I treći dan problemi za T-Mobile

poruka: 41
|
čitano: 6.699
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I treći dan problemi za T-Mobile".
14 godina

Primio SMS:

"Poštovani smetnje su otklonjene. U znak isprike omogućujemo Vam 2 dana besplatnih poziva unutar Hrvatske. Informacije o početku korištenja primit ćete SMS-om"

Znači završilo je... ili tek počinje... nastavak slijedi?

0 0 hvala 0
14 godina

VRLOOOOOOOO malen problem {#}

http://alturl.com/juob2 -moj web!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: I treći dan problemi za T-Mobile
darvin567 kaže...
microman kaže...

Treba čitati sa razumijevanjem Robert_84 je napisao da je htio izvaditi karticu iz moba jer nije radilo preko T-Mobile mreže kako bi uspostavio poziv, ali to traje...ugasiti mob, maknuti bateriju, izvaditi SIM, upaliti mob, čekati boot...u međuvremenu je očito brže bilo naći drugi mobitel i pozvati 112.

Dakle 112 je prioritetni poziv za kojega nije važno na kojem si operateru, koju SIM karticu imaš. Znači kad pozoveš 112 mobilni uređaj se spaja na prvi slobodni repetitor(odašiljač) i ti na mobu uopšte netrebaš imati signal na svojoj mreži, bitno je samo da u blizini ima odašiljač(bez obzira čiji). Znači nije uopšte trebao vadit karticu van, več je samo trebao pozvati 112. Također zanimljivo je kako je baš u tim danima trebao 112.

I'll be back
17 godina
neaktivan

Nisam ni mislio da je radi nadogradnje mreze... cim oni zapocinju pravdanje odmah na pocetku tipa NADOGRADNJA... ZADOVOLJSTVO KORISNIKA.. BOLJA USLUGA , itd. Nemre to valjat :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
darvin567 kaže...
microman kaže...

Treba čitati sa razumijevanjem Robert_84 je napisao da je htio izvaditi karticu iz moba jer nije radilo preko T-Mobile mreže kako bi uspostavio poziv, ali to traje...ugasiti mob, maknuti bateriju, izvaditi SIM, upaliti mob, čekati boot...u međuvremenu je očito brže bilo naći drugi mobitel i pozvati 112.

Dakle 112 je prioritetni poziv za kojega nije važno na kojem si operateru, koju SIM karticu imaš. Znači kad pozoveš 112 mobilni uređaj se spaja na prvi slobodni repetitor(odašiljač) i ti na mobu uopšte netrebaš imati signal na svojoj mreži, bitno je samo da u blizini ima odašiljač(bez obzira čiji). Znači nije uopšte trebao vadit karticu van, več je samo trebao pozvati 112. Također zanimljivo je kako je baš u tim danima trebao 112.

Ukoliko se pokazuje puni signal na mobitelu kao što je i meni (HTC Desire), 112 neće proći iz razloga što je mreža sa najjačim signalom već dostupna (T-Mobile), ali zbog greške u usmjeravanju pozivi nisu bili ostvarivi, stoga je vjerojatno morao izvaditi karticu da bi se poziv ostvario preko neke druge dostupne mreže, ako bi uhvatio opet T-mobile signal vjerojatno ne bi mogao ostvariti poziv…stoga mislim da ovaj puta nisi upravu. 

Meni je za brojeve javljao grešku "smjer nije moguć" f->m, a sa m->f,m jednostavno bi samo se vratio u dial i to je to...

Da li je isti slučaj bio za 112 ne znam, jer nisam imao potrebu da ostvarim takav poziv, ali ako je i u teoriji ovaj slučaj moguć onda je to očiti propust koji je jako opasan...

"Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje." Pablo Picasso
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
15 godina
DamageHigh kaže...

Ne mogu vjerovati da je T-mobile išta pošteno napravio u posljednje vrijeme (2 dana prema svim mrežama..svaka čast, šta je je)..

Hmm..sad si mislim..100% će se u ta 2 dana svejedno naplaćivati uspostava poziva, tako da iz tog možda čak nešto i zarade, a ne da izgube, jer će ljudi luđački zvati misleći da zovu besplatno..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

Dal je baš prema svim pozivnim besplatno, dkle 099, 091, 098, 095, 092, 060, 061...

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Robert_84 kaže...

da sve je to super, samo je problem št osam ja jučer radi udesa trebao zvat 112, i ni to nije radilo...... htio sam izvadit karticu van jer se ti brojevi moraju moć uvijek dobit...... al sam na svu sreću našao 2 mob (vip) pa sam s njega obavio poziv...

sramota

na skoro svakom mobitelu mozes odabrati na koju se mrezu oces spojiti ali na drugim mrezama mozes zvati samo hitne brojeve

15 godina
EVO kaže...

Dal je baš prema svim pozivnim besplatno, dkle 099, 091, 098, 095, 092, 060, 061...

A kaj bi zvao sexy telefon? {#}

060/1 sigurno neće bit besplatni.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
EVO kaže...

A kaj bi zvao sexy telefon? {#}

060/1 sigurno neće bit besplatni.

Čitaš mi misli.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice