Je li tuđa trava zelenija?

poruka: 126
|
čitano: 19.925
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Je li tuđa trava zelenija?".
16 godina
odjavljen
Re: Je li tuđa trava zelenija?
Sasoon kaže...

Nije točno da se kod naših operatera ne može kupiti iphone bez ugovora.

T-Mobile: 5398 kn

VIP: 8299 kn (!)

Opa... 5400 je čak i okej!

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
protjeran

U cijeloj EU cijena je 700€. Kakve onda veze ima da nasi stave i 40 000kn ? Problem je naruciti preko webshopa i dobiti mob za 2-3 dana?

2 0 hvala 0
13 godina
Vip je takav zesci ciganluk s cijenom iPhona postao, uvijek stave cijenu par tisuca vise nego t mobile. Mozda im je to strategija da navuku ljude na pretplatu.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
15 godina
Sasoon kaže...

Točno... baš sam htio komentirati da se MSAN i njihov ekupi malo zaigrao s cijenom... doduše njihov je vjerovatno otključan a tcomov nije...

15 godina
protjeran
čćžđš kaže...

Dakle, ponuda naših telekom operatera je cjenovno i tehnički sasvim konkuretna, pa čak i bolja od američkih i njemačkih. Nažalost, naše plaće nisu, ali to zaista nije problem ni Applea ni HT-a, niti Vipneta.

Ne, nije cijena konkurentna. I da, naše plaće su problem HT i Vipneta.

Amerikanci i nijemci moraju svojim zaposlenicima davati veće plaće, pa automatski imaju manji profit i moraju imati veće cijene. Ali kad su te cijene gotovo zanemarive, a njihove plaće su nekoliko puta veće nego naše, e onda to je problem HT-a i Vipneta. Zakaj ne bi povećali plaće svojim zaposlenicima? Troškovi su im kod nas veći nego da su u americi ili njemačkoj? Nekak sumnjam.

Mislim da jako dobro i HT i Vipnet posluju u HR, daleko bolje nego bi poslovali vani s istim brojem korisnika i zaposlenika.

Ne vidim da li ti je netko odgovorio ali ne misli se na plaće u HT-u i VIP-u već u državi. Čitaj malo pažljivije.

15 godina
protjeran

Odličan članak iako je pogrešno samo gledati najskuplje i najjeftinije tarife jer su to ekstremi.

Problem su komentari velikih stručnjaka.

Pitanje za stručnjake. Imam potrebu za telefoniranjem prema svim mrežama i srednjim korištenjem interneta.

Koji kvalitetan mobitel sa novijim OS-om bi mi preporučili da uzmem kod nekog operatera. Bitan je dobar omjer kvalitete i cijene.

Kamera mi je bitna ali ajmo to prekrižiti. Dovoljno je da je prosječna.

Recimo da ne želim kupovati preko Njuškala mobitele kod kojih ne znam vrijedi li garancija, rade li i slično.

Mjesečno mogu platiti pretplatu 150-200 kn.

Hint: Pitanje ima veze sa temom.

0 0 hvala 0
13 godina
sina-k kaže...
Sasoon kaže...

Točno... baš sam htio komentirati da se MSAN i njihov ekupi malo zaigrao s cijenom... doduše njihov je vjerovatno otključan a tcomov nije...

Ako je bez ugovora i bez bonova, znaci samo slobodan uredaj mora biti otkljucan.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
16 godina

Da li USA iPhone s AT&Ta ili T mobilea može raditi kod na i na LTE mreži?

isto i za ipad Air, s LTEom - da li može i kod nas raditi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne mogu raditi kod nas.

Ja osobno tvrdim da je pretplata nešto najgore što ti se može dogoditi. Ja imam još nekakvih 18 mjeseci pretplate od cca 230kn mjesečno i svaki dan se udaram po glavi. Jednostavno se zaletio kao muha bez glave, kao i puno drugih .. 

Za cijenu iPhone-a sam već rekao što mislim, ali govorim opet taj uređaj je prenapuhan i nama određeni idioti (THT, VIPnet) drukaju cijene prema gore kao da je prosječna plaća 2000€ mjesečno. Tzv. minimalac je 2200kn, ne znam točno, a ja znam ljude koji rade za 1300kn u privatnim firmama i nikom ništa ne mogu reći jer naša država i zakoni to dopuštaju. Malo sam odlutao od cijene telefona, ali ista je stvar i sa cijenama telefona. Mi, običan narod, ne možemo ništa učiniti što se toga tiče, sve dok nemamo iole nekakav ustroj zakona, marži i slično. Ovdje se odvija najveći lopovluk definitivno. Ne možemo se uspoređivati sa jednom Njemačkom jer im nismo do koljena. Njima nihova Anđa Merkel otvara radna mjesta, ljudi imaju novaca, svaki drugi auto košta cca. 80000€ i više. 

Mi kao država sa 4 milijuna stanovnika imamo 18,4% stopu nezaposlenosti, Njemačka ima 82 milijuna ljudi, a stopa nezaposlenosti je 5%. To vam sve govori. 

Otišao sam daleko od iPhone-a, ali realno gledajući ne bi nam ni trebali nuditi takve mobitele, jer mi smo idioti, uletimo u pretplate i potrošimo nečiju godšnju plaću kroz tih nekoliko mjeseci, a oni gore u velikim stolicama nam se sprdaju i okreću više od 30% profita na nama.

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 0:38 (AmD).
16 godina
protjeran
Ja osobno imam mob i racune na firmu, ali razmisljam malo, pa dobro ljudi, jel se problem odreci odredjene cifre mjesecno za luksuz i komfor koji uzivate? Kada sam u NL pricao za savrsenu tarifu blijedo su me gledali, pa boga bi dali da im je za 20 eura sve flat.
Za 200 kn se moze imati pristojna tarifa, sa svim bitnim stvarima flat, i to je cifra koje se morate odreci i tocka. Licemjerno je ako mislite dobiti tarifu za 50 kn gdje je sve dzaba, a nesto slicno ima tomato koliko mi se cini.
Kukate za vecim placama iz svog kuta doma, pa siroko vam polje ljudi, u NL placao 200 eura struje samo za zarulje i 1h TVa na dan bez kuhanja i klime. Zdravstveno osiguranje 375 eura, domino pizzu 12 eura (u pola manja od nase normalne), placao sat parkinga 10 eura, a i nagledao se fakultetski obrazovanih ljudi koji staziraju za 900 eura i ne kukaju.
Pa gore je putarina za Scenic diesel 1200 eura godisnje, izvolte van ljudi, pa probajte.
Mislite da cete imati u skladiste kad dodjete raditi placu vecu od 1000-1100 eura? Necete, nakon 5 g mozda 1500. Da ne spominjem medju generacijsku solidarnost gdje do 28 godine ne primas punu placu...
Naravno, lakse se kupuje iphone gore, ali jadan li narod kojem je to smisao zivota i omjer luksuza.
16 godina
neaktivan
metak kaže...
Ja osobno imam mob i racune na firmu, ali razmisljam malo, pa dobro ljudi, jel se problem odreci odredjene cifre mjesecno za luksuz i komfor koji uzivate? Kada sam u NL pricao za savrsenu tarifu blijedo su me gledali, pa boga bi dali da im je za 20 eura sve flat.
Za 200 kn se moze imati pristojna tarifa, sa svim bitnim stvarima flat, i to je cifra koje se morate odreci i tocka. Licemjerno je ako mislite dobiti tarifu za 50 kn gdje je sve dzaba, a nesto slicno ima tomato koliko mi se cini.
Kukate za vecim placama iz svog kuta doma, pa siroko vam polje ljudi, u NL placao 200 eura struje samo za zarulje i 1h TVa na dan bez kuhanja i klime. Zdravstveno osiguranje 375 eura, domino pizzu 12 eura (u pola manja od nase normalne), placao sat parkinga 10 eura, a i nagledao se fakultetski obrazovanih ljudi koji staziraju za 900 eura i ne kukaju.
Pa gore je putarina za Scenic diesel 1200 eura godisnje, izvolte van ljudi, pa probajte.
Mislite da cete imati u skladiste kad dodjete raditi placu vecu od 1000-1100 eura? Necete, nakon 5 g mozda 1500. Da ne spominjem medju generacijsku solidarnost gdje do 28 godine ne primas punu placu...
Naravno, lakse se kupuje iphone gore, ali jadan li narod kojem je to smisao zivota i omjer luksuza.

U potpunosti podržavam što govoriš, ali danas je očito bolje kupiti iPhone nego jesti, makar kod nas .. Ali nije tu uopće više bitna stvar pretplate, nego to što nas svi deru sa svih strana .. 

GL&HF
16 godina
protjeran
Deru jer mogu. Ali afrikanac koji zaradjuje 300 kn mjesecno glup je ako misli doci u HR raditi isti posao za 5000 kn i racuna da ce mu ostati 4700 kad sve poplaca... Puno je bolje nama nego mislimo. Kroz sta su narod i drzava prosli...dobro smo i ispali
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
Franjo15 kaže...

Da se ja ubacim u maržu, radim u jednom skladištu nećemo se reklamirati, ali marža na neke stvari tj. moglo bi se reći i na većinu stvari je x10 (deset puta) od nabavne cijene.

Možeš li biti malo konkretniji? Koja to vrsta robe ima maržu koja iznosi 10x njene nabavne cijene?

pretpostavljam da si htel čovjeku nabit na nos da pretjeruje...evo ovo sam kupil na ebay-u, a lokalni zlatar kaj prodaje i satove, ovakvu naplaćuje 35kn po komadu, a ovdje ih je 20kom za 13,22kn...onda jednostavnom računicom dolazimo do 13,22/20=0,66kn po komadu, pa onda 35/0.66=53,03...i ispada da si u pravu, marža nije 10x.....53x je!!!!!!

al zlatarova žena na prstima ima, brat bratu, prstenja  ko u LOTR ;)

16 godina
neaktivan
kerum kaže...
Tonči kaže...
rooswelt1991 kaže...

1. Ok, pogledaj onda ti računicu, povratna karta je od 2500kn, do 5000kn, barem po stranici CA...

1. Možeš putovati s CA, Emiratesima, možeš čak i privatni charter kupiti, ali to ne znači da se ne može letjeti i nekoliko puta jeftinije.

Tocno tako. Evo ja sam oko 1.5.2012 putovao ZG->ZD->London->Palma de Mallorca->London->ZD-ZG za ukupno 600kn.

U igri su bila 2 busa (nije bila cak niti povratna) i 4 leta s Ryanairom. Samo je stvar truda.

i jesu te ruke prestale boljeti od tada????...mislim, od mahanja :)

16 godina

Na kraju krajeva, cijena je takva kakva je, tko si moze priustiti iPhone 5s, neka ga kupi, opet kako zeli, na pretplatu kod nas, u slobodnoj prodaji, preko neta, nije bitno. Tko ne moze, neka uzme neki jeftiniji telefon. 

Slazem  se da je situacija u Hr u banani, ali ako netko ima placu od 3-4k kuna, zasto uopce gleda takve telefone, da bude in u drustvu, da ga stavi na stol u birtiji da svi vide da ima najnoviji mobitel???

Ljudi, treba ponekad i razmisliti prije, a ne kupiti nesto sto je van tvojih mogucnosti i poslije lupati glavom u zid, jer ne mozes platiti struju, plin, vodu, pretplatu i slicno.

Sve govorite da su cijene previse...cijene su kao i svugdje, problem je nas standard, koji je dotaknuo dno dna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lako je ekipi kupovat iPhone kad zivi doma na racun roditelja a placa im ostaje za preseravanje. Kad ti klinci odrastu i uspiju otici od kuce te pocnu sami placat stan i hranu onda budu skuzili kaj je zivot.
Do onda uzivajte :) dolazite na forum hvalit dostupnost iPhonea i opravdavat tu bezobrazno visoku cijenu.
15 godina
gamer34 kaže...
sina-k kaže...
Sasoon kaže...

Ako je bez ugovora i bez bonova, znaci samo slobodan uredaj mora biti otkljucan.

Tablet Xperia Z kupljen u vipu za 5600 kn je dosao zakljucan na vip ( LTE verzija )...

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
protjeran
metak kaže...
Ja osobno imam mob i racune na firmu, ali razmisljam malo, pa dobro ljudi, jel se problem odreci odredjene cifre mjesecno za luksuz i komfor koji uzivate?

Sam ne plaćaš račune za mobitel ali savjetuješ ljudima da se odreknu neke mjesečne cifre za takvo što? Nije li to licemjerno? Dolazi zima, nemamo pojma kakva će biti (topla, hladna, vlažna, suha), o čemu ovisi visina računa za plin, struju, lož ulje, drva, smiješi nam se povećanje svih komunalija (odvoz otpada, cijena vode), nametnut će nam se silom obnavljanje fasada zgrada i na periferiji itd. Da, problem je odreći se određene cifre za mobitel.

Da, Tomato (VIP), Simpa (HT) i Tele2 nude povoljne tarife za 49, 50 i 35 kuna i u njima se dobije jako puno. Dugo, pa i predugo smo čekali da se u prepaidu cijene korištenja usluga mobilne mreže smanje na raziu koju si možemo priuštiti. Godinama sam koristio mobitel uglavnom u nuždi, jer su cijene poziva bile visoke kao i cijene prijenosa podataka. Sretan sam da konačno mogu prestati razmišljati koliko će me koštati pojedini razgovor i da na kraju mjeseca na potrošim više od 70 do eventualno 80 kuna. Sav ostali novac potrošim na račune i hranu.

Mogao bih mjesečno izdvojiti 135 ili 150 kuna za Revoluciju na Tele2 ili Savršenu tarifu na VIP-u, ali zašto bih kada postoje odlične prepaid tarife na sve tri mreže?

Ponavljam, predugo sam čekao kako bih konačno mogao koristiti mobitel bez stresa i bojazni što će me dočekati sljedeći mjesec na pretplatničkom računu i zato tvoju poruku promatram kao bahato razbacivanje.

15 godina
protjeran
hitman047 kaže...

Slazem  se da je situacija u Hr u banani, ali ako netko ima placu od 3-4k kuna, zasto uopce gleda takve telefone, da bude in u drustvu, da ga stavi na stol u birtiji da svi vide da ima najnoviji mobitel???

U 90% slučajeva mobitel držim u ruksaku s drugim stvarima ili u jakni. I nitko ga ne treba vidjeti niti sam toliko važan bilo kome (osim obitelji) da bih ga trebao imati pred sobom cijelo vrijeme. Onih 10% vremena imam ga na stolu u kafiću jer sam nešto organizirao, pa čekam da se ljudi jave kao bi došli na vrijeme i na pravo mjesto i sl.

12 godina

Kada sam vidio naslov teme,pomislio

o Marihuani da pricate xD

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 10:01 (Endymon).
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Kakvo bahato razbacivanje? Pa valjda znas sto ti je u zivotu bitno, pa se prema tome i ponasas u skladu sa time. Netko da 800 kn za tenisice, netko ima 4-5 mjeseci sve flat za tu cijenu, i nosi tenisice za 200-300 kn. Ljudi imaju izbor, i to je najbitnije.
12 godina
neaktivan
Dominik3333 kaže...
Mikalbc kaže...

Ono što u članku nije navedeno je da u Vip-u ne morate uzeti "Savršenu + opcija 5" i plaćati 550kn mjesečno da biste imali sve neograničeno

Dovoljno je uzeti "Tango + opcija 3" na 24mjeseca, sve flat sa 2GB internet prometa po punoj brzini, i iPhone 5s 16GB će vas koštati 2.599,00kn

Računica1:

Tango - 125kn

Opcija 3 - 150kn

iPhone 5s 16GB - 2.599,00

2599+24*275=9199kn

Računica2 (ako ne šaljete SMS, 1GB prometa po punoj)

Step - 50kn

Opcija 3 - 150kn

iPhone 5s 16GB - 2.599,00kn

2599+24*200=7399kn

A ako ste mlađi od 28godina, imate 20% popusta na opciju ( u ovom slučaju 30kn mjesečno - 24*30=720kn )

Što znači da vas iPhone 5s 16GB izađe 6.679,00kn zajedno sa pretplatom

Mikalb vidim da se kužiš u tarife...Imaš li još koju kombinaciju? Nešto tipa prebacivanje na manju tarifu nakon 6 mj. i te kombinacije?

Nažalost Vip nema mogućnost smanjivanja opcija, a step tarifa je najmanja koju imamo

15 godina
protjeran
metak kaže...
Kakvo bahato razbacivanje? Pa valjda znas sto ti je u zivotu bitno, pa se prema tome i ponasas u skladu sa time. Netko da 800 kn za tenisice, netko ima 4-5 mjeseci sve flat za tu cijenu, i nosi tenisice za 200-300 kn. Ljudi imaju izbor, i to je najbitnije.

Daj da još jednom citiram tvoje napisane riječi: "Ja osobno imam mob i racune na firmu, ali razmisljam malo, pa dobro ljudi, jel se problem odreci odredjene cifre mjesecno za luksuz i komfor koji uzivate?"

Tu nema govora o nikakvom izboru.

Nadam se da si shvatio.

17 godina
propuhmajstor kaže...

Mogao bih mjesečno izdvojiti 135 ili 150 kuna za Revoluciju na Tele2 ili Savršenu tarifu na VIP-u, ali zašto bih kada postoje odlične prepaid tarife na sve tri mreže?

danas je odlicna prepaid situacija.  ja sam bio na savrsenoj 10 mjeseci.  super je i zbilja je bez skrivenih limita sa 3-4-5000min i sl.

sad koristim duo-sim uredjaj.

vip nonstop+  69kn = sms prema svima no limit, vip pozivi no limit, 2gb data, 100min ostale mreze

tele2 smart 35kn = 1000min prema svima, 1gb data

=

104kn

+

cca 5 uspostava dnevno

=

148 kn

pravi flat, tj revolucija/savrsena u prepaidu

btw radim, imam dobru plaću + neka vanjska primanja...skoro mažem muda s maslom.    nisam špiko (cicija).  volim potrosi..al bas ne volim napuhanu tarifu + precijenjen uredjaj..pardon, modni dodatak.

podjite u odvjetnicku komoru ili neki seminar odvjetnika.  tocno na 100 odvjetnika imate 98 ajfona. od tih 98, 82 ga koriste za pozive.

bio, vidio, pošo doma :)

edit:

nisam nikakav hejter i nemam omiljenu platformu, dapače novci su spremni za retina mini2.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 13:45 (torrente).
15 godina
neaktivan

Skupa je to cijena tehnologije da se može ići na fejsbuk u kafiću na špici....

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
torrente kaže...
propuhmajstor kaže...

danas je odlicna prepaid situacija.  ja sam bio na savrsenoj 10 mjeseci.  super je i zbilja je bez skrivenih limita sa 3-4-5000min i sl.

sad koristim duo-sim uredjaj.

vip nonstop+  69kn = sms prema svima no limit, vip pozivi no limit, 2gb data, 100min ostale mreze

tele2 smart 35kn = 1000min prema svima, 1gb data

=

104kn

+

cca 5 uspostava dnevno

=

148 kn

pravi flat, tj revolucija/savrsena u prepaidu

btw radim, imam dobru plaću + neka vanjska primanja...skoro mažem muda s maslom.    nisam špiko (cicija).  volim potrosi..al bas ne volim napuhanu tarifu + precijenjen uredjaj..pardon, modni dodatak.

podjite u odvjetnicku komoru ili neki seminar odvjetnika.  tocno na 100 odvjetnika imate 98 ajfona. od tih 98, 82 ga koriste za pozive.

bio, vidio, pošo doma :)

edit:

nisam nikakav hejter i nemam omiljenu platformu, dapače novci su spremni za retina mini2.

100kn mjesecno:

5gb interneta, LTE included

500min prema svim mrezama, nema naplate za uspostavu poziva, obracunska jedinica sekunda

sms ne koristim, no dobijes za 10-30 kn i sasvim dovoljno sms-a.

BonBon mreza. A 15ak godina sam bio iskljucivo na pretplati. Vise nikad, barem dok je situacija sa prepaidom osjetno povoljnija.

Nisam odvjetnik, no koristim iPhone. Jbg, pravo me ne zanima :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 14:12 (jumboY).
16 godina
protjeran
Ne, nisam nikako shvatio. Mob sam sam birao kao i tarifu, a napomenuto je da je na firmu posto smatram da nije fer uzeti u obzir da sam iphone5 kad je dosao na 12 mjeseci pretplate od 250 kn/mj sve flat dobio za 1 kn, posto je rijec o korp. ponudi. Da bi platio racune moram zaraditi za njih, nije bitno iz kojeg dzepa placam.
A sto se tice izbora, imas ga. Ukoliko zelis iphone, a nemas za njega - jednostavno ces si kupiti neki mob za koji imas, kada ces imati i za iphone, onda ces malo razmisliti vrijedi li tolikih novaca ili ne, vrlo jednostavno. Ako mislis to sto za 100 kn mjesecno dobijes free pozive i sms, te nesto interneta, puno - moram ti reci da si po mojim kriterijim licemjeran.
Puno je bilo davati prije 5-6 godina 4,90 kn/min van svoje mreze kad zoves. Kada sam dobio ponudu za 1,91 kn/min prema svojoj mrezi bio sam presretan, a o sreci sto mogu imati jedan friend broj da ne spominjem.
Ako ne shvacas da to sto mozes nazvati kad hoces i koga hoces, neograniceno slati poruke i surfati u hodu, nesto vrijedi, to zaista nije moj problem.
16 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...
Lako je ekipi kupovat iPhone kad zivi doma na racun roditelja a placa im ostaje za preseravanje. Kad ti klinci odrastu i uspiju otici od kuce te pocnu sami placat stan i hranu onda budu skuzili kaj je zivot.
Do onda uzivajte :) dolazite na forum hvalit dostupnost iPhonea i opravdavat tu bezobrazno visoku cijenu.

Mislim, tko to u nas živi u hotelu? Zar ne žive svi doma? Ja živim doma, na svoj račun i sviđa mi se iPhone. Kako onda to upada u tvoju teoriju?

iPhone ima istu cijenu kao svi mobiteli visoke klase. Taj tvoj komentar da je cijena bezobrazna nema baš smisla. Jel' cijena Mercedesa besplatna? BMW-a? Porschea?

P.S. Znaš li što je meni selling point iPhonea/iOS-a? - iMessage je zakon. Ne, Whatsup ni Viber nisu ni blizu komforu iMessagea i automatskog fallbacka na obični SMS, pogotovo kad mi žena, frendovi i kolege imaju iPhone/iOS... a tek SMS komunikacija istovremeno na više klijenata, bez obzira gdje sam - od laptopa, tableta do telefona? Genijalno.

Znaš što još? Kvaliteta touch screena kojoj konkurira jedino Galaxy S model.

Zapravo, ja bih rado koristio i iPhone i Android i WP i zapravo doma imam sve te flagshipe, ali nemam potrebu i WP uređaj već dugo sjedi u ladici netaknut, SGS3 sam prodao jer je i on počeo ležati u ladici pa mi je šteta da propada, ali imao je neke super fore...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 15:08 (Tonči).
17 godina

to je zanemariv broj korisnika iz skupine sa nategnutim mjesečnim primanjima,a sa velikim mobilnim apetitima.

ako zavirite u krug poslovnjaka, biznismena i sl, ajfon je TU!

to je taj STATUS. ima "ono nesto" i zavukao se medju tu publiku.   nece ga iskorijenit nitko.  i bas ta publika skakuce po bijesnim tarifama od 400kn.

totalni je promasaj na ucestalim iTemama prozivat školarce ili ljude sa slabašnim primanjima...kako se oni razapinju,samo da bi ga se dokopali.

dakle, karikiram...ja sam pravnik iz HAC-a i idem sklopit poslovni ugovor o nabavi boje za tunele u poznatu tvornicu najskupljih boja u njemackoj.

cool odijelo, drugo odijelo u prtljazi, a prtljaga je u cool samsonajt torbetini, sjajne cipele i ajfon u ruci.  ima neki vrag u svemu tome...jeli to modni trend ili nesto trece,ali ovaj nece poc po najskuplju boju sa z1 ultra ili HTCOne.

to je moj osobni zakljucak koji su izvukle moje vlastite oči.  telefon ima svoj nedodirljivi imiđ i objerucke je prihvacen od navedene publike.

na tome su radili i to su postigli.

isto tako, svi su u passatu ili onom fejtonu ili kako se zove..nitko nije u toyoti avensis istih karakteristika.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 15:27 (torrente).

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
torrente, iPhone ima nešto što imaju Apple proizvodi uvijek: mnogo truda uloženog u UX i dizajn, bio to hardver ili softver te jako fino usklađenu razinu kvalitete aplikacija. To Appleu daje ekskluzivni status i imidž. Gore sam naveo što mi se konkretno sviđa u tom ekosustavu, između ostalog. Na Windowsima i Linuxu ćeš rijetko vidjeti lijepi softver koji je pritom i dobro balansiranog iskustva. Kako izgledaju PC laptopi: ili su ružni ili kopiraju izgled MacBooka, pogotovo novi tanki koji kopiraju Air... rijedak je PC laptop koji nije u toj grupi.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice