Poker Surface za (ne)virtualno kockanje

poruka: 5
|
čitano: 969
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poker Surface za (ne)virtualno kockanje".
15 godina

Pametno. Što im sve neće past na pamet??!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanimljivo, ali koja korist od ovoga?

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Poker Surface za (ne)virtualno kockanje
P4k1 kaže...

igranje pokera kod nekog doma? bar nemaš brige sa dobrim miješanjem karata Belji se

nego, identičnu stvar sam si ja zamislio još pred par godina samo bez upotrebe mobitela..

na "surface-u" bi bio označen dio koji bi se morao držat prekriven da si ne otkriješ karte i sa strane "tipke" za call/check/raise..

no, ipak su karte karte, ovo je sam zgodna demonstraciej tehnologije Osmijeh

17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Interaktivni stolovi za igranje - zamisli masu igri i da se Surface uvede u  igraonice, kockarnice itd.

Dobri se novci vrte ovdje...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 20:32 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
nixass kaže...
nego, identičnu stvar sam si ja zamislio još pred par godina samo bez upotrebe mobitela..

na "surface-u" bi bio označen dio koji bi se morao držat prekriven da si ne otkriješ karte i sa strane "tipke" za call/check/raise..

Sličnu stvar sam si i ja zamislio još pred par godina, samo što je umjesto Surfacea bio neodređeni tablet koji se stavlja horizontalno na stol, a osim pokera može biti bilo koja kartaška ili neka druga društvena igra. Mobiteli ne moraju biti najnoviji smartphonei niti imati detektor pokreta i touchscreen. Dovoljno je da imaju Bluetooth kojim će se povezati sa tabletom i potreban softver. Procesiranje na mobitelima je minimalno, sve se obavlja u tabletu a mobiteli služe samo kao ulazno-izlazni uređaji. Softver u tabletu se može nadograđivati sa novim igrama, a softver u mobitelu se automatski updatea kada se spoji na tablet.

© 2010 Andy0101, sva prava pridržana.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice