Novi iOS (9.3.2), novi problemi - Error 56

poruka: 45
|
čitano: 6.575
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi iOS (9.3.2), novi problemi - Error 56".
17 godina

Uh uh... nije da će me se doticati, s obzirom na navedene simptome, ali moram isključiti 
upgradeanje os-a po njihovim gadgetima. Fakat mi se ne igra ruski rulet s njima.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

100% diverzantska akcija MSovih Mobile odjela i Googleta. Zajednička operacija da se okalja Ejplov ugled jer njihovi uređaji i OS su savršeni.

If you hold it right, naravno.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
20 1 hvala 0
9 godina
neaktivan

kod njih malo događanja ali puno s**nja. 

6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

sami dizajniraju procesore i sami za njih stvaraju OS. u ovakvim okolnostima svaka međusobna neusklađenost ili "bug" je čist i nepatvoren kretenizam i nesposobnost. na svu sreću, ovo se papreno naplaćuje ovčetini pa nema frke. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
19 0 hvala 2
12 godina

Apple, error, ma nemoguće to je laaaaž

Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
Re: Novi iOS (9.3.2), novi problemi - Error 56
Ma nije aple kriv,to korisnici neznaju koristiti uređaj 😂😂😂.
Moj PC  
11 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

No fucking way, mora da su korisnici to pogresno updatali jer apple nema nikad bugova.

12 1 hvala 0
9 godina
neaktivan

Budući da su svi postovi u ovoj temi do sad dobili upvotove,evo i ja pišem nekaj.

25 1 hvala 5
16 godina
protjeran
fer-de-lance kaže...

Budući da su svi postovi u ovoj temi do sad dobili upvotove,evo i ja pišem nekaj.

Jedini pametan komentar 

11 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Nismo na reddit.com ovdje se to zove TU ili ti ga tumb up (palac gore xD).

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
14 godina

Baš me živo zanima, koliko ovdje kolega forumaša, koji su se javili uopće ima Apple gadget-e???? 

Uvjeren sam da uvijek postoji neki xy faktor koji može utjecati na samo skidanje instalacije, ali opet, čudi me obzirom je ovo najnoviji gadget u ponudi! 

Osobno nikada nisam imao neugodnih iskustava sa skidanjem uodate-a, ali imam saznanja iz prve ruke kako je znalo blokirati iz nekih razloga gadgete, ali ništa što se nije dalo srediti, pa makar i preko Apple Care kontaktiranja. 

ATJ Lučko
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina

It's not a bug, it's a feature 

9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Jel su omogucili na iOS-u postavljanje custom ringtone-a direktno preko uredjaja ili je to tek plan u buducim nadogradnjama? Znam da je tu opciju imao moj prvi mob Siemens C60.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

12 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Baš volim kad se svi raspišete u temama di se pljuje po Apple-u, a većina vas se javlja s nekog high-end ekstremno fluidnog androida koji nas iz godine u godinu iznenađuje ne samo inovativnošću već i besprijekornim funkcioniranjem.

Također, vjerujem da je velik broj vas hejtera barem na kraće vrijeme posjedovao neki od Apple-ovih uređaja pošto toliko oštro kritizirate.

Ajmo sad po TD

7 2 hvala 1
17 godina
ATJLučko kaže...

Baš me živo zanima, koliko ovdje kolega forumaša, koji su se javili uopće ima Apple gadget-e???? 

Uvjeren sam da uvijek postoji neki xy faktor koji može utjecati na samo skidanje instalacije, ali opet, čudi me obzirom je ovo najnoviji gadget u ponudi! 

Osobno nikada nisam imao neugodnih iskustava sa skidanjem uodate-a, ali imam saznanja iz prve ruke kako je znalo blokirati iz nekih razloga gadgete, ali ništa što se nije dalo srediti, pa makar i preko Apple Care kontaktiranja. 

Pa pošto sam se prvi javio na vijest, evo da se opravdam. Imam ipad2, iphone5s i iphone 6s. 
Dovoljno da me frka hoće li me jedno jutro na punjaču dočekati cigla u opbliku apple uređaja.
Na boldano - lijepo ti u vijesti piše da to ovaj put ne pomaže. Kao ni prošli put kad je onima sa
popravljanim home gumbom uređaj postajao cigla sa natpisom "error 53". Ne kužim, zašto ih sad
braniš? Radiš u istore dućanu ili što? Mislim nije da su sad izdali nešto super pa da ostali iskazuju
"rvacki jal hejtanjem". Kakav god bio android, ne sjećam se vijesti u kojoj bi izašlo da je ljudima
koji imaju specifičan hardver, nakon SLUŽBENOG updatea uređaj postao doslovno cigla.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 20:51 (overhaul).
17 godina
odjavljen
Zin8 kaže...

Baš volim kad se svi raspišete u temama di se pljuje po Apple-u, a većina vas se javlja s nekog high-end ekstremno fluidnog androida koji nas iz godine u godinu iznenađuje ne samo inovativnošću već i besprijekornim funkcioniranjem.

Također, vjerujem da je velik broj vas hejtera barem na kraće vrijeme posjedovao neki od Apple-ovih uređaja pošto toliko oštro kritizirate.

Ajmo sad po TD

Koristio sam iPhone 3, 3GS i 4, dosta sam se druzio i s iPhone-om 4S i 5.

Da Apple nije med i mlijeko pokazali su kad su na iPhone 4 pustili iOS 7 koji je radio kilavo, i kolko sam se uspio nacitat po netu, iPhone 6 je takodjer imao lag kad je dosao iOS 9. Sad je stanje vjerojatno popravljeno.

Dobro, greske, bugovi i slicne stvari su normalne u softver svijetu, ali cemu tolike restrikcije koje korisnik mora trpit od Apple-a? Sam Apple nakelji naljepnicu "ovca" svom korisniku s takvim ponasanjem.

Po meni neke najgore:

Nema spustanja softvera kad se jednom napravit update (iPhone 4 je posto krama teska)

Nema file explorera -> prejadna i neozbiljna manipulacija s datotekama i folderima. Uostalom ovo je jedna od najbitnijih stavka racunala.

iTunes -> zasto se ne mogu spojit na frendov PC da mi prebaci na iPhone neki svoj video?

Nema OTG

Kosta puno previse, a doslovno ne dominira vise ni u cemu. iPhone 4 je u svoje vrijeme bio space shuttle za konkurenciju, ali danas se ploca preokrenula. Pogotovo zadnja generacija Android flagshipa, tipa S7, bez dlake na jeziku se moze reci da Apple nema mobitel koji moze konkurirat tom uredjaju, a di su jos HTC 10, G5.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
9 godina
neaktivan
Evo ja na zopou zp780 već dvije godine bez factory reseta i začudujuće sve skoro kao prvog dana,bar softverski,a hardver rasturen ko susjedova stara,pogotovo touchscreen i kučište.
Al mali još uvijek šiba.
13 godina
odjavljen
Edge kaže...

Da Apple nije med i mlijeko ...

Za početak, respekt jer barem si probao njihove uređaje.

Budimo realni, med i mlijeko u ovom kontekstu i ne postoji, tako da nije ni Apple iznimka. Imao je i android svojih grijeha ( tu podrazumijevam i OS i proizvođače od Samsunga, HTC-a i slično), ali u to neću ulaziti jer ne pratim toliko android svijet, a vjerujem neće ni nitko drugi jer ipak, android je nešto najbliže savršenstvu, ako je vjerovati ovom forumu i ljudima koji ga pune porukama.

Koliki god fanbody/ovca ja bio priznajem da preočito i prebezobrazno eliminiraju uređaje koji bi još dan danas trebali raditi besprijekorno ( i4), ali opet; to je biznis. Njima je na kraju kvartala bitno da se lova zgrće, a sad to kaj će par likova u HR napunit neku temu porukama..naah, nebitno.

S druge strane moram priznati da u ovom nizu godina korištenja Apple uređaja ( nakon što sam 2 godine koristio samo android) nisam ni jednom osjetio potrebu za file explorerom, prebacivanjem glazbe s tuđeg PC-a ili nešto slično.

Za mene je moj mobitel privatna stvar i još uvijek samo mobitel. Gadget kojeg koristim za puno stvari, ali opet ne pretjerujem i ne očekujem od njega da radi nešto što ni neću da radi jer bi ga samim tim previše implementirao u naše već ovako zagađene živote.

Jel novi BMW 320d izuzetno loš auto jer nemože letit? Nije, jer mu to nije ni namjena.

Svjestan sam da je puno korisnika koji iz raznoraznih potreba/hirova trebaju sve te opcije koje ti navodiš i za njih i postoje uređaji koji im to omogućuju.

Ali nemožeš mi reći da nije krajnje glupo, u današnje vrijeme kad se može saznati apsolutno sve o apsolutno svemu, kupiti iPhone i nakon toga ga pljuvati jer nemože nešto što može neki kineski 100$ jeftiniji android.

A što se tiče ovog da Apple trenutno nemože ponuditi konkurentan uređaj...neznam jesi li probao 6s npr. jer konkretno neznam po čemu je bilo koji od navedenih dominantiji od iPhona.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 22:11 (Zin8).
9 godina
neaktivan
(Na mobu nema edita,Bug-shame on you,a vi ostali ne zamjerite)
Uglavnom,sad se tek vidi kako je android jedini user friendly po tom pitanju.
Doslovno ne možeš napravit ciglu od moba nikako osim prčkanja po bootloaderu,a to ionako s vremenom postaje sve veći povijesni artefakt.
A koda mene doma puna ladica "ciglenih" mobitela,svi redom od službenog updatea i svi od reda WP i iOS,a najgore stvar kaj to nitko ne može složit u hrvatskoj(tipa ovog slučaja).
Primjer: frendu lumia 1320 cigla nakon official updatea,u Rvačkoj Jtaga ni za kruh....
Toliko o fensi platformama...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači imaju jednu vrstu uređaja, tj. sami proizvode sklapaju hardware i software i opet problemi, nevjerovatno su pali u kvaliteti.

4 0 hvala 0
14 godina
overhaul kaže...
ATJLučko kaže...

Pa pošto sam se prvi javio na vijest, evo da se opravdam. Imam ipad2, iphone5s i iphone 6s. 
Dovoljno da me frka hoće li me jedno jutro na punjaču dočekati cigla u opbliku apple uređaja.
Na boldano - lijepo ti u vijesti piše da to ovaj put ne pomaže. Kao ni prošli put kad je onima sa
popravljanim home gumbom uređaj postajao cigla sa natpisom "error 53". Ne kužim, zašto ih sad
braniš? Radiš u istore dućanu ili što? Mislim nije da su sad izdali nešto super pa da ostali iskazuju
"rvacki jal hejtanjem". Kakav god bio android, ne sjećam se vijesti u kojoj bi izašlo da je ljudima
koji imaju specifičan hardver, nakon SLUŽBENOG updatea uređaj postao doslovno cigla.

Uglavnom se slažem sa vama kolega, ali uz jednu malu digresiju! 

Vi ste uzeli u obzir stav "SLUŽBENOG update-a", gdje ću i ja sam sa svojim 6 Plus modelom uskoro vjerojatno biti u zoni ugroženosti, hoće li moj gadget podržavati najnoviju nadogradnju?! 

Ono gdje sam ja ušao u razmatranje problema je "NAČIN SKIDANJA samog update-a", gdje u samom startu imamo dva načina, OTA i preko iTunes-a, gdje ja nisam NIKADA skinuo novu verziju iOS-a preko iTunes-a, uvijek OTA! 

Tu se može uzeti i u obzir koncentracija gadget-a oko router-a, može se uzeti i brzina koju "posjeduje" onaj router, možda čak i količina usera koji traže za sebe download update-a, pa jednostavno nisu bili u prilici imati kvalitetan prijem! 

Na kraju krajeva, zašto taj error pogađa samo najnoviji iPad, iPad Pro 9.7?!?! 

U mojem zaključivanju, ja bih najdalje otišao u razradi nekakvog scenarija, da je u pitanju samo loša serija gadgeta, jer niti svi iPad Pro 9.7 nisu pogođeni, samo nekolicina, relativno! 

Zašto onda nije recimo pogođen niti jedan iPad Pro, niti jedan jedini iPhone?!?! 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
Kolega,googlajte md5 ili tak nekaj.
Ak vam nije,jasno,bez brige,nama je jasno. :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bok

meni ova vijest nekako plasi, pa da kazem zasto

Imam iPad 2 64GB Wi-FI+3G

Donedavno sam koristio 5.4 iOS i bio sam zadovljan, s aplikacijama koji su mi bili korisni, a i brzina rada opcenito, jako zadovoljavajuce.

primjetio sam da moj tablet posustaje u nekim stvarima, web browser vise ne radi ispravno na nekim stranicama,  vise nema update za browser na mom 5.4 nivou, pa nemogucnost  app  instalacije jer zahtijeva od 6.7.8x verzija

i tako pao sam na kusnji, instaslirao sam 9.2.

otada sama iritacija, rusenja web browser, geste su mi smotani, dosta su spori itd..

pozalio sam sto sam ucinio.

u nadi da ispravim, citao sam malo nabrzinu, da za iPad2  8.4.1. ver  bio zadnje najbolje ..

pa zelio  vratiti na staro, svi mi prodavaci kazu nikako.

mislio sam ici na ovo 9.3.1. ali cekam nesto ...i sad ovo..

Pitam, je li ja ne vidim da ta verzija nije za moj tablet, ili... ako i jest za moj tablet, zasto mi jako usporava sistem, sto sam platio za taj tablet, vjerujuci na stabilnost i brzinu rada aplikacija. Ako usporava moj tablet zasto ne obavjestava i dopusta update na noviji iOS verziju?...

Sad svaju dan me obavjestava da je novi iOS i stalno odgadam, dokle... dok ne naprave invalida od moga tableta?....

Dovoljno sto sam ja sebi s zdrav. teskocom iritantan, ali za ovo nema smisla...

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Znači imaju jednu vrstu uređaja, tj. sami proizvode sklapaju hardware i software i opet problemi, nevjerovatno su pali u kvaliteti.

Ne, nemaju jednu vrstu uređaja, iOS podržava sve iPad i iPad Mini modele od iPad-a 2 do najnovijih iPad Pro modela, sve iPhone modele od 4s do 6s i iPod Touch 5. Ukupno 15 različitih platformi, svaka od tih 15 dolazi ili je dolazila u barem 2-3 različite podvarijante (količina memorije, iPad s LTE-om ili bez, različiti tipovi LTE modema za različite standarde i tržišta itd). Nadalje, Apple dizajnira, ali ne proizvodi hardver, to rade razni dobavljači. Jednu vrstu čipova često dobavljaju od više različitih dobavljača. Svaki od tih dobavljača ima svoje dobavljače i svi oni imaju svoje probleme u pojedinim serijama. Nadalje, i softver i hardver su danas postali ekstremno kompleksni i postoji bezbroj kombinacija podešenja i jednog i drugog i stupanj kompleksnosti raste iz verzije u verziju. Prosječan telefon ili tablet danas je daleko složeniji od računskih centara kakvi su postojali u velikim firmama prije 25-30 godina.

Kada odrasteš, onda ćeš shvatiti da sve firme, pa tako i Apple, rade u uvjetima ograničenih resursa kao što su vrijeme, novac i osoblje i u takvim uvjetima je nemoguće istestirati sve moguće permutacije parametara koje sam gore naveo na razini kompleksnosti kakva je danas i u prihvatljivom vremenskom i financijskom okviru. Tako da su problemi poput ovog normalni i dešavaju se apsolutno svima i dešavat će se sve više kako dalje bude rasla kompleksnost softvera i hardvera. Za one koje to smeta još uvijek se proizvode klasični mobiteli, ništa smart, samo telefon i SMS, nema updatea, nikad se ništa ne kvari, sve pet. Ili jednostavno pričekaš s updateom nekoliko dana, ne moraš biti prvi u selu koji će to učiniti. Nakon nekoliko dana takvi problemi se u pravilu riješe ili izađe nova zakrpa.

14 godina
Zin8 kaže...

Ajmo sad po TD

Apple je softwerski i hardwerski u banani vec dugo. Od 5ice koju sam u godini dana 3 puta nosio na servis i dobivao zamjenski mobitel do mini dvojke kojem je safari nakon zadnjeg updatea prestao raditi (konstantno refresha stranice).

I sada kada sam u kupnji novog mobitela mi se bas nedaje 5k kuna za 6s sa godinu dana garancije, kojeg je frend nakon mjesec dana zbog istog razloga kao i ja slao na servis. Bas mi je drago da im prodaja pada i da im ljudi daju do znanja da se malo trgnu. Jbg nije sve u dizajnu.

EDIT: Ovo je pisano sa kompa jer pogodi sa tableta mi je vec 3 puta refreshao stranicu u pol odgovora.

Ako sam ti pomogao opali TD!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 6:20 (FuzzyBrain).
9 godina
odjavljen
Zin8 kaže...

Ajmo sad po TD

Ja sam na androdiu od 2.3 tj od xperia X10 i nikad ali bas nikad nisam cuo za bug u andoridu koji napravi ciglu od telefona? A i ako napravi flashas verziju koju hoces i vozi dalje. Mozda se ne sjecam ali neka me neko podsjeti na taj bug. Ima gresaka ali nikad ne zavrsis sa ciglom. OD applea ovo je drugi slucaj u koliko? 2 mjeseca? A za koliko razlicitih kombinacija hardwarea rade update? 10?

9 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
(Na mobu nema edita,Bug-shame on you,a vi ostali ne zamjerite)
Uglavnom,sad se tek vidi kako je android jedini user friendly po tom pitanju.
Doslovno ne možeš napravit ciglu od moba nikako osim prčkanja po bootloaderu,a to ionako s vremenom postaje sve veći povijesni artefakt.
A koda mene doma puna ladica "ciglenih" mobitela,svi redom od službenog updatea i svi od reda WP i iOS,a najgore stvar kaj to nitko ne može složit u hrvatskoj(tipa ovog slučaja).
Primjer: frendu lumia 1320 cigla nakon official updatea,u Rvačkoj Jtaga ni za kruh....
Toliko o fensi platformama...

Znaci bukvalno sam traziš nevolje ;)

17 godina
Zin8 kaže...
Koliki god fanbody/ovca ja bio priznajem da preočito i prebezobrazno eliminiraju uređaje koji bi još dan danas trebali raditi besprijekorno ( i4), ali opet; to je biznis. Njima je na kraju kvartala bitno da se lova zgrće, a sad to kaj će par likova u HR napunit neku temu porukama..naah, nebitno.

Fascinantan stav: izuzetna briga za to što je Appleu bitno, nikakva briga za čovjeka koji je dao konkretne novce za konkretan proizvod.

Ako postoji definicija Apple ovce, da, rekao bih da je to to.

Gledam te!
10 godina
RobertS kaže...
PlayMaker10 kaže...

Ne, nemaju jednu vrstu uređaja, iOS podržava sve iPad i iPad Mini modele od iPad-a 2 do najnovijih iPad Pro modela, sve iPhone modele od 4s do 6s i iPod Touch 5. Ukupno 15 različitih platformi, svaka od tih 15 dolazi ili je dolazila u barem 2-3 različite podvarijante (količina memorije, iPad s LTE-om ili bez, različiti tipovi LTE modema za različite standarde i tržišta itd). Nadalje, Apple dizajnira, ali ne proizvodi hardver, to rade razni dobavljači. Jednu vrstu čipova često dobavljaju od više različitih dobavljača. Svaki od tih dobavljača ima svoje dobavljače i svi oni imaju svoje probleme u pojedinim serijama. Nadalje, i softver i hardver su danas postali ekstremno kompleksni i postoji bezbroj kombinacija podešenja i jednog i drugog i stupanj kompleksnosti raste iz verzije u verziju. Prosječan telefon ili tablet danas je daleko složeniji od računskih centara kakvi su postojali u velikim firmama prije 25-30 godina.

Kada odrasteš, onda ćeš shvatiti da sve firme, pa tako i Apple, rade u uvjetima ograničenih resursa kao što su vrijeme, novac i osoblje i u takvim uvjetima je nemoguće istestirati sve moguće permutacije parametara koje sam gore naveo na razini kompleksnosti kakva je danas i u prihvatljivom vremenskom i financijskom okviru. Tako da su problemi poput ovog normalni i dešavaju se apsolutno svima i dešavat će se sve više kako dalje bude rasla kompleksnost softvera i hardvera. Za one koje to smeta još uvijek se proizvode klasični mobiteli, ništa smart, samo telefon i SMS, nema updatea, nikad se ništa ne kvari, sve pet. Ili jednostavno pričekaš s updateom nekoliko dana, ne moraš biti prvi u selu koji će to učiniti. Nakon nekoliko dana takvi problemi se u pravilu riješe ili izađe nova zakrpa.

znaci apple radi software za uredaje koje je sam projektirao, specifirao, i ima ih smijesno malo (20-30-40 nije bitno), pa im se dogodi fatalna greska koja zbrika uredaj, a android radi na nekoliko milijuna razlicih kombinacija hardvera i tako nesto se ne dogada.. toliko o slozenosti, varijantama, podvarijantama, razlicitim dobavljacima i proizvodacima..

mislim da je to sramota za apple i to kakva sramota i bahatost.. sprdacina reklo bi se.. trebaju cijelom odjelu odgovornom za to podjeliti momentalne otkaze.

a to da su ograniceni resursima i sl. sranja, lol drugi nisu? i ako jesu, zasto pustaju nesto prije vremena, tj. ne testirano? da se vidi da nesto rade..

takva firma, s tolikim resursima (gotovo neogranicenim), sa toliko mizerno malo razlicitih uredaja, si ne smije dopustiti tako nesto.

edit: zbrikani android uvijek mozes vratit u normalu, ako se to i dogodi

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 10:52 (digitall).
9 godina
odjavljen
Zin8 kaže...
Edge kaže...

Da Apple nije med i mlijeko ...

Za početak, respekt jer barem si probao njihove uređaje.

Budimo realni, med i mlijeko u ovom kontekstu i ne postoji, tako da nije ni Apple iznimka. Imao je i android svojih grijeha ( tu podrazumijevam i OS i proizvođače od Samsunga, HTC-a i slično), ali u to neću ulaziti jer ne pratim toliko android svijet, a vjerujem neće ni nitko drugi jer ipak, android je nešto najbliže savršenstvu, ako je vjerovati ovom forumu i ljudima koji ga pune porukama.

S druge strane moram priznati da u ovom nizu godina korištenja Apple uređaja ( nakon što sam 2 godine koristio samo android) nisam ni jednom osjetio potrebu za file explorerom, prebacivanjem glazbe s tuđeg PC-a ili nešto slično.

Za mene je moj mobitel privatna stvar i još uvijek samo mobitel. Gadget kojeg koristim za puno stvari, ali opet ne pretjerujem i ne očekujem od njega da radi nešto što ni neću da radi jer bi ga samim tim previše implementirao u naše već ovako zagađene živote.

Jel novi BMW 320d izuzetno loš auto jer nemože letit? Nije, jer mu to nije ni namjena.

Svjestan sam da je puno korisnika koji iz raznoraznih potreba/hirova trebaju sve te opcije koje ti navodiš i za njih i postoje uređaji koji im to omogućuju.

Ali nemožeš mi reći da nije krajnje glupo, u današnje vrijeme kad se može saznati apsolutno sve o apsolutno svemu, kupiti iPhone i nakon toga ga pljuvati jer nemože nešto što može neki kineski 100$ jeftiniji android.

A što se tiče ovog da Apple trenutno nemože ponuditi konkurentan uređaj...neznam jesi li probao 6s npr. jer konkretno neznam po čemu je bilo koji od navedenih dominantiji od iPhona.

Apple kaze da nije tvoja privatna stvar jer koliko se sjeca uredno je zbrikao telefon jer mu se ne svidja sto ga nisi popravio kod applea.
Novi BMW jeste los ako ne leti ali je los ako BMW ti ga uredno blokira na servisu. Iphone je los telefon ako ga Apple zbrika zvanicnim updateom. Ako je tebi to ok blago tebi...U cemu je konkurencija dominatnija? Uh vodootpornost, sd card, bezicno punjenje ne mozes ih zbrickat ne strepis kad ce proizvodjac telefona odluciti da ti ga zbrika umjesto tebe, more funkcija, bluetooth koji radi po standardu a ne koliko ti to apple dozvoli, ass storage customizacija... Kad god odlucim staviti itd sjetis se jeos nekoliko stvari... U cemu je to Iphone konkurentan?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice