Pioneer napušta plazmu?

poruka: 8
|
čitano: 1.546
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pioneer napušta plazmu?".
17 godina
Pioneer napušta plazmu?

Nije ni čudo kad im se televizoru zovu Kuro.

Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pioneer napušta plazmu?

Koliko koštaju 3 puta više od Panasonic plazme onda nema šta tu biti čudno. Toliko Pioneer nije bolji a da negovorim burn in efekt s kojim imaju problema. Dakle gotovo je, danas koliko vidim Panasonic ima najbolje sto se moze ponuditi.

Zaboravih reći kako Panasonic plazmu imam preko 4 godine, što se mene tiče Panasonic bio i ostaje kralj plazma ekrana. A vidi se i po tome šta će Pioneer kupovat njihove plazme, ne treba više ništa reći na to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2008 11:28 (makopos).
17 godina
neaktivan
tww kaže...

Nije ni čudo kad im se televizoru zovu Kuro.

kuro (jap.) = crno, aludira se na prikaz crne boje u toj generaciji ekrana koji je najbolji medju plazmama (a samim time i LCDovima)

2 makopos - Panasonicove plazme ne zaostaju puno za Pioneerovima, ali su ipak na drugom mjestu. Isto tako, jos nije najjasnije da li ce Pioneer tek uzimati plazma-ekrane od Panasonica (i imati iste kao i u Panasonicovim plazmama) ili ce Panasonic za racun Pioneera proizvoditi posebne plazma-ekrane po Pioneerovim specifikacijama koje su proizasle iz Pioneerovog razvoja i istrazivanja...

Ono sto je prije nekoliko dana sluzbeno potvrdjeno  procurilo u javnost (iako se nece znati definitivno do 7.3., hvala redcloud) jest da Pioneer nece vise nuditi 42" plazme - koncentrirat ce se na vece modele.

you don't have to be crazy to work here, but it helps
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.3.2008 12:16 (sash).
17 godina
neaktivan
sash kaže...

Ono sto je prije nekoliko dana sluzbeno potvrdjeno jest da Pioneer nece vise nuditi 42" plazme - koncentrirat ce se na vece modele.

Nije. Pogledaj priopćenje sa pioneerovih stranica. Odgovor tek dolazi u petak.

PIONEER CORPORATION
4-1, MEGURO 1-CHOME, MEGURO-KU
TOKYO 153-8654, JAPAN
For Immediate Release
March 4, 2008

Pioneer Statement Regarding Some Media Reports of Today

TOKYO — Pioneer Corporation today announced its statement regarding some media
reports of today that it would withdraw from producing plasma display panels.
No decisions have been made to date, though Pioneer is currently assessing its business
strategies. On March 7, 2008, Pioneer will announce its plans for business
restructuring. We have no other comments on this matter.
17 godina
neaktivan

Bastardz - nek vec jednom priznaju sto su odlucili, a ne ovako ko Britney Spears, jel trudna ili nijeNeodlučan

17 godina
neaktivan
Pioneer napušta plazmu?

Opet je kvantitet pobjedio kvalitet - žalosno

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sash kaže...
kuro (jap.) = crno, aludira se na prikaz crne boje u toj generaciji ekrana koji je najbolji medju plazmama (a samim time i LCDovima)

Nemoj se kubat. Ja mislio kuro (hrv.) = ćuna.

Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!
17 godina
neaktivan

Ozbiljno? Ides.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice