naveo sam nekoliko razloga, u principu plan je da se žica ubije i da se na tome kapitalizira. Ljudi vole bežično, nema razloga da se ne koriste bežične sluške ako su zrele za proizvodnju. Dogidine će reć da im bežični punjač napokon ne zuji i da radi kako ono žele da radi i još jedna žica manje.
kako se ti ili ja osjećamo oko toga je nebitno. tehnologija napreduje, bežično će bit dovoljno dobro, a apple će prodavat predivne bt slušalice i malo ružnije ali i dalje predivne beats by Dre i moguće svima licence za svoj lightning 1, 2 i 3 i svi sretni. Ti koji ga zbog toga nećeš koristiti i oni koji ga baš zato kupuju jer im sve to skupa radi i spaja se krasno čim otvore mliječno bijelu keramičku kutijicu za state of the art sluške.
Nisi naveo niti jedan razlog, samo tupiš da to ljudi žele. Očito ne žele jer se prodaje daleko više žičanih od bežičnih slušalica.
Kako apple nije napravio apsolutno ništa revolucionalno sa tim slušalicama (trajnost baterije i kvaliteta zvuka) nego su upravo ta dva najbitnija faktora samo shebali, onaj tko je htio bežične ih sigurno neće kupiti jer su (objektivno) lošije od postojećih modela, subjektivno ružnije a onaj tko ih nikad nije niti namjeravao kupiti sad je samo dodatno bijesan jer su maknuli fakin konektor i uvalili adapter. Kupit će ih iste one ovčice koje su kupile Watch i još par specijalaca koji moraju biti trendy.
Nisu napravili ništa pametno, samo su zakomplicirali stvar i otjerali dio kupaca sa svojom "mi znamo bolje od vas, ko vas j8be" logikom.
A ti se i dalje tješi kako su "dovoljno dobre" (lol) i "rade i spajaju se krasno". Toplo se nadam da te netko plaća za ovo baljezganje jer u suprotnom, žali bože mog i tvog vremena i prostora na diskovima od foruma.
Bežično punjenje je još jedna od smijačina od tehnologije koja nema smisla dok ne povećaju domet na tipa metar-dva (koliko je dugačak kabel). Jer kako trenutno stanje stoji, ideja da mob mora biti na nekoj ploči dok se puni je u rangu sa prvim mobitelima koji su bili u autima spojeni na svoj akumulator. Sve to super ali ako hoćeš tipkat iz kreveta dok se mob puni, sretno. Isto kako si sa tim mobitelima bio ograničen na telefoniranje samo iz auta.