Metronetov HotSpot u Prelogu

poruka: 9
|
čitano: 2.066
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Metronetov HotSpot u Prelogu".
17 godina
neaktivan

Da li netko zna gdje je u Zagrebu taj njihov Hot Spot?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uzmi štreberometar, sigurno ćeš naći.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina

aaa,gdje je Prelog? (novo regionalno strateško mjesto Metroneta)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Metronetov HotSpot u Prelogu

Međimurje: link na kartu

17 godina
neaktivan

Postavljaju hotspot u GLAVNU ulicu u Prelogu?! Pa jel to uopce ima dvije ulice?! LOL

Mislim stvarno... kolko stanovnika uopce ima Prelog?!? Zast ga ne stave u Osijek il neki malo veci HR grad a ne u u neko mjesto za koje su culi samo stanovnici tog mjesta i dva susjedna!!!!

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Postavljaju hotspot u GLAVNU ulicu u Prelogu?! Pa jel to uopce ima dvije ulice?! LOL

Mislim stvarno... kolko stanovnika uopce ima Prelog?!? Zast ga ne stave u Osijek il neki malo veci HR grad a ne u u neko mjesto za koje su culi samo stanovnici tog mjesta i dva susjedna!!!!

a zašto ne? ^^

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2008 14:00 (Pr0xiMUS).
17 godina
neaktivan
Pr0xiMUS kaže...
Assassin kaže...

a zašto ne? ^^

Duboko se nadam da je to bio srakazam! LOL 
17 godina

Mi iz Preloga smo ipak najbliže razvijenom zapadu, pa ne treba čuditi da smo i malo napredniji od ostalih dijelova RH!Cool

A i 8 000 stanovnika nije za baciti. Malo se informirajte o Međimurju, pa onda pitajte glupa pitanja!Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sever kaže...

A i 8 000 stanovnika nije za baciti.

LOL!!!
Ma nisam ja ljut ili ljubomoran jer i tako neznam kad bi koristio taj hotspot kad sa iPod Touchom skoro bilo gdje u osijeku mogu na internet, samo mi nije jasno zasto su izabrali bas Prelog! Kak je nekom palo na pamet: Ajmo napravit HotSpot u Prelogu! LOL! hehe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice