Internet Explorer gubi udio

poruka: 32
|
čitano: 5.288
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer gubi udio".
16 godina
neaktivan
RE: Internet Explorer gubi udio
AjgorR kaže...

Ja nisam nikad koristio IE,ali poznam puno ljudi koji ga koriste po defaultu jednostavno zato što niti nemaju pojma da postoji alternativa i/ili im nije ni stalo do toga koji browser koriste zbog istog razloga,ja sam dugo bio na Firefoxu,a zadnjih par mjeseci Chrom,zbog brzine i minimalističkog sučelja

Koristim IE8, makar ima jako loše pretraživanje i pohranjivanje favorita...
IE za Internet bankarstvo i surfanje MS stranicama je nezamjenjiv (trenutna situacija).

Firefox koristim kad trebam spell checker (možda u 10% slučajeva), zapravo zove se Hrvatski Rječnik, i treba malo gnjavaže da se natjera zbog nekompatibilnosti  tog Add-ona. Dođe mi da napišem ActiveX za IE, s tom namjerom. Kao i organizaciju favorita.
Chrome sam prestao koristiti nakon onih priča o privatnosti... a i to je još jedna dodatni software na kompu.
Svi imaju svoje prednosti i nedostatke, no zadnja mi je stvar u brzini javascripta. Nikad tu nisam primjetio sporost IE8.

15 godina
RE: Internet Explorer gubi udio
buco74 kaže...
AjgorR kaže...

Ja nisam nikad koristio IE,ali poznam puno ljudi koji ga koriste po defaultu jednostavno zato što niti nemaju pojma da postoji alternativa i/ili im nije ni stalo do toga koji browser koriste zbog istog razloga,ja sam dugo bio na Firefoxu,a zadnjih par mjeseci Chrom,zbog brzine i minimalističkog sučelja

Koristim IE8, makar ima jako loše pretraživanje i pohranjivanje favorita...
IE za Internet bankarstvo i surfanje MS stranicama je nezamjenjiv (trenutna situacija).

Firefox koristim kad trebam spell checker (možda u 10% slučajeva), zapravo zove se Hrvatski Rječnik, i treba malo gnjavaže da se natjera zbog nekompatibilnosti  tog Add-ona. Dođe mi da napišem ActiveX za IE, s tom namjerom. Kao i organizaciju favorita.
Chrome sam prestao koristiti nakon onih priča o privatnosti... a i to je još jedna dodatni software na kompu.
Svi imaju svoje prednosti i nedostatke, no zadnja mi je stvar u brzini javascripta. Nikad tu nisam primjetio sporost IE8.

Zašto je IE nezamjenjiv za internet bankarstvo?? Koristim chrome u tu svrhu i sve funkcionira perfektno. A i poznato je da se na IE ljepi svakakva gamad, pa sad kolko je to dobro ili loše za internet bankarstvo ja neznam...

I btw. imaš spell checker i za chrome.

Ali kako i sam kažeš svi imaju svoje prednosti i nedostatke, pa ko voli nek izvoli...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice