Ni S od Surfacea...

poruka: 29
|
čitano: 6.499
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ni S od Surfacea...".
17 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

MS spava dok konkurencija radi svoje! :)

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 17:52 (Pupi).
Moj PC  
27 1 hvala 0
15 godina
Ni S od Surfacea...

Dok se s druge strane Android tableti mogu kupiti i u Konzumu.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
34 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Ni S od Surfacea...

Ma zakon a ne članak! Možete tome slobodno dodati i MS servise koji su nam nedostupni.

7 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Ni S od Surfacea...
sirka666 kaže...

To pokazuje kakve su kvalitete(ne svi) ne bih se čudio ni da ih babice na pijaci prodaju :P 

16 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

a vjerojatno bi bio i preskup za naše tržište pa pitanje kakva bi prodaja i bila. 

Da su neke realne cijene kao većina tebleta, ja bi ga uzeo jer osobno mi se sviđa windows 8 i WP8.

E ali eto pitanje kad će se pojaviti u HR i kakve bi uopće bila cijena. 

Možda ćemo jednog dana saznati. A možda ko što BUG i kaže, možda nikad.

Đuro#2155,
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Ni S od Surfacea...

Bio sam nahajpan na WP8, al nakon tolikog kašnjenja (Nokia/Surface) i bez ikakve najave il očekivanja nekog konkretnog datuma nije mi više ništa jasno.

Kao da se nešto super događa i kao da se nešto super može imati, ali tamo negdje, preko duge i 7 brda i 7 mora ili kako to već ide - uglavnom daleko od nas...

Welcome my son...
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

...pa se u trenucima kad država zbog krize počinje štedjeti na IT-ju kadrovski počinju osipati i gubiti svaki interes za svojim korisnicima - teško možemo reći išta lijepo.

Bravo.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
12 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

Our strategy with <surface> has shifted ....

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

Kapetan Jobs je samo razmisljao logicno, a za kretene u microsoftu nemam rijeci kolko su neorganizirani. Kako bi otkaze djelio tamo joj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 18:50 (kach).

16 4 hvala 0
17 godina
Ni S od Surfacea...

Trenutno je kriza, ljudi sve manje kupuju na svim tržištima pa je logično da Microsoft nije zainteresiran da bude prisutan na svim tržištima. :)

2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

Napravili, dobar, odličan tablet i onda sve useru prodajom...

6 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

Ajde, što gunđate? Za Hrvate ionako nisu ARM tableti.

Za vas su one mrcine što kad ih staviš u krilo sprže jajca a a kad uzmeš u ruke, dobiješ upalu zglobova.

Malo strpljenja, evo vam uskoro Surface Pro, pa ćete doći na svoje.

7 8 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

Moje misljenje je da im je Surface sluzio samo za promidzbu windows 8 tableta, ne za prodaju i neku ozbiljnu zaradu.

Jednostavno su htjeli da svi cuju za novi windows 8 tablet i mozda su skontali da je najbolja promocija da sami izdaju proizvod na koji ce se narod naloziti a ne sad cekati od asusa, samsunga, acera i ostale ekipe da nesto previse promoviraju windows RT tablete.

Kad skontas, Microsoft je stvarno napravio odlican posao u promociji Windows 8 rt sa Surfacom, sumnjam da bi ostale tvrtke sa svojim windows tabletima napravili 1/5 posla sta je Microsoft napravio sa Surfacom

Misljenja sam da su samo pripremili teren za ostale proizvodace da lakse prodaju svoje uredaje jer nema smisla sada zezati sa konkurencijom i prodavati ozbiljne kolicine Surfacea.

Zamislite koje bih posljedice Microsoft imao da ih recimo Acer, Samsung, LG, ASUS otpili i pocme izdavati samo uredaje na Androidu.

Nije Microsoft tolko glup, jos su nabili namjerno cjenu Surfaca pro verzije da da njihovi partneri mogu prodavati jeftinije.

To je Microsoft, nisu oni tolko naivni i glupi, znaju oni dobro sta rade :)

12 1 hvala 1
15 godina
Ni S od Surfacea...

Trebali su kao Apple napraviti.

Predstavljanje u 9. - 10. mjesecu a početak prodaje sredinom 11. ili početkom 12. mjeseca. Garantirana zarada barem u prvom kvartalu prodaje.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

U potpunosti se slazem s napisanim u clanku. Microsoft ima sve bolje proizvode, ali su sami sebi najveci neprijatelji, marketing nikakav.

Cim su izasli Win 8 (kraj listopada 2012) ocekivao sam da ce biti spremna armada Windows 8 tableta, a ono sve nesto pomalo i na kapaljku.

Docepao se Windows 8 tableta jesam i to jednog od rijetkih Asus Vivo Tab tableta koji su u HR stigli tek krajem prosinca prosle godine.

Situacija nije ni danas bolja s ponudom Win8 tableta u HR, a prosla su tri mjeseca od izlaska Win 8. S opcijom nabavke Surfacea sam se pozdravio.

3 1 hvala 0
15 godina
Ni S od Surfacea...

Kao da neće bit ARM i x86 tableta sa W8 kod nas. Drugi proizvođači samo rade svoj posao dok MS baljezga po tržištu. Koga briga za Surface.

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

ali nemožete reči da se nepopravlja njihov marketing mislim za surface su čak i po meni dobar promo video napravili 

i onda se svi šitaju zašto je prodaja mala pa kad se nigdje nemože kupit {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 21:16 (intel97).

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

Game over. Ballmer loses. And if you keep your money invested in Microsoft it will disappear along with the company.   

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?

2 2 hvala 0
16 godina
protjeran
sirka666 kaže...

kao nekad XP racunala... ms je zaboravio kako se osvaja trziste.... nije dovoljno vikati developers developers :)))

13 godina
neaktivan
kingofthenight kaže...
...

U pravu si...

13 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

Game over. Ballmer loses. And if you keep your money invested in Microsoft it will disappear along with the company.   

To su svojedobno "upućeni" tvrdili i za IBM, pretpostavljam kako ovdje ima dovoljno starih da se sjećaju toga.

Danas opet pišu i raspredaju o tome kako sada IBM okreće pogoleme pare.

Microsoft osim sada već pomalo davnih izleta u izradu tastatura i džojstika, ne zna uspješno izbaciti hardver na tržište.

A bogme znaju i zakomplicirati proizvode koji su namijenjeni samo kućnim korisnicima.

Biti će zanimljiva ova i iduća godina za cijelu industriju.

17 godina
Ni S od Surfacea...

Šansa da MS propadne zbog surface-a ili Windowsa 8 ili neznam čega su tako male kao i da google sutra propadne. Imaju oni dosta love i da samo od licenci žive dobro bi živjeli idućih x godina. Windowsi su se svugdje nametnuli i to im je bio cilj. Dalje je lagano, probaš ovo probaš ono. Isto je i Google probavao, uspio je Androidom, sad ga ima svaka baba i to je OK. Nadajmo se da će u budućnosti i MS i Google od svega toga napraviti nešto još bolje za sve nas.

http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/ - http://www.weboteka.net/
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

ma neće on propast, al lovašima s wall streeta više nije zanimljiv, jer ne mogu utažiti svoju pohlepu za ekstremnim rastom

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

Microsoft je napravio odlican posao sa promocijom Windowsa 8.  Kao sto je kingofthenight gore napisao, Surface je bio samo promocija i da se demonstriraju mogucnosti Win 8. Dokaz za to je nedavno odrzani CES. Svaka firma, pa i one za koje niko nikad nije cuo, su predstavili uredjaje sa Win 8. Tableti, Laptopi sa touchom, AIO sa touchom, hibridi, pa cak i 20"+ tableti. Mislim da kompanije nebi ni upola bile ovako kreativne da nije Microsoft izbacio Surface. Koliko je predstavljeno uredjaja sa Androidom na CES-u?

1 1 hvala 0
17 godina

Onako realno, koliko je to Balkansko trziste njima zanimljivo ikako? Kad je kod nas parola daj plagiraj sve sto stignes i koristi crackovano, fake ili kako vec.

Ja ovdje zivim neko vrijeme (USA), dok nisam dosao ovdje bilo mi je smijesno da koristim legalno, sad je to tako dostupno i normalno, jer je i moc kupovna ok... ali i s druge strane dostupno je u prodavnicama...

Surface je dostupan u Best Buy prodavnici. Neki dan sam bio, imaju ih izlozene.

O cemu pricati i truditi se kad drzave poput Hr, Srbije, BiH i drugih jos uvijek u vladinom sektoru koriste ilegalne Windowse... to sto spominjes, probali su uci preko vlade, sto je normlano, medjutim nisu uspjeli i odustali...

Moje misljenje je da mozemo mi i svi samo drzavu kriviti za nedostupnosti nekih stvari jer je tehnoloski zaostala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 23:03 (Adin).
12 godina
protjeran
DeusExMachin kaže...
sirka666 kaže...

To pokazuje kakve su kvalitete(ne svi) ne bih se čudio ni da ih babice na pijaci prodaju :P 

To pokazuje da je u pitanju obična tehnikalija koja treba služiti čovjeku za zabnavu ili posao,a ne neka relikvija kojoj se treba klanjati..gat pojint??{#}

No,neki izgleda,osjećaju potrebu da se moraju klanjati {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 23:48 (redneck).
16 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

Što se tiče tableta OEM proizvođača, Microsoft krivi OEM proizvođače za slabu prodaju Windowsa 8 - tvrdi da nisu proizveli dovoljno atraktivnih Win8 tableta. Sa druge strane, OEM proizvođači se brane da si nisu mogli priuštiti proizvodnju tableta prema MS-ovim (visokim) specifikacijama, kada kupci ne žele skupe tablete čije sučelje koje ne razumiju.

One Reg source told us Microsoft isn’t blaming OEMs publicly, but doing so in private in meetings assisted with PowerPoint presentations. “There was a big debate, and we said: 'It’s not like that.' We couldn’t afford to make lots of product, lots of high-priced touch. We found people would look at nice high-end products and buy GBP299 devices instead,” the contact said. (...)

The PC makers also blame Microsoft for sowing confusion with its Surface tablet. Among the manufacturers, it is perceived that the Microsoft-branded slab failed to educate users about the new touch user interface and distracted the software giant - leading to its failure to put adequate marketing muscle behind the launch of ordinary Windows 8 PCs.

Više pročitajte u članku na stranicama The Registera.

EDIT: Da dodam, u cijenu tableta ulazi i cca 85 dolara za WinRT licencu, odnosno cca 100 dolara za Win8 licencu, čime su Win tableti proizvođačima manje privlačni od Android tableta.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 16:38 (hrx).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...
Svaka cast na clanku. Mislim da trziste, odnosno mi kupci trebamo jednako reagirati na kolicinu paznje koja nam se poklanja. Ovo je cista ignorancija Microsofta, te na nju jednako treba i odgovoriti. Inace sam jedva cekao Windows8, da zamjenim iPad, te uzmem W8 mobitel, ali ovo smatram ponizavanjem MSa, te cu jednako i odgovoriti - nekupnjom. Osobno smatra, customer support jednim od kljucnih faktora pri kupnji. Ovdje se ne moze govoriti o kvaliteti customer support-a, docim ga jednostavno nema.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ni S od Surfacea...

sa softpedije:

While Microsoft remains tight-lipped on Surface RT sales and refuses to provide official statistics to confirm whether the device is a successful product or not, analysts continue to criticize the tablet and point to a very disappointing sales performance.
After Barron’s said that Microsoft had managed to sell approximately 1 million Surface RT units since the October launch, Goldman Sachs analyst Heather Bellini claims that the device has completely failed to impress.
Bellini estimated that Microsoft had sold approximately 230,000 tablets, which means that the first tablet in the history of the Redmond-based technology giant is a complete failure.
Of course, the Surface Pro tablet that’ll hit the market on February 9 is regarded as a much more appealing product, so the Surface product range is very likely to record increased sales in the next few months.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 18:09 (soker).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice