iPhone 5 se već množi

poruka: 166
|
čitano: 24.307
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 5 se već množi".
14 godina
Re: iPhone 5 se već množi
Baja 001 kaže...

Ne nego moraš imat 6000 programa za isto napravit. Ali ne kužiš poantu, na droidu samo staviš MP3 kao ringtone. Pa to je mogla i moja nokia 6300 prije par godina kad je izašla. A evo situacija, imaš ringtone koji ti se sviđa, iTunes prikopčaš (ali u frenda) napraviš sync, imaš ringotne ali tvoja kolekcija je obrisana :D

It's that easy.

Ne, treba ti samo iTunes. Upravo provjerio. Zanimljivo mi je da se kao "mana" iOS-a stalno spominje neka pretjerana jednostavnost (ili kako neki iznimno pametni ljudi vole reći, prilagođeno za glupe), a sada kada za nešto treba malo više posla odmah nevalja. Da, slažem se da su mogli baš napraviti da samo izabereš pjesmu za ringtone, ali nisu.

Opet kada malo bolje razmislim, nije ovo zapravo uopće loše, jer ovako sam biraš gdje pjesma počinje i gdje završava dok kad staviš neki .mp3 odsvira prvi dio pjesme.

17 godina
odjavljen
Soapy kaže...
Baja 001 kaže...

Ne nego moraš imat 6000 programa za isto napravit. Ali ne kužiš poantu, na droidu samo staviš MP3 kao ringtone. Pa to je mogla i moja nokia 6300 prije par godina kad je izašla. A evo situacija, imaš ringtone koji ti se sviđa, iTunes prikopčaš (ali u frenda) napraviš sync, imaš ringotne ali tvoja kolekcija je obrisana :D

It's that easy.

Ne, treba ti samo iTunes. Upravo provjerio. Zanimljivo mi je da se kao "mana" iOS-a stalno spominje neka pretjerana jednostavnost (ili kako neki iznimno pametni ljudi vole reći, prilagođeno za glupe), a sada kada za nešto treba malo više posla odmah nevalja. Da, slažem se da su mogli baš napraviti da samo izabereš pjesmu za ringtone, ali nisu.

Opet kada malo bolje razmislim, nije ovo zapravo uopće loše, jer ovako sam biraš gdje pjesma počinje i gdje završava dok kad staviš neki .mp3 odsvira prvi dio pjesme.

Ne ide ti baš odruke razumjevanje. Nije stvar jednostavnosti nego ograničenosti.

I molim te provjeri za mjuzu, syncaj ga na 2 kompa ;)

Prodajem masu laptopa
14 godina
Baja 001 kaže...

Ne ide ti baš odruke razumjevanje. Nije stvar jednostavnosti nego ograničenosti.

I molim te provjeri za mjuzu, syncaj ga na 2 kompa ;)

Ne, ti očito ne čitaš. Skoro svaki post protiv iOS-a sadrži poruke tipa "mobitel je tipično američki" i slično (a mislim da i ti i ja znamo što to znači). Misliš da se nisam nagledao postova u kojima ljudi zovu korisnike Apple proizvoda glupima i manje inteligentima. Zašto? Zbog jednostavnosti.

Svaki put kad napravim reinstal windowsa to radim (otkad imam iPhone, toga je bilo barem 5 puta). I gle čuda glazba mi je još uvijek na iPhoneu.

15 godina
Koja ogranicenost? Ne mozes si na iphone prenijeti cajku sa frendovog samsunga i staviti si ju kao ringtone? Kupi si dumbphone i tvoj najveci problem je rijesen. Nabavi si neki sa malim ikonicama obvezno.
13 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

Kaj brijete, koja jednostavnost? Jednostavnost ne znaci prakticnost?! Nedaj boze da korisnik koj da 1000+ eura za iPhone ima mogucnosti nekaj nadograditi, kustomizirati, promjeniti i sl. Njih u Applu zaboli ona stvar za krajnjeg korisnika, a to i dokazuju. Da ne govorim o kompabilnosti s svim i svacim osim iTunesa. Ima jos vremena i nadam se da ce popraviti dosta toga u petici, al vidit cemo.

daniel
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone 5 se već množi

Ima di na RedTubeu snimka tog množenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ezio kaže...
Koja ogranicenost? Ne mozes si na iphone prenijeti cajku sa frendovog samsunga i staviti si ju kao ringtone? Kupi si dumbphone i tvoj najveci problem je rijesen. Nabavi si neki sa malim ikonicama obvezno.

Ajde molin te spoji na Linuxu telefon i prebaci DnD pismu. I slu[am najbolju muziku na svitu hint *trance*

daniel.hajdinjak666 kaže...

Kaj brijete, koja jednostavnost? Jednostavnost ne znaci prakticnost?! Nedaj boze da korisnik koj da 1000+ eura za iPhone ima mogucnosti nekaj nadograditi, kustomizirati, promjeniti i sl. Njih u Applu zaboli ona stvar za krajnjeg korisnika, a to i dokazuju. Da ne govorim o kompabilnosti s svim i svacim osim iTunesa. Ima jos vremena i nadam se da ce popraviti dosta toga u petici, al vidit cemo.

Upravo to. Mobitel je hebeno ogranicen, a to nije jednostavnost nego ogranicenost. Kad budu mogli stavljat teme, minjat UI i sve ostalo neka se jave do toga bye bye.

Uostalom share opcije nije nigdi dostupna nego u par aplikacija, dok to isto android ima po cilom sistemu. I da molim vas lipo, kad budu imali ok 3rd party player, pustali mkv ili nedaj boze avi, samo se javite (naravno iz 3rd party browsera koji je primarani {#})

Lp

Prodajem masu laptopa
13 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

Ja vas stvarno ne kuzim Soapy, Tau... Cemu TD? Nije da me to smeta, al govorim realno, kak stvari stoje. Iskreno mi se hebe i za Samsung i za Apple. Koristim i iOS i android (iskreno iPhone stoji u ormaru i ide u prodaju jer sam ga dobil pod dug) i vi ljudi shvacate ovu raspravu ko da ste vlasnici Appla il vam Apple daje basnoslovne marze za njihov marketing?! Je, aha, ko i meni Samsung. Ako si neki supak kupi Ferrari, iPhone il nekaj trece da lijeci komplekse i da si popravi drustveni ststus, ja to postujem i nek, njegove pare i nek radi s njima kaj god hoce. Al kad govorimo objektivno o necemu, promjer iPhonu, sjetite se kolko vam Apple daje para da ga slijepo branite, il kolko vam je update-a lansiral u protekloj godini? Ja serem po svom S3 na konto dizajna, boja i ekrana tolko da nekima idem na zivce, al sam barem realan. Vjerojatno vas je vecina dala kes iz svog depa, a niste uzeli mob na pretplatu od roditelja, pa ga zato tolko cjenite.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone 5 se već množi

Sve ograničenosti koje navodite se mogu maknuti jailbreakom.
I nemojte sad srati protiv jailbreaka, pa vi ste ZA kompliciranije korisničko iskustvo ;) 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
5 1 hvala 1
13 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

Sve pohvale za Jilbrejk, samo kad bi jos Apple dal kod za software... Da daju kod, to bi im bil jedini nacin za kakav takav monopol, jer bi se onda developeri primili posla s romovima i sl. i doslovno rasuriliri.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vi sto govorite da je ogranicen uglavnom pricate gluposti. Trazis mogucnost playanja mkv-a a to se moze odavno u raznim aplikacijama poput av playera. Bez jailbreaka naravno. Niste informirani pa radije sutite umjesto da dezinformirate ovaj napaceni narod.
14 godina

Ja vas stvarno ne kuzim Soapy, Tau... Cemu TD? Nije da me to smeta, al govorim realno, kak stvari stoje. Iskreno mi se hebe i za Samsung i za Apple. Koristim i iOS i android (iskreno iPhone stoji u ormaru i ide u prodaju jer sam ga dobil pod dug) i vi ljudi shvacate ovu raspravu ko da ste vlasnici Appla il vam Apple daje basnoslovne marze za njihov marketing?! Je, aha, ko i meni Samsung. Ako si neki supak kupi Ferrari, iPhone il nekaj trece da lijeci komplekse i da si popravi drustveni ststus, ja to postujem i nek, njegove pare i nek radi s njima kaj god hoce. Al kad govorimo objektivno o necemu, promjer iPhonu, sjetite se kolko vam Apple daje para da ga slijepo branite, il kolko vam je update-a lansiral u protekloj godini? Ja serem po svom S3 na konto dizajna, boja i ekrana tolko da nekima idem na zivce, al sam barem realan. Vjerojatno vas je vecina dala kes iz svog depa, a niste uzeli mob na pretplatu od roditelja, pa ga zato tolko cjenite.

Prvo, ja nikoga ne branim, ja samo dajem argumente na postove s kojima se ne slažem (a većina takvih postova nije pisana objektivno). Koliko samo postova ima gdje se iPhone naziva smećem. Pa tko je tu lud. Ja razumijem da nekom više paše android, nekom iOS, a nekom trećem wp itd. Ja to poštujem i nikada nisam napisao ništa protiv androida i ostalih os-ova (primjera radi mom starom je crko iPhone 3GS, a na poslu nije mogao dobit novi pa je morao uzeti SE xperiu i od prvog dana se žali na njega). Ali s druge strane čitam postove koji sadrže toliko mržnje (neobjašnjive) prema korisnicima uređaja ali i samih uređaja od Applea. I onda odeš u neku temu, pročitaš prvih 10 postova, svi istog sadržaja, većina copy/paste iz prošle teme, pa dođeš do jednog posta gdje netko napiše nešto što ide u prilog Appleu i odmah dolaze komentari tipa "fanboy brani svoje božanstvo" itd. Također ja ni u jednom trenutku nisam rekao da je iPhone savršen ili nešto slično. Kao i svaki drugi uređaj naravno da nije, ali niti sam rekao da je Apple kao tvrtka savršen, niti je bilo koja druga. I moj iPhone je kupljen na pretplatu, prvenstveno jer je jeftinij, a u tarifi dobiješ internet (danas smartphone bez interneta meni osobno niš ne vrijedi).

Glede updatea, iOS 6 izlazi van uskoro, a iPhone 3GS i dalje se može updateat. A na drugu stranu pogledaj android, bila je baš vijest nedavno kako najnovija verzija nejde na neke novije uređaje, stare da ne spominjem.

I jedan dio tvog posta s kojim se nikako, ali nikako ne slažem je taj da se iPhone kupuje radi prestiža i dizanja društvenog statusa.

17 godina
odjavljen

iPhone nativno ne podržava MKV. Govorimo ovde o nativnom iskustvu. 

Playing high quality video on your iPhone/iPad like MKVs in 720p format has never been possible using standard App Store apps. This is because Apple have not allowed App Store apps to access hardware acceleration on their devices unless the video being played is in an MP4 format. This is despite the fact that most MKV files these days simply contain muxed MP4 files. Apps with decent performance like AVPlayer can only produce a slideshow with desynced audio, something I've written about in a previous article.

E sada vi se vatate za slamke, skandalozno je da nam mažu oči s jednostavnim mobitelom kad to nije (a 1000€ je MPC). Bacite oko na moje postove oko iPhona pa će te znat o čemu govorim, usotalom ima san 4/4S pa i znam iz prve ruke. 3/3GS san koristio ali nisan nikad uzeo jer su bili sranje s svojih 128/256MB memorije. 

Opet kažem Apple je ograničen:

• nema 3rd party playera koji je ok i koji može zamjenit njihov
  • nema 3rd party browsera
  • ne može elementarne stvari tipa MP3 za melodiju zvona
  • nema samo backup imenika ili nečega po izboru
  • ima glupi iTunes

E po svemu tome svaki Android ga u startu šije, a da ne govorim za custom ROMove.

Prodajem masu laptopa
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 17:12 (Baja 001).
15 godina
Meni na ipadu radi glatko. Kakav vrazji slajdshow?
14 godina
neaktivan
Baja 001 kaže...

Playing high quality video on your iPhone/iPad like MKVs in 720p format has never been possible using standard App Store apps. This is because Apple have not allowed App Store apps to access hardware acceleration on their devices unless the video being played is in an MP4 format. This is despite the fact that most MKV files these days simply contain muxed MP4 files. Apps with decent performance like AVPlayer can only produce a slideshow with desynced audio, something I've written about in a previous article.

E sada vi se vatate za slamke, skandalozno je da nam mažu oči s jednostavnim mobitelom kad to nije (a 1000€ je MPC). Bacite oko na moje postove oko iPhona pa će te znat o čemu govorim, usotalom ima san 4/4S pa i znam iz prve ruke. 3/3GS san koristio ali nisan nikad uzeo jer su bili sranje s svojih 128/256MB memorije. 

• ima glupi iTunes

E po svemu tome svaki Android ga u startu šije, a da ne govorim za custom ROMove.

Vecina stvari koje si rekao su netocne.
14 godina
Baja 001 kaže...

• ima glupi iTunes

Gotovo sve što si naveo je netočno, osim ovog podebljanog!!

15 godina

Vidim da na stvari gledas iz djecje perspektive pa nema smisla nista komentirati. Broj ljudi koji brane apple je nekoliko puta manji od broja ovih koji ga bezveze napadaju, tak da se nemas sta iscudjavati osim ako si nov na forumu.
13 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

Pa kaje tebi Ezio, ja napadam Apple, koja djecija perspektiva? Kupi naocale pa opet procitaj moj post i nemoj se naci uvrjeden ako je istina o pretplati. Razloge kupovine iPhona koje sam napisal, sam okarakteriziral sa "ako" pa se opet nemoj uvrijediti, jer nisam nikog imenoval. A za kraj, i ja cu ga kupiti za kes iz SVOG depa kad izade. Iz koji razloga, to je moja stvar. Ali ja ne vidim smisao ove teme, jer je samo nastavak drugih tema gde se nastavlj flame. Ja bi bil najsretniji kad bi svi imali para za neki hi-end mob, i onda bi postali u konkretnijim temama da poboljsate rad uredaja, a ne tu. I ja sam isto budala kaj se uopce opravdavam... za koga...

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Čemu TD? Možda jer u postu navodiš informacije koje nisu točne.

Jednostavnost često znaći praktičnost. To je jedan od razloga zašto koristim iOS.

Spominjete neka podešavanja sučelja, mjenjanja boja i izgleda i boja izborinka ...

Meni to ne znači nikakvu praktičnost jer mi se neda gubiti vrijeme s takvim podešavanjima i ROMovima zbog kojih ću u nekim slučajevima možda i dobiti koju sekudu uštede pri korištenju, ali ću izgubiti dane i dane dok ne dobijem ono što sam zamislio. Iz istog razloga izbjegavam JB.

Za nadogradnje ti je već rečeno, a ovu cijenu od 1000+ € ne mislim ni komentirati jer je to već prožvakano 100 puta.

Jedino s čime bi se mogao složiti s tobom je da ih ne brinu korisnici. Danas rijetko koga nažalost brinu korisnici.

Danas sve te firme uključujući Apple, Samsung, Google, Microsoft, -navedi ime- jedino brine lova, lova i opet lova.

Ne kažem da je to uredu, ali ne vidim neki drugi izbor. Ne vidim ni jednu firmu koja na neki način ne zakida svoje korisnike samo zbog par $ više i vlastite gramzivosti.

Zato i nastojim isključiti bilo kakve emocije u pogledu tih firmi, ali ono na što raegiram su neistine.

Ako iPhone ne košta 1000€ i ništa više od top modela iste klase od konkurencije, zašto svako malo takve laži?

Ako Samsung patentira mirise, emoji ikone, slušanje glazbe u pozadini i tome slično i na to se nitko ne obruši, a idući dan dođe patent od Applea masa trolelskih komentara o WC školjki i u tom stilu, gdje je tu neka nepristranost.

Neki dan dođe vijest kako bi možda Apple Samsungu trebao platiti oko 400mil.$ za spomenuto sviranje u pozadini i još jednu sitnicu, a BUG ne prenese ni riječ o tome kako je vrlo moguće da će Samsung Appleu možda morati platiti 2.3 mlrd.$ zbog ciljanog kopiranja.

U javnosti već tjednima kruže dokumenti iz Samsunga gdje Samsungovi inžinjeri i dizajneri seciraju svaki i najmanji segment iOS i daju naputke što će morati promjeniti da se približe vlastitom idealu iOSu.

To je jedino što me smeta, što su ljudi izgubili objektivnost u pogledu tih kompanija, pa kad ih već žele komentirati zašto to ne učine kako spada.

Vjerojatno ovim riskiram masu TD od raznoraznih fandroida i podrugljive komentare na post od nekih klinaca ili čega već, ali eto, napisao sam pa neka bar imaju materijala ako će im zbog toga život postat kvalitetniji :)

iOS je zatvoren, Android otvoren. Svaki od njih ima neke prednosti zbog svoje zatvorenosti i otvorenosti.

Ja za sad još uvijek odabirem tu zatvorenost koja u mojem slučaju meni donosi više dobrih stvari do kojih je meni stalo.

Da me zanima isprobavanje različitih ROMova, sučelja ili programiranje vlastitih programa na kojima ne planiram zaraditi ili da koristim Linux za koji nema iTunes vrlo vjerojatno bi uzeo Android.

Ovako imam to što imam i zadovoljan sam i ne vidim zašto bi trebao nekom drugom tupiti što da uzme.

Nisam nigdje popljuvao Android niti dizao iOS u nebesa, ali dovoljno je da nekom daš TD zbog toga što se ne slažeš s izjavom i da te stave u neku od svojih kutija za kategorizaciju da si fan ili hejter ovoga ili onoga.

Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
17 godina
odjavljen
David87 kaže...
Baja 001 kaže...

• ima glupi iTunes

Gotovo sve što si naveo je netočno, osim ovog podebljanog!!

Ajde ovako ako si iz Splita, odemo na piće (ja plaćan) i ti to sve napraviš s novim 5.1.1. bez JB. Ako nije točno oću javnu ispriku, ako je ja se tebi ispričan. Ako si iz nekog drugog grada (! okolica ST) onda posnimi sve kamerom pa okači video. Baš me zanima kako ideš u Settings i stavljaš pismu, ili recimo u Chromu otvaraš se po def (nema restrikcija na YT i Safari ;))

Ili samo na iCloud backupiraj imenik ;) 

Naravno video ili se nije dogodilo :) i neki dan mi je bio iP4 na "servisu" restore i naravno JB 5.1.1. i novi SW tek brejkan ima trokove, i razna trzanja system wide. Ža mi je samo šta nisan snima s svojim jadnim HOXom.

Prodajem masu laptopa
14 godina
Baja 001 kaže...

Ajde ovako ako si iz Splita, odemo na piće (ja plaćan) i ti to sve napraviš s novim 5.1.1. bez JB. Ako nije točno oću javnu ispriku, ako je ja se tebi ispričan. Ako si iz nekog drugog grada (! okolica ST) onda posnimi sve kamerom pa okači video. Baš me zanima kako ideš u Settings i stavljaš pismu, ili recimo u Chromu otvaraš se po def (nema restrikcija na YT i Safari ;))

Ili samo na iCloud backupiraj imenik ;) 

Naravno video ili se nije dogodilo :) i neki dan mi je bio iP4 na "servisu" restore i naravno JB 5.1.1. i novi SW tek brejkan ima trokove, i razna trzanja system wide. Ža mi je samo šta nisan snima s svojim jadnim HOXom.

Za backup imenika mi je trebalo 5 sekundi da aktiviram iCloud i to je to. Pjesmu stavio preko iTunesa i narikto u settings. Što si tražio, dobio si. {#} 3rd party player postoji, ja sam koristio AVPlayer (radi savršeno) koji podržava mkv, avi, mp4, mov, m4v, xvid, wmv, rmvb, asf, h264 i što se tiče titlova smi, srt, txt. Za broswer tu se nema šta previše za reći, Safari radi odličan posao, a 3rd party browsera imaš kolko oćeš (Chrome, Opera, Dolphin, itd.).

Settings na iPhone-u Settings na iPhone-u
iCloud backup imenika iCloud backup imenika
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 12:10 (Soapy).
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Slash 666 kaže...

U ove 2 godine, 3 svetinje su proizašle na forumu. Samsung, Android, i Battlefield.
Voli nešto drugo, i osuđen si na gomile glupih argumenata i flameanja.

Da pogodim, igras COD i imas iPhone 4S? {#}

Nego, neka bude iPhone bolji od svega sto postoji na trzistu! Ja sam uvijek za napredak u tehnologiji.

Ja ga necu kupiti. Ali to ce bar natjerati ostale da daju jos bolje uredjaje po jos manjim cijenama.

Zasto necu kupiti novi iPhone, a obozavam novu tehnologiju?

Vidio sam podatke zarade Applea i ostalih firmi.

(Na zalost, vise nemam linkove, ali stavit cu ako pronadjem.)

Apple proda duplo ili tri puta manje uredja od ostalih glavnih proizvodjaca zajedno, a zarada mu je TRI puta veca od njih!

Znaci za uredjaj koji je 10%-20% bolji od nekog Androida mi placamo 300% vise?

Ja to necu. 

Znam da ima onih koji zele najbolje, neovisno o tome koliko to kostalo.

Ali ja se osjecam glupo kad to kupim.

(A da ne bi bilo da nemam love (znam da je to obicno argument) samo graf. kartica mi je bila skuplja od iPhonea :) )

Što reći? Ovakav "ugledni" forumaš se hvali sa svojom "grafičkom skupljom od iPhonea" samo da bi dokazao da je Android bolji ili? Pa mogu i ja tako. Ima HDD skuplji od SGS3. Ne razumijem u čemu je bit? Imaš tako "puno" love da ti nije žao dat za grafičku (ako sam dobro procijenio) između 5k i 7k kuna, a žao ti je dati za mobitel? Pa ja nisam "hejter" ali Android ne volim. Nije stvar ukusa, imao sam i Android (nemojte mislit da pričam "rekla-kazala" priče, imao sam Android, Samsung Galaxy S2) i nije mi se svidio. Prespor je. Tada je bio dobar, ali kada sam u ruke uzeo iPhone 4S, stradao je moj SGS2 :/ Eto vidiš, dali si ikada imao u rukama (duže od 2 sata) iPhone (bilo koji, po mogućnosti najnoviji)? Nemožete tako. Imam i MAC i PC, pa su mi oba dobra. MAC je dobar jer ima puno više mogućnosti rada s iOSom i sinkronizacijom, a PC mi je za igre i trenutno sada za forume (internet, download i to). Nemožeš gledati na masovnu prodaju. Znači (ovo je dosta jadan primjer ali): Neću uzeti Mercedesa, jer oni dobivaju 40% od svega (znači auto košta samo 60%), ali ću uzeti Opel, jer ono, nije skup, ali ajde. Evo situacije, moj stric se razbio s Mercedesom, skoro ga na pola prepolovio, ostao je, fala Bogu živ. Imao je i Opel Astru (kabriolet). Što bi se dogodilo da je išao s njom, ako je Mercedesa još malo popolovio? Isto tako i s mobitelom. 4S mi je ispao i udario x puta, još je kao nov, nema ogrebotina. Kad sam imao SGS2, ispao mi (prije nego što ću dobiti 4S) na pod, otišao ekran. Popravak ko pola mobitela?? Ono, WTF? Ali, poanta je da ne možeš reći nečemu NE ako nisi to imao. I ja sam vidio server sa 1 TB RAMa i sad ja trebam reći da je sranje (server napaja tvrtku) jer ga nisam koristio? Daj oladi...

13 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

Po statistikama su hrvati najveci hebaci u jesen. Svima naraste bar 5 centi kad ubodu novi ajfon. A pocinje rasti vec u redu od ponoci? Meni je od tih gadgeta vec dobrih 10 naraso, pa dame, slobodno se jvite.

A pusti Zwizz, nekom su draze grafe, nekom hdd-ovi, nekom mobiteli. Po tome mozes reci koj k vozis auto od 50 soma eura itd...

daniel
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 20:08 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Po statistikama su hrvati najveci hebaci u jesen. Svima naraste bar 5 centi kad ubodu novi ajfon. A pocinje rasti vec u redu od ponoci? Meni je od tih gadgeta vec dobrih 10 naraso, pa dame, slobodno se jvite.

A pusti Zwizz, nekom su draze grafe, nekom hdd-ovi, nekom mobiteli. Po tome mozes reci koj k vozis auto od 50 soma eura itd...

Ma to s autom samo primjer, al u pravu si. Keep it comming*! (a.k.a. *cumming) :D Jel tako danijele? :D

13 godina
protjeran
iPhone 5 se već množi

Ma da, ljudi moraju spremni na to da su ovakve teme zrele za trolanje. Ali enivej, bas me zanima kaj nam bude apple spremil, jos malo. A onda jedan jillbrejk, pa dok je dosadi. {#}

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Samo reci je li JB. Iman sad kod sebe iPad, oces da posbimim trokavanje i sve nemogucnosti. Icloud iako stavis backup imenika on sprema gluposti, mora san nac posebni program samo za backup kontakata. Isto je samo za SMS. avplayer moze samo slideshow napravit nista drugo. Jedino polu rjesenje je bio jedan player (pogledat cu naziv) sta je ima server side pa je konvertira materijal on fly za iUredjaje.

Neko je spomenio teme. Pa ne zelim ja telefon radi tema, ali je retardirano da se ne mogu prominit. Opet jb donosi nove mogucnosti ali i uspori telefon. Ova prica s SGS2 ne drzi vodu jer san skoro pocupa kosu kad san vidio SGS2 u akciji i svoj ip4s. Kao prvo ima je PowerAmp dok san ja ima sugavi music i komplemente, moga je gledat yt s pristojnom aplikacijom, dok san ja mora kemijat s html5 desk sitom...

Pricate gluposti i spreman san dokazat. A 3rd party browser na ios u ne postoji jer bez jb ne moze bit primarni.
Prodajem masu laptopa
15 godina
Baja 001 kaže...
Samo reci je li JB. Iman sad kod sebe iPad, oces da posbimim trokavanje i sve nemogucnosti. Icloud iako stavis backup imenika on sprema gluposti, mora san nac posebni program samo za backup kontakata. Isto je samo za SMS. avplayer moze samo slideshow napravit nista drugo. Jedino polu rjesenje je bio jedan player (pogledat cu naziv) sta je ima server side pa je konvertira materijal on fly za iUredjaje.

meni je uključen icloud backup imenika od kad je pokrenuta ta mogućnost. prije toga sam koristio google sync. sve radi savršeno u oba slučaja.

što se avplayera tiče, moguce je da ne radi fluidno 1080p na ipadu2 ali 720p radi odlično.

17 godina
odjavljen
Ja ti kazem stavio san samo imenk ali on je redvito i postavke vraca prilikom restora.
Prodajem masu laptopa
12 godina
neaktivan
Baja 001 kaže...
Ja ti kazem stavio san samo imenk ali on je redvito i postavke vraca prilikom restora.

Moja priča sa SGS2 ne drži vodu? Po čemu se gleda čija je priča istinita? Po zvjezdicama popularnosti? Ako je tako, ja sam tu 2 tjedna i imam 1/2 zvjezdice, a ti si tu 4 godine i imaš 1/1 zvjezdicu? I kako ti možeš dokazati da ne drži vodu, kako ti kažeš? A to što ste vi naučili da vam se sve servira na pladnju, na tim Androidima, to je glupost. iPhone 4S se može sa odgovarajućim tweakovima s Cydie i s Apptrackra pretvoriti u ogavnu mašinu. On je dizajniran za one koji hoće na teži način. Imam tweak, samo stisnem Home Button i kamera uslika iako je mob zaključan. Ima li to ijedan Android? I koliko ono Androidi većinom imaju tipki? Ajde molim te, nemoj se praviti pametan, uzmi neku slikovnicu i čitaj, ako ju uspiješ shvatiti. Androidaš jedan -.-"

15 godina
Baja 001 kaže...

a što drugo reći nego da si sa cydie instalirao nekakvo smeće koje je zbrčkalo icloud postavke.

meni iphone nije jb-an. imam syncano sve preko iclouda i sve radi kako i treba raditi. tko god ima proglema zbog instaliranja kojekakvih neprovjerenih tweakova sam si je kriv. sta bi ti sad apple trebao garantirati da će sve besprijekorno raditi i na tvojem jailbreakanom ipad/iphoneu koji je očito prepun gluposti? od ljudi koji su jailbreakali svoje ios uređaje nisam čuo da se žale na trokiranje pa pretpostavljam da si ti nešto žešče u*ebo kad ti ni avplayer ne radi kako treba. ako već misliš instalirati koješta neprovjereno, onda očekuj i probleme.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice