http://www.theregister.co.uk/2007/04/20/pwn-2-own_winner/
Samo čekam da se ovaj propust objavi i za Windows verziju Safarija
Kako sam rekao nedavno (a ljudi su me popljuvali) - to je broken browser
http://www.theregister.co.uk/2007/04/20/pwn-2-own_winner/
Samo čekam da se ovaj propust objavi i za Windows verziju Safarija
Kako sam rekao nedavno (a ljudi su me popljuvali) - to je broken browser
ma brzo ce oni to popraviti, ipak je to apple, a mozda propust i ne vrijedi za windows platformu...
Well, sretno im bilo, ali ja i dalje "moram" koristiti FF+IE
Po tome je svaki broken jer svaki ima ovakve greške, pogotovo u početku.
Po tome je svaki broken jer svaki ima ovakve greške, pogotovo u početku.
... u početku masovnijeg korištenja, uslijed iphone manije, realno koliko je ljudi koristilo ovaj browser prije iphonea? Toliko, da možemo smatrati da je zadnjih 4 godine software bio u javnom beta testiranju... i to za odabrani i mali broj testera (naravno dobrovoljnih)
Onda je IE stalno na pocetku i stalno u Alphama jer stalno ima bugove.
taj safari nije izlazio iz bete 100 godina i na kraju se dobio krs....
Onda je IE stalno na pocetku i stalno u Alphama jer stalno ima bugove.
taj safari nije izlazio iz bete 100 godina i na kraju se dobio krs....
Tux, nema smisla pljuvati po ničemu, međutim vidim da tebi osnovni koncept versioninga nije jasan.
IE8 je novi proizvod, tj. nadogradnja IE7-a. Verzije proizvoda međusobno nisu u paralelnom nego serijskom odnosu. Dakle, sasvim je normalno da MS radi na IE8 jer na IE7 ni ne može raditi s obzirom da je IE7 već gotov. Mogao se IE8 zvati i 7.1 sasvim je svejedno.
Da bi mogao diskutirati o nekim stvarima, moraš imati barem osnovno znanje o tome kako te stvari funkcioniraju jer u suprotnom postoji opasnost od izjava kakva je ova tvoja.
Tux, nema smisla pljuvati po ničemu, međutim vidim da tebi osnovni koncept versioninga nije jasan.
IE8 je novi proizvod, tj. nadogradnja IE7-a. Verzije proizvoda međusobno nisu u paralelnom nego serijskom odnosu. Dakle, sasvim je normalno da MS radi na IE8 jer na IE7 ni ne može raditi s obzirom da je IE7 već gotov. Mogao se IE8 zvati i 7.1 sasvim je svejedno.
Da bi mogao diskutirati o nekim stvarima, moraš imati barem osnovno znanje o tome kako te stvari funkcioniraju jer u suprotnom postoji opasnost od izjava kakva je ova tvoja.
Evo necu vise pisat ovdje jer ce nakraju ovo ispast tema "Pljuj po IE i Safariju i svemu ostalom". Ako si u pravo(lako moguce ipak si zavrsio fax(bar mislim)) onda sry. Eto toliko od mene. Povlacim sve ono da neodemo sa ovim kamo i teme tipa "W!n vs Linux"....
Ti i dalje nemaš pojma o čemu pričaš? Kakve su to gluposti o verzijama? Daj zaboga proguglaj barem! Nečitka ti je poruka skroz jer nema nikakve logike.
Da ti objasnim:
Generički softver se najčešće izdaje u iteracijama koje se zasnivaju na kompletu mogućnosti. Onog dana kada je izdan IE6 (recimo) to je bila kompletna i finalna verzija IE browsera i s odlučili su ga nazvati 6. Svaka zakrpa za taj browser dolazi kao patch i diže verziju na 6.x za x.x...n, gdje x->n koji može biti i nekoliko podverzija.
IE7 je novi browser, tj. nova kompletna verzija IE-a i nazvana je 7.0 odnosno 7.x. Sada je MS opet odlučio napraviti novi, još bolji browser i naziva ga IE8.
Dakle, nisu svi prethodni bete već puni proizvodi kao što će to biti i IE8 i budući IE9.
Firefox 1 nije beta Firefoxa 2 ili 2 beta Firefoxa 3 itd. Svaka iteracija svakog softvera je njegova puna verzija.