Nadogradnja Galaxy Notea 10.1 i Taba 2 na Android

poruka: 11
|
čitano: 1.746
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnja Galaxy Notea 10.1 i Taba 2 na Android ".
16 godina

Prije par dana sam nadogradio Galaxy Tab 2 i primjetio sam da je dosta ubrzao. Tako da sam prezadovoljan i također su nestali neki bugovi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Nadogradnja Galaxy Notea 10.1 i Taba 2 na Andr

Automatska, pojavila mi se obavijest na tabletu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

{#} nista jos. kod mene je 3g model (tab2) i spominje se na nekoliko mjesta da je sada pusteno za wifi modele.   reakcije su ravnodusne. nije se imalo sto popravljat jer na ICS-u radi ko podmazan.  price o vecoj brzini pripisuju placebu korisnika.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

placebo efekt nije!

ubrzanje je osjetno i cijeli sustav je puno odzivniji a pripisuje se mislim projektu zvanom maslac.

klinci zadovoljni, ja takodjer. 

1 0 hvala 0
16 godina

Ne bih rekao da je placebo. Primjeti se ubrzanje i dobio je više bodova u AnTuTu-u - oko 6 500, a prije na ICS-u oko 5 500.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

onda super.  nego...ima li kakvih informacija kada ce to stici svima..sto je to OTA (kroz zrak).. jel se to smatra da ce doci kao kod tebe info o updateu i da to odradjujem putem wifi-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mene je obavijestio dok sam bio spojen na Internet preko 3G-a. A jesi li otišao u postavke i tamo provjerio nudi li se nadogradnja?

Reci mi koliko ti daje bodova AnTuTu? Meni je prvi put kad sam testirao (ICS) dao 4 400, ako se dobro sjećam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 22:08 (Izzy).
17 godina
Izzy kaže...

Mene je obavijestio dok sam bio spojen na Internet preko 3G-a. A jesi li otišao u postavke i tamo provjerio nudi li se nadogradnja?

Reci mi koliko ti daje bodova AnTuTu? Meni je prvi put kad sam testirao (ICS) dao 4 400, ako se dobro sjećam.

Nisam vrtio benč, mozda sada probam,pa da kasnije uvidim razliku.  Idem sada prebaciti na 3g pa ga tako ostaviti preko noci.  Ne, kada odes na softwer update, kaze nema nadogradnje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 22:18 (torrente).
17 godina

niti kod mene nema nadogradnje preko wifi-ja. imam tab 2

možda bude išlo kroz Kies

kako inače idu nadogradnje i kakva su iskustva? zadržava li se kroz "tvorničku" nadogradnju instalirane aplikacije?  ja sam početnik u tablet svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 11:35 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni su ostale sve aplikacije koje sam imao.

17 godina

malo sam se interesirao na netu i skontao da tvornički firmwarei imaju oznake prema zemljama. u prilog tome ide i činjenice da nadogradnje putuju po kontinentima i zemljama.

tako da bi upravilu trebalo čekati da samsung pusti novi firmware "za Hrvatsku" a to može potrajati.

više za proučiti

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 16:27 (igy).
Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice