Propusti u Safariju

poruka: 14
|
čitano: 1.219
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Propusti u Safariju".
17 godina
Propusti u Safariju

http://www.theregister.co.uk/2007/04/20/pwn-2-own_winner/

Samo čekam da se ovaj propust objavi i za Windows verziju Safarija Cool

Kako sam rekao nedavno (a ljudi su me popljuvali) - to je broken browser Cool

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz || OCZ Gold XTC 2GB || nv 9600GT || chiftec 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Propusti u Safariju

ma brzo ce oni to popraviti, ipak je to apple, a mozda propust i ne vrijedi za windows platformu...

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Propusti u Safariju

Well, sretno im bilo, ali ja i dalje "moram" koristiti FF+IE

Besplatan upload slika - www.imagesforme.com
Video sharing portal - www.natelki.net

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Propusti u Safariju

Po tome je svaki broken jer svaki ima ovakve greške, pogotovo u početku.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
naxeem kaže...

Po tome je svaki broken jer svaki ima ovakve greške, pogotovo u početku.

Početak je bio u siječnju 2003 Cool

GB P35-DS3R || Intel E8200@3.2GHz || OCZ Gold XTC 2GB || nv 9600GT || chiftec 450W
17 godina
neaktivan

... u početku masovnijeg korištenja, uslijed iphone manije, realno koliko je ljudi koristilo ovaj browser prije iphonea? Toliko, da možemo smatrati da je zadnjih 4 godine software bio u javnom beta testiranju... i to za odabrani i mali broj testera (naravno dobrovoljnih)

gdje da potpišem
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2008 15:30 (tihomir(3)).
17 godina
neaktivan
Propusti u Safariju

Onda je IE stalno na pocetku i stalno u Alphama jer stalno ima bugove.

Arch user, Don't Panic!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

taj safari nije izlazio iz bete 100 godina i na kraju se dobio krs....

17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Onda je IE stalno na pocetku i stalno u Alphama jer stalno ima bugove.

Koje bugove? IE barem nema mission-critical bugove poput onih koje ima Firefox - FF ima problema s memory leakovima cijelu verziju 2.x.

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
igy kaže...

taj safari nije izlazio iz bete 100 godina i na kraju se dobio krs....

Ako cemo pljuvat po browserima onda cemo pljuvat. Litanija:

M$ radi na IE 8, a jos im ni IE 7 nije kako treba. Nezna tabove napraviti kako treba. Propusta mali milion. Lynx verzije 0.0.1 Pre-Alpha  nema toliko bugova. Znam ja sto oni rade. IE 7 sranje pa sad pokusavaju napraviti IE 8 da bi mozda vratili barem 0.1 % stare slave browsera.

btw, vidi se da neznas nista o kvaliteti browsera. Makar je Safari bolji od IE-a. Jos kad uzmemo u obzir da Safari nije nativno radjen za W!n, a bolje se ponasa od nativnog IE-a onda stvarno M$ sam sebe zakopava. Evo ti pa pogledaj sto imas u rukama kad imas Safari. Jednom rijecju dijamant.

17 godina
neaktivan

Tux, nema smisla pljuvati po ničemu, međutim vidim da tebi osnovni koncept versioninga nije jasan.

IE8 je novi proizvod, tj. nadogradnja IE7-a. Verzije proizvoda međusobno nisu u paralelnom nego serijskom odnosu. Dakle, sasvim je normalno da MS radi na IE8 jer na IE7 ni ne može raditi s obzirom da je IE7 već gotov. Mogao se IE8 zvati i 7.1 sasvim je svejedno.

Da bi mogao diskutirati o nekim stvarima, moraš imati barem osnovno znanje o tome kako te stvari funkcioniraju jer u suprotnom postoji opasnost od izjava kakva je ova tvoja.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Tux, nema smisla pljuvati po ničemu, međutim vidim da tebi osnovni koncept versioninga nije jasan.

IE8 je novi proizvod, tj. nadogradnja IE7-a. Verzije proizvoda međusobno nisu u paralelnom nego serijskom odnosu. Dakle, sasvim je normalno da MS radi na IE8 jer na IE7 ni ne može raditi s obzirom da je IE7 već gotov. Mogao se IE8 zvati i 7.1 sasvim je svejedno.

Da bi mogao diskutirati o nekim stvarima, moraš imati barem osnovno znanje o tome kako te stvari funkcioniraju jer u suprotnom postoji opasnost od izjava kakva je ova tvoja.

Po tvom znaci IE 7 je beta jer 7.0 kod takvih serijskih izrada nikad nije stabilna verzija. Barem je tako u Linux svijetu, sad ako M$ ima neku drugu logiku proizvodnje moja krivica, ali cisto sumnjam. Znaci ljudi bi trebali jos uvijek koristiti IE 6 jer je ~stabilan te tek u verziji 7.1(IE8 - kao sto si naveo da ga se moze zvati) poceti koristit novu inacicu browsera. Isto tako je bilo i sa KDE-om 4.0 kad je izasao i bila je obicna beta(ALI je i sadrzavao u imenu beta) dok nije dosla verzija 4.1.

17 godina
neaktivan
Propusti u Safariju

Evo necu vise pisat ovdje jer ce nakraju ovo ispast tema "Pljuj po IE i Safariju i svemu ostalom". Ako si u pravo(lako moguce ipak si zavrsio fax(bar mislim)) onda sry. Eto toliko od mene. Povlacim sve ono da neodemo sa ovim kamo i teme tipa "W!n vs Linux"....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ti i dalje nemaš pojma o čemu pričaš? Kakve su to gluposti o verzijama? Daj zaboga proguglaj barem! Nečitka ti je poruka skroz jer nema nikakve logike.

Da ti objasnim:

Generički softver se najčešće izdaje u iteracijama koje se zasnivaju na kompletu mogućnosti. Onog dana kada je izdan IE6 (recimo) to je bila kompletna i finalna verzija IE browsera i s odlučili su ga nazvati 6. Svaka zakrpa za taj browser dolazi kao patch i diže verziju na 6.x za x.x...n, gdje x->n koji može biti i nekoliko podverzija.

IE7 je novi browser, tj. nova kompletna verzija IE-a i nazvana je 7.0 odnosno 7.x. Sada je MS opet odlučio napraviti novi, još bolji browser i naziva ga IE8.

Dakle, nisu svi prethodni bete već puni proizvodi kao što će to biti i IE8 i budući IE9.

Firefox 1 nije beta Firefoxa 2 ili 2 beta Firefoxa 3 itd. Svaka iteracija svakog softvera je njegova puna verzija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2008 1:01 (naxeem).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice