Bormes tih 70MB rama uspori sistem ubitacno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ala zasto ne dodaju opciju dodavanja slike u komentar? jesu mlitavi u pm
Bloated, glorified rss reader.
Svaki dan ima nova verzija na marketu, neda mi se više updejtat
Jel ima kakva aplikacija služi za uploadanje slika na Facebook bez da imaš samu aplikaciju?
zato za WP rula i uz bok je sa iOS ver.
zato za WP rula i uz bok je sa iOS ver.
Da, uz bok.. prije uz nožne prste...
Pa ta aplikacija donedavno nije imala niti funkcionalne notifikacije, a i sad joj fali toliko opcija (npr. ne prikazuje slike u komentarima, chat nema autorefresh i još puno stvari) da je bilo kojem žešćem korisniku fb-a još uvijek neupotrebljiva. Jedino ajde izvodi se fluidno i brzo no to je više do pseudo multitaskinga na WP-u.

fb app jos kako tako radi ali fb messenger ubija
ma pola vas ima uredaje sa 380 rama pa pricate bezveze - nikad nisam imao problema sa facebook aplikacijom sve ide normalno i ucitava se - pola vas nema androide a javlja te se- a to sto ima ima low uredaje -
cast pojedincima koji sigurno imaju hihg uredaje -
imami prijatelj iphone 5 bas smo usporedivali aplikaciju nisam nigdje primjetio da kaska aplikacija za onom na iosu
inace sad koristim nexus 5 - a prije toga sam imao s4 i note2 i nikad nisam imao problema

ma pola vas ima uredaje sa 380 rama pa pricate bezveze - nikad nisam imao problema sa facebook aplikacijom sve ide normalno i ucitava se - pola vas nema androide a javlja te se- a to sto ima ima low uredaje -
imami prijatelj iphone 5 bas smo usporedivali aplikaciju nisam nigdje primjetio da kaska aplikacija za onom na iosu
inace sad koristim nexus 5 - a prije toga sam imao s4 i note2 i nikad nisam imao problema
Ja imam mobitel s 512Mb Ram..od toga dostupno korisniku po OSu je cca 180Mb!
ako FB aplikacija guta 70Mb u pozadini...što da radim s ostatkom ako još koristim i Skype/Viber u pozadini?
aplikacija je neoptimizirana... ako je komp i mob na WLANu u isto vrijeme poruke na mobu kasne...a da o Messengeru ne pricam..znaju doci za pola sata tek
Gle, realno gledajuci i ne bi trebao imati problema s tim na takvom mobitelu, al ipak sto je previse je previse, evo trenutno mi aplikacija koristi 101MB RAM-a, a to je neprihvatljivo za aplikaciju tog tipa, trebala bi koristit do 30MB, ako ne i manje...
Ni meni ne steka kad imam 2 GB RAM-a(Nexus 4), al opet cak i kad sam s2 imao je znala stekat....
Isto tako se slazem s tim da treba ispocetka aplikaciju raditi jer ova trenutna aplikacija nema ni temelje, a bez temelja nema nicega.
Baš sam mu se i ja isto spremao reći. Nadobudno laprdalo!
On Topic: Aplikacije FB i messanger su katastrofa na Androidu!
baš sam htio komentirati, na svom LG G2 mi trenutno troši 125 MB RAM-a, doduše na 2GB se ne osjeti, trzaja nema od prvog dana. Messenger odkad je promijenio dizajn (a i odkad sam promijenio mob na G2) mi je postao brutalan. Jedino što me živcira je dobivanje "Error loading news feed", bio na 4G-u, bilo na WiFi. nadam se da će to ispraviti kroz vrijeme...
ma pola vas ima uredaje sa 380 rama pa pricate bezveze - nikad nisam imao problema sa facebook aplikacijom sve ide normalno i ucitava se - pola vas nema androide a javlja te
Ja imam Wildfire S, kupljen prije 3 godine, dakle praktično još nov i dobijem čir dok nešto uradim na FB appu. Ti valjda imaš sreće.
Pa ti imaš pol gige rama, sistem ti uzme oko 100 MB i kaj ti ostane? Znaš kak je android gladan resursa.
Odi na xda i flešaj JB ak ima za tvoj mob.
trenutno imam uredjaj sa 2gb rama i quad core, prije 1gb i dual core...
Ja sa 2gb nemam nikakvih problema sa aplikacijom. Ali im je messenger zato za kuuuki...poruke bi prije stigle poštom nego preko njega.