Loš kvartal za HG Spot

poruka: 386
|
čitano: 82.971
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Loš kvartal za HG Spot".
17 godina
protjeran
RE: Loš kvartal za HG Spot

Smiješno je govoriti o nekakvoj "drugoj šansi" za HGspot, a ni nakon 8 mjeseci se nisu potrudili uvrstiti cjenike na nabava.net?! Svaka firma koja je tamo pri vrhu liste (odnosno najpovoljnija) kod mene uvijek ima šansu. Pretpostavljam kakva se tržišna politika krije iza toga - nećemo na nabava.net jer bi svi odmah vidjeli da smo najskuplji, a ovako možemo i dalje loviti naivčine u mutnom i prodavati maglu.

16 godina
Romano kaže...

Zanimljivo koliko ovdje ima objesne djece sa puno predrasuda.Valjda vam roditelji nisu pruzali dovoljno paznje kad ste bili jos mladji pa sad lijecite frustracije ovdje. Da vam navedem jedan primjer iz svoje kupovine u HGSpotu.Dosao sam kupiti graficku karticu u HGSPOT koja je kostala 1600 kn,a ista ta kosta u Linksu 1399 kn. Kad sam vidio da je cijena veca za 200 kn,to sam napomenu prodavacu koji je istog trenutka nazvao centralu i na moje iznenadjenje i kratkog razgovora mi je rekao "Nema nikakvih problema,cijena graficke je sada 1398 kn".Fino izbacio 1398 kn i otisao kuci pjevajuci. Dakle nemojte se bahatiti i popricajte sa ljudima jer imaju direktivu da reagiraju na cijene i napomene kupaca. Naravno,to ne mozete jer prdite iz naslonjaca i ne da vam se ustati

A onda je mrmak zamotao tablu u celofan!!!

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
Kill Frenzy kaže...
Romano kaže...

Zanimljivo koliko ovdje ima objesne djece sa puno predrasuda.Valjda vam roditelji nisu pruzali dovoljno paznje kad ste bili jos mladji pa sad lijecite frustracije ovdje. Da vam navedem jedan primjer iz svoje kupovine u HGSpotu.Dosao sam kupiti graficku karticu u HGSPOT koja je kostala 1600 kn,a ista ta kosta u Linksu 1399 kn. Kad sam vidio da je cijena veca za 200 kn,to sam napomenu prodavacu koji je istog trenutka nazvao centralu i na moje iznenadjenje i kratkog razgovora mi je rekao "Nema nikakvih problema,cijena graficke je sada 1398 kn".Fino izbacio 1398 kn i otisao kuci pjevajuci. Dakle nemojte se bahatiti i popricajte sa ljudima jer imaju direktivu da reagiraju na cijene i napomene kupaca. Naravno,to ne mozete jer prdite iz naslonjaca i ne da vam se ustati

A onda je mrmak zamotao tablu u celofan!!!

Meni se slicna situacija desila u Telebitu. Kupovao sam neke komponente u Telebita (ok cijena...) i htio sam provjeriti cijene druge komponente koje sam mislio poslije kupiti u drugom ducanu jer sam vidio na netu da ovi imaju vece cijene od konkurencije (sto se te komponente tice). Rekao sam im da su preskupi i covjek me pitao koliko kosta u drugim ducanima i odmah spustio na tu cijenu koju sam rekao. 

17 godina
Loš kvartal za HG Spot

Ako je nekome slučajno promaklo:

320GB bit će dovoljno za dovoljno filmova

Win XP još uvijek bolji za igre od Viste ili Win7

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Co7 kaže...
The Man kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
Pa vidis the man, ja takvo sto ne volim, jer cijenim trud... ali da sam hgspot, educirao bih prodavace da znaju sve o komponentama koje prodaju...

Što točno ne voliš? U jednom kliku miša dobiti sve informacije o proizvodu? Pa pobogu, u trgovinu se ide kupovati i treba obratiti pozornost da se istakne cijena, količina i raspoloživost robe. 99% proizvođača daje na svojim stranicama puno točnije informacije nego nekakva IT trgovina, baš zato što se to od njih i očekuje. Koliko se god HGSPOT trudio od sebe napraviti nešto EKSTRA oni nikad neće (jerbo ni ne mogu) biti više od IT samoposluge koja pruža usluge servisa i dostave... Prpić je uspio, jer je pokrenuo pravu stvar u pravo vrijeme i imao mnogo sreće, no za ovo što sada izvodi nije ni vrijeme ni mjesto, a čini se da ga i sreća polako napušta...

Moras shavtit da postoje ljudi koji ne znaju ENG, ili nisu dovoljno sigurni u svoje znanje! Slazem se da je to potrebno i pozeljno ALI uz kratki opis na HR.

Ma razumijem ja i to, ali oni ljudi koji se ne kuže i ne znaju engleski većinom traže pomoć od ljudi kojima vjeruju i koji to prate. Oni koji odu u trgovinu svjesni toga da ne znaju što im treba i kako se kreću cijene, pa ipak kupe nešto na svoju ruku zaslužu da taj put nauče na teži način. Problem je što gomila ljudi ne želi odvojiti par sati, malo se skoncentrirati i poslušati da im netko objasni osnovne stvari. Složiti dobar PC koji neće biti overklokiran veoma je jednostavno. Sve što ti treba je logika, zdrav razum i sposobnost čitanja s razumijevanjem...
Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
16 godina
odjavljen
Qark kaže...

Trebalo bi "loš kvartal za HG Spot"  preimenovati u "loš kvartal za cijelu državu", a odmah se treba nadovezati sa novom temom da nas čeka još "loših kvartala" kako se stvari odvijaju.

Al ajde, otvorila se tema o HG-u pa ajmo zapalit vatru, spalit vražiji HG i plesat u kolu, uz neku čirilicu jer je to danas popularno kod "nas" mladih.

Nitko tu ne pljuca po HGspotu jer je to u modi ili zbog toga što uživamo u njegovoj propasti (a mislim da i većina nas ne "pleše u kolu, uz neku čirilicu). HGspot na predstavlja jedan dućan za kojeg bismo htjeli da opstane (netko zbog toga što je tamo kupio prvi komp, ostali čisto zbog konkurentnosti tržišta), a negativne stvari pišemo u nadi da će se to promijeniti jer ako se ne promijeni, HGspotu se loše piše.

Što se tiće smanjenja cijene kad mušterija kaže da negdje ima jeftinije, to je fer prema kupcu, ali HGspot sebi radi štetu. Ne zato što je prodao jeftinije, već zato što nije na vrijeme ažurirao cjenike i time odbio potencijalne mušterije. Ako kupuješ više komponenti u različitim dućanima, prvo odeš u HGspot i slučajno spomeneš kako su te ostale komponente negdje jeftinije, tebe su uspili privući. Nije baš da se takva situacija događa toliko često koliko situacija kad kupac pogleda na netu vidi da je HGspot skuplji i ode na drugo mjesto, ili uopće na Gspot webu ne uspije pronaći željeni artikal.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Meni samo nije jasno kako im skoro svaki tekst na stranici ima ili pravopisne greške ili je dio boldan, a dio koji isto treba biti boldan nije ili ne štima redoslijed riječi u rečenici, pa imaš osjećaj da ju je pisalo dijete od 10 godina ili jednostavno piše nešto što nema veze s razumom, a bogme ni s istinom. Takve stvari na sav glas vrište NEPROFESIONALNOST i čak ni "moderna" ljubičasta boja ne uspijeva to prikriti. Tužno mi je to gledati, jer da postoji EDIT opcija sam bi im za dvije minute potpuno besplatno preuredio tekst, pa da na nešto liči i da ga se ne moraju sramiti... Još da tragedija bude veća, ispod teksta stave i ime onoga koji je za to kriv. Pa kvragu ako se piše onda bi trebalo znati pisati, složiti rečenicu i bar prije objave pročitati napisano, a ne da piše "inteli" umjesto Intel...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

Smijeh

There is no spoon.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto, ovaj opis ove ploce je toliko bezobrazan i netocan da je to sramota. Jednostavno cista bezobrazna laž.

16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Baš me zanima da li je Hrvoje Prpić vidio kako ga brukaju njegovi djelatnici ili on ipak nije takav kakvim ga ljudi doživljavaju i jednostavno ga boli ona stvar. Negdje sam u katalogu ili na webu vidio da za socket 1156 ploču piše kako podržava najbrži procesor na svijetu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ana.Matic kaže...

Kao prvo po muci se poznaju junaci koji ne odustaju. Nije nam lako i definitivno se nalazimo u nezavidnoj situaciji ali se i dalje trudimo. Dobro, vi kupujete u AMD-u zbog niske cijene jer si oni to mogu priuštiti (neću ponavljati zbog čega).

HGspot starta ispočetka i bilo bi fer da nam date drugu šansu jer se dosta toga promijenilo što naši kupci mogu potvrditi. Kao primjer da se trudimo mogu vam navesti brojne akcije koje imamo i koje možete pogledati na našem webu ali i odlične prezentacije za naše kupce. Npr. od danas u našoj poslovnici u Utrinama možete isprobati kako funkcionira 3D monitor i odigrati zanimljive igrice.

Budući da kupujete novo računalo možete nazvati naše kolege koji će Vam rado pomoći. Mogu Vam garantirati da će Vas dočekati ljubazno osoblje, ali ako ćete imati problema slobodno se javite na moj mail ana.matic@hgspot.hr s imenom osobe s kojom ste razgovarali.

Ana

Ja sam mnogo ovaj topic lurkao i sad želim nešto napisati o HG Spotu.

Nekad davno 1997 godine kupio sam svoj prvi komp u HG Spotu. Bila je to rupa u Albinijevoj ulici, a Windowse 95 i grafičku instalirao mi Prpić osobno, onda kad nisam imao pojma o kompjuterima, a često sam ga dolazio tamo pitati za savjete (možda bi me i prepoznao da me vidi).

Moj stari je imao problema sa kompom, pržio je hardove i matične, a moja cura nikad nije imala problema sa vašim laptopom i dva fotoaparata.

Uglavnom ja sam HG spot uvijek gledao kao jednu uspješnu tvrtku, kad je iz rupe (u kojoj smo se kao klinci skrivali i pušili) narastao tako da ima svoju zgradu u Utrinama. Sada smo svjedoci još jednoga PEVEC-a, koji vjerojatno iz istog razloga i propada.

Ono bitno što želim kazati je:

1. Vratite stare www stranice HG Spota, promjenite css datoteku (plavu u ljubičastu) i postavite novi Vaš logo u header. (HITNO!!!) uz to obavezno katalog u Excelu i PDF-u.

2. Skresajte  cijene maksimalno koliko možete, proširite ponudu,  testirajte robu i prodajte samo kvalitetne proizvode.

3. Organizirajte igraonice i zabave u poslovnicama (to valjda i radite) i gurajte MMORPG tip igara.

4. Prihvatite što više kritika od korisnika ovoga foruma. Oni ne žele vama loše, oni su tu da izraze svoje želje. Morate se prilagoditi njima, a ne oni vama.

5. Fotografije koje su na vašim stranicama katastrofalne su. Ja sam fotograf i tako je žalosno što niste mogli nekoga angažirati da to napravi. Eto meni dođe da vam napravim za HG Spot  fotografije za pivu...Ali bolje vratiti stare stranice...

6. Računala su roba koja se kupuje jednom u dvije godine, a ponekad i rjeđe...

Ovaj cijeli topic treba pročitati i neki glavonja koji odlučuje o tome kako će se posao voditi itd...

Sve je to pretužno i prežalosno, ljudi će ostati bez posla... U Hrvatskoj se sve teže i teže živi i sve je manje mjesta za manevar, dok to sve jednom ne pukne, a puknut će sigurno...

Prežalosno....

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 11:59 (Vatra).
17 godina
Loš kvartal za HG Spot

Da i ja nešto kažem na temu starih vremena HGSpota.

Bila je to 1999 godina kada sam si složio prvu konfu u Spotu, još su bili u Središći i sam Prpa mi je prodao sve komponente i čak je išao dolje samnom tražiti neku memoriju i hard ćini mi se jer dečki nisu mogli naći.

Sve je bilo dobro tada jer ljudi su dolazili na preporuku više nego na reklame kojih je bilo malo.

Koliko sam samo frendova tamo odvukao da kupe stroj, valjda 20, možda i više.

Istina je da su imali i lošu robu, sjećam se PcTelovih modema koji su radili 1 od 10 na XP-u, ali došao sam i oni bi ga zamjenili bez pitanja, isto i sa Hardom i sa grafičkom i napajanjem.

Mislim da je Prpa ostao  cijelo vrijeme u HG-u ovo se nebi dogodilo i Hg bi još uvijek imao među najnižima cijene kao što je bilo onda.

Po meni je sve otišlo kvragu kada je otišao Mensur a došla ona krava Alma, ta nije imala pojma o ničemu ili je htjela da to svi misle.

Žalim za starim danima i starim stranicama kada si mogao naći što si htio i kada bi nešto kupovao prvo sam išao na HGSPOT.hr

Sve su usrali likovi iz marketinga i uprave, mislim kako i nebi kada je bilo više ljudi u upravi nego u slkadištu i poslovnici.

A di su sada sigurno uništavaju druge tvrtke i nitko im ništa ne može.

Kako je reko jedan moj kompić, "Što si više pokro jednu firmu to te više traže druge firme"

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot
Problem je u tome što ljudima danas za život treba novac, a HGSPOT svojim radnicima ne nudi puno novca, jer eto ne može i ne smije. Rezultat toga je da se "većina" onih koji znaju znanje uopće neće pojaviti tamo na razgovoru za posao ili im poslati životopis i tako se dešava to da HGSPOT ne bira radnike, nego radnici biraju HGSPOT i onda im ne preostaje velik ljudski potencijal na koji mogu računati. Mnogi drugi, pa čak i ja, rado bi ponudili sebe HGSPOT-u, no nažalost on nema što ponuditi nama + ne valja se isticati na radnom mjestu poput HGSPOT-a, jer time se automatski diže letvica na viši nivo, a to lako može na pojedince navuči bijes (manje sposobnog i slabije motiviranog) ostatka kolektiva...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Exploder kaže...

ja imam 320GB od čega je 250 prazno gotovo stalno...i da, Win7 je dorađena Vista a Vista je govno...XP još uvijek radi bolje na nekim igrama (pogotovo ako igrate starije naslove) nego Win7. Da ne velim kako se pojavljuju problemi kao npr kod Battlefield Bad Company 2, naravno neki nemaju probleme, ali neki ih imaju tonu...npr ja. Konstantno mi izbacuje van sa servera, ping mi je nenormalno visok itd (originalni win7 64bit) dok recimo kolega u klanu, njemu radi sve ok...

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Smijeh

možda sam panglu, al ne kužim poantu :D

17 godina
neaktivan
Qark kaže...
VirtUoso kaže...

Smijeh

možda sam panglu, al ne kužim poantu :D

Integrirana graficka kartica koja pruza vrhunske preformanse????

Pa normalno da se smije... smijem se i ja :)

In Control
17 godina
neaktivan

Vista je govno ako je piratska i ako nema barem jedan SP gore. Ne drobi neutemeljene gluposti. Na Visti sam proveo dane igranja i mjesece rada u autocadu, ligtwaveu i slicno. Nikakvih problema. Sustav se treba odrzavat, treba pazit kako surfaš i treba imat azuriran antivirus, kao na svakim windowsima. Tako da to sto ti pricas su bajke i urbani mitovi  o Visti. Koja je sasvim dobar OS, bolji od XPa. Win7 je takodjer odlican ako nije pirat. Meni BF2 savršeno radi i na Visti i na Win7 i oba OSa su 64bit original. Prije ce bit da je do korisnika nego do OSa kao sto je to slucaj u 90% situacija.

Reklamirat XP kao bolji od Viste ili Win7 za bilo šta je čista laž jer to jednostavno nije točno. To sto je tebi 320gb prazno ne znaci da je nama ostalima, mislim da je to na knap po današnjim standardima, pa jedan full HD film ima 10ak GB. Jedan Age of Conan ima koliko preko 20gb? Da ne govorim kako vecina ljudi danas ima pozamašne kolekcije kojekakvih slika, filmova, mp3, serija i slicno. Osobno imam 1.5TB puno. Od toga je skoro citav taj HD koji oni reklamiraju za dovoljan pun stvarima koje nemaju veze sa zabavom. Što raznih projekata, programa za rad, do slika, videa i slicno od osnovne škole pa do danas (ekskurzije, izlasci, terenske nastave, voznje biciklom i slicno).

Opis tog racunala je čista neutemeljena reklama, prazni izrazi koji ce zavarati samo neiskusnog korisnika kao i onaj za onu maticnu ploču. Danas kupovat racunalo i uzimati XP nema logike nikakve.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 15:16 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
Ja imam oko 4 TB diskova popunjenih (4 mybooka od 1 TB skoro skroz puni i jos na lapu disk od 500 Gb pun kojih 70%
In Control
15 godina
neaktivan
Loš kvartal za HG Spot

kakve veze imaju windowsi sa lošim kvartalom hgspota ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

*double post, my bad*

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 15:18 (mislav_01).
17 godina
neaktivan

Procitaj slobodno predhodne 2-3 stranice pa ces vidjeti o cemu se prica i kakve veze imaju.

16 godina
protjeran
Ja sam kupio nedavno headset u hg spotu i kad sam doso kuci otvorim kad ono roba s greskom. Nisam htjeo vratit zao mi ih...
16 godina
protjeran
Qark kaže...
Exploder kaže...

ja imam 320GB od čega je 250 prazno gotovo stalno...i da, Win7 je dorađena Vista a Vista je govno...XP još uvijek radi bolje na nekim igrama (pogotovo ako igrate starije naslove) nego Win7. Da ne velim kako se pojavljuju problemi kao npr kod Battlefield Bad Company 2, naravno neki nemaju probleme, ali neki ih imaju tonu...npr ja. Konstantno mi izbacuje van sa servera, ping mi je nenormalno visok itd (originalni win7 64bit) dok recimo kolega u klanu, njemu radi sve ok...

alo, to racunalo reklamiraju kao gamersko, a ti spominjes stare igre?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Procitaj slobodno predhodne 2-3 stranice pa ces vidjeti o cemu se prica i kakve veze imaju.

sad sam povezao stvari

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 15:22 (patch123).
15 godina
neaktivan
Qark kaže...
Exploder kaže...

Ja imam 3 TB i razmišljam o kupovini barem još jednog  diska od 1-2 TB jer mi ponestaje mjesta. Što se tiče filmova - sve zavisi u kojoj kvaliteti ih voliš / možeš gledati. No ajde, još nije toliko problem s filmovima koliko sa serijama u highres... Pogotovo kod onih 'višesezonskih'. Namigiva A ne pada mi na pamet to pržiti i čuvati na DVD-ima, toliko lud nisam. OK, mogu se možda složiti da je za 'opću populaciju' 320 GB vjerojatno i više nego dosta, ali sumnjam da se na Bugovom forumu skuplja 'opća populacija' u nekom velikom broju....

Što se tiče OS-ova, prepustit ću drugima da ti objasne zašto ovo što si rekao nema puno smisla... Uopće ne sumnjam da će se naći dovoljno ljudi koji jedva čekaju ovakve izjave. Namigiva Ja ću reći samo - probaj Win7 32b verziju.

17 godina
mislav_01 kaže...

Vista je govno ako je piratska i ako nema barem jedan SP gore. Ne drobi neutemeljene gluposti. Na Visti sam proveo dane igranja i mjesece rada u autocadu, ligtwaveu i slicno. Nikakvih problema. Sustav se treba odrzavat, treba pazit kako surfaš i treba imat azuriran antivirus, kao na svakim windowsima. Tako da to sto ti pricas su bajke i urbani mitovi  o Visti. Koja je sasvim dobar OS, bolji od XPa. Win7 je takodjer odlican ako nije pirat. Meni BF2 savršeno radi i na Visti i na Win7 i oba OSa su 64bit original. Prije ce bit da je do korisnika nego do OSa kao sto je to slucaj u 90% situacija.

Reklamirat XP kao bolji od Viste ili Win7 za bilo šta je čista laž jer to jednostavno nije točno. To sto je tebi 320gb prazno ne znaci da je nama ostalima, mislim da je to na knap po današnjim standardima, pa jedan full HD film ima 10ak GB. Jedan Age of Conan ima koliko preko 20gb? Da ne govorim kako vecina ljudi danas ima pozamašne kolekcije kojekakvih slika, filmova, mp3, serija i slicno. Osobno imam 1.5TB puno. Od toga je skoro citav taj HD koji oni reklamiraju za dovoljan pun stvarima koje nemaju veze sa zabavom. Što raznih projekata, programa za rad, do slika, videa i slicno od osnovne škole pa do danas (ekskurzije, izlasci, terenske nastave, voznje biciklom i slicno).

Opis tog racunala je čista neutemeljena reklama, prazni izrazi koji ce zavarati samo neiskusnog korisnika kao i onaj za onu maticnu ploču. Danas kupovat racunalo i uzimati XP nema logike nikakve.

Mislave oštar si ali u pravu, ako danas kupuješ komp logično je uzeti win7 jer je to trenutno najmoderniji os Microsofta.

Isto tako uzimaš li mek dobiti ćeš s njime Snow Leopard a ne npr. Tiger

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Vista je govno ako je piratska i ako nema barem jedan SP gore. Ne drobi neutemeljene gluposti. Na Visti sam proveo dane igranja i mjesece rada u autocadu, ligtwaveu i slicno. Nikakvih problema. Sustav se treba odrzavat, treba pazit kako surfaš i treba imat azuriran antivirus, kao na svakim windowsima. Tako da to sto ti pricas su bajke i urbani mitovi  o Visti. Koja je sasvim dobar OS, bolji od XPa. Win7 je takodjer odlican ako nije pirat. Meni BF2 savršeno radi i na Visti i na Win7 i oba OSa su 64bit original. Prije ce bit da je doo korisnika nego do OSa kao sto je to slucaj u 90% situacija.

Reklamirat XP kao bolji od Viste ili Win7 za bilo šta je čista laž jer to jednostavno nije točno. To sto je tebi 320gb prazno ne znaci da je nama ostalima, mislim da je to na knap po današnjim standardima, pa jedan full HD film ima 10ak GB. Jedan Age of Conan ima koliko preko 20gb? Da ne govorim kako vecina ljudi danas ima pozamašne kolekcije kojekakvih slika, filmova, mp3, serija i slicno. Osobno imam 1.5TB puno. Od toga je skoro citav taj HD koji oni reklamiraju za dovoljan pun stvarima koje nemaju veze sa zabavom. Što raznih projekata, programa za rad, do slika, videa i slicno od osnovne škole.

Je, vista je bogom dana, to je uvidio i Microsoft pa je u rekordnom roku lansirao novi OS...jer je Vista super. Give me a break. Al ajd, vidim da svi samo trolate što je žalosno na šta je ovaj forum spao. Moja tvrdnja nije neutemeljena jer kada izvučeš iz konteksta to što sam napisao kako bi trolao onda nemam uopče volje odgovarat. I da mora bit do jadnog korisnika (njih 90% win usera) koji nisu imali pojma koju verziju od njih 6 (il koliko ih je bilo) Visti da odaberu ... a kamo li da se još bori sa slabom podrškom za neki hardver...dal proizvođača prema win ili obrnuto fakat me nije briga, sam znam da nije radilo. Isto kao ni što nakon 6 sati surfanja po forumima vidim da se mnogi žale na previsok ping u Win7 al da mi smo svi glupi useri....

Ostalo je stvar ukusa i zato kaj neko nije zadovoljan ni sa 10TB diska nekome je i 160 dosta.

Gledate sve vrlo vrlo ograničeno odnosno postavljate sebe kao benchmark za sve ostalo i ako nešto u vašim očima nije "gamersko", "profesionalno", "dobar dizajn" ili što več onda to ne valja a u biti ne kužite da je vrlo vrlo mala populacija ljudi koje je uopče briga hoće li njihov monitor imati 120Mhz ili samo 60, kojih nije briga razlika u performansama između GTS 240 i 250 ili ne mare za dodatnih 10FPS-a ukoliko kupe grafičku karticu skuplju 1000 kn.

Osim toga, več kada smo svi u fun clubu ADM-a i Protisa...baš to računalo po kojem toliko pljujete je u HG-u jeftinije nego da kupujete pojedinačnu komponentu u navedenim webovima. 3481 kn bi bilo (cca) kod Protisa bez Win a u HG-u 3799 kn sa windowsima (osim ako cijena OS-a nije jučer pala na 300 kn al dobro)...Uz to su prodavali ista ta bez Windowsa po 3299...

3481 Protis <> 3299 HG Spot

Kod njih se ne isplati kupiti sve (ni u ludilu) ali to je uvijek bilo tako kod nas, pa ja sam svaku komponentu svog kompa kupoval u drugoj trgovini, uvijek je neko jeftiniji u nečem

17 godina
neaktivan

Mogli su napisati: "windows XP dobar, provijereni OS koji se i danas suvereno nosi sa svim zadacama prosijecnog korisnika, a cijenom se smiješta u povoljnija gamerska racunala te se tako našao i u našem" jer to relativno tocno? je, a da je XP bolji od Viste i Win7 jednostavno nije tocno. Namigiva

I nije bitno jel nekome nešto bitno, promašio si poantu posta mog, bitno je da se ne piše nešto sto nije tocno jer djeluje ljigavo i bezobrazno. GTS250 sigurno nije "grafička kartica je trenutno best buy u segmentu gaminga." niti je tocno "nteli procesori su već dugo vremena best buy. Kvaliteta i performanse se ne daju mjeriti s konkurentskim AMD-om". Isto tako nije tocno da intelova integrirana grafika pruza izvrsne 3D performanse. Priza neke ali ne izvrsne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 15:46 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
mislav_01 kaže...

sad sam povezao stvari

Sad će The Man da ti malko pojasni. Naš najdraži ljubičasti HGSPOT na svojoj stranici reklamira pod "gaming računalo" jedan komp koji je nekakav teški prosjek, pa čak možda i lošiji od prosjeka i pritom navodi hrpu neistina kao činjenice. Forma tog članka tj. reklame nevalja ništa i pun je pravopisnih pogrešaka, a autor se (da sve bude bolje) potpisao svojim punim imenom i prezimenom. U svom proljetnom PDF katalogu HGSPOT reklamira ASUS HD 5570 kao grafu "Za gamere", a za socket 1156 ploču pišu kako "Podržava najjači (ili najbrži) procesor na svijetu!!!". Eto, na to ti oni troše novac kojeg navodno nemaju...
17 godina
neaktivan

S obzirom kakve cijene imaju nije ni čudno da im je loš kvartal http://www.hgspot.hr/51342/graficka-kartica-gigabyte-gv-n26so-896i 2030 kn je puno previše!

To be or not to be
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice