Tim Cook najavio Appleove televizore?

poruka: 35
|
čitano: 6.054
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tim Cook najavio Appleove televizore?".
17 godina
protjeran
Re: Tim Cook najavio Appleove televizore?
maxym kaže...

Po 'hejtersko-fanbojevskoj' logici Samsung nikad ništa ne bi prodavao Applu, a po poslovnoj logici (profit) se to ipak događa.

Većini forumaša koji se 'svađaju' ovdje na forumu oko toga "čiji je veći" ne shvaćaju kako Apple i Samsung mogu u isto vrijeme i surađivati i suditi se, a sve je to samo posao, nema mjesta (nepotrebnim) emocijama. 

Ja nisam 'većina forumaša' i baš me živo zanima kako Apple misli podvalit IPTV, kao nešto revolucionarno ? Samo zato što ima Apple logo na sebi?

{#}

AWESOME .. AMAZING .... PREDOOBROO
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:10 (memulica).
15 godina
neaktivan
memulica kaže...
maxym kaže...

Po 'hejtersko-fanbojevskoj' logici Samsung nikad ništa ne bi prodavao Applu, a po poslovnoj logici (profit) se to ipak događa.

Većini forumaša koji se 'svađaju' ovdje na forumu oko toga "čiji je veći" ne shvaćaju kako Apple i Samsung mogu u isto vrijeme i surađivati i suditi se, a sve je to samo posao, nema mjesta (nepotrebnim) emocijama. 

Ja nisam 'većina forumaša' i baš me živo zanima kako Apple misli podvalit IPTV, kao nešto revolucionarno ? Samo zato što ima Apple logo na sebi?

{#}

IPTV usluga od epla postoji od 2006. zove se apple TV. i jesi. baš si prava 'većina forumaša'.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:27 (florijan).
17 godina
protjeran

Jel ti znaš koji je danas datum? {#}

AWESOME .. AMAZING .... PREDOOBROO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa nisam ni ja, ali eto, mene previše ne zanima 'što će to revolucionarno Apple izmsiliti', jer mi se čini da će to biti nešto više namijenjeno za Američko (kao Appe TV) tržište nego univerzalni proizvod kao što je to iPhone ili iPad.

16 godina
neaktivan

paa....apple tv odlično radi i u RH?

Imaš tunnel bear i fake DNS ili bilo šta slično i radi ti.

imaš u Splitu firmu koja prodaje sve u americi - pa kupiš itunes lovu i kupuješ šta oš odmah.

inače, vjerojatno nečće u TV proizvodnju samu ičći jer su TVi dugotrajni, ne donose toliko para i ne mijenjaju se često, a baš se teško ljudi budu odlučili dat više neg za malog iMACa.

Prije će biti nešto kao iTunes Match / store / on demand emisije i filmske premijere itd...

ako uspije warner i ostale nagovoriti.

ako ne - uvijek može kupiti jednog od njih?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice