Izvukli smo dobitnika Linksove zvjerke

poruka: 80
|
čitano: 9.375
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izvukli smo dobitnika Linksove zvjerke".
14 godina
neaktivan
Re: Izvukli smo dobitnika Linksove zvjerke
Onjegin kaže...
naughty guy kaže...

sta vas briga dal ce bit u njuskalu il ce ga koristit il ce ga mozda zapalit i stavit na YT da bi se vi rasplakali (ne svi nego ovi kojima je krivo, jer bi njima sigurno dobro dosao i iskoristili bi sav njegov potencijal, eventualno promjenili ovo, ono, bla bla)

ajmo MINUSI, AJMOOOOOOOO

ne jos, ne...

ajde sad moze.

Ovo, djeco, je primjer mentalno nestabilne osobe koja koja naseljava jedan miran forum.

U stvarnom životu je jako opasno poznavati je jer izaziva udarce i jako je glasna.

Dobro si to primjetio, bravo.
13 godina
neaktivan

cestitam marko

workan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam zašto nikad ne snime to j*beno izvlačenje, ovako imam osjećaj da je ovaj Marko bratić od Olega {#}

Čestitke dobitniku ... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da, zbilja, ne bi bilo loše snimiti (video) ovakva izvlačenja. znam da ni to ne mora voditi vjerodostojnosti ali... da, Marko, znam da se ne bi složio sa mnom. {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima od dobitnika ove vrijedne nagrade!

Nakon svih prethodnih komentara morao sam se učlaniti na forum i dati vam malo više informacija....

Dakle, redoviti sam BUGovac od 2003.g i kupujem ga uvijek u tiskanom izdanju (jedan primjerak mjesečno {#})......pretplatu i e-izdanja ne priznam jer mi kvare ritual listanja svakog novog izdanja početkom mjeseca. Nagradne igre igram redovito otkad ne moraš ništa slati poštom, a uz moto 'veća šansa je da dobiješ nešto ako se prijaviš' i bez nekih velikih očekivanja. Jutros me nazvala gospođa iz redakcije i priopćila lijepu vijest, još uvijek ne vjerujem da me sreća pronašla (do sad sam joj se dobro sakrivao).

Ovoj konfiguraciji će se najviše veseliti moj sin jer se do sada morao boriti sa roditeljima kako bi došao do svog igračkog etera (sada će imati jedan komp samo za sebe), a ni mami neće teško pasti 27" površine za uratke u AutoCAD-u i malo više procesorske snage kad malo zahtjevnije renderira. Trenutnu konfiguraciju koju imam doma sam složio prije 2.5g i u razumnim cijenovnim okvirima (ženi za posao, ali pegla i novije naslove bez problema {#}), premda ne bih nikada izdvojio 23000Kn za komp....

Ne namjeravam prodati novu pilu (premda bi dobro došlo 20ak tisućica na računu), želim vidjeti što može, dati klincu da pregazi neke nove naslove (a ni tati neće biti mrsko pomoći mu), Olega osobno ne znam a što se tiče video zapisa sa izvlačenja nagrada, nemam ništa protiv (premda se i tu da složiti teorija zavjere).

Osobno ovaj dobitak smatram ravnotežom u svemiru jer mi je ovaj Božić ukraden bicikl iz garaže {#}.

Hvala na čestitkama i svima vama iskreno želim puno sreće u novim nagradnim igrama i da doživite taj izraz lica klinca kad mu kažete da će dobiti svoju pilu.... 

Pozz..Marko

54 4 hvala 18
17 godina

Dobro nam dosao na forum i uzivajte u konfi tj. cijela obitelj {#} ,dont be a stranger baci neki bench kad ga malo istestirash {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 22:59 (4mal).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina

Stavi i malo slika ako nije problem {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jel se samo meni cini da je dobitnik savrsen za nagradu, zapravo opcenito cijela prica u tekstu je savrseno sklepana kao iz bajke...to se rijetko vida ovdje da cak sumnjam!:-)lp:-)
||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
17 godina

E stvarno stjepanje ovo ti nije trebalo ! ://

Moj PC  
4 2 hvala 0
16 godina

Čestitke Marku!

Drago mi je da je nagrada otišla u dobre ruke! 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čestitke imenjače,drago mi je da je netko osvojil komp koji ga ne bude rastančiral i prodaval po dijelovima nego da bude služil svrsi,od sina i tate na igrama pa do žene koja ga bude koristila za posel.uživajte!

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Čestitam dobitniku i želim puno ugodnih radnih sati uz novo računalo (a možda i poslovnog napretka, tko zna)!! GLHF

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

E stvarno stjepanje ovo ti nije trebalo ! ://

kaj!?{#} pa covjek je to tak ljepo srocil da sam skoro zaplako ono zena bu radila na njemu u 3dstudiju ili kaj vec, mali se igra na toj igracki pa ce mu stari malo pokazati kak se to furt radi itd..za nepovjerovati da ima takvih "rvata" cestitke! no i dalje sumnjam jer nam je takva cijela drzava!{#}!lp

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
13 godina

ČEstitke dobitniku,ali kao što Stijepan kaže stvarno je sročio post da je kao  American dream !!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina

e pa kao sto vidis nije cijela {#}

14 godina
neaktivan
Marko, čestitam, sve drugo je suvišno.
Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Fotografija s uručenja nagrade objavljena je na Bugovoj facebook stranici - tako da sada možete i vidjeti dobitnika (u punoj veličini {#})!

https://www.facebook.com/bugonline

...
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina

realno najveće je šanse imo {#}

Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Čestitam dobitniku :D

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bigfoot Silva nebi imao sanse. Cestitke na dobitku.
B-A-R-C-A
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice