Ma Apple ce patentirati prikaz karti na mobitelima i tabletima, tuziti konkurenciju i rijesen problem. :)
Sta bi ipak iPhone, ha? Ruzan ti je taj tvoj Samsung? Nego, je li itko ovdje osim mene i jos dvoje ljudi uopce vidio iOS 6 osim na YouTubeu? Ne znam sto vas tako privlace te Apple teme, ajde priznajte da potajno zelite iPhone i da zato dolazite na ove Apple teme. Ajmo svi Androidasi TD da vidim koliko vas ima.
imao sam iPhone, i nije mi se svidio
a android na iphonu bi bio ultimativna kazna za apple, kad su vec izbacili posteno odrađene mape sa mobitela da ubace svoje shrot karte onda barem nek korisnici imaju mogućnost izabrati OS na kojem ih navigacija neće odvesti bogu iza leđa
svi tolko seru, ocito su nesposobni otvorit safari u otic na maps.google.com.
Kaj će jedan korisnik za svaki ku*ac tipkati adresu na browser, ako je tako onda se nisu niti trebali truditi sa grafičkim UI-em nego staviti neki dos.
Sta bi ipak iPhone, ha? Ruzan ti je taj tvoj Samsung? Nego, je li itko ovdje osim mene i jos dvoje ljudi uopce vidio iOS 6 osim na YouTubeu? Ne znam sto vas tako privlace te Apple teme, ajde priznajte da potajno zelite iPhone i da zato dolazite na ove Apple teme. Ajmo svi Androidasi TD da vidim koliko vas ima.
a android na iphonu bi bio ultimativna kazna za apple, kad su vec izbacili posteno odrađene mape sa mobitela da ubace svoje shrot karte onda barem nek korisnici imaju mogućnost izabrati OS na kojem ih navigacija neće odvesti bogu iza leđa
Jos ste tu? Mozete si i sami otvoriti temu na forumu. Imate gore tipku "Novi thread". Nazovite je "Android je najbrzi, sve je besplatno, sve je prilagodljivo, ima najveci ekran i me stane mi u dzep" i postajte koliko hocete.
Jos ste tu? Mozete si i sami otvoriti temu na forumu. Imate gore tipku "Novi thread". Nazovite je "Android je najbrzi, sve je besplatno, sve je prilagodljivo, ima najveci ekran i me stane mi u dzep" i postajte koliko hocete.
Kaj si ti tu neki Apple izbacivac ?
Imas tipku prijavi moderatoru ,a ne glumit tu nekog moderatora i tjerat ekipu ,a za to nemas prava
Googleovci bi se mogli zainatiti i ne izdati Maps aplikaciju za iOS 6, ali sumnjam da su takvi i vjerojatno će u neko skoro vrijeme doći app. Doduše, malo mi je nejasno svo to bitchanje oko loše map aplikacije... Čovjek bi mislio da postoje deseci ako ne i stotine alternativnih aplikacija dostupnih za download sa App Store-a - znam da na Androidu ima hrpa (neke i besplatne) aplikacija koje su često bolje od ionako dobrih Google Maps.
Appleov potez je inače sasvim logičan - ne žele se oslanjati na proizvod njihovog konkurenta - ali onda su se trebali uvjeriti i potruditi da je njihova aplikacija jednako ili barem približno dobra ili ponuditi neke 3rd party alternative.
najbolje bi bilo kad bi se Google stvarno zainatio i izdao ............. android verziju OSa za iPhone :D
Ja priznam da mi se što se dizajna i hardwarea iPhone 5 jako sviđa, ali su mi iOS i sva ta zatvorenost odbojni. Daj mi da gore stavim Android i imam savršen mobitel.
Eto:
Oni se bar nekom vesele, mi u yebenoj al bas yebanoj drzavi BiH imamo na svu srecu samo ucrtane gradove i puteve. Toliko smo syebani da smo jedina drzava u Europi koja jos nije detaljno ucrtana. Hvala ti google. (Fuck off)
Tvoj forum? nije
Mogu sudjelovati u svim temama sviđalo se to tebi ili ne
Imam dojam da želiš forum tipa kultnog sljedbeništva, strogo kontroliran kao scientologija, gdje apple fanboyi ponavljaju mantru "iphone je najbolji, iphone je najbolji".
Oni se bar nekom vesele, mi u yebenoj al bas yebanoj drzavi BiH imamo na svu srecu samo ucrtane gradove i puteve. Toliko smo syebani da smo jedina drzava u Europi koja jos nije detaljno ucrtana. Hvala ti google. (Fuck off)
baci oko na nokia maps, nisu idealne ali su svjetlosnim godinama od googlea
Taj google maps vam je u bosni stvarno za ku*ac...
Odi lijepo na maps.nokia.com, Nokia ima daleko bolje karte...
Ovo je savšen primjer gdje zbog korporaciske bahatosti najviše ispašataju kajnji useri...
Zpog Apple fanboya koji se prave pametniji i superiorniji od ostalih ja bi najrađe da google uopće ne izda app po mapa za IO6, al onda opet nije fer sve korisnike Appla trpati u jedan koš (Što ti određeni Apple fanboyevi rade sa nama Androiašima) i da zbog toga svi ispaštaju.
A inace ne vidim nikakvu korist gm. Za navi koristim tomtom i waze app.
Sad fanboyi pričaju da "nema veze što je takva aplikacija, radi se na njoj, napravite si shortcut na maps.google.com". Za jedno 4-5 godina, kad dovedu karte na barem približnu razinu na kojoj su Googleove onda će apple maps biti čudo neviđeno, najbolja aplikacija na planeti i bližoj okolici.
U međuvremenu, google dopunjuje svoje vrhunske karte i u trenucima dosade sređuje karte Mjeseca i Marsa. Nek se nađe, ako netko zaluta tamo
Sad fanboyi pričaju da "nema veze što je takva aplikacija, radi se na njoj, napravite si shortcut na maps.google.com". Za jedno 4-5 godina, kad dovedu karte na barem približnu razinu na kojoj su Googleove onda će apple maps biti čudo neviđeno, najbolja aplikacija na planeti i bližoj okolici.
U međuvremenu, google dopunjuje svoje vrhunske karte i u trenucima dosade sređuje karte Mjeseca i Marsa. Nek se nađe, ako netko zaluta tamo
I sta je tu cudno? Apple maps su ocito sranje, i sta bi sad njih trebalo na silu koristiti? I da, nevjerojatno mozda tebi za shvatiti, ali vrlo vjerojatno kad ce biti "upotreljive" ce ljudi poceti koristiti iste. WOW, otkrivas toplu vodu.
i btw., nisam fanboy, i ne koristim niti GM niti AM, samo sam rekao za soluciju onima koji koriste GM. Stvarno mi je zao ako si se osjetio ugrozen zbog toga.
Evo ti tvoje vrhunske karte, na sta ovo lici? Centar glavnog grada...
Appleovci barem priznaju da im karte nevaljaju, ali ocito je google braci dovoljno da pise "google" da nesto proglase vrhunskim, a to sto konkurencija ima puno bolje nema veze...
Da, Zagreb, globalno gledano - prčija sa stanovnika koliko imaju 4 bloka u NYu.
Snimka nije dovoljno visoke rezolucije i šta sada. Na appleovim kartama je netko ukrao Kip Slobode!
Tvoj forum? nije
Imam dojam da želiš forum tipa kultnog sljedbeništva, strogo kontroliran kao scientologija, gdje apple fanboyi ponavljaju mantru "iphone je najbolji, iphone je najbolji".
Ne, zelim forum u kojem ce ljudi koji imaju nesto pametno postati, postati, a ne vas Androidase koji ste najpametniji kad je tema vezana za iPhone, a nikad iPhone niste uzeli u ruke (ili ste ga uzeli prije dvije godine). Ja sam pogledao Android, nije mi se svidio i ne zelim ga, ali ne pisem po forumu da su svi koji su kupili Android budale i da nema ovoga ili onoga.vzelim na ovoj temi vidjeti tko ima iskustva s mapama u Hrvatskoj i kakva je razlika, a to mi ti koji iOS 6 gledas po YouTubeu neces moci reci.
Austrijski gradić simpatičnog imena nije u potpunosti nestao. Iako se prema Appleovim mapama na njegovom mjestu nalazi Tarsdorf (koji je 3 km dalje), a granice mjesta nisu označene, upit daje ispravnu lokaciju, što je vidljivo i po nazivu ulica.
Pisao sam o ažurnosti prihvaćanja prijava problema kod Googlea, Yahooa, Nokije i MS-a (Bing) - pogledajte ovdje.
Par slika problema:
Još par slika:

Tvoj forum? nije
Ne, zelim forum u kojem ce ljudi koji imaju nesto pametno postati, postati, a ne vas Androidase koji ste najpametniji kad je tema vezana za iPhone, a nikad iPhone niste uzeli u ruke (ili ste ga uzeli prije dvije godine). Ja sam pogledao Android, nije mi se svidio i ne zelim ga, ali ne pisem po forumu da su svi koji su kupili Android budale i da nema ovoga ili onoga.vzelim na ovoj temi vidjeti tko ima iskustva s mapama u Hrvatskoj i kakva je razlika, a to mi ti koji iOS 6 gledas po YouTubeu neces moci reci.
Što očekuješ? Jučer, od zadnjih 6 vijesti, 3 su o Appleu. Ovo je portal na koji dolaze zaljubljenici u tehnologiju, i normalno da će komentirati i imati mišljenje o gotovo svemu, pogotovo Appleu koji im se gura niz grlo svakodnevno. Inače bi me bilo briga za Apple, ali upravo je Apple taj koji želi da ga svi gledaju i komentiraju sa silnim tužbama i hypeanjem svojih konferencija, i upravo je Apple taj koji najviše trolla Android korisnike. Kad Apple postane normalna kompanija koja izbacuje nove proizvode i pošteno se natječe na tržištu, onda neće bit ni razloga za tolko vijesti o njima, a posljedično ni za tolkim hateanjem (a iskreno, zaslužio je da ga se sprda s ovim kartama -ali eto, uvijek se nađe ljudi dovoljno zaluđenih da i to opravdavaju)
Da nisi gledao krivi dio grada? Samo je dio 3d. Ovo je sa trojke.

Da nisi gledao krivi dio grada? Samo je dio 3d. Ovo je sa trojke.
A sjetio sam se da jos imam beta verziju. Valjda je u tome problem
I sad ponovo pročitaj sve što si napisao i reci mi dali je apple fejlao ili nije? Pričaš o nekakvih 8 godina i o tome kao su g.mape izgledale u ono vrijeme? i ne misliš da je u 2013. katastrofa uz svu dostupnu tehnologiju ,jednoj firmi koja zagovara "perfekciju" , izdati ne poluproizvod već smijuriju od aplikacije?
Zašto to apple radi? zbog toga što je jako zabrinut za tebe i ostale pripadnike svoje sekte da ih google slučajno nebi poslao mimo apple store-a kad se nađu u njegovoj blizini ili vide mape kao još jedan način za zaradu?
Ti misliš da, jednom kad izađu apple mape iz bete , budu ostale besplatne?po ovome što si napisao nemogu biti besplatne..
Većina onih koji kupuju iphoneove ionako ni nezna sve njegove mogućnosti, pa ih i ne koriste, jedino kaj znaju je izvadit ga iz futrole i stavit na stol na špici!
RobertS je jako dobro obrazlozio situaciju. No i ja mislim da je Apple trebao uraditi kvalitetnije 2D mape, 3D i ostali eye candy su mogli dodati nadogradnjama. To jeste veliki propust. Sto se Google Maps za App Store tice, to zaboravite. YouTube app vec postoji, ali Google Maps nece doci jer je konkurent Apple-ovom software-u