UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7

poruka: 458
|
čitano: 42.545
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7".
16 godina
odjavljen
Re: UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7
grzzi kaže...

naveo sam nekoliko razloga, u principu plan je da se žica ubije i da se na tome kapitalizira. Ljudi vole bežično, nema razloga da se ne koriste bežične sluške ako su zrele za proizvodnju. Dogidine će reć da im bežični punjač napokon ne zuji i da radi kako ono žele da radi i još jedna žica manje.

kako se ti ili ja osjećamo oko toga je nebitno. tehnologija napreduje, bežično će bit dovoljno dobro, a apple će prodavat predivne bt slušalice i malo ružnije ali i dalje predivne beats by Dre i moguće svima licence za svoj lightning 1, 2 i 3 i svi sretni. Ti koji ga zbog toga nećeš koristiti i oni koji ga baš zato kupuju jer im sve to skupa radi i spaja se krasno čim otvore mliječno bijelu keramičku kutijicu za state of the art sluške. 

Nisi naveo niti jedan razlog, samo tupiš da to ljudi žele. Očito ne žele jer se prodaje daleko više žičanih od bežičnih slušalica.

Kako apple nije napravio apsolutno ništa revolucionalno sa tim slušalicama (trajnost baterije i kvaliteta zvuka) nego su upravo ta dva najbitnija faktora samo shebali, onaj tko je htio bežične ih sigurno neće kupiti jer su (objektivno) lošije od postojećih modela, subjektivno ružnije a onaj tko ih nikad nije niti namjeravao kupiti sad je samo dodatno bijesan jer su maknuli fakin konektor i uvalili adapter. Kupit će ih iste one ovčice koje su kupile Watch i još par specijalaca koji moraju biti trendy.

Nisu napravili ništa pametno, samo su zakomplicirali stvar i otjerali dio kupaca sa svojom "mi znamo bolje od vas, ko vas j8be" logikom.

A ti se i dalje tješi kako su "dovoljno dobre" (lol) i "rade i spajaju se krasno". Toplo se nadam da te netko plaća za ovo baljezganje jer u suprotnom, žali bože mog i tvog vremena i prostora na diskovima od foruma.

Bežično punjenje je još jedna od smijačina od tehnologije koja nema smisla dok ne povećaju domet na tipa metar-dva (koliko je dugačak kabel). Jer kako trenutno stanje stoji, ideja da mob mora biti na nekoj ploči dok se puni je u rangu sa prvim mobitelima koji su bili u autima spojeni na svoj akumulator. Sve to super ali ako hoćeš tipkat iz kreveta dok se mob puni, sretno. Isto kako si sa tim mobitelima bio ograničen na telefoniranje samo iz auta.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

A što se tiče fizičkih tipkovnica, izbačene su zbog toga što su kompleksne i skupe, pogotovo ako su u kombinaciji sa nekakvim sliding mehanizmom, a ne zbog toga što nisu bile dobre. I zbog toga što većini ljudi nije potrebna preciznost ni brzina fizičke tipkovnice na mobitelu. Ni uz sve ove swype gluposti virtualne tipkovnice nisu dostigle hardverske. No nebitno.

Jel ti fale? meni ne ... a čini se da fale samo rijetkima. pred 5-6 godina je tu bio flame war gdje su me uvjeravali kako je to loš potez i kako je slide mehanizam ludilo ... 

dakle niti će prosječan apple kupac trebat vući adaptere kao što neki pričaju, jer uz phone dobijaju normalne sluške za usb , niti je istina da se uklanjanjem daca i elektronike iz moba nije ništa dobilo ... dobilo se nekoliko bitnih kubičnih milimetara, jedna od najbitnijih stavki mobilnih uređaja danas je da su što manji sa što većom autonomijom i sa što više mogućnosti.

Shvatite već jednom da za one kojima je stvarno stalo do hi fi audia ovo nije issue jer niti slušaju muziku sa iPhonea, a ako baš slušaju na nekim high end slušalicama, adapter će funkcionirat jednako ( pod pretpostavkom da je isti dac i pojačalo u adapteru koji dobiješ sa iP ) ili su pametniji pa koriste ne znam, Air Play, neki dock koji bypassa jeftini dac itd . Prosječnog korisnika bundlanih slušalica ( ja ih koristim za jogg u parku i traju mi godinama ) isto nije briga jer će nove po svoj prilici jednako ( loše ) zvučat i dobili su ih sa uređajem.

i opet ponavljam, apple je samo onaj koji prvi radi ovakve poteze, ostali će pratiti jer su to isto namjeravali. 

14 godina
neaktivan
Torent kaže...

Nego ajd nek mi neko od appleovaca objasni ovo sa home buttonom... Koliko sam razumio sad u stvari nije button nego samo senzor. Kad ga dodirnes zavibrira i pravi klik zvuk ili samo vibrira...?

jesi ikad koristio macbook pro? touch pad klikne kad ga pritisneš,a reagira i na dodir, force touch ... klikne i imaš osjećaj da se pomaknuo ali nije, nema mehanike, feedback je taptic ... 

http://www.macworld.co.uk/feature/mac/how-does-force-touch-work-3606551/

isto tako sad radi home ... barem sam tako shvatio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 19:28 (grzzi).
12 godina
neaktivan

iPhone 7 donosi i, naravno, poboljšani procesor A10 Fusion. To je četverojezgreni 64-bitni procesor čije samodvije jezgre su 60% brže od čipa A9.

A9 je već duplo brži od najjačeg androida na tržištu, toliko je brz da baterija ne može podnijeti roliku brzinu pa ljudi ostaju bez ušiju i udova 

1 6 hvala 0
16 godina
odjavljen

Oh vidi, dvolični is back.

Do maloprije si tvrdio da megaherci i gigabajti RAMa nisu bitni a sad ti je odjednom brži (možda?) 64bit (gimmick koji na mobitelima nema smisla - inače, izjava appleovaca kad su se pojavili prvi Androidi sa 64bit SoCom) procesor glavna vijest....

Al je vas lako zabaviti . Kako god ćaća Jobs/Cook kaže, tako vi skačete. Kao u dobra stara vremena, "megaherc na powerpc vrijedi ko dva na Intelu"...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Oh vidi, dvolični is back.

Do maloprije si tvrdio da megaherci i gigabajti RAMa nisu bitni a sad ti je odjednom brži (možda?) 64bit (gimmick koji na mobitelima nema smisla - inače, izjava appleovaca kad su se pojavili prvi Androidi sa 64bit SoCom) procesor glavna vijest....

Al je vas lako zabaviti . Kako god ćaća Jobs/Cook kaže, tako vi skačete. Kao u dobra stara vremena, "megaherc na powerpc vrijedi ko dva na Intelu"...

brzina i optimizacija su bitni, koliko mhz ili gb nije bitno dok god je brže, a troši manje ... Power PC risc i x86 cisc sigurno nisu gotovo nikad bili mhz za mhz usporedivi, a nisu ni Appleova A serija u usporedbi sa snapdragonom ili Exynosom. Radi se o dva pristupa, optimizacija koju radiš kad custom kontroliraš i hw i sw i kad uzimaš off the shelf komponente i onda se nadaš da će brutalna snaga i ram overkill nadoknaditi sve ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 19:39 (grzzi).
12 godina
neaktivan

Slažems e za 64bitni u mobitelu, ali briga mene kakvim se trikovima koriste da povećaju prodaju, ono što je bitno je da je još brži od a9 koji je razvalio bombu zvanu note 7. De me podsjeti, ti si mi rekao da ios nema multitasking opcije i da ubija procese u pozadini, kako onda note 7, mobitel stvoren za multitasking , sa više rama uspijeva biti sporiji, te u drugom krugu biva sporiji (u ponovnom otvaranju aplikacija) od iphonea?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 19:40 (Predator003).

0 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
Predator003 kaže...

De me podsjeti, ti si mi rekao da ios nema multitasking opcije i da ubija procese u pozadini, kako onda note 7, mobitel stvoren za multitasking , sa više rama uspijeva biti sporiji, te u drugom krugu biva sporiji (u ponovnom otvaranju aplikacija) od iphonea?

Zamzung je zadnje smeće i tim debilima bi trebalo zabraniti prodaju mobitela sa njihovim buildom androida (nek ga i dalje trpaju na telefone ali nek maknu "android" oznake da ne bi likovima poput tebe davali povoda za pljuvanje po Androidu). Onaj mrtvi touchwiz bi zaklao i dual Xeone sa DDR4 memorijom a kamo ne jadni SoC na mobitelu. Stavi AOSP na njega pa malo pogledaj performanse.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 19:46 (Sum_of_all_fears).
12 godina
neaktivan

Računa li se nexus?

2 4 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ako inače ovako mahnito otvaraš i zatvaraš igrice na mobitelu, malo se zapitaj što radiš sa životom.

Ovaj test je glup da ne može biti gluplji. A i ima još jedan "mali" problem. iphone ima manju rezoluciju ekrana i performanse nisu na taj način direktno usporedive. Kao da bi rekao da je grafička x bolja od y jer x daje 60fps na 1080p a y "samo" 50 fps na 4k

9 godina
odjavljen
grzzi kaže...
...

Jel ti fale? meni ne ... a čini se da fale samo rijetkima. pred 5-6 godina je tu bio flame war gdje su me uvjeravali kako je to loš potez i kako je slide mehanizam ludilo ... 

dakle niti će prosječan apple kupac trebat vući adaptere kao što neki pričaju, jer uz phone dobijaju normalne sluške za usb , niti je istina da se uklanjanjem daca i elektronike iz moba nije ništa dobilo ... dobilo se nekoliko bitnih kubičnih milimetara, jedna od najbitnijih stavki mobilnih uređaja danas je da su što manji sa što većom autonomijom i sa što više mogućnosti.

Shvatite već jednom da za one kojima je stvarno stalo do hi fi audia ovo nije issue jer niti slušaju muziku sa iPhonea, a ako baš slušaju na nekim high end slušalicama, adapter će funkcionirat jednako ( pod pretpostavkom da je isti dac i pojačalo u adapteru koji dobiješ sa iP ) ili su pametniji pa koriste ne znam, Air Play, neki dock koji bypassa jeftini dac itd . Prosječnog korisnika bundlanih slušalica ( ja ih koristim za jogg u parku i traju mi godinama ) isto nije briga jer će nove po svoj prilici jednako ( loše ) zvučat i dobili su ih sa uređajem.

i opet ponavljam, apple je samo onaj koji prvi radi ovakve poteze, ostali će pratiti jer su to isto namjeravali. 

Opet ti pricas sta je dobro za apple a ti si kupac. Sta je tu dobro za tebe kao kupca? Uporono izbjegavas reci ili nemas sta reci jer apsolutno nista dobro to tebi niej donijelo kao kupcu. Da tim cook ovo govori sve pet ali to govoris ti koji nisi nista dobio vec izgubio... Toliko volis apple da vih volis vise nego sebe i svoj tesko zaradjeni novac??????? NE dobije sluske na USB vec na lightening port i koje ne mozes prikljuciti ni na sta osim na apple uredjaje kojih je u audio svijetu okruglo nula.... Stalo do HI FI? Pa zar apple nije taj koji je pogurao muziku u pokretu sa ipodom? Sad je to sve bezveze a do juce ste trubili o tome? Prodat ce ti dacova koliko slusalica i adaptera kupis i to je extra za kupca? Jebena logika....Pametniji korise airplay umjesto slusalica kojih u kuci ima nekoliko a ako ih nema pruzi ruku i uhvati prvog lika koji ih ima ili udje u radnju i kupi hljeb i slusalice....Treba i dok sad koristiti? Super umjesto slusalica i iphonea sad treba imati adapter ili dock ili koristi airplay ili ne znam sta... Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii za apple i njegov marketing koji u ovo uspije ljude ubijediti....

grzzi kaže...
Torent kaže...

Nego ajd nek mi neko od appleovaca objasni ovo sa home buttonom... Koliko sam razumio sad u stvari nije button nego samo senzor. Kad ga dodirnes zavibrira i pravi klik zvuk ili samo vibrira...?

jesi ikad koristio macbook pro? touch pad klikne kad ga pritisneš,a reagira i na dodir, force touch ... klikne i imaš osjećaj da se pomaknuo ali nije, nema mehanike, feedback je taptic ... 

http://www.macworld.co.uk/feature/mac/how-does-force-touch-work-3606551/

isto tako sad radi home ... barem sam tako shvatio.

Samo vibracija ili i zvuk? Negdje sam procitao da se cuje i klik koji ne postoji? Ako je samo vibracija ok....

Sum_of_all_fears kaže...
Predator003 kaže...

De me podsjeti, ti si mi rekao da ios nema multitasking opcije i da ubija procese u pozadini, kako onda note 7, mobitel stvoren za multitasking , sa više rama uspijeva biti sporiji, te u drugom krugu biva sporiji (u ponovnom otvaranju aplikacija) od iphonea?

Zamzung je zadnje smeće i tim debilima bi trebalo zabraniti prodaju mobitela sa njihovim buildom androida (nek ga i dalje trpaju na telefone ali nek maknu "android" oznake da ne bi likovima poput tebe davali povoda za pljuvanje po Androidu). Onaj mrtvi touchwiz bi zaklao i dual Xeone sa DDR4 memorijom a kamo ne jadni SoC na mobitelu. Stavi AOSP na njega pa malo pogledaj performanse.

Pa ne bih bas bio tako ostar prema touchwizu jer na S6 na androidu 6 je to radilo odlicno... Iskreno neke razlike u brzini kad sam presao sa S6 na nexus 6p i nisam primijetio ali ne vrtim benchmarke po cijeli dan pa neznam da li ima razlike u milisekundama ali u normalnom koristenju se i ne primijeti neka razlika....

15 godina
neaktivan
grzzi kaže...
Mirko935 kaže...

A što se tiče fizičkih tipkovnica, izbačene su zbog toga što su kompleksne i skupe, pogotovo ako su u kombinaciji sa nekakvim sliding mehanizmom, a ne zbog toga što nisu bile dobre. I zbog toga što većini ljudi nije potrebna preciznost ni brzina fizičke tipkovnice na mobitelu. Ni uz sve ove swype gluposti virtualne tipkovnice nisu dostigle hardverske. No nebitno.

Zašto bi mi falile kad ih imam?

Dok ih nisam imao naravno da su mi falile. Slide mehanizam i fizičke tipke jesu ludilo.

grzzi kaže...

DAC u Lightning > 30 pin adapteru ima 1.47 kubičnih milimetara. Ne nekoliko, nego jedan cijelih četrdesetsedam! Ušteda od manjka samog porta može biti nekih 50. Big f* deal.

Ovaj telefon ima debljinu 5.1 mm pa ima mjesta i za 3.5 mm konektor i za bateriju od 2000 mAh i za AMOLED ekran. http://world.wikomobile.com/m541-highway-pure

Tako da... Bullshit, bullshit, malo laži i još nešto sitno bullshita i još puno laži.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 20:03 (Mirko935).
16 godina
odjavljen
Torent kaže...
 Pa ne bih bas bio tako ostar prema touchwizu jer na S6 na androidu 6 je to radilo odlicno... Iskreno neke razlike u brzini kad sam presao sa S6 na nexus 6p i nisam primijetio ali ne vrtim benchmarke po cijeli dan pa neznam da li ima razlike u milisekundama ali u normalnom koristenju se i ne primijeti neka razlika....

Touchwiz je toliko "dobar" da sam službeni S6 zamijenio prvo za 950 XL a onda kasnije za 640 LTE... Kako mi taj mob ionako služi samo za pozive i mailove, 640ka pojede obadva po pitanju izdržljivosti baterije i brzine u osnovnim radnjama. Dialer na zamzungu se vuče ko magla u odnosu na dialer na W10M. Na stranu što je ostatak OSa neupotrebljiv

9 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
...

Touchwiz je toliko "dobar" da sam službeni S6 zamijenio prvo za 950 XL a onda kasnije za 640 LTE... Kako mi taj mob ionako služi samo za pozive i mailove, 640ka pojede obadva po pitanju izdržljivosti baterije i brzine u osnovnim radnjama. Dialer na zamzungu se vuče ko magla u odnosu na dialer na W10M. Na stranu što je ostatak OSa neupotrebljiv

Jbg ako tako gledas onda su svi smece u odnosu na lumie ;) Al ima nas koji koristimo i pokoju dodatnu funkciju ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 20:07 (Torent).
12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ako inače ovako mahnito otvaraš i zatvaraš igrice na mobitelu, malo se zapitaj što radiš sa životom.

Ovaj test je glup da ne može biti gluplji. A i ima još jedan "mali" problem. iphone ima manju rezoluciju ekrana i performanse nisu na taj način direktno usporedive. Kao da bi rekao da je grafička x bolja od y jer x daje 60fps na 1080p a y "samo" 50 fps na 4k

Nije isto jer je razlika na monitoru između 1080p i 4k lako primjetna dok se na mobitelima ne vidi razlika u oštrini između iPhonea i bilo kojeg qhda na tržištu. Još k tome dodajmo činjenicu da retina pogađa zlatnu sredinu gdje je rezolucija tolika da se pikseli ne vide i istovremeno dovoljno niska za najbolje performanse te daje najvjernije boje na tržištu. Podsjeti me opet zašto samsung, lg sony, htc i ostala ekipa ne naprave takav ekran da ih makar to pogura u performansama kad čudovišta od 8 jezgri ne mogu? Očito im "QHD zaslon" u reklami više vrijedi nego performanse. Meni se čini da se kupovinom qhd telefona kupuje zrak, ustvari da bar zrak, dobijem telefon koji je sporiji nego da je rezolucija smanjena na 1080p, a zašto? Da mogu svršavat po forumu...

14 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

DAC u Lightning > 30 pin adapteru ima 1.47 kubičnih milimetara. Ne nekoliko, nego jedan cijelih četrdesetsedam! Ušteda od manjka samog porta može biti nekih 50. Big f* deal.

Ovaj telefon ima debljinu 5.1 mm pa ima mjesta i za 3.5 mm konektor i za bateriju od 2000 mAh i za AMOLED ekran. http://world.wikomobile.com/m541-highway-pure

Tako da... Bullshit, bullshit, malo laži i još nešto sitno bullshita i još puno laži.

eto, za 1% kupaca kojima fale, isto tako će bit i phone sa audio jackom kroz par godina ... neki će ga još imat.
odakle si izvukao taj podatak o zapremini dac-a i da li se radi o kompletnoj elektronici pratećoj, amp, filteri ... ?

9 godina
odjavljen

Hoces li mi ikad odgovoriti koji su benefiti za kupca? 2 puta pitao izbjegavas odgovor i citiras apple...

16 godina
odjavljen

Stani, stani... Koja je poanta testa koji ne uspoređuje situaciju realno? Imaš test (brzina rada) u kojem je iphone automatski pobjednik jer ima prednost što se njegov SoC neće opterećivati sa istom rezolucijom. Kad bi odvrtio isti ovaj test sa aplikacijama koje ne opterećuju CPU/GPU toliko na račun visoke rezolucije, ja sam 100% siguran da bi razlika bila daleko, daleko manja - možda čak u korist 6P.

Ovakav test nema smisla i ne pokazuje ništa. Iz istog razloga se grafičke/CPU uspoređuju na istoj MBO, sa jednakom količinom RAMa i sa istim benchevima (rezolucija, detalji). Staviš da jedna radi sa manjom rezolucijom i shebo si test jer rezultati nisu direktno usporedivi.

12 godina
grzzi kaže...

...tehnologija napreduje, bežično će bit dovoljno dobro...

vidim ja gdje to vodi... malo kasnije čemo se bežično i seksat, pa će ti kita služiti samo za pišanje

a onda će apple proizvesti mliječno bijelu state of the art vrećicu za pišanje bežično priključenu na tvoj mjehur, nakon čega će steve jobs četvrti, kao predsjednik euroamerike, donijeti zakon o uklanjanju nepotrebnih dijelova na svekolikom pučanstvu....

9 godina
odjavljen

Heheheh stalno trube mhz, broj jezgri kolicina rama i sl nisu bitni ali su milisekunde u benchmarku jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooooo bitne....... A nema teorije da iko ikad u realnom radu primijeti ikakvu razliku.... Osim u igricama.... Ako i to....

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nije isto jer je razlika na monitoru između 1080p i 4k lako primjetna dok se na mobitelima ne vidi razlika u oštrini između iPhonea i bilo kojeg qhda na tržištu. Još k tome dodajmo činjenicu da retina pogađa zlatnu sredinu gdje je rezolucija tolika da se pikseli ne vide i istovremeno dovoljno niska za najbolje performanse te daje najvjernije boje na tržištu. Podsjeti me opet zašto samsung, lg sony, htc i ostala ekipa ne naprave takav ekran da ih makar to pogura u performansama kad čudovišta od 8 jezgri ne mogu? Očito im "QHD zaslon" u reklami više vrijedi nego performanse. Meni se čini da se kupovinom qhd telefona kupuje zrak, ustvari da bar zrak, dobijem telefon koji je sporiji nego da je rezolucija smanjena na 1080p, a zašto? Da mogu svršavat po forumu...

Ti si trol. Linkao sam ti jednom svoj post u kojem se jako lijepo vidi ogromna razlika između jada i bijede na 750p i QHD-a. Jedino kako je ne bi vidio je ako imaš dioptriju preko 2.5.

grzzi kaže...
Mirko935 kaže...

eto, za 1% kupaca kojima fale, isto tako će bit i phone sa audio jackom kroz par godina ... neki će ga još imat.
odakle si izvukao taj podatak o zapremini dac-a i da li se radi o kompletnoj elektronici pratećoj, amp, filteri ... ?

http://www.head-fi.org/t/631228/apple-lightning-dock-adapter-abandon-all-hope-all-ye-who-enter

Očito ima line-level output, ali to je prije 4 godine bilo. Danas vjerojatno ima manjih i boljih i sa mrvicu jačim izlazom za slušalice. 

Tipkovnica i headphone jack nisu isto. I sigurno nisu bitni jednakom broju ljudi. 95 % ljudi nikad nije ni tipkalo na qwerty tipkovnici tako da ni ne zna koje su koristi od toga. Headphone jack je koristilo sigurno 95 % ljudi u nekom trenu života. Pričaš gluposti samo da obraniš svetu Jabuku.

12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Stani, stani... Koja je poanta testa koji ne uspoređuje situaciju realno? Imaš test (brzina rada) u kojem je iphone automatski pobjednik jer ima prednost što se njegov SoC neće opterećivati sa istom rezolucijom. Kad bi odvrtio isti ovaj test sa aplikacijama koje ne opterećuju CPU/GPU toliko na račun visoke rezolucije, ja sam 100% siguran da bi razlika bila daleko, daleko manja - možda čak u korist 6P.

Ovakav test nema smisla i ne pokazuje ništa. Iz istog razloga se grafičke/CPU uspoređuju na istoj MBO, sa jednakom količinom RAMa i sa istim benchevima (rezolucija, detalji). Staviš da jedna radi sa manjom rezolucijom i shebo si test jer rezultati nisu direktno usporedivi.

Kako nije realan? Imaš 3 stock mobitela i sva 3 odrade isti zadatak koji u kratkom vremenskom periodu prikazuje na koji način telefon radi svaki dan u različitim vremenima. Realnost je da je iphone 6s plus (kao što je pokazano u videu) brži od najbžih androida, ima najvjerniji prikaz boja i najsavršeniji zaslon sa nižom (1080p na 5.5 inča ti nije dovoljno?) rezolucijom što malo pomogne i bateriji. 

Ako sam dobro shvatio što ti hoćeš reći u stvarnosti iphone 6s plus je brži, ali pošto android flagshipovi imaju (nepotrebno) veću rezoluciju ta prednost u brzini nije realna? Pa tko je tu lud? Ja što cijenim činjenicu da iphone radi brži i čak uspjeva u isto vrijema imati bolji ekran, ili ti jer pristaješ na slabije performanse i istu kvalitetu slike koju bi imao sa manjom rezolucijom???

btw ip 6s+ je toliko bio brži od notea 7 i nexusa da sumnjam da bi oni na 720p uspjeli sustići superbrzi ios, unatoč moćnom hardveru.

16 godina
odjavljen
"Najsavrseniji zaslon" dok ne izbace QHD. Trenutno je QHD nebitan jer ga ajfonic nema.

EOD od mene sa tobom. Pokusao sam normalno i sa argumentima ali kako se ti po svemu poseres sa svojim gluparijama ko pravi fanboy... Cemu da uopce ista pisem?

Odi si kupi ajfon i uzivaj u telefonu sa kraja 2010. godine.
9 godina
odjavljen
Predator003 kaže...
....

Kako nije realan? Imaš 3 stock mobitela i sva 3 odrade isti zadatak koji u kratkom vremenskom periodu prikazuje na koji način telefon radi svaki dan u različitim vremenima. Realnost je da je iphone 6s plus (kao što je pokazano u videu) brži od najbžih androida, ima najvjerniji prikaz boja i najsavršeniji zaslon sa nižom (1080p na 5.5 inča ti nije dovoljno?) rezolucijom što malo pomogne i bateriji. 

Ako sam dobro shvatio što ti hoćeš reći u stvarnosti iphone 6s plus je brži, ali pošto android flagshipovi imaju (nepotrebno) veću rezoluciju ta prednost u brzini nije realna? Pa tko je tu lud? Ja što cijenim činjenicu da iphone radi brži i čak uspjeva u isto vrijema imati bolji ekran, ili ti jer pristaješ na slabije performanse i istu kvalitetu slike koju bi imao sa manjom rezolucijom???

btw ip 6s+ je toliko bio brži od notea 7 i nexusa da sumnjam da bi oni na 720p uspjeli sustići superbrzi ios, unatoč moćnom hardveru.

Sad je nepotreban kao sto nije bio ni potreban ekran veci od 4" dok iphone nije dobio 4,7". Tad je note bio cigla glupost i potpuno nepotrebno dok ne izadje iphone sa 5,5". Jos se sjecam transa kad je tim coock ili onaj njegov klovn kojem je svaka druga bila amazing i rekoa "a sada iphone ima 5. red ikona" Publika skace na noge i pada u trans... Tuzno i jadno je to sve izgeldalo... E tako ti je sada i qhd isto nepotrebno. amoled nema vjeran prikaz boja a ima vjerniji prikaz crne plus 3 moda rada od kojih je jedan realan prikaz boja. TI radis monografije na mobitelu pa ti je potreban realan prikaz boja i 100% rgb adobe spektra... Sad je note 7 smece jer se par njih zapalilo a kad je iphone gorio bilo je koji kreteni drze ga u dzepu i sl. Isto kad se krivio, isto kad je gubio signal itd itd..... Slije kod ociju da iphone pokusava stici konkurenciju u dodavanju mogucnosti a bjezi daleko ispred konkurencije u oduzimanju.... Amazing....Bojno polje vam je sve manje jer iphone sucks big time osim u prodaju radi takvih ko ti....

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 20:53 (Torent).
16 godina

haha mislio sam da neću više ulazit u temu, ali vidim da Predator ne odustaje da opravda svoje komplekse, ispranost svog mozga i da se osjeća dobro što baca 7000 kuna u vjetar svake godine (ako je to uopće istina, jer u zadnje vrijeme i Appleovci teško prate ritam preseravanja po HR).

Tužno je da takvi ljudi imaju pravo glasa kod nas...eod

ps pogledaj kako Nexus 6P briše pod sa iPhoneom 6S Plus...a pritom gura 3x više piksela! Prije se govorilo Android su bolji samo na benchu...sad je prica skroz drugacija. stavi na 2:30

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 21:06 (Mitch).

5 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ima li kakvih informacija o prednarudzbama u HR ili ovom dijelu Europe?

0 0 hvala 0
17 godina

Zadnji ajfon sam iamo 3G sljedeci ce biti ? 

Android se razvio dosta dobro od froya eod..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji crni argumenti ja vam stavim 2 videa o realnim testovima gdje iphone razbija 2 najbolja androida i najbolji windows phone, a šta bi meni odgovarate? Iphone ima "samo" 1080p. Čujete li sebe koliko glupo zvučite. 1080p je malo na telefonu od 5.5 inča? To je preko 400ppi, a starijim iphone uređajima ste zamjerali što nisu full hd kao s5 npr 

Evo ponovo video gdje iphone briše pod sa nexusom i lumiom ili čime već. Stavite video na 0.5 jer očito, kao i vaši mobilni sustavi, ne "procesirate" tako brzo 

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Koji crni argumenti ja vam stavim 2 videa o realnim testovima gdje iphone razbija 2 najbolja androida i najbolji windows phone, a šta bi meni odgovarate? Iphone ima "samo" 1080p. Čujete li sebe koliko glupo zvučite. 1080p je malo na telefonu od 5.5 inča? To je preko 400ppi, a starijim iphone uređajima ste zamjerali što nisu full hd kao s5 npr 

Evo ponovo video gdje iphone briše pod sa nexusom i lumiom ili čime već. Stavite video na 0.5 jer očito, kao i vaši mobilni sustavi, ne "procesirate" tako brzo 

O, bože... Opet ova kretenčina što pali i gasi aplikacije. Majko Isusova, zar stvarno postoje specijalci koji taj debilizam ozbiljno shvaćaju?

12 godina
neaktivan

Mens čini da je tih 3 ili 4gb rama na noteu/nexusu čisto za masturbatorne svrhe 

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice