UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7

poruka: 458
|
čitano: 42.545
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7".
16 godina
odjavljen
Re: UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7
Ezio kaže...

Pa dobro ti je rekao. Nije njegov problem, nije appleov problem, a nije ni problem bilo kojeg čovjeka koji želi kupiti novi iphone i te slušalice. Ne bi trebao biti ni tvoj problem ako ne želiš taj iphone. Obzirom da si se jako uzrujao, zaključujem da ga želiš.

Odlično ti ide zaključivanje

Ako nisi primjetio, stavio sam gore u jedan post statistiku koliko je slušalica prodano. 300 mil. samo u 2016. godini. Koliki postotak je spreman baciti slušalice i koristiti ovo brežično smeće ili se bakćati sa adapterom koji je velik, ružan i ne možeš puniti mob dok slušaš muziku zbog njega?

Ko što rekoh, super ti ide zaključivanje - na sreću, nisu svi apple ofčice ko vi pa da će stajati u redu i kupovati te glupe slušalice. Daj malo razmislite van te svoje ograničene kutije. Ja sam lijepo dao brojke - na tebi je da to isto napraviš.

P.S. Vodootporan a warranty void na liquid damage

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 14:13 (Sum_of_all_fears).
15 godina
neaktivan

Evo sreće za ovce, adapter kojim će se moći ostvariti amazing unbelievable funkcija istovremenog punjenja i puštanja glazbe. Za samo 39.95 USD. I samo dva adaptera treba nositi sa sobom. No big deal.

Svakako bolje nego imati 3.5 mm konektor na telefonu i s njim povezan strašan manjak prostora u i na kućištu.

Belkin announces simultaneous Lightning headphone and charging adapter for iPhone 7

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Zar to nije amazing? Imas 3,5 mm prikljucak i ko sav normalan svijet nosis na put punjac slusalice i sam mob. Najnapredniji mob na svijetu i okolini to u svom inovativnom stilu pretvori u iphone punjac slusalice i dva adaptera....Amazing....

9 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Evo sreće za ovce, adapter kojim će se moći ostvariti amazing unbelievable funkcija istovremenog punjenja i puštanja glazbe. Za samo 39.95 USD. I samo dva adaptera treba nositi sa sobom. No big deal.

Svakako bolje nego imati 3.5 mm konektor na telefonu i s njim povezan strašan manjak prostora u i na kućištu.

Belkin announces simultaneous Lightning headphone and charging adapter for iPhone 7

Hehehehe, 40$ za obični adapter kaj račva jedan konektor na dva dijela....

Sad budu ziher napravili i verziju s DAC-om i 3,5 mm konektorom za 100$, naravno u bliskoj suradnji s Appleom, kaj posebno naglašavaju  

Kruha i igala...
16 godina

Kakve se ovdje rasprave vode bokte mazo... Moj je tata jači od tvog tate otprilike :)

U 2016. godini, u isključivo potrošačkom društvu tehnološki zaostalom, vi raspravljate je li nešto "preskupo" ili nije i jesu li kupci nečega ovce ili nisu? 

Pa svi smo mi ovce, netko nije ovca u IT-u, ali je ovca recimo kod kupnje auta, trenirki, tenisica, televizija, satova, robe, stanova i tako dalje ... No, volimo se svi pravit pametni i mislit kako smo pametniji od drugih, jer nisi dao 1000 nečega za nešto, već 500 i sada si ti pametan, ostali su ovce. 

Tako raspravljaju djeca i idioti. Točka. 

Ne postoji danas pojam "preskupo". Je li neki auto od 150.000 EUR-a preskup? ili je prejeftin u odnosu na onaj od 300.000 EUR? Može samo osobi koja je potencijalni kupac neke robe ta roba biti skupa jer je ne može priuštit, ili smatra da on ne dobiva vrijednost za novac. Točka. Nekome je plaća od 1.000 EUR-a puno, a nekome je plaća od 10.000 EUR-a malo. Što je tu problem? Svatko svoje novce troši kako hoće. 

Apple očito pruža najbolju vrijednost za novac ako su ljudi voljni potrošiti koliko oni traže i na način na koji traže. Pazi, prodali su MILIJARDU (billion) uređaja! Pa da je to baš tako "zastarjelo" ili precijenjeno, stvarno mislite da bi ljudi toliko toga kupili, jako puno njih i nekoliko generacija zaredom kupuju. 

Svi konkurenti, počevši od najvećeg, SAMSUNG-a, bi rađe imali identičan sustav kao APPLE (HW i SW) i zarađivali kao i oni, a ne situaciju koju imaju sada. Ako netko misli drugačije, grdno se vara.

Mitovi o otvorenosti sustava i slično, odnosno zatvorenosti iOS-a su samo to, mitovi :) Pitanje je gdje netko postavlja granicu. Pa ni Android OEM-i ti ne dozvoljavaju da radiš što hoćeš, jer tako ćeš izgubit garanciju, no korisnici Androida (i ja sam) misle da je sada super otvoreni sustav jer moš stavljat widgete, pa razne launchere, pa customizirat ikone ... Super. Apple je granicu povukao (u tim mjerilima) nešto prije i smatra da ti je dao dovoljno slobode. Kome ne paše, koristi neki drugi OS. 

Zašto Apple miče prastari 3.5 mm jack? Jednostavno, jer može. Nitko drugi ne može. On ima bazu kupaca koja se mjeri u desecima miljuna, počet će to radit i na ostalim uređajima, a proizvođači dodatne opreme će se tome prilagodit, jer ne žele da se njihove slušalice npr. ne mogu spojiti sa Apple uređajima koji dominiraju tržištem. I prije su im se ljudi smijali, neke su stvari pogodili, neke nisu. Ali ima market share i globalna dostupnost to omogućuju da se s tim igraju. 

Ako se odlučim za iP7, sigurno mi to nije ograničavajući faktor npr.. Nekad su ih pljuvali jer nemaju izmjenjivu bateriju (a tko sada ima, osim G5?), pa nemaju SD karticu (po meni nepotrebno u 2016, oblaci, stream audio i video, ...), pa ne podržavaju FlashPlayer, ... 

Imaju svoj ekosustav, te jednostavno žele da si vezan za isti. Ako netko ima iPhone, pa recimo i iPad, velika je šansa kada kupuje laptop da će razmisliti ozbiljno o necom MacBooku/Air/Pro ... Eto, to je bit. A onda ako kupuje i doma računalo, još više će razmislit o iMac-u. Kako to ljudima nije jasno, ja ne kužim. 

I da, ne sile te da išta kupiš, alternative imaš koliko hoćeš. 

A to što je za nekakve HR pojmove puno 600-700-800 $, to nije Appleov problem. 

Ključna stvar, iOS i mogućnosti koje pruža u HR su NEUSPOREDIVE sa onim što možeš u US. To nisu isti OS-ovi. Da slučajno živim u US, apsolutno bih bio na iOS, a ne na Androidu. 

Uglavnom, svi smo ovce danas, samo je pitanje u kojem segmentu.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
9 1 hvala 1
9 godina
odjavljen

A vodootpronost koja ne ulazi u garanciju? To je ok prema kupcu? Iako mislim da ce biti more tuzbi u USA radi toga....

2 0 hvala 0
16 godina
Torent kaže...

A vodootpronost koja ne ulazi u garanciju? To je ok prema kupcu? Iako mislim da ce biti more tuzbi u USA radi toga....

Zato jer je teško dokaziva. Ako on kaže da može 1m dubine cca i 30 minuta, a tebi padne na 4m dubine i stoji 3h i crkne. Kako ćeš dokazat? 

Bi li ti htio dat takvu garanciju? 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
sardax kaže...

Zato jer je teško dokaziva. Ako on kaže da može 1m dubine cca i 30 minuta, a tebi padne na 4m dubine i stoji 3h i crkne. Kako ćeš dokazat? 

Senzorima... Barometar i ekipa u kombinaciji s tajmerom bi mogli dokazati koliko duboko i koliko dugo je bio pod vodom.

16 godina
odjavljen
sardax kaže..

TRU dat.

sardax kaže...

ali nema ti smisla raspravljat s ova dva jer su u zadnje vrijeme nezaustavljivi. Svaka tema jedan te ista stvar - sve useru. Misle da ako oni imaju android i ako je njima najbolji da je i drugima. Jedan čak broji pixele pa mu je hd reza na niti 5" ekranu mala. Jer znaš - to se vidi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ali nema ti smisla raspravljat s ova dva jer su u zadnje vrijeme nezaustavljivi. Svaka tema jedan te ista stvar - sve useru. Misle da ako oni imaju android i ako je njima najbolji da je i drugima. Jedan čak broji pixele pa mu je hd reza na niti 5" ekranu mala. Jer znaš - to se vidi...

Znači, čovjek lijepo pita kako će dokazati ovo vezano za dubinu, ja mu lijepo odgovorim bez da sam uopće spomenuo ili mislio na Apple i opet sam neki ku*ac kriv. Wtf? Grow the f* up. Pazi, usrali smo ti Apple temu. Šta to uopće znači? Pa za šta služi forum nego za raspravu?

Naravno da je 750p rezolucija mala i vidi se i nitko mi ne može reći da je to normalno u 2017. godini.

15 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Ezio kaže...

Pa dobro ti je rekao. Nije njegov problem, nije appleov problem, a nije ni problem bilo kojeg čovjeka koji želi kupiti novi iphone i te slušalice. Ne bi trebao biti ni tvoj problem ako ne želiš taj iphone. Obzirom da si se jako uzrujao, zaključujem da ga želiš.

Odlično ti ide zaključivanje

Ako nisi primjetio, stavio sam gore u jedan post statistiku koliko je slušalica prodano. 300 mil. samo u 2016. godini. Koliki postotak je spreman baciti slušalice i koristiti ovo brežično smeće ili se bakćati sa adapterom koji je velik, ružan i ne možeš puniti mob dok slušaš muziku zbog njega?

Ko što rekoh, super ti ide zaključivanje - na sreću, nisu svi apple ofčice ko vi pa da će stajati u redu i kupovati te glupe slušalice. Daj malo razmislite van te svoje ograničene kutije. Ja sam lijepo dao brojke - na tebi je da to isto napraviš.

P.S. Vodootporan a warranty void na liquid damage

ne razumijes komentar. Nije mi jasno zasto se uzrujavas. Da li ti je stalo do toga da novi iphone ima klasicni ulaz za slusalice tako da mozes ustekati svoje slusalice koje nisu glupe? Ako ti nije stalo, s kim se svadjas i zasto se uzrujavas sto ce milion apple korisnika kupiti te bezzicne slusalice?

Potpis!
15 godina
neaktivan

http://9gag.com/tv/p/aMdYvy/first-look-apple-iphone-7-jimmy-kimmel?ref=fbl9

I onda kažu ljudi da apple-ovci nisu ovce?

Nego kaj su onda?

Ista stvar je bila pred 5-6 godina kad je izlazio 4S ili koji već je naslijedio četvorku.

I kak onda takvi ljudi neće davati po 160$ za slušalice ili po 40$ za razno razne adaptere koji ti kod konkurencije ne trebaju?

Da ne pričamo o hrpi love koju ćeš još naknadno potrošiti na apple storeu.

A najbolje je to kaj je jedna od najhvaljenijih prednosti apple-a njegova jednostavnost.

Pa kakva je to jednostavnost kad ja moram nositi 2-3 adaptera samo da mogu muziku slušati? I to u 2016. godini.

Da ne pričam koje muke isusove prolaziš ako si hoćeš postaviti vlasititu ringtone melodiju iz mp3-ice.

Toliko o jednostavnosti.

2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
sardax kaže...
Torent kaže...

Sony daje... samusng daje.... samo apple ne daje... Ako se necim reklamiras onda stojis iza toga.... Plus sto je to utuzivo u svim valjda civilizovanim zemljama... Ako ne pokrivas garancijom onda ne spominjes jer tako za bukvalno bilo sta mozes napisati da je vodootprono i nista ne bi ulazilo u garanicju jer ne mozes dokazati.... Shvatas li ti uopste koliko je tvoja izjava glupa??????? Nije na kupcu da dokazuje bilo sta vec prodavcu... Da je tako kako ti misliis sta god se desi rekli bi ti da ne koristis kako treba!!! U stvari sad kad ovo sto napisah procitam shvatim da je to od apllea prolazilo i prije zasto ne bi opet.... Suckeri puse sve samo da je jabuka na njemu....

9 godina
odjavljen
Skums kaže...

http://9gag.com/tv/p/aMdYvy/first-look-apple-iphone-7-jimmy-kimmel?ref=fbl9

I onda kažu ljudi da apple-ovci nisu ovce?

Nego kaj su onda?

Ista stvar je bila pred 5-6 godina kad je izlazio 4S ili koji već je naslijedio četvorku.

I kak onda takvi ljudi neće davati po 160$ za slušalice ili po 40$ za razno razne adaptere koji ti kod konkurencije ne trebaju?

Da ne pričamo o hrpi love koju ćeš još naknadno potrošiti na apple storeu.

A najbolje je to kaj je jedna od najhvaljenijih prednosti apple-a njegova jednostavnost.

Pa kakva je to jednostavnost kad ja moram nositi 2-3 adaptera samo da mogu muziku slušati? I to u 2016. godini.

Da ne pričam koje muke isusove prolaziš ako si hoćeš postaviti vlasititu ringtone melodiju iz mp3-ice.

Toliko o jednostavnosti.

A da ne pricam da to nisi morao u 2015 ;) Valjda je to cijena napretka najboljeg i najmocnijeg uredjaja i os-a u svemiru ;)

17 godina
neaktivan
Torent kaže...

Problem je sto moras imati isti uza se a to se lako zaboravi i izgubi...Nije bitna masa i velicina....

Problem je sto se 2.5-3.5 izgubi, a ovaj se ne izgubi? Ili to sto je prvi standardan i kosta 5 kuna, a drugi ces placat 20$ kad ga posijes?

9 godina
odjavljen

Pogresnom odgovaras ;) Ja govorim protiv bilo kakvog adaptera pogotovo sto je ukidanje 3,5mm porta bilo potpuno nepotrebno jer nista nije stavljen mjesto njega a napravio samo komplikacije kupuu ali dodatne prihode appleu a jel o tome se iskljucivo i radi kad je apple u pitanju.... Ako nista drugo prodat ce ti DAC svaki put kad kupis adapter ili slusalice ;)

17 godina
neaktivan
sardax kaže...

Kakve se ovdje rasprave vode bokte mazo... Moj je tata jači od tvog tate otprilike :)

..BS cut..

Kad ne ide argumentima, ide generalizacijom i relativizacijom. Samo ti uzivaj u svojoj protuvrijednosti za novac i ne obaziri se na to sto selo prica - svi su oni samo ljubomorni, nista vise. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 16:26 (funat).
16 godina
odjavljen

Ajmo opet sa istim pitanjem - koji je (objektivni) benefit tih slušalica u odnosu na bilo koje druge žičane? Da li postoji ikakav valjan, objektivan razlog da ih netko kupi? To što su bežične ne znači apsolutno ništa jer bežične slušalice postoje već godinama, to nije ništa novo nit revolucionalno.

Osim tog spomenutog razloga, drugog nema. Ne postoji. Sve drugo je subjektivno i preseravanje, u nedostatku boljeg opisa. Dakle apple je isključivo radi svoje zarade namjerno maknuo 3.5mm konektor jer micanjem konektora nisu napravili baš ništa. Nit je uređaj tanji nit je uvedeno nešto novo kao zamjena. Uzeli su postojeći koncept, unakazili ga (99% da te slušalice ne rade sa ničim drugim), shebali alternativu i to podaju kao "must have". Tipična apple posla.

Majke mi, da mi ga netko pokloni, prodao bi ga isti dan. Kao developeru mi je kompletno nezanimljiv i beskorisan. HTML5 aplikacije jednako rade i izgledaju na svim uređajima, samo mi treba Mac za build.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 17:35 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Zašto Apple miče prastari 3.5 mm jack? Jednostavno, jer može. Nitko drugi ne može. On ima bazu kupaca koja se mjeri u desecima miljuna, počet će to radit i na ostalim uređajima, a proizvođači dodatne opreme će se tome prilagodit, jer ne žele da se njihove slušalice npr. ne mogu spojiti sa Apple uređajima koji dominiraju tržištem. I prije su im se ljudi smijali, neke su stvari pogodili, neke nisu. Ali ima market share i globalna dostupnost to omogućuju da se s tim igraju. 

Ako se odlučim za iP7, sigurno mi to nije ograničavajući faktor npr.. Nekad su ih pljuvali jer nemaju izmjenjivu bateriju (a tko sada ima, osim G5?), pa nemaju SD karticu (po meni nepotrebno u 2016, oblaci, stream audio i video, ...), pa ne podržavaju FlashPlayer, ... 

Ključna stvar, iOS i mogućnosti koje pruža u HR su NEUSPOREDIVE sa onim što možeš u US. To nisu isti OS-ovi. Da slučajno živim u US, apsolutno bih bio na iOS, a ne na Androidu. 

Točno tako ... nije bilo kraja prigovaranju i ruganju kad je izbačen flash, izmjenjiva baterija, sd, floppy i cd na desktopu, razno razni portovi u korist prvo usb 1, a sad i usb c ili lightninga ... lista rezova koje je apple radio kroz godine je podugačka. Sjetit ću se beskrajnih rasprava o idiotskoj odluci applea da izbaci jebenu tipkovnicu sa smartphonea i dokazivanja ekipe koliko je njihov smartić sa minjaturnom tipkovnicom i rezistivnim ekranom super stvar ... tih priča ima more i sve su na kraju završile tako da je industrija pratila apple.

dakle, get over it, samsung će ako ne na s8, onda sigurno na s9 izbaciti audio jack, bežično je in, ako imate mozga i dolara ulažite u rast prodaje bežičnih sluški i tehnologije :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 17:44 (grzzi).
17 godina
neaktivan

Taj Appleov "less is more" je sjebo pola industrije zaglupljivanjem. Zbog njihovih sranja ja imam problema na poslu jer retardirani sefovi hoce visoko specijalizirani software, al da UX ima 1 gumb i 7 chartova. 

Nitko ne tvrdi da je SVE sto su maknuli ispalo lose, ali ti i tvoje stado explicitno tvrde da je Apple nepogresiv. Kult licnosti Stevea Jobsa i slicnih odavno je prebacio politicke kultove licnosti (a la Staljina i Tita) i cini se da opasno djeluje na ljude.

Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ajmo opet sa istim pitanjem - koji je (objektivni) benefit tih slušalica u odnosu na bilo koje druge žičane? Da li postoji ikakav valjan, objektivan razlog da ih netko kupi? To što su bežične ne znači apsolutno ništa jer bežične slušalice postoje već godinama, to nije ništa novo nit revolucionalno.

Osim tog spomenutog razloga, drugog nema. Ne postoji. Sve drugo je subjektivno i preseravanje, u nedostatku boljeg opisa. Dakle apple je isključivo radi svoje zarade namjerno maknuo 3.5mm konektor jer micanjem konektora nisu napravili baš ništa. Nit je uređaj tanji nit je uvedeno nešto novo kao zamjena. Uzeli su postojeći koncept, unakazili ga (99% da te slušalice ne rade sa ničim drugim), shebali alternativu i to podaju kao "must have". Tipična apple posla.

Majke mi, da mi ga netko pokloni, prodao bi ga isti dan. Kao developeru mi je kompletno nezanimljiv i beskorisan. HTML5 aplikacije jednako rade i izgledaju na svim uređajima, samo mi treba Mac za build.

naveo sam nekoliko razloga, u principu plan je da se žica ubije i da se na tome kapitalizira. Ljudi vole bežično, nema razloga da se ne koriste bežične sluške ako su zrele za proizvodnju. Dogidine će reć da im bežični punjač napokon ne zuji i da radi kako ono žele da radi i još jedna žica manje.

kako se ti ili ja osjećamo oko toga je nebitno. tehnologija napreduje, bežično će bit dovoljno dobro, a apple će prodavat predivne bt slušalice i malo ružnije ali i dalje predivne beats by Dre i moguće svima licence za svoj lightning 1, 2 i 3 i svi sretni. Ti koji ga zbog toga nećeš koristiti i oni koji ga baš zato kupuju jer im sve to skupa radi i spaja se krasno čim otvore mliječno bijelu keramičku kutijicu za state of the art sluške. 

9 godina
odjavljen
grzzi kaže...

Točno tako ... nije bilo kraja prigovaranju i ruganju kad je izbačen flash, izmjenjiva baterija, sd, floppy i cd na desktopu, razno razni portovi u korist prvo usb 1, a sad i usb c ili lightninga ... lista rezova koje je apple radio kroz godine je podugačka. Sjetit ću se beskrajnih rasprava o idiotskoj odluci applea da izbaci jebenu tipkovnicu sa smartphonea i dokazivanja ekipe koliko je njihov smartić sa minjaturnom tipkovnicom i rezistivnim ekranom super stvar ... tih priča ima more i sve su na kraju završile tako da je industrija pratila apple.

dakle, get over it, samsung će ako ne na s8, onda sigurno na s9 izbaciti audio jack, bežično je in, ako imate mozga i dolara ulažite u rast prodaje bežičnih sluški i tehnologije :D 

To je tacno. Inovativnost je izbacivanje onoga sto je defacto standard.... Je li uredjaj bio jeftiniji nakon tih izbacivanja? I sve to sto ti pricas je davna proslost.... Ja jednostavno ne vidim ikakav benefit za covjecanstvo izbacivanjem 3,5mm jacka. Osim za racun applea.... Sta si ti kao kupac dobio sa time? Daj jedan jedini benefit toga....Kad je floppy izbacen manje vise ga ionako niko nije koristio niti je nesto kostao....kad je flash izbacen nasiroko se koristio i to je bio minus u tom momentu...Izbacivanje sd kartice je i danas minus i ekipa prigovara svim proizvodjacima koji to nemaju...Jedno je izbaciti 3,5mm jack kad se smanjila nejgova upotreba a drugo izbaciti ga kada ga 99% ljudi koristi na smartphoneima. Jesi dobio bolji zvuk? Nisi, jesi dobio tanji mob? nisi, jesi dobio jeftiniji mob? Naravno da nisi... Sta si dobio osim osim adaptera i slusalica koje moras cuvati jer ih ne mozes posuditi maltene ni od koga jer sad 98% mobilnih uredjaja na trzsitu ne koristi....

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 17:50 (Torent).
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Kako da ne? Lista podržanih uređaja je ogromna. :)

Appleovce će uskoro biti jedini ljudi na planetu koji kad dođu doma neće na kompjuter ili TV moći spojiti slušalice ako im neki ukućanin spava :D I još je dio njih sretan. Iako, vidio sam hrpu komentara po internetima gdje postojeći korisnici sheepPhonea kažu da idu na Android zbog toga.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 17:54 (Mirko935).
9 godina
odjavljen
grzzi kaže...
....

naveo sam nekoliko razloga, u principu plan je da se žica ubije i da se na tome kapitalizira. Ljudi vole bežično, nema razloga da se ne koriste bežične sluške ako su zrele za proizvodnju. Dogidine će reć da im bežični punjač napokon ne zuji i da radi kako ono žele da radi i još jedna žica manje.

kako se ti ili ja osjećamo oko toga je nebitno. tehnologija napreduje, bežično će bit dovoljno dobro, a apple će prodavat predivne bt slušalice i malo ružnije ali i dalje predivne beats by Dre i moguće svima licence za svoj lightning 1, 2 i 3 i svi sretni. Ti koji ga zbog toga nećeš koristiti i oni koji ga baš zato kupuju jer im sve to skupa radi i spaja se krasno čim otvore mliječno bijelu keramičku kutijicu za state of the art sluške. 

Sve pet ako si suvalsnik applea ali ti si kupac a branis politiku prema kupcima koja samo zagorcava zivot i pravi dodatni trosak.... Bezicne postoje odavni i ne vidim da ih ljudi nesto pretjerano vole. Ja ne znam nikoga ko ih koristi... Zujanje bezicnog punja? WTF???????? Jedan mi stoji na stolu godinu dana i nikad nisam cuo bilo kakvo zujanje a radi se o kinezu od par dolara...I ko ce reci? Apple? Treba ti apple reci da ti punjac zuji? Pa ako zuji nemoj ga koristiti. Bezicno nije ejdini nacin punjenja...Beats su smece od slusalica koliko vidim po netu i niko ih ne hvali... I dace svima licence;) Sve skuap radi? Sta ti do sada nije radilo? Stvarno ne razumijem da kupac brani politiku firme koja je sve uradila da sto vise zaradi al bukvalno....

14 godina
Motorola je nedavno na svojim Moto Z modelima isto izbacila 3.5mm konektor pa nije bila tolika pompa. Ali slažem se da je izbacivanje toga potpuna glupost. Pa to je standard koji koriste svi mobiteli od 200 do 10 000kn. Dobre BT slušalice koštaju puno više nego dobre 3.5mm sluške, a i primjena tog konektora može biti i puno šira od slušalica. Od prvog modela iPhone je bio pojam za kvalitetu glazbe na smartphoneima i audiofili su uglavnom njega kupovali, a izbacivanjem konektora sami sebi ruše kredibilitet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako se sad SJ ne okreće u grobu onda....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ponekad moras izbacit neku stvar da malo poguras trziste.

Intel je prije dosta godina na svojim maticnim plocama (dok ih jos proizvodio) izbacio PS/2 konektore. Tada je PS/2 je bio standard za misa i tipkovnice, usb periferija nije bila toliko rasirena.

Ili izbacivanje DVD uredjaja kod nekih laptopa...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
zuper kaže...
Motorola je nedavno na svojim Moto Z modelima isto izbacila 3.5mm konektor pa nije bila tolika pompa. Ali slažem se da je izbacivanje toga potpuna glupost. Pa to je standard koji koriste svi mobiteli od 200 do 10 000kn. Dobre BT slušalice koštaju puno više nego dobre 3.5mm sluške, a i primjena tog konektora može biti i puno šira od slušalica. Od prvog modela iPhone je bio pojam za kvalitetu glazbe na smartphoneima i audiofili su uglavnom njega kupovali, a izbacivanjem konektora sami sebi ruše kredibilitet

Zato sto ja jos nisam nikoga cuo da to zdusno ili ikako brani....A vidjecemo kolika ce biti prodaja moto Z modela...

SupremeCommander kaže...

Ponekad moras izbacit neku stvar da malo poguras trziste.

Intel je prije dosta godina na svojim maticnim plocama (dok ih jos proizvodio) izbacio PS/2 konektore. Tada je PS/2 je bio standard za misa i tipkovnice, usb periferija nije bila toliko rasirena.

Ili izbacivanje DVD uredjaja kod nekih laptopa...

Da poguras u svoju korist. Intel ni na koji nacin nije to uradio u svoju korist. Izbacivanjem DVD uredjaja dobio si tanje laptope. Sta si dobio izbacivanjem ovoga?

9 godina
odjavljen

Nego ajd nek mi neko od appleovaca objasni ovo sa home buttonom... Koliko sam razumio sad u stvari nije button nego samo senzor. Kad ga dodirnes zavibrira i pravi klik zvuk ili samo vibrira...?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ne mogu vjerovati da ekipa puši priču da Apple sad želi pogurati bežično ovo ono. Pa gdje su bili zadnjih 10 godina??? Kakva sad bežična Apple revolucija slušalica?

Nisu apsolutno nikakav napredak napravili po pitanju toga. Isto sranje kao prije 10 godina. Moje DS980 su čak duže trajale i mogle su svirati 6 sati. 2008. godine. I imale su daleko bolji zvuk. Za cca 100 dolara, a ne 159. Mogao si stisnuti gumb pa aktivirati voice dialling ako ti je mobitel to podržavao. Čak su imale displejić da vidiš tko te zove, listu zadnjih poziva i imenik s kojeg si mogao i zvati ako se dobro sjećam, i na displeju je pisalo šta ti svira. Imale su next i previous gumb i kontrolu glasnoće, na ovome nema tih funkcija. Jedini način koliko vidim za to je da pozoveš Siri pa mu kažeš da smanji slušalice. Koji debil će rađe pričati u busu/tramvaju sa slušalicama umjesto da stisne gumb?

Šta, kao prednost je što ove svaka ide u jedno uho i nemaju neck strap? Je*eno, a to što ih moram spremati u božju kutijicu svaki put kad ih trebam pauzirati dok kupujem je*eni burek ili kartu u autobusu je baš pozitivno.

A što se tiče fizičkih tipkovnica, izbačene su zbog toga što su kompleksne i skupe, pogotovo ako su u kombinaciji sa nekakvim sliding mehanizmom, a ne zbog toga što nisu bile dobre. I zbog toga što većini ljudi nije potrebna preciznost ni brzina fizičke tipkovnice na mobitelu. Ni uz sve ove swype gluposti virtualne tipkovnice nisu dostigle hardverske. No nebitno.

Ali "nema razloga da se ne koriste bežične sluške ako su zrele za proizvodnju"... Kao, 2007. nisu bile?? Apple do 2010. ili '11. nije imao A2DP! Pa ja ću se ranit' koje gluposti su neki sposobni reći...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 18:46 (Mirko935).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice