Preveliko za mobitel i s3 mi je vec na granici ako neko to hoce neka bolje kupi tablet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pikirao sam keca dugo vremena, no lova nikako da se skupi... A već stiže i naslijednik...ma morat će se uzeti, nema druge, iako mu je cijena više nego paprena...
Oće se moći otvarati piva sa stylusom?
Preveliko za mobitel i s3 mi je vec na granici ako neko to hoce neka bolje kupi tablet.
Da isprobaš Note N7000 na duže vrijeme mislio bi suprotno : svi ostali mobiteli (igračkice) su premali.
Pa očito da uređaj paše velikoj količini ljudi gledajući 10 milijuna prodanih "keceva" .
Ima jedan za 6000 na njusci, pa kome se zuri... Smo ne znam kaj je s garancijom???
A isto tak ima i neki pacjent sa jedinicom za 5000. Oce ga prodat, ali ne!
kad bi se mogao ocekivati kod nas u lopovskim oepraterima?
Obavezno Paranoid Android ROM na njega :)
Obavezno Paranoid Android ROM na njega :)
Istina odlican ROM. Ali po prvi put zaista mi se ne stavlja CM ni njegovi derivati na njega. S*Pen mi zaista ima siroku upotrebu da bih izbacio S Note, znam da ima zamjena za S note, ali nije to to.
Probao sam sve romove skoro. KD8 i Sweet ROM su mi trenutno favoriti ( u ovom drugom ima dosta stvari sa dvojke )