Jeftini samobalansirajući skuter iz Xiaomia i Nine

poruka: 14
|
čitano: 2.974
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftini samobalansirajući skuter iz Xiaomia i Nine".
16 godina
neaktivan

PLUS Odrađuje besplatnu kastraciju prilikom nestručne uporabe :) Sretno!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Prenisko je ta palica da bi došlo do kastracije. Pogotovo ako imamo na umu da je skuter dizajniran za niske Kineze. Zapravo to što je dizajniran za Kineze je i glavni problem kod prodaje na ostalim tržištima. 85 kg za maksimalnu nosivost je smiješno malo po europskim i američkim standardima. 

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bok

Samo me zanima.

Nema problema u kupnji, jer niska cijena je, ali ogranicenje je nosivost tereta, pa kak sam u rangu 120 kilaze, nece mi potvrditi reklamaciju o misterioznom kvaru.

Ali onima ispod 85-kilazerima, da li ti ljudi moraju imati vazece dozvole (onako pitam), treba li kaciga/glavocuvar/sljem/tvrdokapica , da li se moze nositi slusalice i omiljene medije slusati, hoce li imati problema ako ih komunalni redar ugleda

Ko ima vecu prednost na biciklistickoj stazi jer tamo je na podu ucrtano kakvo je to vozilo, kotaci jedno iza drugog, a ovaj mislim da ima jedan pokraj drugog, pa da li vrijedi te staze i za njih (u prometnom, pravnom, kulturoloskom smislu).

Kome se obratiti, ako se ustanovi da im je radijus kraci od 22 km, sto moze kupac ocekivati, !?

Itd.

Posto je samo za kinesko trziste, oni nece imati problema, jer vlada red i mir, jednostranacka vlada,.

Ali sto ce biti kod nas, visestranacka vlada, hoce li svaki vozac soliti svoj pamet?!?!

Imamo vremena dok ne dode u nase krajeve.

Zavidim mojim susjedima u susjednoj ulici, kvartu da imaju kineske rodbine Kineze, pa ce oni poslati par komada 85-kilazerima.

Ne, nisam zavidan da ne mogu koristiti, dapace, vise se brinem kako ce ljudi nad nama pjesacima soliti pamet.

Eto...

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad izbace XXXXL model za evropsko trziste onda mozda bude zanimljiv. Ovako nit ga da ti djeci, niti stati na njega.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne želim ni pomišljati u kojoj će kategoriji prometala ovo biti kod nas.

Vjerojatno će biti i normalnih verzija do 130 kg (kao što je i večina bajkova). Zato postoji onaj Mini-Segway odnosno Hoverboard.
Ovak nešto ako nebude preskupo, je dobro za prijevoz do posla po gradu i brzinom od 20 km/h je definitivno brže od ZETa. Očekujem zanimljive filmiće na youtubeu jer mi se to čini dosta zanimljivo za vozit preko "spuštenih" rinzola i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

dok se ovo nije pojavilo, najsigurnija kontracepcija bio je plivadon među koljenima. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za pretile ionako nije skuter, za njih je hodanje, trčanje i vježbanje. 85 kila je dovoljno i za normalnog europljanina a i amerikanca. Pretilost je zdravstveni problem i na njemu treba raditi s trenerom/doktorom a ne vožnjom na skuteru.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
6 2 hvala 0
9 godina
Re: Jeftini samobalansirajući skuter iz Xiaomia i

pa ne znam baš koliko si visok ali ja sa 195 i kako ti kažeš 85kg bi izgledao kao kostur, a u hrvatskoj je dosta visokih ljudi, europi općenito, npr nizozemska ne moramo ni pričati, mislim da su najviša nacija na svijetu

16 godina
neaktivan

85kg,to se baš neće prodavat u americi...

Btw. ne vidim zašto bi netko uzeo ovo umjesto da se prošeće ili ako treba ić nekam dalje onda uzet bicikil.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 15:36 (zerocool12).

0 0 hvala 0
15 godina
Tko spominje pretile ljude? Sa svoja okrugla dva metra mi je dobrano dopizdilo zivjeti u svjetu gdje samo sacica proizvođaca prilagodi svoje proizvode za VELIKE ljude. Tako da, iz nicega si izvadio pretilost i lijecenje doticne, stovise ne povezana je s problematikom male nosivosti skutera.
Gamers Don't Die, They Respawn.
17 godina
zerocool12 kaže...

85kg,to se baš neće prodavat u americi...

Btw. ne vidim zašto bi netko uzeo ovo umjesto da se prošeće ili ako treba ić nekam dalje onda uzet bicikil.

Jerbo se već i nakon 10 km na biciklu solidno usaftaš od znoja, pogotovo ako imaš ruksak na leđima. 

13 godina
neaktivan
just_dont kaže...

pa ne znam baš koliko si visok ali ja sa 195 i kako ti kažeš 85kg bi izgledao kao kostur, a u hrvatskoj je dosta visokih ljudi, europi općenito, npr nizozemska ne moramo ni pričati, mislim da su najviša nacija na svijetu

U Formuli 1 najviši vozači su visoki oko 190, a teški oko 75kg. I izgledaju sasvim normalno...

9 godina
Bilal kaže...
just_dont kaže...

U Formuli 1 najviši vozači su visoki oko 190, a teški oko 75kg. I izgledaju sasvim normalno...

75kg na 190 visinu tebi normalno 

neka hvala radije bi cijeli život hodao nego se vozio na nekom prometalu i izgledao kao Peter Crouch

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice