Prodano 700.000 iPada

poruka: 126
|
čitano: 30.153
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prodano 700.000 iPada".
17 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada

Tocno lepi. Zato se i mora pricekati par mjeseci kako bi se vidjela priblizno prava slika. Korisnost uredaja je upravo i najveci upitnik kod iPada. Citanje knjiga OK. Citanje novina OK. Gledanje filmova tak-tak. Igrice mrak (mozda i najbolji dio). Slusanje muzike - tak-tak. Ali to nije dovoljno (osim igrica, koje bi mogle biti killer) za brojke koje neki najavljuju. IPhone je koristan uredaj sirokoj masi korisnika jer je telefon. Svaki od navedenog segmenta ima svoje korisnike ali im ukupni broj nije niti blizu telefona. Igrice bi po meni mogle pak prokrenuti cijelu tu pricu. Tako da drzim tocnijim procjene koje govore oko malo bolje prodaje od prvog kvartala iPhona a onda tesko da ce moci pratiti daljne rezultate. Mozda spuste i cijenu kao i za iPhone. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 18:44 (plavooki).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Prodano 700.000 iPada
evo nesto prigodno za ovu temu: engadget.com/2010/04/05/editorial-ipad-prices-are-out-of-control-and-will-kill-us-all/
MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
17 godina
Romano kaže...

Realno gledajuci,moram se zapitati cemu bi ovaj uredjaj meni sluzio? Ne nalazim niti jednu primjenu

recimo , u životu mi par tisuća kuna ne znači ništa.  Ujutro kada odem na wc da ne sjedim besposlen na brzinu prolistam net. Potom odem do birtije na kavu te putem do nje svaki dan kupim ,večernji , jutarnji , sn , 24h što je mjesečno oko 750kn.  Sada ovu stvarčicu stavim pod ruku , odem na kavu te preko nje prolistam sve te novine i vratim se doma.  Ležim na krevetu pa opet malo prolistam po netu.  Stvarno je idealna spravica. Uštedi mi samo na štampi 750kn mjesečno ...

17 godina
movie kaže...
Romano kaže...

Realno gledajuci,moram se zapitati cemu bi ovaj uredjaj meni sluzio? Ne nalazim niti jednu primjenu

recimo , u životu mi par tisuća kuna ne znači ništa.  Ujutro kada odem na wc da ne sjedim besposlen na brzinu prolistam net. Potom odem do birtije na kavu te putem do nje svaki dan kupim ,večernji , jutarnji , sn , 24h što je mjesečno oko 750kn.  Sada ovu stvarčicu stavim pod ruku , odem na kavu te preko nje prolistam sve te novine i vratim se doma.  Ležim na krevetu pa opet malo prolistam po netu.  Stvarno je idealna spravica. Uštedi mi samo na štampi 750kn mjesečno ...

Ti si dobar potrošač šta će sada nakladnici bez tebe...

17 godina
neaktivan

Vijesti na Nvoj TV u 11:05 i u pozadini voditelja klip kako neko lista stranice na iPAdu. Pa ovo je katastrofa vise.

15 godina
protjeran

Dode mi da odem u Ameriku i sa rpg-em gadam apple-ove prodavaonice koliko mi vise idu na ku***...

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
17 godina
logic kaže...

Vijesti na Nvoj TV u 11:05 i u pozadini voditelja klip kako neko lista stranice na iPAdu. Pa ovo je katastrofa vise.

Nemoj se sekirati proći će i to, sada je vijest i fora uređaj, nakon nekog vremena će biti i manje vijesti o njemu... Uostalom tema je čisto prodaja nekog uređaja pa mislim da smo svi skrenuli s teme i ideje Smijeh. Što nemam dionica od Appla Bogataš.

17 godina
neaktivan

Ma ne sekiram se nego samo pokazuje koliko su ljudi priglupi, kako im mozes sve uvaliti i u sve uvjeriti i kako sve postaej bljutavo vise.

17 godina
neaktivan
plavooki kaže...

Tocno lepi. Zato se i mora pricekati par mjeseci kako bi se vidjela priblizno prava slika. Korisnost uredaja je upravo i najveci upitnik kod iPada. Citanje knjiga OK. Citanje novina OK. Gledanje filmova tak-tak. Igrice mrak (mozda i najbolji dio). Slusanje muzike - tak-tak. Ali to nije dovoljno (osim igrica, koje bi mogle biti killer) za brojke koje neki najavljuju. IPhone je koristan uredaj sirokoj masi korisnika jer je telefon. Svaki od navedenog segmenta ima svoje korisnike ali im ukupni broj nije niti blizu telefona. Igrice bi po meni mogle pak prokrenuti cijelu tu pricu. Tako da drzim tocnijim procjene koje govore oko malo bolje prodaje od prvog kvartala iPhona a onda tesko da ce moci pratiti daljne rezultate. Mozda spuste i cijenu kao i za iPhone. :)

Erm, a šta bi ti? Da ga možeš koristiti kao hoverboard?!

Meni čitanje knjiga i stripova, gledanje filmova i serija, te igranje igara i surfanje predstavljaju sasvim dovoljno za jedan slate uređaj (iako će iPad, zahvaljujući baš popularnosti među developerima, ponuditi puno više toga).

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
16 godina
Prodano 700.000 iPada

Čitam i ne vjerujem. Rasprava se vodi u svim smjerovima osim onom očitom - pa kako Jobsu uspijeva smisliti uređaje koje nitko drugi ne može godinama povezati?

Sve tehnologije i rješenja u njemu nisu novost, ali novost je ono što je u današnje vrijeme ključno i kako i ja gledam bilo koji komad hardvera: JEDNOSTAVNOST! Znači, ne želim prtljat po milijun opcija, ne želim znati zašto ovo ili ono ne radi sa ovim ili onim ili neki htpc koji sam nabavio sad treba dodatak pa drajveri pa aplikacijske postavke pa softver.......... Ljudima je pun klinac industrije i IT-a koja im nije pojednostavila život već im oduzela ono čega ionako u današnje vrijeme fali - vrijeme i zato im Jobsova rješenja izgledaju kao slamčica spasa. Nešto po čemu ne treba mrdat, čitat uputstva bez odgovora na ono što ti treba, tražit upute po netu, forumima, skidat softvere za tko zna što, crackat ih, tražit pomoć od onih klinaca s kvarta koji se u to "kuži".....

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...

http://gizmodo.com/5509821/apple-iphone-os-4-revealed-on-april-8

kreće nova runda :D

A.
17 godina
neaktivan

Sa revolucionarnom novo funkcijom koja se zove multitasking. Nista vise nece biti kao prije ;)

17 godina
neaktivan
genije_čudo_prirode kaže...

Čitam i ne vjerujem. Rasprava se vodi u svim smjerovima osim onom očitom - pa kako Jobsu uspijeva smisliti uređaje koje nitko drugi ne može godinama povezati?

Sve tehnologije i rješenja u njemu nisu novost, ali novost je ono što je u današnje vrijeme ključno i kako i ja gledam bilo koji komad hardvera: JEDNOSTAVNOST! Znači, ne želim prtljat po milijun opcija, ne želim znati zašto ovo ili ono ne radi sa ovim ili onim ili neki htpc koji sam nabavio sad treba dodatak pa drajveri pa aplikacijske postavke pa softver.......... Ljudima je pun klinac industrije i IT-a koja im nije pojednostavila život već im oduzela ono čega ionako u današnje vrijeme fali - vrijeme i zato im Jobsova rješenja izgledaju kao slamčica spasa. Nešto po čemu ne treba mrdat, čitat uputstva bez odgovora na ono što ti treba, tražit upute po netu, forumima, skidat softvere za tko zna što, crackat ih, tražit pomoć od onih klinaca s kvarta koji se u to "kuži".....

Dobar ti nick. Bas ti pase ;)

17 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izvini artfull, nista licno, ali citajuci teme o tabletima, apple-u, ipadu etc. primetio sam kako branis jabuku tako cvrsto da se to granici sa fanatizmom. Da ne vodis neki dzihad protiv korisnika Windowsa i ostalih non apple sistema? Nadam se da se neces zaleteti u zgradu ms-a ocekujuci 80 svetlucavih, sjajnih, jednostavnih uredjaja Stive Posla i kompanije... :-)
At the end of the day it's all about her - Lew Ashby www.nethitchhiker.co.cc
15 godina
protjeran
hahahaha
17 godina
neaktivan
smajli kaže...
Izvini artfull, nista licno, ali citajuci teme o tabletima, apple-u, ipadu etc. primetio sam kako branis jabuku tako cvrsto da se to granici sa fanatizmom. Da ne vodis neki dzihad protiv korisnika Windowsa i ostalih non apple sistema? Nadam se da se neces zaleteti u zgradu ms-a ocekujuci 80 svetlucavih, sjajnih, jednostavnih uredjaja Stive Posla i kompanije... :-)

hahah ... neboj se. Al ja uvijek kažem da je jihad na drugoj strani kao i bojište ... uvijek su PC križari ti koji navaljuju na apple temama ... gle, mene nema nigdje na windows / pc temama ... jednostavno me ne zanima tema dovoljno . :D

A.
16 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada

+Ne bih ga nikad kupio(bez uvrede).

+

++++

++++

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Moj avatar http://fc03.deviantart.net/fs48/f/2009/178/7/3/Warhammer40k_SouvereignVenture_by_TheFirstAngel.jp
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 12:44 (I.Kk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slazem se... Ali opet, toliko hvaljenje uredjaja koji je zapravu uvecani iPod sa dodatkom ebooks-a... Ima svojih prednosti ali i dalje ne mogu da shvatim da ta stvarcica toliko kosta. Za te pare se ipak moze kupiti Slate koji za ulozen novac pruza malo vise (poveznica na komentare iz HP Slate za 550 dolara), to moras priznati... ;)

17 godina
neaktivan
smajli kaže...

Slazem se... Ali opet, toliko hvaljenje uredjaja koji je zapravu uvecani iPod sa dodatkom ebooks-a... Ima svojih prednosti ali i dalje ne mogu da shvatim da ta stvarcica toliko kosta. Za te pare se ipak moze kupiti Slate koji za ulozen novac pruza malo vise (poveznica na komentare iz HP Slate za 550 dolara), to moras priznati... ;)

Kao što znaš ne vjerujem da će slate od HPa biti išta bolji uređaj za mene ili za veliku većinu ljudi ( dapače ) a druga stvar je da je to još uvijek vaporware pa je izlišno u neku ruku uspoređivati pravi stroj sa specsheetom ( nije čak niti to za sad ) što je slate.

S druge strane jesi se kad zapitao zašto nexus1 ili enki usporedivi mobitel, pa i iPhone ... ( ili nokia neka ) košta 550 dolara pa na više recimo? ovdje dobiješ brži stroj, više opcija, 5 x veći ekran ... za istu paru? :D

A.
16 godina
protjeran
artfull kaže...
smajli kaže...

hahah ... neboj se. Al ja uvijek kažem da je jihad na drugoj strani kao i bojište ... uvijek su PC križari ti koji navaljuju na apple temama ... gle, mene nema nigdje na windows / pc temama ... jednostavno me ne zanima tema dovoljno . :D

nema te na windows/pc temama ha? a sta je tema o hp slateu? a bilo ih je bome more jos vezanih uz ms tako da bas kakis, da budem pristojan.

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
artfull kaže...
smajli kaže...

nema te na windows/pc temama ha? a sta je tema o hp slateu? a bilo ih je bome more jos vezanih uz ms tako da bas kakis, da budem pristojan.

je, na dvije tri. Znaš i ja koristim windowse kad sam prisiljen, a svi imaju bar po neki Pc.

A.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 18:33 (artfull).
17 godina
neaktivan
Prodano 700.000 iPada

450 000 ih se prodalo do sada!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mozda zato sto je tri, cetiri puta manje? Zato sto iste karakteristike kao iPad stanu u dzep? Mozes li mi navesti jednu radnju koju iPad moze da obavi a iPhone ne moze? Evo jedna koju iPhone moze da uradi. Napravi fotografiju? X)

17 godina
neaktivan
smajli kaže...

Mozda zato sto je tri, cetiri puta manje? Zato sto iste karakteristike kao iPad stanu u dzep? Mozes li mi navesti jednu radnju koju iPad moze da obavi a iPhone ne moze? Evo jedna koju iPhone moze da uradi. Napravi fotografiju? X)

napisati dopis i snimiti ga kao .doc ?

A.
17 godina
neaktivan
U redu sa strane iPada ali odgovori ti meni zasto iPhone nema to? Plus za igracku, minus za smartphone...
15 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Da i ja sam sada vidio u prezentaciji..... odakle Bugu brojka od 700 000, još je meni to malo čudno bilo jer nigdje drugdje nije bilo ovakve vijesti

17 godina
neaktivan
smajli kaže...
U redu sa strane iPada ali odgovori ti meni zasto iPhone nema to? Plus za igracku, minus za smartphone...

zašto nema Pages za iPhone? valjda jer i nema nekog smisla pisati dopis na ekranu od 3ipo inča i maloj tipkovnici. Ako baš moraš nešto napisati koristiš notes ili mail.

A.
17 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
vjeko kaže...

Da i ja sam sada vidio u prezentaciji..... odakle Bugu brojka od 700 000, još je meni to malo čudno bilo jer nigdje drugdje nije bilo ovakve vijesti

Bug je citirao neke analitičare koji su pratili prodaju.

A.
15 godina
neaktivan
artfull kaže...
Dom031 kaže...
vjeko kaže...

Bug je citirao neke analitičare koji su pratili prodaju.

Malo su se preračunali xD ali uskoro će to postati stvarna brojka, još kad krene izvan SAD-a

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice