ovo je vrlo vjerojatno i moj sljedeci mobitel, u roku od sljedeca 3 mjeseca najkasnije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo je vrlo vjerojatno i moj sljedeci mobitel, u roku od sljedeca 3 mjeseca najkasnije.
Rista.. nije ti to mobitel nego prijenosno računalo sa opcijom telefonskih poziva... Prva liga uređaj samo me zanima bluetooth uređaj za primanje poziva koji liči na candybar mobitel... probao originalni Note.. kao da držim j.ni digitron na uhu. ;D

Rista.. nije ti to mobitel nego prijenosno računalo sa opcijom telefonskih poziva... Prva liga uređaj samo me zanima bluetooth uređaj za primanje poziva koji liči na candybar mobitel... probao originalni Note.. kao da držim j.ni digitron na uhu. ;D
Kolega, ti si grdno pobrkao lončiće ( da ti ne stišćem TD ) !!!!
Kao prvo; na osnovu čega si došao do zaključka da je samo SGN II prijenosno računalo sa opcijom telefonskih poziva, i na osnovu kojih parametara ?!?!
Kao drugo; candy bar mobile phone, ako si samo za takvo nešto, hmmmmm, uredu, probao si ga ( nisi pojasnio koliko i kako ) ali, usporediti sa kalkulatorom, opet neide pa ne ide, obzirom kalkulator obvezno ima po sebi više ili manje gumbića, i još jedan detalj, još nisam vidio "kalkulator" sa touch screen-om, ako priznamo konzervativno stajališze, što je kalkulator, da opet ne spominjem, glasovno komuniciranje, sa kalkulatorom pogotovu nikako !!!!
BTW; ako ti je bed faktor trpiti toliki mob pored uha, pa jedan je kolega u jednoj SGN II temi naveo kako koristi bluetooth slušalice, po meni vrlo efektno izvedivo !!
LINK; http://www.samsungdirect.com/uk/products/accessories/mobile-devices/cases/samsung/59
Kolega, ti si grdno pobrkao lončiće ( da ti ne stišćem TD ) !!!!
Kao prvo; na osnovu čega si došao do zaključka da je samo SGN II prijenosno računalo sa opcijom telefonskih poziva, i na osnovu kojih parametara ?!?!
Ikad čuo za OQO?
https://en.wikipedia.org/wiki/Ultra-mobile_PC
Što se usporedbe sa kalkulatorom.. uređaj je mrcina.. da.. kalkulator je maljušni u usporedbi sa Noteom. ;)
Bluetooth slušalice mi se ne sviđaju, ne volim kada mi nešto visi na uhu i osjećam se goofy, nisam dio BlackBerry poslovne generacije... Ima uređaja koji liče na obični mobitel pa to nije veliki problem.
Zar je bitno u koju kategoriju staviti ovaj uredaj? Zasto sve stavljati u nekakve "kutije" i okvire? U danasnje doba?
Uredaj je pila, prodajni rezultati samo govore u prilog tome. Meni osobno je prevelik, ali to ne mijenja moj pogled.

ja sam ga narucio i dolazi mi u petak
Mora da se i kod nas prodaje ko lud kad drže onako ridukulozne cijene, npr
nositelj XXL obitelj+, 3598kn (to je 600kn mjesečno tarifa, btw)
Meni moj stiže (u biti stigao je ali se čeka prijenos broja) u četvrtak, u Tele2 je 1095kn start + 135kn mjesečno opcija uređaj. U Revoluciji koja me dođe zbog prijenosa broja 135kn. Što će reći sa radijskom frekvencijom 280kn mjesečno.
Sick!
BTW Svima koji uzimate Note 2 želim puno zabave i sreće, jer je Note odlična stvar. Ja (pehist) sam čak dobio i nažalost neispravan Note 1 model koji je nakon 3 mj išao na servis (pod garancijom), ali i dalje osim tog nemam niti jednog minusa na njegov račun... A Note 2 je još poboljšan, i nadam se nema toliko neispravnih modela.