Izvukli smo dobitnika Linksove zvjerke

poruka: 80
|
čitano: 9.382
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izvukli smo dobitnika Linksove zvjerke".
13 godina
neaktivan

E pa dobitnice, cestitamo ti :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Izvukli smo dobitnika Linksove zvjerke
GSP kaže...
Mitch kaže...

Hebote svake godine pi*dite zasto je dobitnik u Zagrebu.

Znate, 1/4 stanovništva RH živi u ZG i okolici, a vjerojatno 1/2 kupaca BUG-a je upravo iz Zagreba.

Ali da, f*ck logic.

strasna ti je logika u pm

1/4 ljudi zivi u ZG znaci u ostatku drzave je 3/4 ljudi!!!

1/2 kupaca je iz ZG znaci druga polovica je iz ostatka RH

a po tvojoj bisernoj logici u najmanju ruku sanse su pola pola a slucajno uvijek ZAGREB,kad će biti netko iz BABINE GREDE?sta je njegovih 35kn za BUG manje vrijedno nego nekog purgera?

bolje se ostavi logike

Kud baš B.G. :D

16 godina
neaktivan

23000 kn pod stolom sa 8 gb rama i 250 + 128 gb diskovnog prostora... svašta..

bitno da se nepotrebno hladi vodom i ima nepotrebno bezobrazno skupu matičnu ploču.

u svakom slučaju čestitke dobitniku, jer nitko ne može biti nesretan dobitkom ovakvog poklona, no smijeh me uhvatio vidjevši komponente...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 18:15 (scap).

1 2 hvala 0
11 godina
protjeran

vodeno nepotrebno

monitor prevelik

glavni ssd 240gb, a backup 120gb^^ Znaći kad rikne glavni sačuvno mu je samo pola stvari s glavnog :p

ram 2133mhz^^ i to 2 keksa po 4gb :p Što nisu mogli dati 2x8gb po 1333mhz (pogledaj linusov video o razlici 1333 i 2133mhz+ memorije)

Da mi je znati koji je specijalac slagao konfu :p

16 godina
neaktivan

Vama još nije jasno da su oni ubacili komponente koje im netrebaju odnosno koje stoje duže vremena samo da ih se riješe. Pa gotove konfiguracije po IT shopovima nisu ništa bolje.

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTXGamer kaže...

vodeno nepotrebno

monitor prevelik

glavni ssd 240gb, a backup 120gb^^ Znaći kad rikne glavni sačuvno mu je samo pola stvari s glavnog :p

ram 2133mhz^^ i to 2 keksa po 4gb :p Što nisu mogli dati 2x8gb po 1333mhz (pogledaj linusov video o razlici 1333 i 2133mhz+ memorije)

Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? 

Monitor prevelik?

17 godina
neaktivan

Sva sreća da nagrada nije bio onaj nedavni tv od 110", jer bi se onda žalili da je prevelik, prevelike rezolucije, prevjerne boje... ajme užasa ako još ima 3D... {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zagreb bi se trebao odvojit od ostatka i proglasit samostalnom državom, jer ionako je sve u zg od firmi, poslova, boljeg standarda, bandića, mamića, političkih uhljeba, te sav kapital se izljeva u zg itd itd.{#}

Čestitke na konfi.

13 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Onjegin kaže...
GTXGamer kaže...

vodeno nepotrebno

monitor prevelik

Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? Monitor prevelik? 

Monitor prevelik?

O čemu se tu zapravo radi?

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran

Mislim prevelik za gaming, a za nekog tko se bavi video editiranjem itd je super, međutim koristio monitor za bilo što ssd je premal za išta. Stavit će 3 dobre igre ili 1 renderirani video i to je to.

12 godina
odjavljen
4mal kaže...

Pa eto ja sam napravio dobro nesebichno dijelo posto vec imam pilu neka i netko drugi  uziva  kao i ja ,  pa bilo to i za djabe {#}

happy gaming Marko ! {#}

Jednom me jedan lik upita postoji li "dobro nesebično djelo" sugerirajući svoj stav da ne postoji... na šta ja odgovorim: Naravno da postoji! e to što si ti napravio je upravo to :)

respect 

"You can fool some people some time, but you can't fool all the people all the time"
11 godina
neaktivan

"...kojeg je složio i ustupio upravo Links"

-e pa da je konfiguracija iz nekog drugog ducana, mozda bi se i mogla sloziti bolja konfa za tih 23000kn -.-

Iron Maiden

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hocete li vi ikada biti zadovoljni onim sto se nudi?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

14 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Pa puno veca je sansa da ce dobiti netko iz Zagreba kad se u Zagrebu kupi 9x vise casopisa nego u Splitu, i 15000x vise casopisa nego u Ivanic gradu.

Uostalom, Bug-u je jednostavnije izabrat nekog iz Zagreba jer ce platit manju postarinu.

Cestitke.

http://isvijet.com.hr

2 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cestiam dobitniku !! Nadam se da ce uzivat a ne prodat komp. Opaska na komponente,ak je to trebalo bit ajmo nagruvat komponente random da bude sto veca cifra onda su u linksu uspjeli! Ono nakon prve suze od smjeha evo i druga krece 120gb ssd za backup i 8gb memorije.... trebam li ista vise rec? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Svaka čast Matiji !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sta vas briga dal ce bit u njuskalu il ce ga koristit il ce ga mozda zapalit i stavit na YT da bi se vi rasplakali (ne svi nego ovi kojima je krivo, jer bi njima sigurno dobro dosao i iskoristili bi sav njegov potencijal, eventualno promjenili ovo, ono, bla bla)

ajmo MINUSI, AJMOOOOOOOO

ne jos, ne...

ajde sad moze.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 20:54 (naughty guy).

2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
naughty guy kaže...

sta vas briga dal ce bit u njuskalu il ce ga koristit il ce ga mozda zapalit i stavit na YT da bi se vi rasplakali (ne svi nego ovi kojima je krivo, jer bi njima sigurno dobro dosao i iskoristili bi sav njegov potencijal, eventualno promjenili ovo, ono, bla bla)

ajmo MINUSI, AJMOOOOOOOO

ne jos, ne...

ajde sad moze.

Ovo, djeco, je primjer mentalno nestabilne osobe koja koja naseljava jedan miran forum.

U stvarnom životu je jako opasno poznavati je jer izaziva udarce i jako je glasna.

12 godina
neaktivan
naughty guy kaže...

ajmo MINUSI, AJMOOOOOOOO

ne jos, ne...

ajde sad moze.

ako se ne varam,psiholozi su besplatni....

12 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

hocete li vi ikada biti zadovoljni onim sto se nudi?

glavno da je besplatno {#}

12 godina
neaktivan

cestitke dobitniku...mahh ja bi bio sretan da sam samo dobio jedan ssd :P da sam dobio ovog kompa složio bi krstitke ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

čestitke

He who dares wins.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Da ga dobim definitivno bi ga prodo jer za god dana nece vrijedit 12 soma.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 21:30 (Edge).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
naughty guy kaže...

ajmo MINUSI, AJMOOOOOOOO

ne jos, ne...

ajde sad moze.

Ovo, djeco, je primjer mentalno nestabilne osobe koja koja naseljava jedan miran forum.

U stvarnom životu je jako opasno poznavati je jer izaziva udarce i jako je glasna.

kivic15 kaže...
naughty guy kaže...

ajmo MINUSI, AJMOOOOOOOO

ne jos, ne...

ajde sad moze.

ako se ne varam,psiholozi su besplatni....

heheheh, glavno da za stalno ponavljanje kako ce sigurno zavrsiti na prodaji i samim time da ga je dobio netko ko ga po Vama ne zasluzuje, ne treba psiholog.

uf, i da, kako samo udaram, po tipkovnici... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 21:35 (naughty guy).
14 godina
neaktivan

Ko bi lud koristio ovakav komp? Osim ako mu treba za posao i sl. 

Ovo odmah treba u dijelove i na njuškalo,i onda od te love treba složit ili nadogradit jedan solidan kompić koje će sve igrice vrtiti na high i bok,a s ostatkom love uživat,otic na more tjedan dana duže ovo nadolazeće ljeto i tak. Nepada lova ovih dana sa stabla ;)

||| Fc Barcelona ||| lg nexus 4 |||

6 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

...hmm da

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 15:40 (Jogi6).

0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan

A što je to čudno ja od prvog broja kupujem dobio sam k.... ništa čudno  ruku na srce Bug više ne kupujem jel su postali bezveze same reklame i neke gl.. teme a bug tv katastrofa totalna gl...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 23:29 (kickall).

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako me ovo nervira... pa zasto se lik nemoze niti javit na forumu? garanti nema uopće account...

al dobro, vi svi drugi idući pod kad se budete prijavljivali stavite da ste iz zagreba, možda budete imali neke šanse

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

I dobitnik se javio nije? Zanimljivo. :)

bug caruje, um klade valja

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Mozda nije komunikativan.
B-A-R-C-A
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice