-made smeća i montaža isječaka drugih filmova. Dobiti ću ono što želim.
Na primjer, želim pročitati vijest o novom proizvodu. Pročitati ću prenesenu proizvođačevu objavu, a ne mišljenje autora na portalu, koje je subjektivan dojam i ne pruža potpunu informaciju.

Ček ček.
Ovo se izglašava u SENATU prokletog SAD-a? I ima utjecaj na CIJELI SVIJET?
Kaj će SAD izvršiti vojnu invaziju na npr. Dansku ili Švedsku ako na serverima u njihovoj državi se vrti neka "nelegalna" stranica?
Zaboli ih qurac kaj se događa unutar tuđih granica.
Nek si oni izglašavaju kaj oće, i stave regionalna ograničenja na svoje građane dok "surfaju". Nas normalne nek ostave na miru.
Ček ček.
Ovo se izglašava u SENATU prokletog SAD-a? I ima utjecaj na CIJELI SVIJET?
Kaj će SAD izvršiti vojnu invaziju na npr. Dansku ili Švedsku ako na serverima u njihovoj državi se vrti neka "nelegalna" stranica?
Zaboli ih qurac kaj se događa unutar tuđih granica.
Nek si oni izglašavaju kaj oće, i stave regionalna ograničenja na svoje građane dok "surfaju". Nas normalne nek ostave na miru.
Koliko sam shvatio, ne postoji neposredan utjecaj na stranice izvan SAD-a, problem je što se većina stranica, tj. onih popularnijih nalazi u SAD-u.
"S druge strane, pristalice zakona u američkom Kongresu tvrde da je zamišljen tako da onemogući odlijevanje prihoda na „zločinačke stranice“, a ujedno daje pravo vlasnicima sadržaja i američkoj vladi da traži zatvaranje stranica koje oni povezuju s piratstvom."
Čim oni navedu "ZLOČINAČKE", odma ti je jasno da se odnosi na cijeli svijet, pod opravdanjem terorizma mogu kenjat po cijelom svijetu, jer oni su ipak naši spasitelji.
Wikipedija širi deinformacije o SOPA-i kaže sponzor SOPA-e
Mindf*ck?
Ponavljam, ja na SOPU gledam kao na kontrolu kvalitete.
Na primjer, želim na YouTubeu pogledati trailer nadolazećeg filma. Trailer će postaviti npr. Universal, ako je njihov film, i to će biti službeni trailer u visokoj rezoluciji.
Neće više biti ripova trailera u žnj kvaliteti, raznog fan-made smeća i montaža isječaka drugih filmova. Dobiti ću ono što želim.
Na primjer, želim pročitati vijest o novom proizvodu. Pročitati ću prenesenu proizvođačevu objavu, a ne mišljenje autora na portalu, koje je subjektivan dojam i ne pruža potpunu informaciju.
Pa da! Što će nam reviewi? Ako mi autor igre kaže da je igra dobra - zašto mu ne bih vjerovao? Kupujem!
Odmah. 3 komada.
Ponavljam, ja sam htio malo pažnje.
Nemoj se sad izvlačiti.
Ti si rekao da Wikipedia može biti zatvorena, iako je to najbolja enciklopedija na svijetu (ubrzo i svo znanje čovječanstva) samo zato da ti ne bi čitao gramatičke greške.
Imaš Universal-ovu stranicu za gledanje nihovih isječaka, a ako se nisu potrudili svom odanom kupcu pružiti taj užitak, tada ćeš morati kupovati na slijepo
Youtube stranica nije namjenjena širenju tweet-ova megakorporacija, već ditribuciji videa malih ljudi.
Youtube -Broadcast yourself.
Ponavljam, ja sam htio malo pažnje.
Nemoj se sad izvlačiti.
Ti si rekao da Wikipedia može biti zatvorena, iako je to najbolja enciklopedija na svijetu (ubrzo i svo znanje čovječanstva) samo zato da ti ne bi čitao gramatičke greške.
Imaš Universal-ovu stranicu za gledanje nihovih isječaka, a ako se nisu potrudili svom odanom kupcu pružiti taj užitak, tada ćeš morati kupovati na slijepo
Youtube stranica nije namjenjena širenju tweet-ova megakorporacija, već ditribuciji videa malih ljudi.
Youtube -Broadcast yourself.
Svaka cast.
Sinatra,GTFO,mislim da puno ljudi tu dijeli misljenje sa mnom.
Nisi tolko zaostao da nemres napravit bookmarkove stranica poput Universala u svom browseru pa da ne moras kopat po YouTube-u.
Zakon je besmislen ovakav kakav je,ako zele nekog zastitit morat ce to bolje napravit.
Zivjeli vi,zivio internet.
Želim servis koji će objediniti trailere svih filmskih kompanija. A to je YouTube. Nitko ne brani korisnicima da sami sebe snimaju.
Takvi video materijali me ne zanimaju i neću ih gledati.
No ne želim da korisnici postavljaju pjesme gdje se izmjenjuje pozadina ili ispisuje tekst pjesme. Ne želim isječke s koncerta snimane mobitelom iz šestog reda. Želim samo službene spotove i koncerte koje je snimao i prenosio organizator uz pomoć profesionalnih kamera i direktnog ozvučenja.
Što se tiče Wikipedie, i dalje stojim da ona može biti izgašena. Toliko krivih informacija ne nudi niti jedan izvor na internetu, jer je mogu uređivati svi korisnici i kao takva je izuzetno nepouzdana.
Želim servis koji će objediniti trailere svih filmskih kompanija. A to je YouTube. Nitko ne brani korisnicima da sami sebe snimaju.
No ne želim da korisnici postavljaju pjesme gdje se izmjenjuje pozadina ili ispisuje tekst pjesme. Ne želim isječke s koncerta snimane mobitelom iz šestog reda. Želim samo službene spotove i koncerte koje je snimao i prenosio organizator uz pomoć profesionalnih kamera i direktnog ozvučenja.
Što se tiče Wikipedie, i dalje stojim da ona može biti izgašena. Toliko krivih informacija ne nudi niti jedan izvor na internetu, jer je mogu uređivati svi korisnici i kao takva je izuzetno nepouzdana.
Žutom sam označio pitanje, a zelenom odgovor (uvjetno rečeno pitanje).
Što se Wikipedia-e tiče, nema drugog načina. Baš to ti nudi priliku da sve što znaš bolje -ispuniš i nadopuniš.
sramota te moze bit
Neka si naprave servis koji ce objediniti trailere svih filmskih kompanija
Pjesma je vazna ,a ne ono sto je na slici ,ako pjesma mora imat dobar spot da valja znaci da je ona sama dosadna
Wikipedija širi deinformacije o SOPA-i kaže sponzor SOPA-e
... a website mu je kršio copyright, te možda još uvijek krši.
Koliko ti čovik moj imaš godina 5 možda uf 7........pa jeli ti sebe čuješ tj vidiš što pišeš...........kako bi se ti osića da ti se izgasi struja???
1. Želim servis koji će objediniti trailere svih filmskih kompanija. A to je YouTube. Nitko ne brani korisnicima da sami sebe snimaju.
2. Što se tiče Wikipedie, i dalje stojim da ona može biti izgašena. Toliko krivih informacija ne nudi niti jedan izvor na internetu, jer je mogu uređivati svi korisnici i kao takva je izuzetno nepouzdana.
1. Ne, to nije YouTube. Zbog popularnosti kompanijama služi za propagandu ali zamisao YouTubea je upravo da korisnici stavljaju svoje video materijale, zato se i zove YOU Tube. Otvorenost je glavni razlog njegovog uspjeha.
2. Što si poduzeo kada si već našao te krive informacije? Sigurno ništa... Wikipedia je najopsežnija online enciklopedija dostupna svima. To je odlična baza za informiranje ali ako ju misliš koristiti za pisanje znanstvenih radova onda si idiot. Iako nesavršena ali trenutno ne postoji niti jedna ekvivalentna stranica. Glavna prednost joj je upravo ta što je korisnici mogu upotpunjavati i usavršavati. Zahvaljujući tome nije trebalo 500 godina da se napravi najopsežnija baza znanja na jednom mjestu a netočne informacije se zbog velike baze korisnika brzo isprave "surprisingly effective self-healing capabilities". Još jedna prednost je objektivnost informacija, stoga Wikipedia može biti pouzdanija nego npr. povijesni udžbenik. Ako se netko želi informirati što je to SOPA, članak sa Wikipedie će dati jasniju sliku nego službena stranica SOPAe čija je svrha samopromocija. Neki članci na Wikipediji su zaštićeni da bi se spriječio vandalizam. Zamisli da svaki korisnik poboljša ili napiše barem jedan članak a za uzvrat dobije cijelu enciklopediju čija je kvaliteta razmjerna broju korisnika. Njezina kvaliteta može samo rasti.
Ili barem ovi novi naslovi.
Internet treba kontrolirati?
A tko će to napraviti, ljudi koji prvi put uzimaju tipkovnicu u ruke?