Ne vidim ni razloga zasto bi pravili posebnu konzolu. Ionako bi koju godinu nakon izlaska zastarjela po hardveru, a sumnjam da bi mogla ponuditi nekakva poboljsanja u odnosu na PC.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šteta.Znam da bi Valve ipak uradio dobar posao s time.
EDIT:Vidim da ipak još postoje šanse za izradu,dakle ,ima nade.
Ljudi zar je potrebna još 1 igraća konzola?... ima dosta konzola PS, Xbox 360, nitendo will. To je sasvim dovoljno, PC može imati apsolutno sve te konzole to jest sve iste igre, na pc možete igrati s jojstickom volanom i s kamerom. A isto je sve i na tim igraćim konzolama samo što im je hardver drugaćiji. Ima i još prijenosnih konzola neznam kakod a se izrazim mislim na one što stanu u džep tipa PSP...
Konzola ima sasvim dovoljno.
Ljudi zar je potrebna još 1 igraća konzola?... ima dosta konzola PS, Xbox 360, nitendo will. To je sasvim dovoljno, PC može imati apsolutno sve te konzole to jest sve iste igre, na pc možete igrati s jojstickom volanom i s kamerom. A isto je sve i na tim igraćim konzolama samo što im je hardver drugaćiji. Ima i još prijenosnih konzola neznam kakod a se izrazim mislim na one što stanu u džep tipa PSP...
Molim te da mi objasniš koja se igra može igrati s kamerom.
Ostatak posta nije točan u potpunosti. PC jest hardverski superiorniji,ali zato nema faktor zabave s društvom koji konzole imaju,pogotovo Wii.
Da ne spomenem da se i na konzolama možeš igrati sa mišem i tipkovnicom,pa i volanom,a i s joystickom,čime i konzole i PC dolaze u sličnu poziciju.
Što se teme tiče,smatram da ovo ne bi bilo loše izvedeno,bez obzira na broj trenutno dostupnih konzola. Valve ipak zna što radi. Čak sam negdje pročitao da navodno rade na
vlastitom OS-u,što vjerojatno nije istina,ali eto.
Inače,prijenosne konzole su posebna kategorija ,namijenjena drugačijem tipu igranja,te naravno hardverski inferiornije od PC-a i "velikih" konzola,pa ih nema potrebe spominjati ovdje.
EDIT:elite.stalker- Svaki devolper se na neki način mora prilagoditi zahtjevima tržišta.Dakle,ako se Valveovcima čini da trebaju raditi konzole da bi zadržali profit(piratstvo na PC-u je prejako) ,neka rade.Uostalom,što imaš protiv konzola? Imaju odlične igre,mogu ponuditi vrhunsku zabavu,a da ne spominjem da nema potrebe za stalnim instaliranjem svega i svačega... Smatram da bi ovo bilo odlično za Valve,pogotovo ako izdaju konzolu netom prije ,ili pak poslije,izlaska Hl3 ,koji je jedna od najišćekivanijih igara. Ljudi bi,
pogotovo Valveovi fanovi(kao ja) navalili ,a Valve bi zaradio hrpu novca.
valve je najbolji... i imaju pravo niista od konzloa po meni su konzole sranje.. nije to valveov style
Molim te da mi objasniš koja se igra može igrati s kamerom.
Mislio je na onaj Kinect i kameru za PS Move.
Ako se ne varam, bilo je prošle godine na bugu da bi ove godine trebali izaći driveri za taj Xbox-ov Kinect sa kojim bi bilo moguće igrati igre na PC sa tom spravom.
Mislio je na onaj Kinect i kameru za PS Move.
Ako se ne varam, bilo je prošle godine na bugu da bi ove godine trebali izaći driveri za taj Xbox-ov Kinect sa kojim bi bilo moguće igrati igre na PC sa tom spravom.
Nisam ga razumio.Hvala na ispravci.
Nego,što se tog s driverima tiče,ne znam koliko se to isplati po pitanju kontroliranja,te intuitivnosti.
Ja protiv konzola nisam. Nego želim reći da je konkurencija jaka. Ako žele uspjeti moraju napraviti nešto jako jako dobro.
Ali ne bi trebalo na tržištu biti previše konzola jer bi sve ošlo k vragu.
Ja sam igrao negdje jednu igru na PC s kamerom. Bila je kao neka cjev i po rubovima su postavljene stvari koje skupljaš i imaš lika koj je na nečemu kao skateboard, i ti rukom vrtiš i tako skupljaš stvari.
Nisam jako dugo igrao konzole. Jer uvjek kada sam igrao igrao sam s frendovima na 1 televizoru onda nije zanimljivo kada znaš gdje je ko. Sada kada su konzole rađene i za online igre čine mi se super.
Ali nebi trebali svi raditi konzole isto kao i mobitele. Danas svaka tvrtka ide raditi svoj mobitel neke uspiju neke ne. To se može dogoditi s konzolama.
E prava čar konzola su prije bile upravo zabava s ekipom na jednom mjestu. Online način igranja jednostavno otuđuje igrače.
Za ovo ostalo ne znam.Ne kažem da bi se svi devolperi trebali uključiti u ovakvo nešto,ali podržavam projekte poput ovoga koji imaju potencijala da razgrabe dio tržišta,kojemu
zadnjih godina nedostaje nekakva inovacija.
Trebaju napraviti da se na 1 konzolu mogu staviti 2 televizora. Pa okreneš televizore tako da ti suparnik neviti di si itd... Ali nitendo Will je najbolji u vezi toga... hahahahahah kada smo igrali nitendo will snjimio sam svog prijatelja kako boksa. Lomim se od smijeha kada gledam video. Objavit ću ga ako dozvoli da se nasmijete... igrali smo na "Inter liberu"
[edit] na konzolama je super jer igraju uvjek dvoje. A ne kao na pc jedan igra drugi gleda...