Savršeno gladak.

Koji komentara većine forumaša na ovaj članak, za ne povjerovati.
Gdje ste kada se u Samsungu i ostalim brendovima plastikaneri prikazuju, a koliko se svršavalo na kao dizajn S2 recimo.
Očekujem da će svima usta ostati zapečećena kada dođe na tržište !!!!

Lijep je, al je precjenjen, tako da mi se neda dati toliko para za iphone kada imam konkurentska rješenja za manje novaca.
Sandro Vrbanus slobodno obriši cijeli članak. Ovo nije leaked promotivna slika, nego dio Behance projekta, autora Thomasa Moyana i Nicholasa Aichinoa:
https://www.behance.net/gallery/18081199/Apple-iPhone-6
Ovdje imaš cijeli članak o tome:
http://www.macrumors.com/2014/08/22/iphone-6-china-telecom/
Ove slike čak i ne odgovaraju zadnjim leakovima dijelova.
IPhone 4 ima 3.5 incha dijagonalu.
A pogodi, čiji je prikriveni slijednik S2 mob !!!!
Nisam siguran na što danas vlasnici S5 svršavaju pored mogućnosti 5S, recimo kvaliteta fingerprint senzora?!?!
Hoće stići nabaviti ekrane? Čujem da i tu imaju problema hehe. :p
Sorry, al ides pametovat a ispadnes blesav
Apple se trenutno priprema da u naredna tri mjeseca trzistu isporuci 70-ak miliona novih iPhona, valjda mozes kolko tolko zamislit koja to nocna, barem sto se tice logistike i organizacije proizvodnje, mora bit. Primijerice Sony je imao problema s nestasicom dijelova i proizvodnjom PS4 konzole i to skoro godinu dana od pocetka proizvodnje a tu govorimo u kolicini od nekoliko miliona komada kvartalno.
P.S. I da gotovo sigurno nemaju problem samo s ekranima vec sa svim zivim sto ide u te nove iPhone - od batarija, kucista (CNC machine), zasatitnog stakla, pa do svih mogucih chipova koje ugradjuje u te nove iPhone (nije li nedavno bila vijest na Bolu da ko jednog dobavljaca memorijskih chipova vracaju i njima toliko omrazeni Samsung - pitam se zasto). Al ako tko moze, Apple moze jer po logistici i organizaciji proizvodnje su nesumnjivo broj jedan.
p.s.s Sexy & Chic
Pročitao sam u novinama letimično.
Ne zamaram se puno sa njima nisu mi napeti općenito.
A ti vrijeđaj to ti ide vidim a dalje od toga ne trebam čitati. :p
Pročitao sam u novinama letimično.
Ne zamaram se puno sa njima nisu mi napeti općenito.
A ti vrijeđaj to ti ide vidim a dalje od toga ne trebam čitati. :p
da bolji se vrati temi s morskim psima da se imam cemu smijat ujutro
Smijeh je zdrav. Pazi samo da poslije smijeha ne dođe i plač. :p
Jeftinija varijanta dolazi bez ekrana tako da neće biti nestašica niti zastoja u proizvodnji..
Jeftinija varijanta dolazi bez ekrana tako da neće biti nestašica niti zastoja u proizvodnji..
Super onda i to mogu patentirati. Smartphone bez ekrana. :p
Ispupcena kamera ? Ozbiljno ?
Ajoj , moram procitati opet sve komentare kasnije uz pizzu ( koja se pravi ) jer sam siguran da ce ih biti na ohoho stranica .
Ipak , ovaj puta mi se iWhatever cak i svidja ali ipak nemam namjeru prelaziti na drugu platformu .
Nadam se da nece biti puno izvadjenih bubrega ( mozda ako netko ima 3 komada pa aj' )
Tko moze i zeli neka kupi . Svatko ima svoj gust
Toliko mi je napet da mi se kaki.
Sto je s iWatchom, apple se potrudio da ne cure informacije oko sata dok "slucajno" cure HD slike i videi novog iphone-a. Ocito trebaju next big thing dok je iphone samo nasljednik
-------------------
Hoce biti live prijenos predstavljanja?