Rak u Hrvatskoj – za dulji život - mijenjati navik

poruka: 34
|
čitano: 6.332
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rak u Hrvatskoj – za dulji život - mijenjati navik".
17 godina
neaktivan
Re: Rak u Hrvatskoj – za dulji život - mijenjati n
Canis kaže...
...

gle, cucak, moj se post odnosio na pseudo-nadriznanstveni pristup kojim je članak napisan, s paušalnim ocjenama i navođenjem (samo!) statistika koje mu idu u prilog. i to tamo neki dr. sc. (m-da). ja sam mr. sc. niti nagovaram niti odgovaram ikoga u vezi ikakve ovisnosti. a propos moje dobi, davno sam zašao u kritično područje. pušim već dulje od 40 godina i nikakvih problema (čak i ronim naveliko, a svakoga dana propješačim barem 10 km) - potvrdio sistematski prošle godine. dakle, sve je to relativno no kad zagovaraš neki stav, znanstveno je navesti i argumente za ali i protiv, različitih autora. no barem su objavili crteže (kad već nema fotki) dvoje golih ljudi. to se BUG-u još nije zbilo 

@Penryn: 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 19:52 (Ajar).
17 godina
ukay1000 kaže...

Nisam pusio do svoje 24te, zatim se desila neka sranja u zivotu i tako poceo. Neko bi prokockal, postal alkos, drogser... ja sam zapalio cigaru. Ali, prije dvije godine ustao iz kreveta (ono, nisam bil u komi XD) i bacio u kos cigare. Do danas ni jedan dim. 

Nemam vise para, nabio 20 kila (fakat, prestanes pusit a kile idu gore bez obzira kaj hodam dnevno 6 kilometara i vozim bicikl), ne smrdim, ruke nisu cadjave. GG.

Kile vam idu gore jer 1. osjetite okus pa jedete više jer je i iće i piće ukusnije 2. One pauze i rekvizite koje ste navikli imati s cigaretama, zamijenili ste slatkišima i igrickalicama. Ja bih po vama, da počnem pušiti, smršavio na 50 kg :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
overhaul kaže...
ukay1000 kaže...

Nisam pusio do svoje 24te, zatim se desila neka sranja u zivotu i tako poceo. Neko bi prokockal, postal alkos, drogser... ja sam zapalio cigaru. Ali, prije dvije godine ustao iz kreveta (ono, nisam bil u komi XD) i bacio u kos cigare. Do danas ni jedan dim. 

Nemam vise para, nabio 20 kila (fakat, prestanes pusit a kile idu gore bez obzira kaj hodam dnevno 6 kilometara i vozim bicikl), ne smrdim, ruke nisu cadjave. GG.

Kile vam idu gore jer 1. osjetite okus pa jedete više jer je i iće i piće ukusnije 2. One pauze i rekvizite koje ste navikli imati s cigaretama, zamijenili ste slatkišima i igrickalicama. Ja bih po vama, da počnem pušiti, smršavio na 50 kg :)

A ne ne, neide to tako, kad pocnes pusit onda si isti, ali kad prestanes, vuce te na nesto da ti zamjeni cigaru, to su npr grickalice.

A ovdje kazu da je razlgo zapravo promjena flore u crijevima i navode 7kg kao prosjek (vidi vraga ja bio dobio bas toliko):

http://metro-portal.hr/zasto-se-debljamo-nakon-prestanka-pusenja/80161

17 godina
Rak u Hrvatskoj – za dulji život - mijenjati navik

E pa onda bi se meni crijevna flora zamijenila pušačkom, ne?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice