Da li netko zna gdje je u Zagrebu taj njihov Hot Spot?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uzmi štreberometar, sigurno ćeš naći.
aaa,gdje je Prelog? (novo regionalno strateško mjesto Metroneta)
Međimurje: link na kartu
Postavljaju hotspot u GLAVNU ulicu u Prelogu?! Pa jel to uopce ima dvije ulice?! LOL
Mislim stvarno... kolko stanovnika uopce ima Prelog?!? Zast ga ne stave u Osijek il neki malo veci HR grad a ne u u neko mjesto za koje su culi samo stanovnici tog mjesta i dva susjedna!!!!
Postavljaju hotspot u GLAVNU ulicu u Prelogu?! Pa jel to uopce ima dvije ulice?! LOL
Mislim stvarno... kolko stanovnika uopce ima Prelog?!? Zast ga ne stave u Osijek il neki malo veci HR grad a ne u u neko mjesto za koje su culi samo stanovnici tog mjesta i dva susjedna!!!!
a zašto ne? ^^
a zašto ne? ^^
Mi iz Preloga smo ipak najbliže razvijenom zapadu, pa ne treba čuditi da smo i malo napredniji od ostalih dijelova RH!
A i 8 000 stanovnika nije za baciti. Malo se informirajte o Međimurju, pa onda pitajte glupa pitanja!
A i 8 000 stanovnika nije za baciti.