U redovima za iPad 2!

poruka: 425
|
čitano: 85.746
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U redovima za iPad 2!".
16 godina
neaktivan
Re: U redovima za iPad 2!
svaka čast, jedan od pametnijih postova ovdje...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
13 godina
neaktivan
artfull kaže...
McD kaže...
Sinatra kaže...

Sad je problem što Apple naplaćuje Office paket 30$ za iPad, a s druge strane, Microsoft za Office Home na Windowsima traži 1500 kuna. Licemjerno.

Zašto miješaš kruške i jabuke?

Microsoft Office for Mac Home and Student 2011 Family Pack = $149.95

dakle isto

150 i 30 nije isto? ili je?

Pročitaj post prije nego odgovoriš

Dektop verzija office paketa za mac i Win je ista, 1500 kuna ili oko 150 dolara

Ti govoriš o tablet verziji, office paketi za druge tablet platforme su skoro duplo jeftinije nego za iPad

OfficeSuite Pro $14.99

Quickoffice Pro za Android $16.99

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 15:22 (McD).
16 godina
neaktivan
McD kaže...
artfull kaže...
McD kaže...
Sinatra kaže...

Sad je problem što Apple naplaćuje Office paket 30$ za iPad, a s druge strane, Microsoft za Office Home na Windowsima traži 1500 kuna. Licemjerno.

Zašto miješaš kruške i jabuke?

Microsoft Office for Mac Home and Student 2011 Family Pack = $149.95

dakle isto

150 i 30 nije isto? ili je?

Pročitaj post prije nego odgovoriš

Ti govoriš o tablet verziji, office paketi za druge tablet platforme su skoro duplo jeftinije nego za iPad

OfficeSuite Pro $14.99

Quickoffice Pro za Android $9.99

da, u pravu si. 

A.
16 godina
neaktivan
hehe
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
U redovima za iPad 2!

cijene Office paketa i za mac i za win su iste, a ne znam gdje ste nasli office paket od 30$ za ipad....

ja imam documents to go za 9,99$ i sasvim sam zadovoljan

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
McD kaže...

OfficeSuite Pro $14.99

OfficeSuite i Quickoffice nisu Microsoft Office, već aplikacije s istom primjenom. Već sam napisao da takve aplikacije postoje i za iPad, te su povoljnije nego za konkurentne mobilne OS-eve vjerojatno zbog veće baze korisnika i shodno tome, potencijalno većeg broja kupaca.

No takve aplikacije se ne mogu ni približno uspoređivati s iWorkom za iPad, koji ima nevjerojatnu lakoću korištenja i fantastično sučelje.

16 godina
neaktivan
Sinatra kaže...
McD kaže...

OfficeSuite Pro $14.99

OfficeSuite i Quickoffice nisu Microsoft Office, već aplikacije s istom primjenom. Već sam napisao da takve aplikacije postoje i za iPad, te su povoljnije nego za konkurentne mobilne OS-eve vjerojatno zbog veće baze korisnika i shodno tome, potencijalno većeg broja kupaca.

No takve aplikacije se ne mogu ni približno uspoređivati s iWorkom za iPad, koji ima nevjerojatnu lakoću korištenja i fantastično sučelje.

i ti si u pravu :D

A.
15 godina
mighty99 kaže...

Oldy

Ne znam koliko te nije sramota toliko pricati nebuloze i gluposti.

Prvo, predstavljas se kao starija osoba, jesi li klipan da ces reci da se aplikacije dijele po svijetu besplatno, i vidi samo applea pohlepnog?

Office paket za win je besplatan jeli? To sto ga hrpetina ljudi koristi piratskog je drugi problem.Ocito da je piraterija postala i u svijesti sasvim moralna.

Drugo, dakako da dokument mozes spremiti na ipad.

Ali bitno da ti znas kako ne valja...

Dečko ajde oladi, napisao sam da citiram sa jednog foruma, to nisam ja napisao

evo ti još jedan citat od tamo kad si već bezobrazan :p

"Znaš kako kažu, Porsche Cayenne je jedan od najskupljih produžetaka malenih quraca na svijetu.

Ovo je jedna od jeftinijih varijanti."

i opet, ovo nisam ja napisao samo c/p a sad uživaj :p

bug caruje, um klade valja
15 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

Oldy, nisam ja bas decko, no hvala ti.

Ja se uvijek rado osjecam mlado.

Ako je to zaista samo tvoj citat, a ne i misljenje, evo ja ti dajem ispriku.

No vidjevsi neke od tvojih postova gotovo sam bio siguran da prenosis potvrdu s drugog foruma.

Koja je kao sto je vec receno, potpuno netocna.

2 0 hvala 0
16 godina
U redovima za iPad 2!

Evo pa se izjasnite, probajte protiv sebe pa ne lazite :D

9 imam ipad2 (planiram ga kupit)
1 nemam ali foliram da imam
5 nemam ali komentiram-negativno
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...

evo stavio sam da nemam, ali neznam koja je svrha toga, imam jednako pravo izraziti svoje misljenje o ipadu kao i netko tko ga ima/zeli

i mogu znato zasto ga ne zelim i zasto ne valja usprkos tomu sto ga nemam, sto se toga tice, upravo su korisnici nekog proizvoda najcesce najmanje objektivni...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 18:11 (grimyHR).
15 godina
mighty99 kaže...

Oldy, nisam ja bas decko, no hvala ti.

Ja se uvijek rado osjecam mlado.

Ako je to zaista samo tvoj citat, a ne i misljenje, evo ja ti dajem ispriku.

No vidjevsi neke od tvojih postova gotovo sam bio siguran da prenosis potvrdu s drugog foruma.

Koja je kao sto je vec receno, potpuno netocna.

Ne ok, prvi iphone koji mi je dobar je četvorka, vjerujem da će i recimo ipad4 biti po mojoj mjeri, visoki standardi ne mogu si pomoći

bug caruje, um klade valja
16 godina
grimyHR kaže...

evo stavio sam da nemam, ali neznam koja je svrha toga, imam jednako parvo izraziti svoje misljenje o ipadu kao i netko tko ga ima/zeli

i mogu znato zasto ga ne zelim i zasto ne valja usprkos tomu sto ga nemam, sto se toga tice, upravo su korisnici nekog proizvoda najcesce najmanje objektivni...

tu meni ljudska psiha "pobjegne" ... kako znas sta je dobro i sta lose ako nisi probao? zato jer se "peri" nije svidao, ili zato jer je "franjo" napravio youtube filmic gdje ga je popljuvao, ili je "marica" dobila urednicki zadatak da ga malo popljuje, jer je i njemu "ivo" rekao da ne valja?

15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
grimyHR kaže...

evo stavio sam da nemam, ali neznam koja je svrha toga, imam jednako parvo izraziti svoje misljenje o ipadu kao i netko tko ga ima/zeli

tu meni ljudska psiha "pobjegne" ... kako znas sta je dobro i sta lose ako nisi probao? zato jer se "peri" nije svidao, ili zato jer je "franjo" napravio youtube filmic gdje ga je popljuvao, ili je "marica" dobila urednicki zadatak da ga malo popljuje, jer je i njemu "ivo" rekao da ne valja?

da bi nesto probao ne znaci da to nesto moram i posjedovati, ne moram godinu dana neki uredaj koristiti da bi znao da ne odgovara mojim potrebama

16 godina
grimyHR kaže...

da bi nesto probao ne znaci da to nesto moram i posjedovati, ne moram godinu dana neki uredaj koristiti da bi znao da ne odgovara mojim potrebama

niti pod probavanje ne spada 5 min igranje s njim dok zena ode po cipele

15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
grimyHR kaže...

niti pod probavanje ne spada 5 min igranje s njim dok zena ode po cipele

ali je nekoliko sati i vise nego dovoljno

13 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

anketa ti nije potpuna, ubaci još

*nemam ali komentiram-pozitivno

*zelio bih ga ali si nemogu priuštiti

*imam ali komentiram-negativno

16 godina
Sinatra kaže...

Da si imalo proucavao ne bi govorio tako nesto.

iWork je ok i ima svoje prednosti, ali tako isto ima i QuickOffice koji puno bolje prikazuje dokumente napisane na MS Officeu nego Pages aplikacija npr.

Takodjer QuickOffice i DocumentsToGo nude integraciju sa Dropboxom, GoogleDocsom i hrpom drugih online servisa sto iWorks ne nudi.

iWorks je jedino ok ako pises dokumente na Macu i iPadu. Za Office kompatibilnost ima puno boljih rjesenja, i nijedno nije savrseno.

16 godina
grimyHR kaže...

Pa ne znam, meni je trebalo par dana da otkrijem neke stvari za koje nisam ni znao da postoje u pocetku.

15 godina
protjeran
Bitanga kaže...
grimyHR kaže...

Pa ne znam, meni je trebalo par dana da otkrijem neke stvari za koje nisam ni znao da postoje u pocetku.

nakon isprobavanja prvog iphonea, pa 3g, pa 3gs, pa 4, na ipadu nije bilo niceg novog, ne bitnog u svakom slucaju

16 godina
U redovima za iPad 2!

I sad ti reci da ipad nije cool... link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
U redovima za iPad 2!
Nek mi samo netko kaze da mu je ugodno tipkati na ipadu. Evo uoravo pisem sa njega, i propisao sam krv dok sam natipkao par postova. Pogotovo je sranje kad moras kliknut usred neke rijeci da bi je ispravio. Mission impossible. Ipakd i ostali touchscreenoidni qgadgeti su jedino dobri za output informacija, svaki oblik inputa je ergonomski mazohizam. Dakle, surfanje, citanje i gledanje da. Tipkanje - jedno veliko ne. Pogotvo ne iz kreveta. Nakon nekih mjesec dana iskustva sa ipadom mogu reci da je to obican entertainment gadget koji se u poslu moze koristiti jedino kao prezentacijski uredjaj i nikako drugacije. Decki koji tvrde da im je on primarna poslovna platforma ili kenjaju ili su mazohisti, odnosno robovi modernih gadgta
Mentalist je moj idol... I torrente isto

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
parizer kaže...

I sad ti reci da ipad nije cool... link

zasto nikad ne vidis neku cool osobu sa apple uredajom?{#}

ne shvacajte salu ozbiljno
16 godina
tnakir kaže...
Nek mi samo netko kaze da mu je ugodno tipkati na ipadu. Evo uoravo pisem sa njega, i propisao sam krv dok sam natipkao par postova. Pogotovo je sranje kad moras kliknut usred neke rijeci da bi je ispravio. Mission impossible. Ipakd i ostali touchscreenoidni qgadgeti su jedino dobri za output informacija, svaki oblik inputa je ergonomski mazohizam. Dakle, surfanje, citanje i gledanje da. Tipkanje - jedno veliko ne. Pogotvo ne iz kreveta. Nakon nekih mjesec dana iskustva sa ipadom mogu reci da je to obican entertainment gadget koji se u poslu moze koristiti jedino kao prezentacijski uredjaj i nikako drugacije. Decki koji tvrde da im je on primarna poslovna platforma ili kenjaju ili su mazohisti, odnosno robovi modernih gadgta

ja dosta pisem sa njega i moram rec da sam se naviknuo...

ali ipak jako cesto kad sam doma uzmeme apple tipkovnicu i pisem sa nje... ipad je na docku i udri wifi trpi sve :D a uz njega imam i dock sa tipkovnicom kojeg sam dobio besplatno i takoder sam zadovoljan...

ali ako sjedim,onda mi je isto ipad ili komp, a ako lezim, tu je tipkovnica ili kako mi pase...

ali da bi ja sad pisao neki tekst ili nesto na touchu... no way...

16 godina
neaktivan
U redovima za iPad 2!

Redovi za papreno skupi tablet, a svi se žale da se teško živi. LOL :) - Kao i Grci - divljaju jer moraju raditi do 65. i ne mogu više živjeti raskalašeno s ogromnim mirovinama i povlaštenim stažom. :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Redovi za papreno skupi tablet, a svi se žale da se teško živi. LOL :) - Kao i Grci - divljaju jer moraju raditi do 65. i ne mogu više živjeti raskalašeno s ogromnim mirovinama i povlaštenim stažom. :)

trenutno ima vise onih koji traze nesto da rade, kasnije kad pocnu radit ce se zalit kako previse rade i tako u krug...

ali je zalosno npr kao sto sam ja dozivio, da ja placam (marenga, dolasci na posao, autobusna karta i najbitnije VRIJEME) da bi radio... i onda 3,4 mjeseca cekas svoj zaradeni novac...

a tu je sve kriva drzava od koje pocinje...

16 godina
Hacker-ri kaže...
tnakir kaže...

ja dosta pisem sa njega i moram rec da sam se naviknuo...

ali ipak jako cesto kad sam doma uzmeme apple tipkovnicu i pisem sa nje... ipad je na docku i udri wifi trpi sve :D a uz njega imam i dock sa tipkovnicom kojeg sam dobio besplatno i takoder sam zadovoljan...

ali ako sjedim,onda mi je isto ipad ili komp, a ako lezim, tu je tipkovnica ili kako mi pase...

ali da bi ja sad pisao neki tekst ili nesto na touchu... no way...

A jbg sad... uzet dock, uzet tipkovnicu... Koja je onda poanta tableta?

16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
naxeem kaže...

trenutno ima vise onih koji traze nesto da rade, kasnije kad pocnu radit ce se zalit kako previse rade i tako u krug...

ali je zalosno npr kao sto sam ja dozivio, da ja placam (marenga, dolasci na posao, autobusna karta i najbitnije VRIJEME) da bi radio... i onda 3,4 mjeseca cekas svoj zaradeni novac...

a tu je sve kriva drzava od koje pocinje...

Ma dobro to, ali ja kažem kako mi nije jasno da se stoji u redu za "cool luksuz", a stalno se cmizdri da se nema. Što je rekao jedan što prodaje iPad: najviše idu najskuplji tableti (64GB 3G), a one jeftine nitko ne dira. Meni se iPad za $1000 u nas čini skupim ko vrag za konzumentski uređaj. Osim, naravno, ako u redove nije odjednom došla ekipa koja dobro zarađuje. Malo mi je bizarno to sve.

No, kad opet pogledam, znam neke koji su za kupit' iMac ušli debelo u dugove, a stalno se žale da za kruh nemaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 9:52 (naxeem).
16 godina
U redovima za iPad 2!

@Naxeem... ne vjerujem da iPad kupuju oni koji nemaju. Pa nes ti reda od 50 - 100 ljudi, ako je u pitanju Zagreb, grad od milijun stanovnika. Ne vjerujem da 1 promil ukupnog stanovnistva Zagreba nema za iPad.

0 0 hvala 0
16 godina
U redovima za iPad 2!

slazem se da je to ionako mali broj, ali ima brdo ljudi koji opcenito ulaze u dugove za neki lazni "luksuz" da bi se pokazali nekome totalno nebitnom, i tu treba traziti razlog krize i ostalog, trosenje uzalud...

sta ce meni 3pca doma ako trenutno mogu bit samo na jednom, ili 5 mobitela ako mogu koristit eventualno 2 max 3? (moji su ipak za firmu :D da me nebi zaj....)

meni kolega otvori kopirnicu i Rijeci i kupi 2 imaca da tamo stoje, na kojima nista ne radi? LUDOST

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice