Mikroskop za iPhone 3GS i iPhone 4

poruka: 62
|
čitano: 9.219
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mikroskop za iPhone 3GS i iPhone 4".
17 godina
neaktivan
RE: Mikroskop za iPhone 3GS i iPhone 4
markantz kaže...

Pa posto Apple iz nekog razloga nije mogao ili nije hteo da dobije Super AMOLED ekrane, onda su izmislili "novi tip" ekrana i nazvalai ga Retina dosplay i sad svi treba da mislim kako je to nesto najsavrsenije sto postoji na svetu... Kakav marketing, katastrofa...

http://www.engadget.com/2010/06/25/htc-running-low-on-amoled-stock-will-add-slcd-to-the-mix-for-so/

at least some of the affected phones will likely be offered both in AMOLED and SLCD varieties. How those products will be differentiated in the market is unclear, but it may not matter much -- we're told that the displays are virtually indistinguishable. 

zamisli sad su AMOLED i LCD isti kuac :D  ... propaganda je očigledno na sve strane jednaka i kako kome paše je bolji "super"LCD ili "super"AMOLED ... treba vjerovati samo svojim očima. DA ne kažem da po ovome ni tih 30% manje potrošnje struje očigledno nema veze s ničim jer će inače oni koji dobiju recimo Nexus sa LCD-om imati minimalno 20% lošiju bateriju ( ekran troši cca 70% baterije ) ... hrpa gluposti i fuda od samsunga, sonija, googlea i svih ostalih.

A.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 23:45 (artfull).
17 godina
neaktivan
Mikroskop za iPhone 3GS i iPhone 4

Ma koliko imao otpor prema jabuci i jabučarima, popustio sam. 16GS radi sjajno, izgleda sjajno, more aplikacija, korisno za mene, zabavno za klince. I, što me moram priznati veseli, na najjačem suncu se sjajno vidi - mailovi, sms, dropbox, sve se sjajno vidi. Slike izgledaju malo neprirodno, no vide se.

Ekran, osim što je super, super reagira na dodir, par drugih touchscreen uređaja izgledaju kao lijeni pas kojeg treba udarati prema GS-u.

Za 900kn je to svakako top buy, a za dvije godine kad ugovor istekne, četvorka (ili petica) će se sasvim sigurno ugnijezditi u mom džepu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice