Poslije CES-a – Vegas!

poruka: 10
|
čitano: 2.982
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poslije CES-a – Vegas!".
16 godina
neaktivan
Poslije CES-a – Vegas!

Ovak. Predlažem da za idući CES napraviti nagradu igru sličnu dosadašnih. Glavna nagrada, dvije karte za CES, full aranžman. (baram za one oženjene, za ostale može i jedna karta) ;)

Lp.

http://www.yummybid.com/ - garantirano najniže cijene!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 12:30 (Mrtvac).

11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Poslije CES-a – Vegas!

Po tome bi ja tražio 2 karte ( makar neoženjen bio {#} ) i nekome bih prodao drugu kartu {#}

Dompa
15 godina
neaktivan
Poslije CES-a – Vegas!

Odlična ideja !! {#}

T3DDY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I ja se slazem. Ponuditi nesto novo za nagradnu igru, a da nije materijalno. Sve dobro dodje kao nagrada, ali vecina nas bugovaca ionako posjeduje gadgete kakvi se dijele u nagradnim igrama pa je putovanje dobra ideja. Ne mora bit las vegas. Mobile barcelona, photo kina ili cebit isto nije lose.
17 godina
Poslije CES-a – Vegas!

Vjerujem da se Petriću nakon ovoga više i nije vračalo doma.

...iskreni su im homeless-i "I need money for beer and sex" što se sjetih kad vidjeh ovog sa slike.

Sve u svemu fora tekst, bravo

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
ludizao kaže...

Znači brišu se komentari koji dobronamjerno ukazuju na to da Bugova online izdanja često vrište tipfelerima, kao i kojekakvim drugim nevještostima u pisanju te izražavanju. Samo notiram, da ne bi poslije bilo - 'ko, ja, neee... ja nikad ne brišem #&@...

Ako želiš dobronamjerno ukazati na tipfeler, pošalji PM, komentari služe za diskusiju o sadržaju članka.

drpetric

0 0 hvala 0
17 godina
Poslije CES-a – Vegas!

Fear and loathing in Las Vegas. {#}

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poslije CES-a – Vegas!

Andrija Jarak i Dragan Petrić nikad nisu kod kuće...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poslije CES-a – Vegas!

Može jedno pitanje?

Kako se mogu zaposliti u Bug-u? {#}

ššššš... znate ovaj zvuk? zvuk surfanja internetom! ------- eXtreme_pWna preko mene daje TD

1 0 hvala 0
17 godina
Poslije CES-a – Vegas!

I u nas vjenčavaju sumnjivi likovi u smiješnim kostimima. Nije u svemu Las Vegas bolji.

Moj PC  
6 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice