sve mi se cini kako se 3. svj rat neće vodit u RLu, nego preko interneta...
eh djeco, kad sam bio vasih godina.... internet je počeo propadati.
sve mi se cini kako se 3. svj rat neće vodit u RLu, nego preko interneta...
eh djeco, kad sam bio vasih godina.... internet je počeo propadati.
Jel kome rade riaa i mpaa normalno
RIAA.ORG down... Fuck yeah! ALERT: Recording Industry Association of America http://RIAA.ORGTANGO DOWN #Megaupload
Eh internetska braca se sad ujedinila
Nevjerujem, daleko najbolja i najbrza stranica za skidanje fajlova, koja steta.
Jucer je bio citat od citatelja na Novoj TV, "Amerika gubi u realnom svijetu, pa je pocela napadati virtualni", djubrad, dabog da propala amerika.
amerika propada vec duze vremena,sada pojacano truju i ostale
amerika ? jel to ona drzava sto propagira demokraciju, kapitalizam, gdje svatko moze postati bogat, svatko ima slobodu misljenja i izrazavnja ? samo se nadam da ce ih kinezi malo stisnuti buduci da su vlasnici njihovog duga... ili ce i taj dug magicno nestati u nekom iducem ratu
taj rat ameri ne zele, budi siguran.
kaka je veza izmedju SOPA-e i RIAA ? Vidim da se ova SOPA bori protiv ovih pirata, a sad i ova RIAA, neznam nista o RIAA, za SOPA-u znam da se bori protiv krsenja autorskih prava na net-u, distribucja pirta i sl .
RIAA.ORG down... Fuck yeah! ALERT: Recording Industry Association of America http://RIAA.ORGTANGO DOWN #Megaupload
Hm ja nemrem ovak i onak, na tu RIAA.org žgadiju zaglamanu i da Anonymus ne drma opet isto jel.
Prošlog tjedna je sud u Velikoj Britaniji dopustio izručenje u SAD 23-godišnjeg britanskog studenta, za kojeg Amerikanci tvrde da je kršio autorska prava tako što je na svoju stranicu stavljao poveznice prema filmovima i TV seijama:
kaka je veza izmedju SOPA-e i RIAA ? Vidim da se ova SOPA bori protiv ovih pirata, a sad i ova RIAA, neznam nista o RIAA, za SOPA-u znam da se bori protiv krsenja autorskih prava na net-u, distribucja pirta i sl .
RIAA ti je najveće đubre u cijelom anti-pirat svijetu
Oni su najveći zagovaratelji SOPA-e, uz MPAA
Najveći zagovaratelji SOPA su RIAA i MPAA.
Pretpostaljam da su oni ti koji su abnormalnom količinom novaca "lobirali" za SOPA u parlamentu.
Najveći zagovaratelji SOPA su RIAA i MPAA.
Pretpostaljam da su oni ti koji su abnormalnom količinom novaca "lobirali" za SOPA u parlamentu.
Upravo tako :)
Kako to da se Anonymous nije oglasio do sada?
Možda im je element iznenađenja draži od javne objave.
Sramota za ovog jadnog studenta.
Kako to da se Anonymous nije oglasio do sada?
Možda im je element iznenađenja draži od javne objave.
Kako nije?
go Anonymous go
Bumo si mi u podrumima poštelali neki undergrund internet. nebu nas niko je...al
Sused Lojzek vec pali agregat, antena je na krovui, nafte imamo do 2020.
FBI.gov going down... soon
MegaVideo je dole ionako ga nisam volio 45 minuta i onda upgrade ma mrš u pm.
copyright.gov doli
do tebe je
MegaVideo je dole ionako ga nisam volio 45 minuta i onda upgrade ma mrš u pm.
Ja imam mobilni internet, samo odspojim modem pa ga opet spojim i nastavim gledat gdje je stalo...
Znaci hebat ce me samo kaj necu moc gledat serije,filmove manje-vise (kino,videteka) i streamove preliminarni borbi UFC-a
Uskoro ce free internet postati mail i socialne mreze a ostalo plati pa se klati.
najveci internet napad anonymusa ikad. OpMegaupload lijepo napreduje.
da, srušena je
btw lista srušenih str je ovdi:
http://www.bug.hr/forum/post/vijesti-by-forumasi/poceo-rat-internetu/2614098.aspx