Microsoft – polaskani imitacijom

poruka: 48
|
čitano: 8.639
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft – polaskani imitacijom".
17 godina
Re: Microsoft – polaskani imitacijom
daniz kaže...

Blesava mi je ta "mrznja" prema Apple korisnicima, koja mi se cini jako izrazena bas na ovom forumu.

Nije to mrznja. Svaka akcija ima reakciju, a "akcije" (aka hvalospjevi i dizanje u nebo proizvoda koji itekako imaju mana i slabosti) Apple fanova (ne zelim ih imenovati, ali neki od njih su glasni i u ovoj temi) izazivaju takve reakcije.

Moramo li pretpostavit kakve bi reakcije i "mrznja" bili na forumu da netko konstantno slijepo hvali i velica NOKIA-u i Symbian?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 8:51 (Beno).
15 godina
Beno kaže...

Moramo li pretpostavit kakve bi reakcije i "mrznja" bili na forumu da netko konstantno slijepo hvali i velica NOKIA-u i Symbian?

Ima i takvih ali hvalisanje symbiana nema veze sa realnošću pa ih je shodno tome mali broj.

17 godina

I to je upravo to o cemu sam pricao. Mislim da je svima jasno kakvu reakciju se moze ocekivat na ovakav troll-post.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 9:13 (Beno).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Beno kaže...

I to je upravo to o cemu sam pricao. Mislim da je svima jasno kakvu reakciju se moze ocekivat na ovakav troll-post.

Troll post? Gledaj, od kad je iphone na tržištu izazvao je revoluciju mobitela. Nokia i symbian su proizvođači koji to nisu znali pratiti. Naravno da će količina zadovoljnih vlasnika iphonea i ostalih mobitela novije generacije biti veća u odnosu na broj zadovoljnih korisnika symbiana. Nije trolanje nego čista logika i osnove poznavanja stanja tržišta ali nisam znao da moram crtati što sam htio reći.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 9:06 (Ezio).
17 godina

Nemam se namjeru svadjat s tobom. Previse toga je vec receno na ovu temu. Pisi sta hoces.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Beno kaže...

Nemam se namjeru svadjat s tobom. Previse toga je vec receno na ovu temu. Pisi sta hoces.

O kakvoj svađi ti pričaš? Ja sam samo realan.

14 godina
protjeran

iCloud? I slično?

Sve je to kopija Ubuntu One servisa koji je postojao dok je još stevo gledao u oblake kroz prozor. Dakle nikakva evolucija, revolucija bla bla bla.

Da ne pričam o dropbox-u (koji je isto nakon ubuntu one došao) koji radi istu stvar.

Naravno nitko ne brani da Apple-u da ima svoj cloud servis za sync-anje, štoviše, još bolje za user-e, ali nemojte to prikazivati kao da je apple izumio cloud tehnologiju.

Better safe than Sony

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
tnakir kaže...
cekpi kaže...

hmmmm kaj nije tema MSFT?

Pocet cu bojkotirat Bug

Tema je ocito i ms i apple. Izgleda da obojica niste ni procitali clanak.

trolčino što od ovog dolje točno ima veze s temom:

Ezio kaže...

Vjerovao ili ne, to na ajfonu radi odavno. Cak i prije nego sto se pojavio android. I to vjerovao ti ili ne - sa google accountom. A appleov mobileme servis je radio jos prije isto to, samo se placao.

Iato tako mogli su se cuvati ostali podaci u "cloudu" pomocu drugih aplikacija i imati ih syncane na svim uređajima i kompovima. Prednost iclouda je sto ce sad to sve biti integrirano u ios-u i raditi bez da korisnik mrdne prstom.

Btw u drugom postu pises da nemas download manager i da ne mozes nesto downkoadati u pozadini dok citas neku drugu stranicu. Probaj druge browsere na app storeu. Recimo icab. Ne treba ti nikakva cydia. A sto se file sistema tice sve aplikacije koje koriste fileove imaju rijesen taj "nedostatak" ili kroz vlastita rjesenja ili kroz servise poput dropboxa. Sve se da napraviti samo treba shvatiti da je ios drukciji od ostalih operativnih sistema i upoznati mogucnosti. A kad postane aktivan icloud mislim da vise neces ni pomisljati na klasican file sistem.

Ezio kaže...

Citati kad ljudi koji nemaju ajfon pisu gluposti zbog vlastitog neznanja je dosadno, ali zna ponekad biti smijesno. Ali koliko se sjecam ti tvrdis da imas i iphone i ipad. Tvoje pak gluposti je vrlo tužno čitati jer očito nemaš pojma ni šta se sve može sa ios uređajima ni na koji ih se sve nacin moze koristiti.

Ili zapravo muljas da imas iphone i ipad kako bi kakti ucinio vjerodostojnijim svoje pljuvanje po iuređajima a to te pak čini jednim vrlo patetičnim malim čovjekom.

kod mene normalno radi.....
15 godina
cekpi kaže...

trolčino što od ovog dolje točno ima veze s temom:

Kad se razvezu druge teme daleko od prvotne tematike onda te vjerojatno ne smeta kao sad kad je apple u pitanju. Isto tako te vjerojatno ne smeta kad drugi provociraju sve dok si na njihovoj strani. Sve sto sam napisao su odgovori i komentari drugima pa onda izvoli reci njima da su trolčine biseru.

Oladi malo..

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 12:53 (Ezio).
15 godina
neaktivan
daniz kaže...

Meni iOS savrseno pase i 5-icu smatram najvecim evolucijskim pomakom do sada.

Jesi li ti lud ili religiozan ?

17 godina
neaktivan

Svi od svakoga nešto "imitiraju". Činjenica je da u novom iOS-u nema ništa revolucionarno. Sve su to već viđene fore koje Apple šefovi prikazuju ko najveće izume ovog stoljeća. Ili su to pokupili od drugih mobilnih OS-ova ili su "posudili" od aplikacija koje su prije toga nogirali iz AppStore-a.

Jedina stvar koja će meni osobno biti korisna su notifikacije na lock screen-u.

Koliko daleko idu te njihove "religijske" gluposti i pranje mozga dovoljno govori činjenica da se kao jedan od najbitnihih feature za Mac OSX Lion spominju "full screen aplikacije". Pametnome dosta.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...

Koliko daleko idu te njihove "religijske" gluposti i pranje mozga dovoljno govori činjenica da se kao jedan od najbitnihih feature za Mac OSX Lion spominju "full screen aplikacije". Pametnome dosta.

Apple kao brand ima jak uticaj na "casual" korisnike - Korisnike koji žele da kažu da imaju iPhone, iPad ili Mac (Šta je tu revolucionarno u pravo smislu ove riječi ?). I to je sve. Uzimaju milione na tome i odajem maksimalno poštovanje.

17 godina
Zizm kaže...
Apple kao brand ima jak uticaj na "casual" korisnike - Korisnike koji žele da kažu da imaju iPhone, iPad ili Mac (Šta je tu revolucionarno u pravo smislu ove riječi ?). I to je sve. Uzimaju milione na tome i odajem maksimalno poštovanje.

Apple korisnici su sve osim casual. Sve su to neki filmasi.

Mentalist je moj idol... I torrente isto
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Zizm kaže...

Apple korisnici su sve osim casual. Sve su to neki filmasi.

"Casual"

17 godina
Zizm kaže...

"Casual"

Sorry, nisam vidio :)

... bit cu ja i gori!!!
15 godina
Ne znam zasto onaj genijalac cekpi nije prethodna cetiri posta nazvao spamanjem i trolanjem. Vjerojatno ce na njih stisnuti lajk cim se probudi i protrlja okice.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Ne znam zasto onaj genijalac cekpi nije prethodna cetiri posta nazvao spamanjem i trolanjem. Vjerojatno ce na njih stisnuti lajk cim se probudi i protrlja okice.

evo ti lajk da se možeš okolo po fejsu hvalit

kod mene normalno radi.....
15 godina
cekpi kaže...
Ezio kaže...

evo ti lajk da se možeš okolo po fejsu hvalit

Je bas mi laska lajkanje licemjera
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice