Prodano 700.000 iPada

poruka: 126
|
čitano: 30.135
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prodano 700.000 iPada".
17 godina
neaktivan
RE: Prodano 700.000 iPada
artfull kaže...

..

kompa... posto sam link na sluzbeni forum ove "nenadjebive" firme sta zna sta radi...

Nigdje nitko ne umanjuje cinjenicu da je Apple odlican, doma i sam imam njihove uredaje, ali gledam upotrebljivost... dakle, koliko ce tih 500 dolara meni vratit, ili koliko ce mi sluzit... Gledam koliko je Iphone sve samo ne mobitel, jer ga i sam imam, ali me htc bolje sluzi... dok moj kolega nevidi smisao svog iphona ni dan danas jer mailove ne prima, na netu mu je presitno to citat a stalno je pokraj kompa. Javljat se moze na bilo koji mob... Pricamo o funkcionalnosti svega, a ne o tome sta je apple ili sta nije...

iMac u montazi nema ravnog, u mene taj nije nikad imao "not responding" u zadnjih godinu dana. Ali trenutno pricamo o iPadu i iPhonu...

A ne zalim se na iPod ja koji ga nemam, nego oni koji ga imaju... sta ni njima ne vjerujes?

P.S kriticari se prodaju za reklamu, i placu, jer teska su vremena

potpis :D
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
artfull kaže...

..

kompa... posto sam link na sluzbeni forum ove "nenadjebive" firme sta zna sta radi...

Nigdje nitko ne umanjuje cinjenicu da je Apple odlican, doma i sam imam njihove uredaje, ali gledam upotrebljivost... dakle, koliko ce tih 500 dolara meni vratit, ili koliko ce mi sluzit... Gledam koliko je Iphone sve samo ne mobitel, jer ga i sam imam, ali me htc bolje sluzi... dok moj kolega nevidi smisao svog iphona ni dan danas jer mailove ne prima, na netu mu je presitno to citat a stalno je pokraj kompa. Javljat se moze na bilo koji mob... Pricamo o funkcionalnosti svega, a ne o tome sta je apple ili sta nije...

iMac u montazi nema ravnog, u mene taj nije nikad imao "not responding" u zadnjih godinu dana. Ali trenutno pricamo o iPadu i iPhonu...

A ne zalim se na iPod ja koji ga nemam, nego oni koji ga imaju... sta ni njima ne vjerujes?

P.S kriticari se prodaju za reklamu, i placu, jer teska su vremena

Zašto mu ne radi mail? Zašto iPhone ima veze s tim što mu mail ne radi?

iPhone i svaki uređaj ima mana, al all round je jedan od najboljih. Uvjek se možeš žaliti na nešto, nikad nije sve savršeno i nije svaki uređaj za sve. Nitko normalan nema problema s tim, al ja ne shvaćam pljucanje bez razloga po uređaju kojeg za sad svi hvale ... zašto ga korisnici ne pljucaju? Tko tu vjeruje u vile i vilenjake? Oni koji misle da je maa apple fanatika zaluđena nekakvom magijom ili oni koji nisu probali proizvode ili jesu površno i vjeruju u mass hipnozu ( al samo za apple ) Šta je sa MS hipnozom onda? ipak je tamo 90% teletabisa.

500 dolara za iPad teško će itko vratiti osim developera. To je uređaj prije svega za konzumaciju, iako biti će tu aplikacija i ima ih već i za raditi nešto smisleno i računam da će bit svakakvih iznenađenja. 

A.
17 godina
neaktivan
logic kaže...
Inari kaže...

Apple je daleko više od samog marketinga. Vizija + Ideja + Primjena = ovakvi čudesni rezultati. Kada se s marketinške strane gledalo, iPad su uspoređivali sa iPhoneom na steroidima. Nitko nije razmišljao o samoj primjeni uređaja.

A novi iPhone će kupiti puno više od milijun ljudi u jednom danu jer tu još jedna nova primjena dolazi do izražaja. Videofonija koja će prvi puta zaživiti zahvaljujući tom novom uređaju koji nam dolazi u lipnju.

VIdeofonija? STa je to? NEsto novo i revolucionarno? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sad bas gledam na google i sad tek vidim da tome sluzi ona rupica naprijed na mojoj 5800. Ja mislio da je to da mogu sam sebe slikati. Znaci To je nesto novo na trzistu? SUPER!!!!!!!!

Isto kao što je i mobitel postojao prije iPhonea pa je i dalje iPhone revolucionaran mobilni uređaj.

Čini mi se da samo hrpa dječurlije piskara po ovim forumima, pa puštam vas djećice da se veselo dalje zabavljate.

Do Not Feed The Trolls!
17 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada

Obzirom da je korisnost/namjena dotičnog ipada već dobrano prožvakana tema (da, sviđalo se to nekima ili ne, Apple je izmislio/aktivirao/našao, kako god to nazvali, novo tržište u kojem će opet biti lider), moj komentar na ovu vijest je, blago dioničarima.. ;)

PS. divim se pojedincima koji "sve znaju" (nevezano na Apple teme), a kad im čitaš postove ili su nepismeni ili sami sebi skaču u usta u istom postu. Ljudi, poradite malo na sebi prije nego krenete po drugima.. 

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Prodano 700.000 iPada

ti tvrdish da apple ne manipulira "redovima" i "odushevljenim" recenzijama?

20 i koja godina ti nisu neke godine zivotne mudrosti

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ferovca1 kaže...

Obzirom da je korisnost/namjena dotičnog ipada već dobrano prožvakana tema (da, sviđalo se to nekima ili ne, Apple je izmislio/aktivirao/našao, kako god to nazvali, novo tržište u kojem će opet biti lider), moj komentar na ovu vijest je, blago dioničarima.. ;)

PS. divim se pojedincima koji "sve znaju" (nevezano na Apple teme), a kad im čitaš postove ili su nepismeni ili sami sebi skaču u usta u istom postu. Ljudi, poradite malo na sebi prije nego krenete po drugima.. 

ja vidim nepismene i vamo i tamo

17 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada
Apple manipulira redovima? ajde molim te ako već i za to krivis appleov marketing nadi mi nekakvu potvrdu svoje tvrdnje. ja sam negdje pročitao da je neki telekom dao nekim ljudima novce da stoje u redu, ne Apple, al i to neznam za sigurno. U svakom slučaju Apple ne bi trosio novce na tako nešto, imaju dovoljno ljudi spremnih da čekaju u redu za njihov novi proizvod iovako.

placene recenzije? moguće. vise od drugih? ti znaš?

hrpa gluposti!
A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada

Prodano 700K my ass.

0 2 hvala 0
17 godina
protjeran
plavooki kaže...

Prodano 700K my ass.

mislim da oni racunaju pod prodaju ono shto trgovine od njih naruce...

17 godina
protjeran
artfull kaže...
Apple manipulira redovima? ajde molim te ako već i za to krivis appleov marketing nadi mi nekakvu potvrdu svoje tvrdnje. ja sam negdje pročitao da je neki telekom dao nekim ljudima novce da stoje u redu, ne Apple, al i to neznam za sigurno. U svakom slučaju Apple ne bi trosio novce na tako nešto, imaju dovoljno ljudi spremnih da čekaju u redu za njihov novi proizvod iovako.

placene recenzije? moguće. vise od drugih? ti znaš?

hrpa gluposti!

pa bio je slucaj kada se priznalo za iPhone

bila su i javna priznanja

16 godina
protjeran

onom genijalcu koji je spomenuo video razgovore svaka cast, prvo sam mislio da je sarkastican kad sam to procitao, ali po kasnijem postu ocito je da je ozbiljan.

nemam sto reci nego bravo, uspio si izvaliti jednu od najvecih gluposti koje sam vidio na ovom forumu.

kome treba video chat na mobitelu upotrjebiti ce skype zato jer tako moze komunicirati i sa ljudima koji koriste mobitel i sa ljudima za racunalima i to po mogucnosti besplatno preko wlana, a nece cekati da to apple "izumi".
a ti artfull si vise dosadan s appleovim "vizijama", sta je apple neko nadnaravno bice pa ima vizije? mesija? mozda mislis na jobsove vizije dok je na lsd-u?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 16:59 (grimyHR).
15 godina
protjeran
Pa u odnosu na prosijecnog bug forumasa jobs je i bog i mesija i vizionar i sta god oces :)
17 godina
neaktivan

Mozda tebi.

17 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada
i nadnaravno biće i sto ne ...

priznanja za redove? od applea? mislim da si malo pobrkao loncice.
A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lepi kaže...
plavooki kaže...

Prodano 700K my ass.

mislim da oni racunaju pod prodaju ono shto trgovine od njih naruce...

Tko je taj tko to racuna? To su analize. I naravno u ovome clanku uzme se ona najveca. Dakle, ciste procjene a ne stvarne brojke. Jedini koji daje pravu brojku je Apple.

17 godina
neaktivan

Htio si reci jedini koji ZNA pravu brojku posto cisto sumnjam da i oni to malkice ne naduvaju ;)

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Htio si reci jedini koji ZNA pravu brojku posto cisto sumnjam da i oni to malkice ne naduvaju ;)

U financijsim izvjescima, napuhavanje ili ispuhavanje je zakonom zabranjeno. Tako da mogu oni sada reci prodali smo n komada ali na izvjescu bi morale biti prave brojke. Ne kazem da se ne mogu frizirati (ima primjera gdje su tvrtke umanjile super poslovne rezultate iz dobrih godina kako bi ih prikazali kada je losa), ali mislim da to Applu nije potrebno. Ako zbog nicega drugog, onda zbog kazni, koje su drakonske.

17 godina
Prodano 700.000 iPada

Skype najvise koristim za chat, mozda u 99% slucajeva, a retko i za audio i video komunikaciju.

Tako je i sa mojim prijateljima i suradnicima. Video telefonija jos nije toliko zastupljena kao glasovna telefonija.

Mozda BUG napravi jednu anketu koliko od nas koristimo video kameru na laptopu, da vidimo realno stanje.

Mozda je i to bila logika Applea, ako 5-10% korisnika koristi Video chat, onda ce da pricekaju na iPad 2.0

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 17:19 (Kuzo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
plavooki kaže...
logic kaže...

U financijsim izvjescima, napuhavanje ili ispuhavanje je zakonom zabranjeno. Tako da mogu oni sada reci prodali smo n komada ali na izvjescu bi morale biti prave brojke. Ne kazem da se ne mogu frizirati (ima primjera gdje su tvrtke umanjile super poslovne rezultate iz dobrih godina kako bi ih prikazali kada je losa), ali mislim da to Applu nije potrebno. Ako zbog nicega drugog, onda zbog kazni, koje su drakonske.

A u kojem izvjestaju pise da je prodano 700.000 iPadova? Daj link jer ja bih rado to vidio.

17 godina
neaktivan
logic kaže...
plavooki kaže...
logic kaže...

A u kojem izvjestaju pise da je prodano 700.000 iPadova? Daj link jer ja bih rado to vidio.

Niti u jednom. Zato i kazem da je prodano 700k my ass. Ta brojka je dosla od strane analiticara i rezultat je procjene analiticara. Jedini koji moze davati sluzbene brojke je Apple. A izvjecse sa prihodima ce biti kada dosje na red sljedeci kvartal. Vidjet cemo sto Apple kaze koliko je prodao iPada.

17 godina
neaktivan
Inari kaže...
logic kaže...
Inari kaže...

Apple je daleko više od samog marketinga. Vizija + Ideja + Primjena = ovakvi čudesni rezultati. Kada se s marketinške strane gledalo, iPad su uspoređivali sa iPhoneom na steroidima. Nitko nije razmišljao o samoj primjeni uređaja.

A novi iPhone će kupiti puno više od milijun ljudi u jednom danu jer tu još jedna nova primjena dolazi do izražaja. Videofonija koja će prvi puta zaživiti zahvaljujući tom novom uređaju koji nam dolazi u lipnju.

VIdeofonija? STa je to? NEsto novo i revolucionarno? Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sad bas gledam na google i sad tek vidim da tome sluzi ona rupica naprijed na mojoj 5800. Ja mislio da je to da mogu sam sebe slikati. Znaci To je nesto novo na trzistu? SUPER!!!!!!!!

Isto kao što je i mobitel postojao prije iPhonea pa je i dalje iPhone revolucionaran mobilni uređaj.

Čini mi se da samo hrpa dječurlije piskara po ovim forumima, pa puštam vas djećice da se veselo dalje zabavljate.

Pa meni na njemu nema nista revolucionarno. Mozda tebe fasciniraju ikonice i to sto mozes prstima capkati po njemu i kad ga izvadis curice kazu wow ovaj mora da je neki menadjer ;)

A s obzirom da sam poprilicno stariji od tebe tesko da sam ja djecacic mada hvala na komplimentu ;)

I ja tebi zelim da se zabavljas sa "revolucionarnim" iphoneom i igricama na njemu ;)

17 godina
neaktivan
plavooki kaže...
logic kaže...
plavooki kaže...
logic kaže...

Niti u jednom. Zato i kazem da je prodano 700k my ass. Ta brojka je dosla od strane analiticara i rezultat je procjene analiticara. Jedini koji moze davati sluzbene brojke je Apple. A izvjecse sa prihodima ce biti kada dosje na red sljedeci kvartal. Vidjet cemo sto Apple kaze koliko je prodao iPada.

Onda se slazemo da je ta cifra vjerodostojna kao i cifra od 7 miliona ili 7 komada.

17 godina
neaktivan

Ta brojka je bullshit ciji izvor NIJE Apple.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 17:24 (plavooki).
17 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada
cifra je sigurno u ballparku 10-20% max gore dole tako da je možemo uzet kao približno tocnu kao sto se i navodi.
A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
cifra je sigurno u ballparku 10-20% max gore dole tako da je možemo uzet kao približno tocnu kao sto se i navodi.

Evo danas sluzbene brojke iz Appla: 300K

http://finance.yahoo.com/news/Apple-sells-over-300000-iPads-apf-3008508902.html?x=0&.v=9

isto tako upravo citam o masovnim prijavama problema sa bezicnom mrezom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 17:40 (plavooki).
17 godina
protjeran
Prodano 700.000 iPada

navodno apple priznaje 300.000 a ne 700.000

i to s obzirom na ono shto su sami prodali u svojim trgovinama,shto su prodali drugim trgovinama(ne znaci da je to prodano) i online narudzbe(hmmmm)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lepi kaže...

i to s obzirom na ono shto su sami prodali u svojim trgovinama,shto su prodali drugim trgovinama(ne znaci da je to prodano) i online narudzbe(hmmmm)

To su i dalje lijepe brojke, i nalaze se u realnim okvirima procjena prije izlaska u prodaju. Moja poanta je da se prave procjene daju nakon par mjeseci. A ne niti dan (u biti nije dan vec skoro mjesec dana) prodaje. Prvo se moraju ispucati "zaljubljenici" koji ce kupiti proizvod jer je Apple, a onda dolaze pravi korisnici. I u tome je cijeli problem sa brojkama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 17:45 (plavooki).
17 godina
protjeran
plavooki kaže...
lepi kaže...

To su i dalje lijepe brojke, i nalaze se u realnim okvirima procjena prije izlaska u prodaju. Moja poanta je da se prave procjene daju nakon par mjeseci. A ne niti dan (u biti nije dan vec skoro mjesec dana) prodaje. Prvo se moraju ispucati "zaljubljenici" koji ce kupiti proizvod jer je Apple, a onda dolaze pravi korisnici. I u tome je cijeli problem sa brojkama.

lijepe brojke ako ne splasne potraznja,shto isto tako nije nemoguce

ono shto bi moglo biti korisno iz ovog hajpa sa apple-ovim tabletom jest pojava veceg broja konkturentnih tableta,pa ce se i vidjeti stvarna njihova korisnost

iskreno,ne znam koliko je ova stvar obicnim korisnicima korisna,al bumo vidli :)

mislim da bi vishe imali koristi od netbooka,ali tu su zakasnili,a vole biti u necemu drugi (odnosno prvi,zavisno ko kako gleda) :)

15 godina
protjeran
netko je spomenuo probleme sa bezicnom mrezom, ja mislim da to nece biti jedini problemi. Tek kad pocnu rikavati baterije...
MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
16 godina
protjeran
bas, ako mi rikne nakon garantnog roka moram dati samo 100 dolara za novu, kako povoljno...(nadam se da nisam pogrjesio i da to ne vrjedi za uredaj koji je jos pod garancijom.)
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice