Pet milijuna Notea II

poruka: 11
|
čitano: 2.902
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pet milijuna Notea II".
16 godina
neaktivan
Pet milijuna Notea II

ovo je vrlo vjerojatno i moj sljedeci mobitel, u roku od sljedeca 3 mjeseca najkasnije.

7 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Pet milijuna Notea II
Makavelii kaže...

ovo je vrlo vjerojatno i moj sljedeci mobitel, u roku od sljedeca 3 mjeseca najkasnije.

Rista.. nije ti to mobitel nego prijenosno računalo sa opcijom telefonskih poziva... {#} Prva liga uređaj samo me zanima bluetooth uređaj za primanje poziva koji liči na candybar mobitel... probao originalni Note.. kao da držim j.ni digitron na uhu. ;D

14 godina
Samsung je pogodio u sridu s notom.
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
Mayo kaže...
Makavelii kaže...

Rista.. nije ti to mobitel nego prijenosno računalo sa opcijom telefonskih poziva... {#} Prva liga uređaj samo me zanima bluetooth uređaj za primanje poziva koji liči na candybar mobitel... probao originalni Note.. kao da držim j.ni digitron na uhu. ;D

Kolega, ti si grdno pobrkao lončiće ( da ti ne stišćem TD ) {#} !!!!

Kao prvo; na osnovu čega si došao do zaključka da je samo SGN II prijenosno računalo sa opcijom telefonskih poziva, i na osnovu kojih parametara {#}?!?!

Kao drugo; candy bar mobile phone, ako si samo za takvo nešto, hmmmmm, uredu, probao si ga ( nisi pojasnio koliko i kako ) ali, usporediti sa kalkulatorom, opet neide pa ne ide, obzirom kalkulator obvezno ima po sebi više ili manje gumbića, i još jedan detalj, još nisam vidio "kalkulator" sa touch screen-om, ako priznamo konzervativno stajališze, što je kalkulator, da opet ne spominjem, glasovno komuniciranje, sa kalkulatorom pogotovu nikako {#}!!!!

BTW; ako ti je bed faktor trpiti toliki mob pored uha, pa jedan je kolega u jednoj SGN II temi naveo kako koristi bluetooth slušalice, po meni vrlo efektno izvedivo {#} !!  

LINK; http://www.samsungdirect.com/uk/products/accessories/mobile-devices/cases/samsung/59

ATJ Lučko
17 godina
protjeran
ATJLučko kaže...
Mayo kaže...
Makavelii kaže...

Kolega, ti si grdno pobrkao lončiće ( da ti ne stišćem TD ) {#} !!!!

Kao prvo; na osnovu čega si došao do zaključka da je samo SGN II prijenosno računalo sa opcijom telefonskih poziva, i na osnovu kojih parametara {#}?!?!

Ikad čuo za OQO?
https://en.wikipedia.org/wiki/Ultra-mobile_PC

Što se usporedbe sa kalkulatorom..  uređaj je mrcina.. da.. kalkulator je maljušni u usporedbi sa Noteom. ;)

Bluetooth slušalice mi se ne sviđaju, ne volim kada mi nešto visi na uhu i osjećam se goofy, nisam dio BlackBerry poslovne generacije... Ima uređaja koji liče na obični mobitel pa to nije veliki problem.

17 godina
Pet milijuna Notea II

Zar je bitno u koju kategoriju staviti ovaj uredaj? Zasto sve stavljati u nekakve "kutije" i okvire? U danasnje doba? 

Uredaj je pila, prodajni rezultati samo govore u prilog tome. Meni osobno je prevelik, ali to ne mijenja moj pogled.

S2, CM10, Siyah
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pet milijuna Notea II

ja sam ga narucio i dolazi mi u petak

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
{#}
In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 2:15 (Leglo).
17 godina
Pet milijuna Notea II

Mora da se i kod nas prodaje ko lud kad drže onako ridukulozne cijene, npr

nositelj XXL obitelj+, 3598kn (to je 600kn mjesečno tarifa, btw)

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pet milijuna Notea II

Meni moj stiže (u biti stigao je ali se čeka prijenos broja) u četvrtak, u Tele2 je 1095kn start + 135kn mjesečno opcija uređaj. U Revoluciji koja me dođe zbog prijenosa broja 135kn. Što će reći sa radijskom frekvencijom 280kn mjesečno.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Leglo kaže...
{#}

Sick!

BTW Svima koji uzimate Note 2 želim puno zabave i sreće, jer je Note odlična stvar. Ja (pehist) sam čak dobio i nažalost neispravan  Note 1 model koji je nakon 3 mj išao na servis (pod garancijom), ali i dalje osim tog nemam niti jednog minusa na njegov račun...  A Note 2 je još poboljšan, i nadam se nema toliko neispravnih modela.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice