Nadogradnje za Xperiu X10

poruka: 15
|
čitano: 3.465
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnje za Xperiu X10".
15 godina
neaktivan
OHO pa nije petric to napisao i letece kartice?
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nadogradnje za Xperiu X10

bilo je i vrijeme.

15 godina
neaktivan

a 2.2 ce biti krajem ljeta cccc...

16 godina

napokon,a 2.2 se uopce nezna jel ce biti,ja mislim da ne jer ce vec predstaviti nove modele i prestati ce s podrskom za x10

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skrba kaže...

napokon,a 2.2 se uopce nezna jel ce biti,ja mislim da ne jer ce vec predstaviti nove modele i prestati ce s podrskom za x10

Steta... mobitel je preyeben... 

Biljezim se sa stovanjem...
16 godina
tnakir kaže...
skrba kaže...

Eh da su rijesili licence za multitouch i otkljucali loader onda bi tek mob bio kompletan..... steta.

17 godina
konjRR kaže...
tnakir kaže...
skrba kaže...

Eh da su rijesili licence za multitouch i otkljucali loader onda bi tek mob bio kompletan..... steta.

Istina... nekidan sam ga tek uzivo vidio u t-coma :)

Jbt kolika mrcina... al dobro, meni multitouch nista ne znaci... zum i to je to, bzvz... Svakako jedan od mojih favorita...

Biljezim se sa stovanjem...
16 godina

ma mobitel je mrak,ima super hardver al steta kaj to nije iskoristeno kak treba,update se ceka vec 6 mjeseci umjesto da samo izdaju update i malo ga usminkaju oni ubacuju svoje gluposti,spori su do bola,i stalno odgadaju taj update,sad bi ovo trebao biti 2.2 a ne 2.1...daj boze da decki na xda srede taj bootloader napokon!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, ekipa na XDA se stvarno trudi oko krekanja boot loader-a, svi iščekujemo dan kada će konačno biti probijen. U zadnje vrijeme ima dosta napretka koliko sam shvatio, odnosno na dobrom su putu da ga krekaju.

Što se tiče multi-toucha, X10 ga ima u 2.1 dev verziji, to je demonstrirano u nekoliko videa na YT i nije fake jer je autor originala (čovjek iz SE) potvrdio da je MT moguć ali je onemogućen, možemo nagađati zašto. Preostaje malo pričekati dok ne procuri "enabler" ili bude krekan boot loader.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 19:31 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Minoza kaže...

Da, ekipa na XDA se stvarno trudi oko krekanja boot loader-a, svi iščekujemo dan kada će konačno biti probijen. U zadnje vrijeme ima dosta napretka koliko sam shvatio, odnosno na dobrom su putu da ga krekaju.

Što se tiče multi-toucha, X10 ga ima u 2.1 dev verziji, to je demonstrirano u nekoliko videa na YT i nije fake jer je autor originala (čovjek iz SE) potvrdio da je MT moguć ali je onemogućen, možemo nagađati zašto. Preostaje malo pričekati dok ne procuri "enabler" ili bude krekan boot loader.

Multitoucha nema zbog problema s licencama kao sto sam vec rekao.

Ma da ima multitouch i otkljucan loader trenutno bi mi bio prvi izbor jer hardverski mobitelu nisam nasao manu tj. nekako mi se cini kao najbolji kompromis. Ali ne zelim mobitel kojeg softwer ogranicava.

Ovako sam ga prodao i cekam sada da tele2 dobije galaxy S da njega isprobam.

p.s. varljiv je izlged zbog ogromnog ekrana ali telefon nije nista veci od iphona npr i u dzepu ga apsolutno nisam primjetio cak i sa gumenom zastitom na njemu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 21:02 (konjRR).
16 godina
neaktivan

Ali meni nikako ne ide u glavu, zašto se SE odlučio na tu opciju? Izbaciti hardwerski jak uređaj, izgledom (ovo je subjektivno) preheben, meni ljepši od bilo kojeg drugog, a onda ga ograničiti starim OSom i ne dopustiti da sami to modificiramo...

A ovo za dimenzije se definitivno slažem, djeluje veće nego što uistinu jest, također imam i silikonsku zaštitu na njemu, a i dalje ide bez problema u džep i fino leži u ruci.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 21:33 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
iz sony ericssona su rekli da su naucili lekciju i da vise nece dirati jezgru androida na buducim mobitelima pa ce updejti izlazit na vrijeme.
A boot loader se nece otkljucavati zbog pravnih razloga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ali meni nikako ne ide u glavu, zašto se SE odlučio na tu opciju? Izbaciti hardwerski jak uređaj, izgledom (ovo je subjektivno) preheben, meni ljepši od bilo kojeg drugog, a onda ga ograničiti starim OSom i ne dopustiti da sami to modificiramo...

Problem je što svi petljaju s svojim UI dodacima (zato što im to platforma dopušta). A kad Google izađe s novom verzijom Androida, onda je ajmo Jovo nanovo.

Isto kao i HTC sa svojim Sense UI-jem, ili Samsung s TouchWiz-om, ili Motorola s MotoBLUR-om.

16 godina
dejo6 kaže...
iz sony ericssona su rekli da su naucili lekciju i da vise nece dirati jezgru androida na buducim mobitelima pa ce updejti izlazit na vrijeme.
A boot loader se nece otkljucavati zbog pravnih razloga.

Problem su ugovori s providerima kojima se ne svida kada korisnik sam moze prckati po mobitelu.

16 godina

pozz

jel netko zna kada će biti dostupan update i kod nas???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice