naravno, to će predstavit kada ga drugi populariziraju, u iphone-u 6 kao nešto novo, nikad viđeno, revolucionarno i neophodno za vaš daljnji život
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj zabrij koju ti netko financijsku štetu može nanijeti ako izgubiš telefon, ili ipak tu ima nekakav pin i slično?
Apple ga je izbacio jer ce ga u 6-ici nanovo izmisliti.
Apple ga je izbacio jer ce ga u 6-ici nanovo izmisliti.
baš to
naravno, to će predstavit kada ga drugi populariziraju, u iphone-u 6 kao nešto novo, nikad viđeno, revolucionarno i neophodno za vaš daljnji život
Naš život,ti si vanzemaljac ?
Naš život,ti si vanzemaljac ?
ne, ja sam moljac sa slike
Meni je taj cip totalno nepotreban ali eto nekome ce mozda i faliti! samo neznam kome!?
Daj zabrij koju ti netko financijsku štetu može nanijeti ako izgubiš telefon, ili ipak tu ima nekakav pin i slično?
lakše je izgubit amexicu nego telefon, pa to nije spriječilo ljude da koriste kreditnu karticu.
jedva čekam dan kad ću umjesto ključeva, ključeva od auta, novčanika i telefona u džepu imat samo telefon.
lakše je izgubit amexicu nego telefon, pa to nije spriječilo ljude da koriste kreditnu karticu.
jedva čekam dan kad ću umjesto ključeva, ključeva od auta, novčanika i telefona u džepu imat samo telefon.
A kad ti crkne baterija?
Ako bude kao i prošle tri godine gdje je konkurencija samo kopirala onda neznam kako će nfc zaživjet bez applea kao i mnoge stvari poput touchscreen mobitela,tableta,appstorea,multitoucha,thether poruka,žiroskopa..
Stvar je u tome da apple nije izmislio ni jednu od tih stvari koje si naveo, ali zna prepoznati trziste i stavi u ponudu dobru stvar u dobro vrijeme, i to koristi....
Stvar je u tome da apple nije izmislio ni jednu od tih stvari koje si naveo, ali zna prepoznati trziste i stavi u ponudu dobru stvar u dobro vrijeme, i to koristi....
Apple is the active holder of the trade mark "Multi-touch" and is the final stages of getting registration, and, correspondingly, lists "Multi-Touch" on their page of trademarks. Apple was also awarded a patent covering multi-touch on 20 January 2009.
sa wikipedije...
Apple is the active holder of the trade mark "Multi-touch" and is the final stages of getting registration, and, correspondingly, lists "Multi-Touch" on their page of trademarks. Apple was also awarded a patent covering multi-touch on 20 January 2009.
sa wikipedije...
wow multitouch...
impresivno naspram nokijinih 1000
apple nece imati nfc jer nema profita od toga
a ako moze uzimati 30% od donacija za humanitarne svrhe... (sto je gadljivo, ali baren je ui fluidan)
pisanje gluposti je konstantno svaki put kad se spominje Apple sto se tice uzimanja 30% ako neko osmisli kako prodati nesto i da ti alate da proizvodis za samo 99$ uz to garantira placanje normalno je da profitira.
Sta nas onda ceka u novom ajfonu? Veci ekran i dual core procesor? I to je to?
Sta nas onda ceka u novom ajfonu? Veci ekran i dual core procesor? I to je to?
Ko zna mozda opet nesto revolucijarno sto mjenja pogled na svijet kakav znamo .Micro usb , kamera 8 mpx , full multitask , flash , querty tipkovnica samo nebo je granica
pisanje gluposti je konstantno svaki put kad se spominje Apple sto se tice uzimanja 30% ako neko osmisli kako prodati nesto i da ti alate da proizvodis za samo 99$ uz to garantira placanje normalno je da profitira.
Vau, koja recenica. Toliko o pisanju gluposti.
Vrijedja me sto mi zagadjujes oci ovakvim "konstrukcijama".
Štancaju ih kao na traci, 4, 5, 6... Svaka čast tko im je smislio strategiju jer se pokazala vrlo uspješnom.
sa wikipedije...
idejno je multitouch prastar, a ovu tehnologiju koju apple koristi je napravila tvrtka Fingerworks a apple ih je kasnije samo kupio...
sa wikipedije...
idejno je multitouch prastar, a ovu tehnologiju koju apple koristi je napravila tvrtka Fingerworks a apple ih je kasnije samo kupio...
bar je nije ukrao, kao google android ili MS prozore. :D
sa wikipedije...
hm... zar nije sam steve rekao da geniji kradu
ima i video, ako se ne varam...
sa wikipedije...
hm... zar nije sam steve rekao da geniji kradu
ima i video, ako se ne varam...
da, kradu koncepte u koje stave nešto svoje ili ih stave u drugi kontekst ... ne kopiraju doslovno kod kao google ili izgled kao MS. ;)
A di su slike?
Štancaju ih kao na traci, 4, 5, 6... Svaka čast tko im je smislio strategiju jer se pokazala vrlo uspješnom.
Svake godine jedan... Svaki model eventualno stancaju na traci jer ih prodaju u abnormalnim kolicinama, ali da modele bas stancaju, ne bi rekao, pogotovo ako se usporede sa ostatkom industrije! Npr LG valjda svaka 2 tjedna ima neki novi model, nokia je svojevremeno imala 50 aktualnih modela! To je stancanje na traci! Izmedju ostalog appleu dobro ide jer nema tako segmentiranu ponudu! 2 aktualna modela (u ovom trenutku 3GS i ip4), kad dodje 5ica u 7mj 3Gs u penziju, i td. za godinu dana!
A kad ti crkne baterija?
zamisao o rjesenju tog problema imam vec dulje vremena u glavi. ne kuzim kako se tog nitko nije sjetio i primijenio tako nesto na mobitelima kakve danas poznamo. baterija bi trebala imat jos jedan minimalni kontejner koji bi se aktivirao kad upalimo mobitel nakon što je službeno crknuo. s tim bi mobitel bilo moguće dignut u neki tip safe moda koji bi bio totalno stedljiv. u danasnje vrijeme recimo, ne bi bilo moguce aktivirati wifi, 3g i gps, osvjetljene bi radilo na minimumu i bez vibracije, a jedina aplikacija koja bi bila dostupna je ona za uspostavljanje poziva. u buduce vrijeme jos i aplikacija za otkljucavanje auta.
na lockscreen bih postavio brojac koji bi odbrojavao recimo 2h koliko bi telefon mogao raditi u tom modu.
ali ne, ocito je bilo mudrije proizvest mobitel koji kad padnes na 10% baterije pocne svakih 5 minuta ispustat zvuk i palit svjetlo. samo da to ne radi izdrzao bi jos spomenuta dva sata u onakvom modu bez ikakvih zahvata na bateriji.
inače, iphone za one koji nisu znali, ima neki battery managment koji ne dopusta bateriji da ugasi mobitel dok traje razgovor. iako je baterija na 1% što znači da će u fazi mirovanja raditi još 10-15 minuta, s istih tih 1% baterije mozes obaviti poziv (i to preko 3g mreze) u trajanju preko pola sata. citao sam o tome negdje na netu, ali i osobno se uvjerio.
Meni je zanimljivo to što Google Nexus S ima NFC.
Meni je zanimljivo to što Google Nexus S ima NFC.
A meni to sto NFC nemas di za koristit :) Bar jos.
inače, iphone za one koji nisu znali, ima neki battery managment koji ne dopusta bateriji da ugasi mobitel dok traje razgovor. iako je baterija na 1% što znači da će u fazi mirovanja raditi još 10-15 minuta, s istih tih 1% baterije mozes obaviti poziv (i to preko 3g mreze) u trajanju preko pola sata. citao sam o tome negdje na netu, ali i osobno se uvjerio.
to mi bas nije pametno za vijek trajanja baterije...